Pain Of Salvation, Lake Of Tears, Agua De Annique, Disillusion, Scar Of The Sun
scar of the sun: θα έλεγα ότι ήταν επιεικώς απαράδεκτοι και ότι ο "τραγουδιστής" θα πρέπει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο, αλλά θα κάνει account όλη η μπάντα για να κάνει ποστς υπεράσπισης, οπότε θα πω απλά ότι δεν ήταν του γούστου μου.
disillusion: μέτρια εμφάνιση, περίμενα πολλά περισσότερα.
agua de annique ok, τι να λέμε, είναι θεά, τρεις χιλιάδες πινκς και τα ρέστα.
setlist:
the world
my girl
hyperdrive
ice water
trail of grief
physical
beautiful one
I want
my electricity
shrink
adore
hey okay!
papillon
witnesses
και προφανώς επειδή άργησε να ξεκινήσει 40' το λαιβ και τους πίεζε ο χρόνος, έκοψαν τα just fine & wonder.
Lake of tears: πολύ καλοί αλλά προφανώς είχαν ξενερώσει από το ψόφιο κοινό, και αυτό φαινόταν.
pain of salvation: τι να πω τώρα και να μην φανώ υπερβολικός. ΘΕΟΙ είναι καλά; φοβόμασταν ότι θα έκοβαν κομμάτια λόγω της καθυστέρησης, αλλά έπαιξαν ένα 2ωρο γεμάτο, και το conditioned που νομίζω δεν το έπαιξαν στην Αθήνα. πολλή διάθεση και πάθος στη σκηνή, έπαιξαν falling και καπάκι the perfect element ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ :touched::touched::touched::touched::touched:, ανεπανάληπτο χιούμορ από τον Gildenlow, άντε να βγάλουν και το road salt και να μας ξανάρθουν γρήγορα.
setlist:
remedy lane
used
diffidentia
linoleum
ashes
undertow
nights in white satin (με Leo φωνητικά και Daniel στα ντράμς να παίζει σαν τον Animal)
falling
the perfect element
fandango
handful of nothing
inside
if you wait
nightmist
hallelujah
conditioned
disco queen
γράφω αυτά τα 2 σετλιστ γιατί τα έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή, για τις άλλες μπάντες σόρυ αλλά δε θυμάμαι όλα τα κομμάτια και με τη σειρά, ψάξτε σε κανα rocking.gr όσοι θέλετε. :oops: