λινκιν παρκ, η καταντια του λωρη και ποτε πια στο χωραφι
εχουμε και λεμε
δεν ειναι ολα μαυρα ας ξεκινησω με ιστορια. αλλα βαριεμαι
εριξα καλο χεσιμο και ξεκινησα κατατις 7 και 10 για μαλακασα. μολιςειχα αλλαξει και τη βαση της μηχανης και πλαι το αμαξι πηγαινε και ακουγοταν μια χαρα. οποτε πεταξα ομορφα. αφου εφτασα παω να παρκαρω σε μια καβαντζα(η οποια δεν ειναι κοντα αλλα οταν εχει πολυ αμαξι η πας αργα ειναι καλα) και την ειχε περιφραξει ο αρχιδας. παρκαρω σιγουρα πιο μακρυα απο ολυς οσους ειχαν φτασει στη μαλακασα και αρχιζω το περπατημα. στο δορμο νιωθω να μου ξαναρχεται η ρουλα ηκουραδουλα. ω ρε πουστη σκεφτομαι...
ευτυχως τελικα δεν ηταν κατι το σοβαρο
μπαινω μεσα στο σωρο. εχουν ηδη ξεκινησει οι φιουνεραλ φορ ε φρεντ. δε τους ηξερα και στον παργαλατσο μου. ομως με τη μια με κερδισαν. ωραιο γρκρουπακι, καλο στα λαιβ, θα κατεβασω δουλεια τους να ακουσω. πολυ καλοι
αναμον ηαναμονη και αρχιζω να γελαω με το λωρη
διαφημησεις στους πινακες. οι οποιοι ηταν και πολυ μικροι ε
επισης εγραφε καλως ηρθατε, τερα βαιμπ κατιπαραπανω απο μουσικη και αλλες αρχιδιες. με αποκορυφωμα
σε λιγο καιρο καθε σαββατοκυριακο κοντα σας με ποδηλασια βολευ πειντμπολ κτλ κτλ
ρε δε γαμιεσαι μαλακα που θα τρεχουμε στου διαολου το μπουτσο και θα σου σκαμε και αλλα φραγκα?
το ακομα πιο απαραδεκτο ακομα δε σας το ειπα
ξεκινα η συναυλια
λεγαν θα επαιζαν μιαμιση ωρα
μια ωρα και ενα τεταρτο με το ζορι. 18 τρακς μαζι με την εισαγωγη ε. ιδιο σετλιστ με τις προαλες που βρηκα στο ιντερνετ
παλι δε παιξαν ρε πουστη πειπερκατ ραναςαυ πλεις φορ μαι χεντ κτλ
ε δε γαμιεστε γιατι εσκασα 45 ρε πουστη? για το ιδιο σετλιστ με περυσι? ιδιο με εξαιρεση ρε το νεο τους
που ειναι και σκατα
το ειροτερο ομως που με εκανε νε περασω εντελως σκατα να αισθανομαι μαλακς και αλλα ποσα, ειναι που ρε μαλακες η ενταση ηταν χαμηλα. πολυ χαμηλα. δεν ακουγες φωνη μονο τους γυρω. τραγουδουσα ως συνηθως, και η ανυποφορη φωνη μου ακουγοταν τοσο δυνατα που δε με αντεχα και βουλωνα. μιλαμε για τραγικες καταστασεις
ρε γαμιολη λορη τι ειγινε σου καηκαν τα ηχεια κα ιδε πηρες αλλα?
ελεος. μαλακες δεν εχετε ιδεα ποσο χαμηλα ηταν
ξεφτιλα. δεν ευχαριστηθηκα τιποτα. οκ κοπανηθηκα λιγο αλλα αρχιδιες ρε
τελευταια φορα που εσκασα φραγκα στο μαλακα
τελευταια φορα
(εκτος και αν φερει γκριν ντει ή μπον τζοβι ε)
αυτο με την ενταση ηταν απαραδεκτο
καλα το μυθικο, το συκροτημα προτιμα να μη καπνιζετε ηταν ολα τα λεφτα
σαν εμφανιση οι λπ καλουτσικοι ηταν. ειμαι επιρρεασμενος απο την ενταση αλλα εχω την εντυπωση περυσι ηταν πολυ καλυτεροι.γιαυτο και ξαναπηγα φετος. αλλα που να ξερα. τελευταια φορα.
ενταξει μου φυγε και η καβλα για αυτους. οποτε παμε παλι σε μανογουορ
αυτα
σκατα στο λωρη ε
αν τον πετυχω στο δρομο τη γαμησε ο αρχιδης
ti linking park! kaliteroi i tsalinking!
arpaxti itan kai tipota allo! akouse clay people na porothite!