Απόλυτη ευτυχία, δεν περιγράφω άλλο και τέτοια. Περιμέντε να ξυπνήσουν τα κορίτσα να ποστάρουν καμιά πικ. πινκ.
πινκς και σε pixies, kontan, azza, fireknight, daffy, weiss, γενικά όσους γνώρισα αυτό το σκ
one solodo whiskeyyyyyy
Printable View
Απόλυτη ευτυχία, δεν περιγράφω άλλο και τέτοια. Περιμέντε να ξυπνήσουν τα κορίτσα να ποστάρουν καμιά πικ. πινκ.
πινκς και σε pixies, kontan, azza, fireknight, daffy, weiss, γενικά όσους γνώρισα αυτό το σκ
one solodo whiskeyyyyyy
αγνή τελειότητα. Ο πετράκης είναι ίσως το πιο αξιαγάπητο πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο και όλη η μπάντα του γαμάτη, τι άλλο να πω, τα λόγια είναι περιττά.
Έπαιξαν τα περισσότερα τραγούδια και από τα δύο άλμπουμ, και εκτός άλμπουμ, και παραδοσιακά, το συγκλονιστικό Не для меня και στα καπάκια ντράγκο, το golova bolit που του το είχα ζητήσει πριν μια βδομάδα απ'το τηλέφωνο και δεν περίμενα με τίποτα να το πουν (σας αγαπώ χωρίς όρια), τι άλλο, δεν ξέρω, δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πιξ και τέτοια μόλις βρω καλώδιο για τη μηχανή.
Σε γενικές γραμμές, χοροπηδούσαμε 2 ώρες κι ήταν τέλεια.
foverh sunavlia, oute pou katalava pote perase h wra.
Eixe arketo kosmo, an kai otan epaizan oi prwtoi, fovh8hka ligo.
[gay]Polu loutrinos o piotr, sumpa8hsimos os' ekei pou den paei[/gay]
Ela peite, poia htan h dafnostefanwmenh.
Παρούσα!:oops:
Κουίζ: Ποιος ER user ήταν ο Κοζάκος;;
εχω μεγαλη αναγκη το morning star. εχω μείνει αναυδος.
ειχαμε Κοζακο γιουζερ?
Ντυμένο Κοζάκο έστω...
ποιος διαολε?!? και που.
Ρε Μιτς! Τα παοκτσάκια καθόλου δεν τα πρόσεξες; Δύο ήταν όλα κι όλα, το ένα το ντύσαμε κάπως πιο... ιδιαίτερα! :p
Ναι αλλά εμείς εδώ στη Λάρισα φάγαμε ένα φοβερό ΓΑΛΟΤΥΡΙ. Ζηλέψτε.
μέχρι κι εγώ που ήμουν δύσπιστη πέρασα πολύ ωραία και σήμερα όλο το πρωΐ ερχόμενη στη δουλειά άκουγα το Sneaky Snake και το One Solodo Whiskey εναλλάξ και ήταν ωραία.
και φυσικά πινξ σε όσους πρωτοείδα και σε όσους ξαναείδα =)
:pink: και τετχια...
ευχαριστουμε οοολοι το ταμαγκοθι που μας ανοιξε τα ματια πριν 2 χρονια με τουτο δω το τοπικ και χρωσταμε ευγνωμοσυνη.
Δεν εχω ακουσει τπτ αλλο απτο Σαββατο. Αγάπη.
+1
δωστε κανα ποιοτικο λινκ ρε, απο που τακουτε?