Έκανα ένα update εχτές και από τότε μου ρχεται αυτό το μήνυμα, παρότι τα Windows μου είναι γνήσια. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω, δεδομένου ότι το τηλεφωνικό κέντρο φτιάχτηκε από κόπανους και δε βοηθάει καθόλου;
Printable View
Έκανα ένα update εχτές και από τότε μου ρχεται αυτό το μήνυμα, παρότι τα Windows μου είναι γνήσια. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω, δεδομένου ότι το τηλεφωνικό κέντρο φτιάχτηκε από κόπανους και δε βοηθάει καθόλου;
ωραια ταινια.
εμενα μου αρεσε πολυ.
το τελος λιγο πολυ χολιγουντιανο αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις.
Το βιβλίο ήταν καλύτερο
Ενταξει πιστευω οι συζητησεις βιβλιο vs ταινια ειναι τετριμενες. εξαλλου κατα 99% το βιβλιο ειναι καλυτερο αφου το ολο ταξιδι στην ιστορια και στην αφηγηση παντα ειναι καλυτερο μιας και δεν παιζουν στην μεση διαφορα κολπα εντυπωσιασμου απο τις παραγωγες κ.λ.π.
Και στην τελικη για την ταινια ανοιξε το thread ο o.p.
Κράκαρε τα :grin:
edit: Μαλακία ταινία.
ΕΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ MOVE
Κατ'αρχάς κοιτάτε και λίγο τι updates κάνετε. Κάτι updates για genuine OS είναι πρακτικά άχρηστα.
Πάτα Windows key + Pause/Break και δες στο παράθυρο που ανοίγει κάτω κάτω τι λέει για την κατάσταση της γνησιότητας.
Windows key = κουμπί δίπλα στο αριστερό Alt με το σήμα των windows
Pause/Break = κουμπί πάνω δεξιά στο Keyboard δίπλα από τα F1-F12 και πάνω από Home/End/Delete κτλ.
ΣΠΟΪΛΕΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
σιγά ρε μλκ, ποιος θα δει το 7.
Όσα λειτουργικά και να βγάλει η Microsoft πάλι στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε απότι φαίνεται.
#FAIL
Πεθαίνω. Τι μαλάκες.
Πλάκα πλάκα, στο PC που χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια, οπότε και δε το προσέχω καθόλου, μου την έχει βγάλει αυτή τη μαλακία. Πρόκειται να προκαλέσει κανά πρόβλημα (π.χ. να κλειδώσουν μετά από Χ μέρες) ή κάτι;
Αμα ληξει η προθεσμια, κανει reboot ανα 2 ωρες νομιζω.
.