Madder Mortem, 11/10 Sin City
Λοιπόν. Αρχικά πρέπει να προειδοποιήσω πως οι Madder Mortem είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.
Γενικά πίστευα πως ποτέ δε θα τους έβλεπα Ελλάδα, από Νορβηγία. Μπράβο στη CTS, ελπίζω να βγάλατε τα έξοδα τουλάχιστον! kontan εσύ μια ζωή μου διαφεύγεις στα live.
Λοιπόν, το live αρχικά είχε λίγο κόσμο, δεν πολυγεμίζαμε το Sin City. Είδαμε μισή ωρίτσα με σαράντα λεπτά Universe217, οι οποίοι γάμησαν όπως πάντα. Τους γουστάρω αφάνταστα, το έχουν.
Μετά βγήκαν οι Madder Mortem. Ο κόσμος είχε αυξηθεί αισθητά, αλλά και πάλι δεν πρέπει να ήταν πάρα πολλοί.
Η μπάντα άρχισε πολύ δυνατά, με κομμάτια από το καινούριο, και μετά έπεσαν παλιά αγαπημένα (Breaker of Worlds, Omnivore, και γενικά έπαιξαν κυρίως παλιά, εκτός από τα αρχικά, το Armor αργότερα, και νομίζω άλλο ένα.
Αρκετά ενεργητικοί, ιδίως ο παλιός κιθαρίστας (ο Kirkevaag; κάτι τέτοιο) και η Agnete. Καλά η Agnete γενικά ήταν άπειρα :pink: , τη λάτρεψα έτσι όπως εκφραζόταν και έδειχνε πως το ζει. Πολύ χαριτωμένη τύπισσα. Και το πιο γαμάτο είναι πως δεν κότεψε να πει τπτ, όπως καμιά φορά κάνουν στα live σε δύσκολα και ψηλά σημεία, τα πάλεψε όλα και ελάχιστα σημεία δεν της βγήκαν.
Ο ήχος καλός ήταν, από ό,τι μπορώ να καταλάβω, μόνο σε μερικές στιγμές οι κιθάρες δε συνδυάζονταν καλά, όπως πχ στην εισαγωγή του Faceless.
Μην κοιτάτε που η περιγραφή είναι ξύλινη, το live ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΟΜΓΚ!@#:@ρ!$ Αυτά.
Κάθε χρόνο, ε. Κάθε χρόνο. Να κάνουμε και φαν κλαμπ. :wave: στους ERίτες που βρεθήκαμε εκεί. Μπιζάριε :pink: