-
Το Νησί
παραγωγη του mega με ελπιδοφορο πιλοτο.
ενδιαφερουσα ιστορια με προσεγμενες ερμηνειες,φωτογραφια-σκηνοθεσια-ηχος ασυνηθιστα για τα ελληνικα δεδομενα,γενικα δυνατο συνολο.
ελπιζω να εχει αναλογη συνεχεια.
βασισμενο σε αυτο το βιβλιο.
μπορειτε να βλεπετε τα επεισοδια και εδω.
-
δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά είδα το επεισόδιο μετά από πιέσεις που δέχτηκα, και αναγκάστηκα να πάρω πίσω την πουτσοειρωνία μου γιατί ήταν πολύ καλό. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι η κοπελίτσα που κάνει την ψευτοαγγλίδα, η οποία είναι πιο ατάλαντη κι από σπαράγγι
-
η ξαδερφούλα μου παίζει καταπληκτικά όμως, να το πείτε όλοι.
-
Πολύ καλή παραγωγή για Ελλάδα και πολύ καλή η Λέχου.
Η ξαδερφούλα του carheart παίζει καταπληκτικά.
-
Ισως κ να μου αρεσει περισσοτερο απο το βιβλιο.
(Μπορει κ να φταιει οτι το διαβαζε η γιαγια μου, η οποια απο τοτε που σταματησε εντελως την τηλεοραση θελει οπωσδηποτε να σου κανει την αναλυση του εκαστοτε βιβλιου με το οποιο ασχολειται, πραγμα που οταν δεν εχεις κ τοσο ορεξη ειναι μια αλφα πιεση. Τεσπα, το διαβαζα για να συζηταω με την χαβοκγιαγια κ μπορω να πω μου αρεσε. Το σηριαλ το παρακολουθω με ενδιαφερον).
-
ενταξει επισοδειαρα. να δουμε αν 8α κρατησει το ενδιαφερον κ για ποσο.
ανετα γινοταν μια γαματη ταινια παντως.
στηριζουμε ποιοτικη ελληνικη τηλεοραση. δυσευρετη ειναι
-
μου φάνηκε κουραστικό το επεισόδιο, κύλησε ΠΟΛΥ αργά.
-
πολυ βαρετο το πρωτο επεισοδιο και δεν εδειξε κανεναν λεπρο της προκοπης
-
Τώρα που δεν έχουμε blue white που το βρίσκουμε τούτο;
-
-
-
ΟΚ εγώ δεν πρόκειται να κάτσω να το δω, αλλά το βλέπει η γυναίκα και 3-4 φορές που πέρασα χθες από την TV και έριξα μια ματιά, όλες έδειχναν μόνο τον Μάινα και τη Λέχου να κλαίνε :P
-
εγω παντως το λαθος να το δω απο την tv δεν το ξανακανω.
ειπαμε μεγαλη τηλεθεαση οκ,αλλα χτες βλεπαμε διαφημισεις με διαλειμματα για λιγο απο τη σειρα.
-
-
οκ σαφως κατωτερο απο το 1ο. πολυ αργα πηγε κ δν εγινε κ τιποτα.
επισης ηταν μικροτερης διαρκειας 'η μου φανηκε. οντως απο τω δν λεει παντως με τισ γαμωδιαφημισεις.
ειχε κ βιντεοκλιπ μεσα χαχαχ :?