http://www.imdb.com/title/tt1439629/
Φετινή κωμωδία του NBC, αυτή τη στιγμή στο 20ο επεισόδιο.
Υπόθεση: κλασσικός αντιπαθητικός δικηγόρος (Joel McHale) αναγκάζεται να πάει σε δημόσιο κολλέγιο και να παρακολουθήσει τα μαθήματα, φτιάχνει κάτι σαν "ομάδα μελέτης", και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από αυτούς και 1-2 χαρακτήρες ακόμα. Γενικά μοιάζει σαν υπόθεση που έχει ήδη γίνει κλασσική αμερικάνικη κωμωδία 1000 φορές, όμως δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ πέρα. Δεν είναι ούτε κατά διάνοια κάτι σε τέτοιο στυλ, τα γέλια στο background λείπουν, τα μισά και περισσότερα αστεία είναι pop culture αναφορές και τα άλλα μισά είναι δομημένα σε ωραία αναλυμένους και ψιλοτρελούς χαρακτήρες που φέρνουν πάρα πολύ σε Arrested Development. Η σειρά ολόκληρη θα έλεγα ότι προσπαθεί να πιάσει αυτό το στυλ κωμωδίας, χωρίς να είναι ακόμα σε τέτοια επίπεδα βέβαια αλλά πάρα πολύ καλή όπως και να 'χει. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι σχετικά άγνωστοι, ξεχωρίζει ο Chevy Chase που ομως έχει ισάξιο ρόλο με τους άλλους και ο Ken Jeong που κάνει τον καθηγητή. Ισπανικών.
Love or hate σειρά και -όπως και με το Arrested Development- έχει συγκεκριμένο κοινό αλλά από ratings δεν πάει ιδιαίτερα καλά. Όπως και να 'χει δείτε το, από τις καλύτερες φετινές σειρές.
25-04-2010, 21:51
Deggial
Σήμερα την ξεκίνησα. Υπέρτατο έπος.
26-04-2010, 02:05
metamelia3
γαμηστερο ειναι, ειδα τα τελευταια 4-5 επεισοδια που δεν ειχα δει πριν κατι μερες.
26-04-2010, 02:45
Ingolemo
Gamaei, ta da ola, perimenw ta epomena. :D
28-04-2010, 00:30
ubu
πάρα πολύ ωραίο, thanx για την πρόταση.
COOL ABED FILMS
28-04-2010, 00:52
Kaserinos
Λατρεύουμε Arrested Development, οπότε επενδύουμε άφοβα.:D
28-04-2010, 01:51
metamelia3
εγω δεν θεωρω οτι εχει και ιδιαιτερη σχεση με το AD.
30-04-2010, 17:44
Nodoordonotthereisnotry
Ρε...ρε έχω κολλήσει λέμε τις τελευταίες 2 μέρες! Απίστευτο ε. Μόλις είδα και το "Introduction of Statistics" κι ακόμα γελάω με τον Batman! Να'σαι καλά ρε Kelldorain. 8-)
02-05-2010, 15:11
BunnyDee
Καλά, με το AD τη μόνη σχέση που έχουν είναι ότι γαμάνε. Τόσο που τολμάω να τα βάλω στο ίδιο τσουβάλι.
Το πρόβλημά μου είναι, τώρα, ότι παίζουν κάτι webisodes της σειράς, τα οποία κιόλας είναι πολύ καλά, λέει. Όπου τα βρίσκω, τα έχει σ' ένα thingy video player του NBC.com, το οποίο δε μου βγάζει κάνα error message κτλ, απλά κάνει ότι φορτώνει αλλά δεν, μετά από πολλή ώρα κιόλας - κάθε μα κάθε φορά. Και ψάχνω στους κλασικούς torrentοθείους, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά. Τι να κάνω το καημένο;
21-05-2010, 13:36
Kelldorain
"I will find a loophole. ... Then I'll kill you." :touched:
Όχι και υπεργαμάτο το φινάλε, αλλά το έκαναν επίτηδες σαν παρωδία sitcom. Εξάλλου το προηγούμενο ήταν "κανονικό" φινάλε και το Modern Warfare είναι από τα καλύτερα πράγματα που υπήρξαν φέτος γενικά.
Το πρόβλημα του χρόνου είναι ότι οι βλαμμένοι του CBS έβαλαν απέναντί του την Πέμπτη το Big Bang Theory, οπότε θα υπάρξει θέμα με τα ratings στη 2η σεζόν.
23-05-2010, 22:50
SpiritCrusher
Είμαι στο 3ο ep. Η αρχή με το φτάρνισμα και το ρατσιστικό σχόλιο του chase μέσα σε 29 δευτερόλεπτα με έκανε να γελάω για όλη τη διάρκεια του intro theme.
/approved
28-05-2010, 18:03
Fireknight
eimai sto 7 , kai gamaei .
28-05-2010, 20:27
Kaserinos
Υπάρχει ενα κενο στην διάθεση των ελληνικων υποτιτλων. Ξερει κανεις που μπορω να τους βρω ολους..?
03-06-2010, 16:41
metamelia3
επεισοδιο 1x16 εκει που χορευει ο σενιορ τσανγκ, γαμηστερη κομματαρα "CAUSE THEY LOVE IT WHEN THE BASS KNOCK AND THEY LOVE IT WHEN THE BASS KICK", ποιος θα μου το βρει;