-
League of Legends (LoL)
Υπαρχει κανεις ERιτης που παιζει; Το χω καψει τον τελευταιο μηνα.
Για οσους δεν ξερουν, ειναι η next-gen DotA. Αντιθετως με το HeroesofNewerth που ειναι πιστη αντιγραφη της dota, στο LoL εχουν αλλαξει τα παντα (champions, items, mechanics, τα παντα ολα). Απλα ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ το HoN, το gameplay και τα Mechanics του LoL ειναι απιστευτα καλοδουλεμενα.
Το team που το εφκιασε αποτελειται απο τον Guinsoo (ο οριτζιναλ μεικερ της dota) , και οι υπολοιποι ειναι πρωην στελεχη της Blizzard.
Ειναι free to play, περισσοτερα ινφο:
http://eu.leagueoflegends.com/learn/dota_and_lol
-
Κι εγώ το 'χω λιώσει, ο καλυτερότερος Master Yi που έχεις δει ποτέ σου. Ίδιο όνομα..
-
Βλέποντας το Profile και τους runes σου δε θα το λεγα ;p σ εκανα req. θα με καταλαβεις απ το Name.
Οι καλυτερότεροι NINJA tank/dps Shen και PURE NINJA DPS Akali που έχεις δεί ποτέ σου! Ειμαι γεννημενος ninja :touched:
-
Απ' το προφίλ τι καταλαβαίνεις; Οι ρούνοι έχουν ξεμείνει από Cho'Gath.
-
κάντε με φίλο,χρήστης POUTSAGELA
-
-
Bump.
Καντε αντ neuroscar αν ψηνεστε για κανα γκειμ.
Ξεκινησα πριν κανα 10ημερο.
Δεν ειμαι καλος.
-
μην παίξεις με firestorm και τους φίλους του,θα παίξουμε μαζί ψηλό αγόρι
-
ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ LEAGUE OF LEGENDS :dfinger:
-
Εγώ πριν κάτι μέρες άρχισα,ποιόν παιρνετε??ΛΕΕΙ??
-
εισαι στανταρ κολοζωο ακομα, εχεις πολυ δρομο για να παιξεις μαζι με τον ΦΑΙΕΡΣΤΟΡΜ :!:
-
Μια μαλακω με κατι blades παιρνει ο φαιαρστορμ ο κεφτες, παρε κι εσυ αυτην, πατα κανενα κουμπί και θα κερδίσεις. Σαν πως νομίζεις ότι αυτός κάνει κατι παραπάνω;
-
θα σε προκαλούσα σε ένα 1 ον 1 αν είχε αλλά τώρα θα τα ρίχνεις στους ''νουμπς''-συμπαίχτες σου και δεν το θέλω
φάση θα είχε και το μονό αν υπήρχε ε?
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ-δεν είμαι πολύ καλός αλλά πολλοί είναι συχνα καλοί στο να παινεύονται αλλά μέχρις εκεί
-
Μέχρι στιγμής παίρνω την ΑΝΝΙΕ που είναι mage και νταξ ,την έχω ψιλομάθει αλλά όποιον άλλον έχω πάρει τυχαία GTP
-
εισαι τοσο νουμπας που ουτε καν ξερεις οτι υπαρχει και 1v1 :!:
αν και δε καθοριζει με τιποτα το αν εισαι καλυτερος η οχι, ειναι καθαρα team game.
αν θες πες νικνεημ να σε ξεκωλιασω σε 15 λεπτα χρονομετρημενα.