Εισιτήρια Προπώληση: 18 Ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτήρια για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη)
20 Ευρώ στα Public, www.ticketarena.gr και www.viva.gr
Ταμείο: 23 Ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και για τις δύο συναυλίες.
Εισιτήρια Προπώληση: 18 Ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτήρια για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη)
20 Ευρώ στα Public, www.ticketarena.gr και www.viva.gr
Ταμείο: 23 Ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και για τις δύο συναυλίες.
Τότε ο Θρασύβουλος ένιωσε την κορύφωσή της να πλησιάζει. Το στομάχι της ρίγησε, η σάρκα της σφίχτηκε γύρω του και μια στιγμή αργότερα την ακολούθησε κι εκείνος..."
Έχω γίνει φανμπόης στα 45 ρε μαλακισμένα, το ξέρετε;
Spoiler
giati na mhn exv lefta... klaps lygm
Διαγωνισμός για φρι εισιτήρια στα ιβέντς στο facebook! (βλέπε πάνω)
Να με συγχωρέσουν οι graveyard αλλά 23€ δε δίνω.
ναι ρε μαλάκα και εγώ το ίδιο σκέφτηκα......
23 ευρώ; Όχι ρε παιδιά, δεν πάτε καλά. Λυπάμαι αλλά δεν...
Στο viva.gr υπάρχουν ακόμα 18άρια
Και στο event στο facebook έγραψαν σήμερα "άμα θέλετε εισητήρια υπάρχουν, προλάβετε, ελάτε αγοράστε μπλα μπλα"
Παίζει το gagarin να τους έπεσε λίγο μεγάλος χώρος και ψάχνονται να πουλήσουν γιατί φαίνεται να μην πάει τόσο καλά η προπώληση
αφου εκανα την μαλακια να μην ερθω στο an. τωρα θα κλαψω την μοιρα μου μαζι με τους αλλους
Με ψήσανε τελικά να δώσω το 18άρι για Θεσσαλονίκη (έχει ακόμη 18άρια στο Public σύμφωνα με inside πληροφόρηση), και το βασικά κίνητρα είναι τα Μόδια που δεν έχω δει ποτέ αλλά και η καλή παρέα. Κατά τα άλλα, δεν έχω πολυακούσει Graveyard αλλά δε νομίζω να μας χαλάσει. Βέβαια, όσοι έχουν καλή μνήμη θυμούνται τι έγινε στο τελευταίο live που είχα πάει βασικά λόγω παρέας.
Πες μου οτι δεν εννοείς A silver mt. zion αθήνα πριν 5-6 χρόνια.