-
Χαρίζεται.
Πλυντήριο λολ.
Αυτό εδώ είναι
Το άφησε ο προηγούμενος νοικάρης και οι καινούριοι έχουν δικό τους και δε το χρειάζονται. Δε το δοκίμασα προσωπικά αλλά μου είπαν ότι λειτουργεί κανονικά, οπότε αν κάποιος θέλει να το υιοθετήσει ας μου πει.
Το έχω βάλει σε μια αποθήκη οπότε δε με ενοχλεί και δε βιάζομαι να το ξεφορτωθώ, άρα αν στο μέλλον προκύψει η ανάγκη σε κάποιον να αποκτήσει το δικό του πλυντήριο, είναι άνθρωπος στοργικός και δε λείπει συχνά από το σπίτι, ας το έχει στο μυαλό του.
Μοναδικός περιορισμός να έρθει να το πάρει ο ίδιος, δε θέλω να είμαι μπροστά τη στιγμή που θα φεύγει οριστικά από τη ζωή μου, με πιάνουν οι ευαισθησίες μου με κάτι τέτοια.
-
για περισσότερες πληροφορίες pm ή και στο fb
-
θα στο πάρω σε κανα χρόνο αμα θες που ελπίζω να 'χω έτοιμο το δικό μου σπίτι
-
Εννοείται μαν.
Αν δε το έχει πάρει κάνας άλλος μέχρι τότε δηλαδή.
-
Αμνηζιακ επειδη απ ολους αυτους που απαντησαν στο τοπικ α) ειμαι πιο ψηλος, β) μ αγαπας πιοτερο, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα αμεσης παραλαβης απ την Μιτσμανν Εντερπραηζης Ασσοσιεησον Οργκαναηζερ Κοορντινεησον.
οποτε αν δεν εχεις προχωρησει σε κατι, επ αυτου, στειλε μου ενα πι εμ και σου υποσχομαι οτι θα το αγαπω και θα κολλησω και μια φωτο σου πανω του να μην ξεχναει και το Ιδιο που πρωτογνωρισε την χαρα.
υ.γ. οπου αμεσης = τις επομενες μεραι, δε θα πεθανουμε κιολας.
υ.γ.2 στειλε μου πι εμ.
υ.γ.3 οι αλλοι ειναι βρωμιαρηδες δεν πλενονται, εγω θα το χρησιμοποιω τακτικα.
-
ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΟΥΖΕΡ ΑΜΝΗΖΙΑΚ.
Σ ευχαριστω θερμα γι αυτη την κινηση κολλεκτιβισμου και σ αυτους τους χαλεπους καιρους που ζουμε, μονο η κοινωνικη Καθαρση θα φερει το αυριο.
Γιατι αν δεν κοιταχτουμε στον καθρεφτη μας, αν δεν υπαρξει μια εσωτερη Προπλυση, τοτε η βρωμια του λασπερου σημερα θα μας μετατρεψει σε λεκεδες του κρατους.
Σ ευχαριστω ιδιως για το σημειο των τριων οροφωνε, και μπορει να ποναω σε 145 σημεια, σε αγαπαω ομως και θα ονομασω το πλυντηριο μου Μπαρκαριάν.
Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω εξτρα.
αν ειχα ομως θα ελεγα :
πουτανες στις λεκανες σας.