πλησιαζει η κυκλοφορια του νεου δισκου (Deep Politics) αυτης της εξαιρετικης μπαντας.
στο παρακατω λινκ που το ποσταραν οι ιδιοι στη σελιδα τους στο φεησμπουκ εχει 2 κομματια για ακροαση κ κατεβασμα.
Almost grew my hair και I led three lives.
επισης βιντεοκλιπ του Daughters of Bilitis.
αρα 3/8 του νεου δισκου. http://stereogum.com/640731/grails-a...premiere/mp3s/
16-02-2011, 19:46
kontan
αγαπάμε με πάθος κ τσεκάρουμε κ το προσωπικό προτζεκτ του Emil Amos, The Holy Sons.
16-02-2011, 21:05
LokiTricksterGod
πρώτοι δίσκοι πολύ αδιάφοροι, black tar έτσι κι έτσι, καλύτερες στιγμές τους για μένα impurities/take refuge/doomsdayer's holiday, γενικά το ότι άφησαν τις ποστροκιές πίσω τους μου φαίνεται το καλύτερο πράγμα που 'καναν. επίσης εδώ το ντράμινγκ του άμος κολλάει τίγκα (και το ότι παίζει με τον ΙΔΙΟ τρόπο σε μια μπάντα με τελείως διαφορετικό ήχο ας προβληματίσει μερικούς μερικούς ;p)
17-02-2011, 13:32
h2he
Δεν θα έλεγα την ποστροκ περίοδο τους αδιάφορη με τίποτα, εκεί τους μάθαμε και τους αγαπήσαμε, αλλά συμφωνώ ότι τα μετέπειτα αλμπουμ που έγιναν πιο ψυχεδέλειες, πέρασαν σε άλλη διάσταση, με κορυφαίο μάλλον το "Doomsdayer's Holiday".
ειμαι στα μισα...
μεχρι τωρα ακουσα κακιστο progressive rock μπαντας απο το ανατολικο μπλοκ της δεκαετιας του 80 με 10s παραγωγη?
new age του ΚΩΛΟΥ?
εγχορδα για συλλογη compact disc club ''Λυγμοι Κωλοτρυπιδας''?
soundtrack για βολτα στα κουραδονερα με γονδολα ?
απιστευτα πραματα
οχι κακο αλμπουμ...
ΣΙΓΟΥΡΑ απο τα χειροτερα αλμπουμ που κυκλοφορησαν ΠΟΤΕ
απιστευτα πραματα
23-02-2011, 01:20
Diva Plavalaguna
μας επεισες
26-02-2011, 14:59
Amnesiac.
Εμένα πάντως, για να πω την αμαρτία μου, μου άρεσε στην πρώτη ακρόαση. Το ξαναέβαλα τώρα :!:
26-02-2011, 15:04
Hellblazer
Το "All The Colors Of The Dark" γαμαει.
26-02-2011, 15:22
Leech
εγώ πολύ θα'θελα να διαφωνήσω με τον μινμιν και να γράψω "καλά σε γαμάει σκατόφλωρε", αλλά δυστυχώς (μέσα στην υπερβολή του) έχει δίκιο. :|
26-02-2011, 16:16
Hellblazer
Εν τω μεταξυ το post του μινμιν ειναι απο τα λιγα που μπορουν να διαβαστουν και αναποδα και να βγαλουν το ιδιο νοημα/γελιο/whatever.
07-04-2011, 23:51
Amnesiac.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτό
είναι το καλύτερο κομμάτι που έχουν γράψει. Το αγαπημένο μου έστω, για να μη με πείτε και απόλυτο.
bump μετά από πέντε χρόνια όπου το Deep Politics τελικά πέρασε και δεν ακούμπησε, και ακούμε νέο άσμα εδώ και ζαχαρώνουμε με το lounge_του_compact_disc_club που θέλουμε. Τουτέστιν ΚΑΜΙΑ σχέση πια με την αγαπημένη μεσαία τους περίοδο, κομματάρα όμως.
Ήδη το ακούω τρίτη φορά και φαντασιώνωμαι κρουαζιέρα και καμάκι στο μπαρ του πλοίου σε μοιραία κόρη εφοπλιστού με γόβα στιλέτο. Στην έκτη θα έχω ξεχάσει και το αερόθερμο εδώ δίπλα που προσπαθεί να με ζεστάνει και θα ζω τη μεγάλη ζωή. :disco: