Το νέο αμερικάνικο post punk(με την ευρύτατη έννοια της λέξης) κίνημα συμβαίνει εδώ και καμιά 3ετία.Μπάντες όπως οι Vivian Girls,Blank Dogs,Crystal Stilts,The Intelligence έχουν άφθονη δισκογραφία,τις περισσότερες φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα.
οι Wavves είναι οι πιο θορυβώδεις όλων.Πρεζα,επιρροες απο shoegaze+noise rock και ολα αυτα μεσα απο την πανκ αισθητικη και το μίγμα είναι εκρηκτικό.Αυτός εδώ,ο δεύτερος τους δίσκος,είναι μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει.Άλλες φορές ταξιδιάρικα μαστούρικος (Weed Demon),άλλες φορές με μία εφηβική απογοήτευση (No hope kids),άλλες φορές αυτιστικά όμορφος (so bored) και άλλες φορές απλά θορυβώδης (Summer goth),οι Wavves πλασάρουν όμορφα το αποτέλεσμα χρόνιων καταχρήσεων....
εβαζα φετος το so bored στο αλλο μαγαζι που επαιζα επειδη τους θεωρουσα τρεντυ
αλλά είχε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που περιμενα
γαμηστεροι οπως και να χει
30-06-2010, 15:48
nothingman
νομίζω ο ΡέγκιουλαρΠωλ μου τους είχε προτείνει κάποια στιγμή αυτούς, πολύ ωραίος δίσκος. σε λίγο καιρό βγάζουν και καινούριο, αμέ.
30-06-2010, 19:02
rudie
einai poly gerh olh auth h skhnh.
Na anaferw kai tous pink reason, ta EPs twn opoiwn periexoun polla diamantia.
01-07-2010, 01:12
MATT M.
tha itela na anafero tous nice face kai tous blank dogs gia osous tin psaxnoun me new postpunk kai mpoliki darkila mesa tous.idios oi blank dogs se metaferoun akrivos sto kazani tou boiling underground oso afora tettoious ixous.kai oi wavves vevaia kaloi einai.
02-08-2010, 13:56
Reject
Quote:
Originally Posted by nothingman
νομίζω ο ΡέγκιουλαρΠωλ μου τους είχε προτείνει κάποια στιγμή αυτούς, πολύ ωραίος δίσκος. σε λίγο καιρό βγάζουν και καινούριο, αμέ.
το καινούργιο τελικά ήταν τρελή μαλακία.ποπ ροκ της κωλαρας....
02-08-2010, 14:13
nikolasfluxus
γαμάτη μπάντα και τέλεια ιδέα για μπλουζάκι
και οι Vivian Girls έχουν πλάκα.
02-08-2010, 14:16
Reject
νικολα ακου το καινουργιο.θα μπορουσαν να το εβγαζαν και οι blur.τετοια μετριοτητα.
παει ο σαπιος ηχος και η απογνωση.περασαμε στην καρπουζοχαρα....
02-08-2010, 14:34
nikolasfluxus
το single το post acid δεν ήταν τόσο άσχημο,γενικά ακούγεται αν και καμία σχέση με τα προηγούμενα,είναι pop αλλά όχι ξεφτιλισμένο ρε συ.
02-08-2010, 14:38
Marillion
καλά τα λέει ο πάνκης για το τελευταίο. η επιτομή των χιπστερς είναι. των '90ς-'00ς όχι των άσπρων που χορευανε τζαζ (διαβάζω γουικιπίντια).
βασικά και το πρώτο για κει πάει άλλά σώζεται μουσικά. βέβαια δυσκολεύομαι να το ακούσω όλες τις ώρες είναι η αλήθεια. δεν είχα ιδέα ότι ακούς τέτοια άλεξ με σοκάρεις βέβαια!
02-08-2010, 14:41
Reject
καμια φορα ακουω και ντιντιδικο ποστ πανκ και σουγκεηζ.παράλληλα ακούσματα μαζι με τους Bloodsuckers from outer space χαχα
έγιναν και αυτοί σαν τους παπάρες τους Black Lips,που πλέον είναι για τρελές φάπες.
αναμένουμε ποπ ροκ δίσκο στα χνάρια των σπαης γκερλς απο τις Vivian Girls.ή στην καλύτερη καμιά tanita tikaram (ελα,τουιστ ιν μαι σομπριετι και ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΩΡΑ)
02-08-2010, 14:55
nikolasfluxus
οι Vivian Girls δύσκολα να βγάλουν pop δίσκο,αφού δε μποα παίξουνε,νομίζω οτι δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο
04-08-2010, 11:32
Marillion
εντάξει ναι, vivian girls και γω πιστεύω κρατούν το επίπεδο και το χαιπ σε λογικά επίπεδα. ο δεύτερος εντωμεταξύ ήταν οριακά καλύτερος απ'τον πρώτο. είναι σαν πανκοσουγκεηζ blake babies οι τύπισσες. πολύ εκλεκτικό γούστο.