ακολουθει τρελο οφφτοπικ!
Καταρχην λατρευω ι αρ!
Ατ χελμ
αναγνωριζω την αναγκη του ανθρωπου να ανηκει σε καποιο συνολο, τον προσδιορισμο του ατομου μεσα απο το συνολο και την εννοια της 'ψυχολογιας της ομαδας', αν τωρα παλι δεν καταλαβαινεις το πλαισιο που θετω παμε παλι το παραδειγματακι το απλο
ο αδερφος μου φετος τελειωνει τη σχολη πολιτικων μηχανικων. Δεν εχω συντελεσει με κανεναν τροπο σε αυτο του το επιτευγμα ωστοσο επειδη ανηκουμε στην ιδια οικογενεια δεν ειμαι απλα περηφανη αλλα γυφτικο σκεπαρνι για αυτο του το επιτευγμα. Κατ εσε δε μπορει να υφισταται αυτο γιατι απλα ετυχε να μεγαλωσουμε στην ιδια οικογενεια.
Αντιστοιχα σε αλλη προφανως κλιμακα αλλα με την ιδια βαση αιτιολογιας και προσεγγισης, βασει επιστημονικων ευρηματων (ατ deggial τσου δεν ειναι αυτη η μελετη που παρεθεσες. Για την ακριβεια απο οσα θυμαμαι γιατι παει κ καιρος ειχε γινει μελετη μιτοχονδριακου δνα το οποιο εκ των πραγματων μεταβιβαζεται αναλλοιωτο για να διαπιστωθουν οι προσμιξεις με τη λογικη πχ αναλυω το δνα της ηλεκτρας ελληνιδας βρισκω μιτοχονδριακο δνα αλβανιας ξερω εγω αρα αλβανικη προσμιξη. Βρεθηκε λοιπον οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο 80% νομιζω εχουμε ιδιο δνα με αυτο των αρχαιων ελληνων. Προς λοιπους χρηστες ι αρ: Μην πρηζετε αδενες με αλλες λεπτομερειες κ με τη φασιστικη φυση της ερευνας γιατι 1 δε θυμαμαι ντιτειλς 2 φασιστικη ξεφασιστικη αποδειχτηκε παμε παρακατω) δε μεγαλωσα απλα εκει π μεγαλωσαν οι αρχαιοι ελληνες αλλα ειναι- ετυχε προφανως- θεομακροι μακρινο μιλκι γουει λεμε προγονοι μου με παγκοσμιως αναγνωρισμενα επιτευγματα. Αυτοματως αυτο μ προκαλει αισθημα εθνικης υπερηφανειας.
Με τη διαδικασια της κοινωνικοποιησης καλλιεργειται εθνικη συνειδηση. Προφανως οχι σε ολους στον ιδιο βαθμο αλλα καλλιεργειται. (ενα λατρεμενο πχ ειναι η τυχαια τυχαια παντα εκτος υλης 4η εθνοσυνελευση). Ε εμενα προσωπικα μ προκαλει εθνικη περηφανεια (μην αρχισετε πως οριζεις το εθνος κλπ) το ενδοξο παρελθον των προγονων μου οπως αντιστοιχα γνωστος μου γερμανος αισθανεται ντροπη για την προσφατη ιστορια του λαου του. (ολσο προσφατη παναρχαια δεν εξεταζω αυτο αλλα τον τροπο προσεγγισης). Καποιον αλλον μπορει να τον αφηνει παντελως αδιαφορο. Πα ντε προμπλεμ! Σε τι πλαισιο υφισταται ο ορος εθνικη περηφανεια για εσενα; ή δεν υφισταται καθολου γιατι δεν ειμαστε σε περιοδο στα αρματα στα αρματα;
Για το φοιτητη του μπερκλι το κοκορευεται ισως ηταν του ματς. Αισθανεται ικανοποιηση βαλε καλυτερα για να μην παμε ολοι και εγω μαζι σε αντιδραση τυπου 'κοπασε ρε παλικαρι! Ηρεμησε το!'. Το μπερκλι ειναι ενα γαματο πανεπιστημιο κ ο φοιτητης μπερκλι αναγνωριζεται ως ενα φωτεινο μυαλο, μπορει να μην ειναι το πιο φωτεινο μυαλο αλλα αυτοματα το μπερκλι του δινει κυρος, κοινωνικη θεση σκεψου σο ικανοποιηση. Στη ζωη ολα κρινονται απο το αποτελεσμα εξαλλου κ σπανια εξεταζεται το πως κ γιατι από τρίτους, σε μια προσωπικη θεωρηση και αυτοαναλυση κατ εμε ειναι απαραιτήτο αλλο θεματακι αυτο. Ωστοσο σκεψου εν τέλει σε τι βαθμο καποιος ειναι ο τροπος που του φερονται οι τριτοι. Και τελος δεν αμφισβητω τη σημαντικοτητα τηςαναλυσης των αισθηματων αλλα διαπίστωση επι συγκεκριμενω αλλα κ γενικα αφενος μεν η νοηματικη τους καταληξη δεν προσδιοριζεται συχνα ευκολα και αντικειμενικα οταν προκειται για αυτοαναλυση αφετερου η αναλυση καποιες φορες αποδυναμωνει το αισθημα και αυτο δεν ειναι παντα καλο.
Ατ 00i00
οι 3 αρχαιοι πολιτισμοι ηταν αυτοι π ανεφερα. Ολοι οι υπολοιποι ανα τον κοσμο εδειξαν δειγματα πολιτισμου οπως προσεγγιζω εγω παντα τον ορο πολυ μεταγενεστερα.
Τελος το οφφτοπικ απο εμενα