Πουλο στα δελτια τυπου... εικονες μονο....
και επειδη ειμαι και αχρηστος ουτε καν αρχειο... μονο λινκ
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=9664826
αυτα αντιο
Πουλο στα δελτια τυπου... εικονες μονο....
και επειδη ειμαι και αχρηστος ουτε καν αρχειο... μονο λινκ
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=9664826
αυτα αντιο
ελπίζω να μη τα γραψε καμιά μπάντα αυτά για τον εαυτό της.
η εταιρια που κάνει την παραγωγη της συναυλιας ( Postrip Community) εγραψε το δελτιο τυπου... τα παραλέει???
πιθανότατα όχι, θα ήταν σκανδαλώδες όμως να μοιράζονται κοινά μέλη η πόστριπ με κάποια απ'τις μπάντες και να γράφει για τον εαυτό της όμως, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί!
μοιράζονται κοινά μέλη αλλα δεν εχουμε φτάσει στο σημείο να γράγει ο καθένας για την πάρτη του! Πιο συγκεκριμένα εγώ έγραψα για Stonenrow και Circassian και προφανώς κάποιος άλλος έγραψε για τους BS.... είμαστε άθλιοι αλλά οχι και τόσο οσο φαντάζεσαι!!!
Πώς να αισθάνεται άραγε κανείς κάνοντας μουσικούς άθλους.
τοση συζητηση για το δελτιο τυπου.... να το ήξερα θα ανεβαζα αφίσα και θα τελειώναμε....
νιώθω μια ανακούφιση. μη το πάρετε προσωπικά αλλά πολλά γίνονται εκεί έξω, καιροσκόποι λυμαίνονται την ελληνική σκηνή, φαρμακερά φίδια κρύβονται στον κόρφο των ευγενέστερων ανθρώπων, ένα κύκλωμα βρώμας, δυσοσμίας και δαιμονολατρείας πλαισιώνει τις καλύτερες προθέσεις, γενικά τα πράγματα είναι περίεργα και καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί όσο μπορούμε!
ντάξει, εγώ αν ήμουν ο χρήστης Begging Shaman δε θα ανέβαζα αυτό το description για τη μπάντα μου ε. Δε πα να το έχει γράψει και ο Ντράγκαν Τάρλατς.
χαχαχαχαχαχαχ είπε τάρλατς
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πω πω πω πεσιμισμος! εχε και λιγη πιστη στους ανθρώπους! Κανεις δεν κανει δόλια σχεδια για την κατακτηση της ελληνικης underground σκηνης... ετσι πιστευω τουλαχιστον, αν ειναι αλλιως να φωναξουμε τον Ευαγγελατο να κανει εκπομπη!
Χαλαρα παιδια, χαλαρα.....
κοιμάστε τον μακάριο ύπνο των αγνοούντων εθελουσίως, αδελφοί. οι σάλπιγγες δεν έχουν ηχήσει, οι σφραγίδες δεν έχουν ραγίσει, ο βεεμώθ κοιμάται, ο χνεώθ το ίδιο και, φευ, η μύριαμ δεν έχει πέσει ακόμα στην ακολασία, η σάρα φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της με την ίδια προσοχή που έδειχνε πάντα, ο ιακώβ είναι σεβάσμιος τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, ο ααρόν κουρεύει τα πρόβατα με ακόμα μεγαλύτερη επιμέλεια ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΜΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ
ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
μίλησα.
μας εφαγε το δελτιο τυπου!!! να το ξηλώσω να τελειώνουμε?? πιο πολυ πειραξε εσας παρα εμας μου φαινεται! τραβηγμένα ολα τα κειμενα, δεν λεω, αλλα μια εταιρια promoting τετοια γραφει...
ετσι δεν ειναι κυριε "long awaited first live appearance" Loki??
Ω γουστάρω μπηχτές και έχθρες μεταξύ συγκροτημάτων! :pink:
ελεος ουτε εχθρες ουτε τιποτα!!! ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαμε.... ειναι και 04.30 βλεπετε...
απλα καποια πραγματα πρεπει να ειναι ετσι οπως ειναι....οι μουσικοι εδω τα ξερουν αυτα