PDA

View Full Version : Επιτέλους απέκτησε νόημα

Ethir
02-05-2005, 01:46
Επιτέλους απέκτησε νόημα

Ο λόγος για την Eurovision και με την συμμετοχή των Wig Wam από την Νορβηγία. Οι τύποι με ένα look και ένα attitude ρετρό από τα 80s.
Αυτά είναι, επιτέλους.
Με ένα κομμάτι (in my dreams) όχι πολύ τεχνικό αλλά πολύ πιασάρικο με συνταγή του παρελθόντος και την glam rock πάνε να χτυπήσουν το γαμημένο.
Εμένα τουλάχιστον μου φέρνουν σε The Darkness της Νορβηγίας.
Τουλάχιστον εγώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα δω Eurovision και για πρώτη φορά θα ψηφίσω υπέρ ενός κομματιού του διαγωνισμού. Όσοι γουστάρουν το είδος ή το γουστάρανε πρέπει να υποστηρίξουν...

Τι να κάνει η Παπαρίζου...επειδή είναι μουνάκι (αν και εμένα περισσότερο τραβέλι μου κάνει); Τι να πούμε δηλαδή για Ελβετία ή για το Ισραήλ. Όλες μουνάκια στέλνουν μόνο που αυτά έχουν και βυζάκια, όχι σαν την δική μας την Τσούπρα...

Long live pose and glam…
http://www.wigwamband.com/

P.S: Πριν πείτε γνώμη καλό θα ήταν να ακούσεται πρώτα το κομμάτι...Very nice indeed.

Broccoli
02-05-2005, 01:49
Πάλι σκατά τα έκαναν οι μαλάκες οι Νορβηγοί. Αντί να στείλουν τους Gehenna.

S-11
02-05-2005, 01:50
http://www.wigwamband.com/layout/glampic.jpg

:rofl:

cancer
02-05-2005, 01:51
KATALABETE EPITELOUS OTI I MIA/DEKA/EKATO PSIFOI SAS DE 8A KANOUN KAMIA DIAFORA. DE 8A ALLAKSOUN TI ZOI SAS, PERA APTO OTI 8A XASETE LIGO XRONO KAI MERIKA LEFTOUDAKIA.

+de milas sa na nai 8eoreis asimanto to diagonismo.

Ethir
02-05-2005, 02:46
Wig Wam και τα μυαλά στα κάγκελα ρε!
Ο διαγωνισμός δεν είναι ασήμαντος (είπα κάπου κάτι τέτοιο;)... Τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όταν στέλνεις με λεφτά φορολογούμενων την ψώλα σε όλες τις χώρες για promotion. Προσωπικά για να σου φύγει η περιέργια θεωρώ πως η Eurovυζίον είναι διαγωνισμός της κλίκας... τα 12αράκια φεύγουν σε γείτονες χώρες και πάρει λέγοντας.

Τώρα αυτό που λες περί ψήφων είναι λίγο άκυρο γιατί με αυτό το σκεπτικό να μην ψηφίσουμε σε εκλογές γιατί δεν θα κάνουμε καμία διαφορά. Και όμως νόμιζα πως εμείς την κάνουμε εν τέλη. Anyway...

Φαντάζομαι όμως αντιλήφθηκες το χαβαλεδιάρικο του πρώτου post μου. Η ουσία είναι οτι θεωρώ το συγκεκριμένο κομμάτι γαμάτο. Γουστάρω ποζεριλίκη και θα ρίξω μία ψήφο που μπορεί να μου στοιχίσει ένα ευρουλάκι. Who fucking cares anyway.

cancer
02-05-2005, 03:00
safws kai pisteuo pos mia (1) psifos den kanei kamia apolytws diafora. to apotelesma den krinetai ekei. proswpika den pisteuo sti dinami tou enos, se tetoia 8emata.
milame gia ena xavaletzidiko diagonismo me tragoudia tis plakas kai kanena antikrisma gia to nikiti. auti i kitsaria exei ksemeinei sta/apta 80s.
oso gia ta lefta forologoumenwn, apla min to psaxneis. ma8ame pleon posa pairnei i pasxalidou ktl, alla de mporeis na kaneis tpt giauto, opote asto.

anti na rikseis mia psifo gia na ipostirikseis to gamato komataki pare to sinti twn wig wam.

