Pointless.
Printable View
Pointless.
χεσε μας ρε μορμεγκιλ. srsly απεκτησε λιγο επαφη με τον πλανητη ελλαδα
MoRmEnGiL, γράφεις στο ηαρ από το 2003 και εχεις 7000 ποστ. Ένα από τα λίγα ποστ σου, γραμμένα στα ελληνικά είναι copy paste. Εσύ γράφεις 4 λέξεις, την μια βαριέσαι να την γράψεις ολόκληρη και οι άλλες 3 είναι σε greeklish. Σιριουσλι. /bad mood
βασικά μορμ, θέλεις να μας πεις πόσο λάθος είναι να μας αναλύεις για την κινέζικη κοινωνία με βάση ένα_νέο_που_διάβασα_σ'_ένα_μπλογκ;
Όχι. Αποχωρώ. Κλειδώστε το.
Ρε μορμ, περίοδο έχεις? Άντε ξανακάντο έντιτ τώρα. Ρατ πόιζον το σχόλιο σου είναι περισσότερο λάθος παρά σωστό επειδή μιλάμε για ένα περιστατικό που αφορούσε 19 ανθρώπους (όπως έλεγε το άρθρο δηλαδή), όχι έναν ή δύο. Δε λέω ότι πρέπει να είναι βάση για ρατσιστικούς αφορισμούς, αλλά κάτι λέει, ή όχι?
Να ξαναπεί για μας που ξυπνάμε αργά.
εδώ είναι ένα πιο brief.
http://www.facepunch.com/threads/1133225
το bad mood για αυτό το έγραψα. Πέρα απ ότι όντως δείχνει σκατοψυχιά για τους κινέζους το άρθρο που έδωσες, μου έκανε επίσης τρόμερή εντύπωση ότι για κάτι τόσο "αποτρόπαιο", εσύ δεν μπορείς να γράψεις 4 λέξεις σωστά και δεν είσαι καν χθεσινός στο ιντερνε. Πεστο bad timing, δεν με ενδιαφέρει.
δείτε πάντως το βίντεο πριν μιλήσετε (για αυτό νομίζω και η αντίδραση του μορμ). Δε θέλω να πω κάτι για τους κινέζους, αλλά υπάρχει σίγουρα θέμα στην κινέζικη κοινωνία, τώρα για ποιους λόγους..
ir8a na pw oti kala sas gamane ta greeklish , kai ti 8a pei sosta ?
This thread is now about greeklish.
Ξερώ γω? Να μην γράφεις το θ, οχτώ? Ή αφού θες να μιλήσεις ελληνικά, να γράφεις και ελληνικά?
Είπαμε, είναι τουλάχιστον αντικειμενικό το ότι αφού η γλώσσα είναι τα ελληνικά, το να τα γράφεις σωστά, είναι με ελληνικους χαρακτήρες.
συνοπτικά