Για πειτε.
Για πειτε.
triklopodia
Δεν καταλαβαινεις KLAPSE, ειναι το πιο αξιαγαπητο πλασμα δεν αρκει μια τρικλοποδια!
της γραφεις σε ενα χαρτακι το url του τοπικ που μολις ανοιξες , δεν ξερω αν θα σου κατσει , αλλα θα σε λυπηθει σιγουρα!
ban
εγώ μια γκαρσόνα την είχα ρίξει κερνώντας τη συνέχεια για κάνα πεντάωρο /meleftas
τώρα στην περίπτωση του καφέ, δε νομίζω να τα καταφέρεις να τη ρίξεις με κεράσματα, πάντως στάνταρ θα την κάνεις να χάσει τον ύπνο της.
πες ονομα καφε, να παω να την ψησω εγω ρε αγορινα.
Σκεφτηκα να κανω το κλασικο και να παω οταν θα καθεται στην μπαρα να της πιασω την κουβεντα για κατι ακυρο και μετα απο κανα τεταρτο να ζητησω/δωσω τηλεφωνο αλλα παραφαινεται ντροπαλη ρε πουστη μου, αν το κανω αυτο ειμαι σιγουρος πως θα πει κατι χαμηλοφωνα, θα κοιταξει το πατωμα και θα τρεξει να παρει καποια παραγγελια η κατι.
τετοια γκομενα τι να την κανεις? να πηγαινετε εκκλησια την κυριακη?
Αμα σου κανει το ΚΛΙΚ...
βεβαια απο την αλλη , αυτη η ντροπαλοτητα μερικες φορες κρυβει πολυ εντονη σεξουαλικοτητα.. σου ευχομαι να το μαθεις. Εγω το κολπο που κανω ειναι να πηγαινω λιωμα και να της λεω αυτα που εχω να πω . Με οχι και τεραστια ποσοστα επιτυχιας ειναι η αληθεια :P
κομματακι δυσκολο πιστευω να γινω λιωμα σε καφετερια που κλεινει πριν τα μεσανυχτα. χρειαζομαι κατι το πιο "απτο" να το πω?
άμα δε σου κάτσει, σου'χει μείνει τουλάχιστον καβάτζα κάνα κουζινομάχαιρο απ'το προηγούμενο θρεντ που είχες ανοίξει ή τζίφος κι εκεί;
τα μαχαιρια δυστυχως ηταν για δωρο και φυγανε πανω στο μηνα, εχω ομως ενα ΚΑΤΑΝΑ απο γιαπωνια στο τοιχο πανω απο τη βιβλιοθηκη
What would Charlie Kelly do?
Spoiler