Originally Posted by
Dr.Gonzo
Ρε Δημήτρη, τα ίδια πράματα λέμε λεβέντη μ... Το πρώην-σουπερμάρκετ-για-ένα-βράδυ-Woodstock είναι κάτι που θα λέω στα παιδιά των φίλων μου (εγώ καλού-κακού αποφάσισα, δεν θα κάνω, μην παιχτεί μαλακία και μου ακούνε Saxon). Εμείς ανεμίζαμε μαλλί από τον εξώστη και επειδή το κατάστημα είχε βαφτεί λίγες... ώρες πριν, γυρίσαμαν σπίτι με τον ξάδερφο Φράγκι με γκρι πανταλόνια, αφού είχαμε κάτσει σε κάποια φάση στο πάτωμα, που ήταν μια γλίτσα μπογιάς και ιδρώτα.
Τότες που λες, τα είχαν σπάσει οι Κρασάτωρ, αλλά και χτες καλά παίξανε. Αλλά δεν παίξανε ούτε Betrayer ούτε People of the Lie. Πώς να μου σηκωθεί;
Και θες που είμαι 31 χρονώ σκατίγερος, θες που είμαι όσο χεβιμέταλς άλλο τόσο και πάνκης, αυτά τα "Rockwave prepare to kill somebody!" του Mille με βαμμένο μαλλί ε... δεν τα χωνέψα. Φάου. Θρας παίζεις ρε τραχανά, όχι στους Wasp.
Με Saxon εντάξει, το'χω κανει φλέημ του κερατά, το λύσσαξα, αλλά είναι και θέμα γούστου. Είμαι υποκειμενικός.
Μπέρνη σχώρα με, είχα πίει ένα ψυγείο μπύρες μέχρι να βγουν οι Σάξονς και πάλι χάλι μου φαίνονταν. Είχα και τα νεύρα μου. Άμα σου πω γιατί θα αρχίσεις τα "όλες για σφαλιάρες είναι" και θα χάσουμε τη μπάλα πριν τη σέντρα ακόμα. Αλλά καλά ήταν.
Λίγος κόζμος ρε πούστη μ, κρίμα. Καργιόλη λαχανόπαιδο Λώρη καλά να πάθεις, ούτε η γιαγιά σου να μην πατήσει του χρόνου, με βρήκες σε ευαίσθητη στιγμή χτες και πήγα στο χωράφι. Μόνο οι Vegas λείπανε για να΄ναι ότι να'ναι η μέρα. Ας όψεται.
Parasight, όντως, μπόμπα ακούγεται το φρέσκο Carcass. Λατρείας Jeff Walker μωρέ - και χτες σε έκτακτη μασκέ εμφάνιση "αστακός".