Θέλω.
Αλλά δε θέλω να δώσω ούτε 5 ευρώ σε πετ σοπ.
Αν έχει κανείς κάνα φρέσκο, αν ξέρει κανέναν που να εκτρέφει ή whatevs, να στείλει ΠΙΜΙ.
Καρχαρτ, αν μου βρεις χάμστερ νεογέννητο, θα αγοράσω το At the Gates.
Printable View
Θέλω.
Αλλά δε θέλω να δώσω ούτε 5 ευρώ σε πετ σοπ.
Αν έχει κανείς κάνα φρέσκο, αν ξέρει κανέναν που να εκτρέφει ή whatevs, να στείλει ΠΙΜΙ.
Καρχαρτ, αν μου βρεις χάμστερ νεογέννητο, θα αγοράσω το At the Gates.
ψάξε κανα ποντίκι
προφανώς έψαξα όλα τα ντουλάπια πριν κάνω θρεντ, τζιζας.
Εμένα με είχε δαγκώσει ένα στο Γυμνάσιο(Χάμστερ όχι ποντίκι).
Το είχε φέρει μια κοπέλα στη τάξη και ήθελα να το χαϊδέψω(περισσότερο να την πέσω στη κοπέλα).
Θα το βρεις φθηνότερα σαν τροφή για φίδια.
Και πολύ πιο κρύα :P
@scarecrow epic fail ε
@Shrine 5 ευρώ είναι ρε μάστορα, δώσ'τα να ούμε. Δε νομίζω να βρεις κανέναν που να ζευγαρώνει το χάμστερ του..
Α οκ τότε.
Μετα απο ανθρωπους που σιχαινονται τον Σπαθαρη, τωρα και κινημα αντιπετσοπ.
Γιατι, ο Σπαθαρης ειναι γαματος και φροντιζει ζωακια??
yawn.
πιο προβλέψιμος δεν.
Nα μη πάρεις. καταρχάς τρομερά απρόβλεπτα (δαγκωματιές με πληγή που κάνει να κλείσει κανένα δεκάλεπτο), τρομερά φιλάσθενα (θα πεθαίνουν χωρίς να το καταλάβεις), τρομερά γαμήσια (μου έβγαλαν 11 κουτσούβελα) και σαν κερασάκι στην τούρτα κανίβαλλοι (ο μπαμπάς σκότωσε 2,3 μικρά- θέλει αλλαγή κλουβιού κατευθείαν).
εύχομαι να βοήθησα στην αγορά.
Διαλέγεις ένα φιλήσυχο ή/και δεν το βγάζεις από το κλουβί σε περίπτωση που δαγκάνει (κι όταν είναι να καθαρίσεις το κλουβί υπάρχουν τρόποι να μετακινήσεις το ζωντανό χωρίς να το πιάσεις ή έστω με γάντι βρε αδερφέ), τρία έχω αλλάξει και ξέρω κι άλλους που δεν τους έχει αρρωστήσει χάμστερ (τα δύο δικά μου πέθαναν στα δύο γεμάτα χρόνια, που είναι καλή διάρκεια γενικά, και το ένα ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΩΡΙΣ λόγω μαλακισμένης τροφής), παίρνεις ένα και ξενοιάζεις (και τρώνε τα μωρά για συγκεκριμένους λόγους -νιώθουν απειλή κατά της ζωής ή της υπεροχής τους όταν πρόκειται για αρσενικά, χρειάζονται περισσότερες πρωτεΐνες αφότου γεννήσουν και τις παίρνουν από τα μικρά, τι να κάνεις πράματα της φύσης είναι αυτά yada yada).
Να πάρει, είναι καλό τα παιδιά να μεγαλώνουν με κατοικίδια στο σπίτι.