Ethir
02-05-2005, 03:33
safws kai pisteuo pos mia (1) psifos den kanei kamia apolytws diafora. to apotelesma den krinetai ekei. proswpika den pisteuo sti dinami tou enos, se tetoia 8emata.
Στα πάντα χρειάζεται συλλογικότητα για να πετύχεις το ελάχιστο από αυτό που έχεις στόχο... Εγώ βαριέμαι και έχω ως στόχο να ανεβάσω τους Wig Wam στην κορυφή της Ευρώπης χοχοχοχο.
Αλλά αυτό που λέω είναι πως αν όλοι είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης ότι δηλαδή μία ψήφος δεν κάνει την διαφορά τότε η ανθρωπότητα δεν θα είχε πετύχει, τουλάχιστον κοινωνικά, κάτι. Η συλλογικότητα ξεκινά από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

auti i kitsaria exei ksemeinei sta/apta 80s.
Κιτσαρία; δεν το θεωρούσαν τότε κιτς. Τότε για πολλούς αυτό ήταν τρόπος ζωής. Εμείς τώρα το ονομάζουμε κιτσαρία, η γενιά του 2000. Γιατί τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει... η μουσική πρέπει να αντιπροσωπεύεται από agressive τυπάδες που θα βαράνε, θα σπάνε, θα βρίζουν κοινωνίες και τις χίλιες δυο μαλακίες κάνοντας στους δαίμονες επικλήσεις.
Εγώ απορώ γιατί τώρα πια πρέπει η μουσική να έχει τόση επιθετικότητα (η οποία είναι απίστευτα μονότονη sometimes) και το κάτι διαφορετικό, ανέμελο, πλήρως ψυχαγωγικό με show, γκλαμουριά, show on stage, εν τέλη απόλυτα καλλιτεχνικό (και με χορωδιακά parts στα backing vocals που είναι αρκετά δύσκολα) να χαρακτηρίζεται κιτς.

ma8ame pleon posa pairnei i pasxalidou ktl, alla de mporeis na kaneis tpt giauto, opote asto.
Πια είναι η πασχαλίδου και πόσα παίρνει;

anti na rikseis mia psifo gia na ipostirikseis to gamato komataki pare to sinti twn wig wam.
Θα το κατεβάσω ρε... τρελός είσαι; :D

Medusa
02-05-2005, 12:22
8ymh8eite oti kapote h Filandia paraligo na steilei toys Nightwish me to Sleepwalker. den toys xalase.

Exw to videaki ths ypopshfiothtas toys.

Master Of The Unbelievers
02-05-2005, 13:59
proswpika thewrw to sygkekrimeno group kakh apomimhsh allwn group pou ekanan trelh kariera xwris na pane se kamia eurovision..poly glam kai polys logos gia to tpt..apla to sygkekrimeno kommati isws na einai pio konta sta dika mas akoysmata giati barethikame na akoume mpouzoukaki kai iaxes apo tis boreies xwres..safws kai einai kalytero apo to diko mas tragoudi alla pote emeis steilame kalo song sto diagwnismo???olo dikh mas einai h prwth thesh kai synexws apo trith thesh kai katw eimaste..eblepa ta ''atou'' tou tragoudiou mas kai einai h emfanish ths paparizoy to forema tou cavalli pou tha foresei kai h xorografia..e den mporei na sygkrithei ena tetoio forema me to bammeno nyxaki twn wig wam :D to in my dreams einai kalo tragoudaki alla h genikoterh poreia tous einai asta na pane

Phantom Duck
02-05-2005, 16:45
Aytes apo thn Elvetia pou paizoun kati vary, tis exei dei kaneis?

