Για λόγους καθαρής περιεργειας, πόσοι απο εδώ ψήνονται για εξοδο απο το ευρώ, συνοδευόμενη απο πτώχευση και επιστροφή στη δραχμή?
Printable View
Για λόγους καθαρής περιεργειας, πόσοι απο εδώ ψήνονται για εξοδο απο το ευρώ, συνοδευόμενη απο πτώχευση και επιστροφή στη δραχμή?
καντο πολλ ρε φλώρε.
εμενα σταρχιδια μου αρκει να το ξερουμε 2-3 μερες πριν το μαθει ο πολυς ο κοσμος να παρουμε τα εκατομυρια ευρω καταθεσεις που εχουμε να τα παμε ελβετια.
Σκέτη επιστροφή στη δραχμή για την Ελλάδα είναι μπαναλ, εγώ θέλω κατάρρευση της ευρωζώνης και σοσιαλιστική ομοσπονδία PIGS.
Να βγούμε, αλλά να έρθει πρώτα στην Ελλάδα το iPhone 5.
http://kfkor.gr/2011-02-18-11-43-42/...-19-42-36.html
Η έξοδος από την ευρωζώνη είναι συνεπακόλουθο μιας συνολικής πολιτικής υπέρ των εργαζομένων που πρέπει να ακολουθηθεί και όχι αυτοσκοπός. Αν το κάνει ο ΓΑΠ τον ήπιαμε (όπως και με ό,τι κάνει ο ΓΑΠ).
Xμ. Κατανοητό, αλλα εχε υπόψη σου οτι δεν εχω καμία αμφιβολία για την ορθότητα των (νιου κεινζιαν) οικονομικών θεωριών. Δεν υπάρχει τετοιο θεμα, αν το ερώτημα είναι καθαρά οικονομικό, η θεωρία σου λεει ενα ΝΑΙ απο δω μεχρι την Αργεντινή.
Αλλα ο λόγος που αλάζω γνώμη συνεχώς είναι τα πολιτικς του θεματος. Δηλαδή, οκ μπορεί η δραχμή να εχει τα καλά της, αλλα απο την άλλη νομίζω αν γυρίσουμε σε χιλιάρικα με μπουμπουλίνα οτι είναι θεμα 2-3 ετών μεχρι να αρχίσει η όποια κυβερνηση να τυπώνει δραχμες μαζικά για να προσλάβει όλη τη χώρα στο δημόσιο και να στείλει τον πληθωρισμό στο 10-20% που είχαμε πριν το ευρώ. Αν μιλούσαμε για σοβαρή χωρα (πχ σουηδία οπου δεν γουστάρω ευρώ) θα ήταν αλιώς τα πράματα. Αλλα στην ελλάδα ο λόγος που είμαι αναποφάσιστος είναι οτι δεν ξερω αν τα αδιαμφισβήτητα ωφελη στην ανταγωνιστηκότητα απο τη δραχμή δικαιολογούν το ρίσκο να βρεθεί καμια μπακογιάννη ξερωγω στο τιμόνι της νομισματικής πολιτικής.
εγω θελω πεσος.ποσο καυλα θα ειναι να πηγαινεις για τσιγαρα κ να σου λεει 40χιλλιαδες πεσος κ να του τα δινεις ε.
Έπεσος :moutza:
είτε ευρώ, είτε δραχμή, αν οι 300 μείνουν οι ίδιοι κι εμείς το ίδιο ζώα τότε ίδιος παρονομαστής πάνω κάτω