Sunn O))) - Oracle
©2007 Southern Lord
http://www.electricrequiem.com/iMedi....808.cover.jpg
01. Bel
Printable View
Sunn O))) - Oracle
©2007 Southern Lord
http://www.electricrequiem.com/iMedi....808.cover.jpg
01. Bel
Λοιπόν για τα χριστούγεννα 8α σου πάρω δώρο ένα μπουκαλάκι.
Κάνε τη γαμημένη απομαγνητοφώνηση.
δε θέλω μπουκαλάκι. Θελω φλασκι για να το εχω παντου και παντα μαζι μου!
Twra kseroume giati de ginetai h apomagnhtofwnhsh.
καλός χρυσός και ωραία τα λες για τους σαννό γενικά αλλά πέντε κουβέντες *συγκεκριμένα* για το δίσκο δεν θα 'ταν κι άσχημες ε. γιατί έτσι όπως τα γραψες θα μπορούσαν να περιγράφουν εναν οποιονδήποτε δίσκο τους.
Σαφώς. Αλλά για τους ΣαννΟ))) συγκεκριμένα και ο οποιοσδήποτε δίσκος τους θα μπορούσε να περιγράφει έναν άλλον
ας έλεγες για το κομπρεσέρ του πρέστον τουλάχιστον....
χμμμ, εδώ διαφωνώ λίγο.
τουλάχιστον μέχρι το "Black One", μετά δεν τους έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα.
Θα ελεγα ότι εχει δικιο ο κατά τ' αλλα αμουσος μπλακμεταλλάς. Από την άλλη τείνω να πιστέψω ότι το φαινόμενο Sunn (και γενικότερα Southern Lord) έχει αρχίσει να το κουράζει λίγο τελευταία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν αρκετές φορές εκπληκτικά αποτελέσματα (όπως το Altar - αλλά θα γίνω κακός και θα πω οτι εκεί φάνηκαν οι Boris). Επίσης μπορώ να πω οτι γενικά διαφωνώ με την κούραση του "εφιαλτικού" στοιχείου στις περιγραφές για τους Sunno.Quote:
Originally Posted by carheart
περιμένω εναγωνίως απάντηση ρέγκιουλαρπωλ.
Οι Om, οι Earth, οι Orthodox, οι Thrones σε έχουν κουράσει πράγματι τόσο πολύ? Γιατί στη Southern Lord βγάζουν δίσκους οι κύριοι.. Οι Sunno))) σε έχουν κουράσει ηχητικά ή λόγω (((hype)))? Πιστεύω το δεύτερο. Επίσης ποιος σου δίνει το δικαίωμα να λες πράγματα του τύπου "το τάδε συγκρότημα και η τάδε ομάδα συγκροτημάτων έχουν αρχίσει να το κουράζουν" και μάλιστα για άτομα που πειραματίζονται και παίζουν διαφορετικά σε κάθε δίσκο και προσφέρουν πολλές ιδιαίτερες στιγμές στους ακροατές τους. Μια τέτοια στάση από μέρους σου μου φαίνεται ανούσια, άμπαλη, παιδική και απίστευτα ανώριμη. Κρίμα, δε σε είχα για τόσο τέτοιο.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Αυτά.
Συνεχίστε.
Για τη Southern Lord είχα στο μυαλό κυρίως το black metal κομμάτι που προωθεί τον τελευταίο καιρό και που είναι ψιλοκαλούπι. Και προφανώς μιλάω και για το θέμα hype με τον όλο χώρο. Σαφέστατα δεν πρόκειται να πω ότι η δουλειά του τάδε συγκροτηματος είναι άσχημη λόγω του hype αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποια πράγματά εχουν αρχίσει να γίνονται κάπως κοινοτοπα. Οι δε Sunn δεν θεωρώ πλεον οτι "πειραματίζονται" τοσο πολύ πια, ειδικά αν συγκρίνεις την τωρινή τους παρουσία με την περίοδο του White 1. Και τέλος τι πάει να πει ποιος μου δίνει το δικαιωμα ρε άνθρωπε; Λέω τι αίσθηση μου βγάζει η εν λόγω φάση.