-
ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟΣ
εκτος του θρυλου σημερα πρωι παιχτηκε συμβουλιο και στην δουλεια
οι αγαπημενοι μου διευθυντες, μου ανακοινωσαν οτι επιλεχθηκα για τετραμηνη δουλεια εις το εξωτερικο
καλα νεα σκεφτομαι το θυμα αφου, +30% μισθος νεα μερη και ξυσιμο χωρις να εχεις κανενα μαλακα πανω απο το κεφαλι σου,τσαμπα διαμονη σε ξενοδοχειο και 2free tickets για αθηνα
τοτε μου λενε οτι εξωτερικο=λευκωσια και μενω καγκελο:-?
εχει παει κανεις?
ειναι τοσο σκατα οσο ακουγεται?
μιλανε ολοι οπως στο ρικ?
ο sir takis θα παρει το πρωταθλημα?
τυπικα μπορω να αρνηθω και να παει αλλος κοπανος(ευτυχως εχουμε καμποσους) αν και μου τα εχουν μαζαμενα και παιζει να φαω τρελο χωσιμο.....
-
Στην κύπρο είναι πανέμορφα. και ναι μιλάνε όλοι σαν το ρικ. Να πας είναι πολύ ωραία.
-
ε για 4 μήνες δε θα το σκεφτόμουν και πολύ. Πόσο σκατά να είναι πια; Άλλοι τρέχουν στα Φάρσαλα για λίγα παραπάνω λεφτά.
(Βέβαια αν φύγεις άμεσα θα χάσεις τελικούς μπάσκετ.)
Τι δουλειά κάνεις;
-
filh pou eixe paei kupro gia douleia kalokairi mou eipe ta xeirotera pantos k gia to meros k gia tous an8rwpous. Se fasi, ante3e mono 10 meres k girise.
alla o kataliloteros na apantisei epi tou 8ematos ine o attila
-
αν δεν αλλαξει κατι η αναχωρηση για τη ξενιτια θα ειναι 10 ιουνιου
σε ναυτιλιακη δουλευω
-
αν σου αρεσουν οι μαυριδερες και αυτες που μιλαν πολυ να πας!
-
χμ η λευκωσία η κατεχόμενη δεν ξέρω πως είναι. η ελληνική είναι μια χαρά, σα να πας στα χανιά στην πόλη είναι λίγο, τουριστικά σε σημεία κλπ. το καλοκαίρι η κύπρος εχει πραγματικά άπειρη υγρασία , τόσο πολλή που τα φώτα απο τα αμάξια φαίνονται σε όλο τους το μήκος αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. γενικά δεν παλεύεται η ατμόσφαιρα αλλα η κύπρος είναι πολύ όμορφη.
-
η μαλακια ειναι οτι θα χει ελεινους αγγλαρες τουριστες.. και το χειροτερο... ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
-
δεν θα πηγαινα με την καμια.ο πιο σκατα κοσμος του πλανητη.
ασε που ο μισθος σου στην κυπρο θα ειναι ψιχουλα,οσο αυξηση και να παρεις.εκτος αν παιρνεις κανενα 2χιλιαρο οποτε θα σαι καλα.
κατσε φαε το χωσιμο καλυτερα,πες για κανενα προβλημα υγειας της μανας σου και οτι δεν μπορεις να φυγεις με τπτ και τετοιες μαλακιες.
τωρα το ειδα,για ενα τετραμηνο ε?κατι γινεται αν σου σκασουν κανενα φραγκο παραπανω.αλλα μαλλον θα λαλησεις στο κωλομερος.και ετοιμασου να δεις τα μεγαλυτερα μπαζα της ζωης σου.
-
δεν εχω γαμησει ποτε κυπρια,ουτε ΠΟΥΤΑΝΑ
-
-
-
-
η γραμμή λέει ότι μιλάμε μόνο με κύπριες και πετάμε μπουκάλια στους κύπριους, ξεχνάς το δεύτερο λόγω έδρας κι απολαμβάνεις το κλίμα.
το γραφείο τύπου του Κ.Σ. του Αντικυπριακού Μετώπου.
-
τζι τζι σου ρθε δηλαδη! φιλοι που ηταν κατω περασαν καταπληκτικα. να γαμησεις θα βρεις. ο καιρος χαλι λιγουλακι αλλ δεν σε φοβαμαι. κυπριοι σε γενικες γραμμες λενε ποτε τα χειροτερα και ποτε τα καλυτερα. ε δεν ειναι αναγκη να κανεις παρεα αν δεν βρεις κανεναν να κολλησεις.