-
el Grande bass Fuzz
from MXR.
Πήρα άλλο πετάλι και αυτό δεν το χρειάζομαι πια.
Θετικά: - Άψογη ποιότητα ήχου (κατ' εμέ), και γαμώ τα fuzz.
- Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και στην κιθάρα.
- τρου μπαιπας.
Αρνητικά: - Απουσία μπλέντερ ( ο λόγος που αναγκάστηκα να πάρω άλλο )
- Αρπάζει με τη μία λόγω του από πάνω.
60 ευρώ. από 110 που το πήρα.
Με αυτό έχω ηχογραφήσει μπάσο στο milky way, τσεκάρετε.
-
τι μας κανεις τωρα!
δεν εχει κανενα trim pot εσωτερικά;
-
Όχι δεν εχω εντοπισει κατι...
-
υπό άλλες συνθήκες, θα το έπαιρνα (αν δεν είχα στα πλανα ενισχυτή και φυσικα αν είχα φουλ σχήμα).
παντως γενικά διαβάζω ότι είναι πολύ hot. έχω το ίδιο θέμα με το micro q-tron. ποιο πήρες αν επιτρεπεται;
-
Πηρα το blowtorch μιας και μου αρεσει ο ηχος του Λαγιου. Το ελ γκραντε ειναι χοτ και ο ηχος του γαμαει. Εγω το επαιζα με το fuzz στο 0. Μου αρεσε τοσο ο ηχος του που στην αρχη ηθελα να παρω τη συνεχεια του, το bass fuzz deluxe που διαθετει οτι λειπει από το ελ γκραντε... Δηλαδη μπλεντερ. Απλα δεν το εβρισκα πουθενα κι ετσι πηρα το blowtorch.
-
...προφανώς αναφέρεσαι σε λιανική στην Ελλάδα, γιατί με ένα copy/paste στο ebay...
http://viewitem.eim.ebay.gr/MXR-Dunl...825762010/item
120 €υρουλάκια.
-
Α ναι. Μουσικα δεν ψωνιζω από το ιντερνετ. Η μιση χαρα ειναι η βολτα στα μαγαζια, το αγγιγμα, η δοκιμη, η συγκριση... E bay και thomann δεν εχει τετοια.
-
Η μιση χαρα ειναι η βολτα στα μαγαζια, το αγγιγμα, η δοκιμη, η συγκριση. Ενταξει δεν ειπε κανεις να μη τα κανεις!
Απλα ψωνισε απο ebay/thomann/forums γιατι σαυτα ειναι η αλλη μιση χαρα. Η τιμη~
-
Κοιτα, δε μπορω να παω στο μαγαζι να παιξω και μετα να ψωνισω από αλλου. Μου καθεται ασχημα ως ενεργεια. Από ιντερνετς κλπ μπορει να παρω κατι που το ξερω ή κατι που ειναι φθηνο και δεν με νοιαζει. Αλλα και παλι, τις περισσοτερες φορες στα μαγαζια ψωνιζω φθηνοτερα σε συγκριση με τομαν. Πχ το μπλοουτορτς το πηρα 30 ευρω κατω. Οκ το e bay ειναι αλλη περιπτωση.
-
-
Το εχεις ακομα;
Αυτο βγαζει και ηχο ηλεκτρονικιλα τελειως; http://youtu.be/0SOHsmKiQ_s?t=1m53s ετσι δηλαδη;
-
-
Ε οκ θα μπορουσε να μη το εχει πουλησει.
-