Akousa oti tha vgei tainia vasismeni sto all-time-classic video game.
Info plzkthnx
Printable View
Akousa oti tha vgei tainia vasismeni sto all-time-classic video game.
Info plzkthnx
http://www.imdb.com/title/tt0473075/
Σήμερα βγήκε το trailer
Βασισμένο στο παιχνίδι προφανώς. Φαίνεται πανάκριβη παραγωγή αλλά δεν δείχνει πολλά σκηνικά από το πρώτο που είναι και το καλύτερο (κλειστούς χώρους κλπ) και φοβάμαι ότι θα γίνει κυρίως ταινία απλά για τα εφέ. Εντυπωσιακό πάντως, μακάρι να το προσέξουν
Το καλύτερο είναι το δευτερο μακράν.
Καλό τραιλερ. Έχει πολλά στοιχεία από το τρίτο πάντως παρόλο που λέγεται the sands of time.
σιγά τα εφφέ βασικά, εμένα μου φάνηκε οτι είχε ένα cg shot και γαμήθηκε να το δείχνει στο τρέηλερ, και από χορογραφίες/stunts τίποτα.
όχι ηλίθιε, περίμενα να δω εφφέ και stunts. λό-λα να ένα μή-λο.
Invalid.
Aναφέρομαι στα καινουργια. :P
Ε ναι ρε για τα καινούρια λέμε =P
Βασικά το 2ο έκανε υπερβολική προσπάθεια , από το στήσιμο μέχρι το soundtrack να φανεί πιο ΣΚΟΤΕΙΝΟ και με χάλασε. Πέρα απ'αυτό δεν είχε καμιά ιδιαίτερη καινοτομία, όταν έπαιζα το Sands είχα πάθει σοκ. Τέσπα, οφφ-τοπικ.
Χορογραφίες κλπ όντως λείπουν και αυτό με προβληματίζει και μένα, αν σου δείξουν το τρέιλερ χωρίς τίτλο και μια σκηνή στο τέλος δεν καταλαβαίνεις ότι είναι Prince of Persia
Βασικά όντως το 1ο τρεγμένο σε απρόμαυρα DOS στο πισί του πατέρα μου σας γαμάει πατόκορφα
:touched:
Εγώ μέχρι ένα μήνα πριν δεν ήξερα ότι έχουν βγει και άλλα. C:>GAMES>PRINCE>prince megahit ρε...
Μόνο τα πρώτα γαμάνε. Δλδ το πρώτο το original και το sands of time.
Μούφα το trailer, αν και ποιό video game έγινε καλή ταινία είπαμε;
brodebound software POUTANARES.
to palio to 2 (TO SWSTO) aneta apo ta dyskolotera platform sth gamhmenh istoria ths an8rwpothtas, adianohto paixnidi.
Sapie ford perfect, xwris cheat de to epaizes pote? axaxaxaxaxa