Eric Theodore Cartman
02-05-2005, 16:58
Einai antres.

Legontai Samael.

Kuolema
02-05-2005, 17:01
Celtic Frost ρε μουνιά!
(ετοιμάζουν και το δίσκο τους - κι αυτήν τη φορά λένε αλήθεια. Μάλλον)

pitchfork
03-05-2005, 02:22
Επιτέλους απέκτησε νόημα

Ο λόγος για την Eurovision και με την συμμετοχή των Wig Wam από την Νορβηγία. Οι τύποι με ένα look και ένα attitude ρετρό από τα 80s.
Αυτά είναι, επιτέλους.
Με ένα κομμάτι (in my dreams) όχι πολύ τεχνικό αλλά πολύ πιασάρικο με συνταγή του παρελθόντος και την glam rock πάνε να χτυπήσουν το γαμημένο.
Τουλάχιστον εγώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα δω Eurovision και για πρώτη φορά θα ψηφίσω υπέρ ενός κομματιού του διαγωνισμού. Όσοι γουστάρουν το είδος ή το γουστάρανε πρέπει να υποστηρίξουν...

Τι να κάνει η Παπαρίζου...επειδή είναι μουνάκι (αν και εμένα περισσότερο τραβέλι μου κάνει); Τι να πούμε δηλαδή για Ελβετία ή για το Ισραήλ. Όλες μουνάκια στέλνουν μόνο που αυτά έχουν και βυζάκια, όχι σαν την δική μας την Τσούπρα...

Long live pose and glam…

P.S: Πριν πείτε γνώμη καλό θα ήταν να ακούσεται πρώτα το κομμάτι...Very nice indeed.
GAYEST POST EVER.

ΟΝ ΤΟΠΙΚ:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΚΑΤΟΠΟΖΕΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ EMPEROR ΤΟΥΣ DARKTHRONE ΚΑΙ ΤΟΥΣ MAYHEM.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)

The Nerd
03-05-2005, 02:35
Επιτέλους απέκτησε νόημα

Αυτά είναι, επιτέλους.

Long live pose and glam…

GAYEST POST EVER.

ΟΝ ΤΟΠΙΚ:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΚΑΤΟΠΟΖΕΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ EMPEROR ΤΟΥΣ DARKTHRONE ΚΑΙ ΤΟΥΣ MAYHEM.

:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

TO DIKO SOY EINAI TO GAYEST POST EVER ...

STH XWRA ME TA 3AN8A DIMETRA MOYNAKIA (ETSI MOY XOYNE PEI), AN APAISIA GLWSSA, ANTI NA STEILOYNE KAMMIA 3EKWLO NA DOYME LIGO VYZI KAI STRING (KAI NA KANW TA ANTISTOIXA POST STO BEBEKO NA PARW KANAN PONTO NA DW TH MENEGAKH NA PIPWNEI TON MINW KYRIAKOY), STEILANE AYTOYS TOYS MPAGLAMADES. 8A SE XALAGAN POZEROYDES NORVHGIDES?
ALLA POY MYALO ...

pitchfork
03-05-2005, 02:39
ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ ΕΒΕΡ.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

The Nerd
03-05-2005, 02:40
ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ ΕΒΕΡ.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Kane to idio gia to diko moy prwta ...

Retali-ator
03-05-2005, 02:41

PESTA GAMO TO MOUNI :twisted:

:dfinger:

Ethir
03-05-2005, 02:55
Indeed...
Πως δεν το είχα πάρει πρέφα... Έχετε δίκιο. Μαλακίες λέω ο glam βρωμόπουστας. Πάμε να κάψουμε καμία εκκλησία μαμά;
Έπρεπε να στείλουν mayhem or something like that. Να παίζουν και να πετάνε στο κοινό κεφαλές αγριογούρουνων και πορτοκάλια με ξυραφάκια. That's the fucking attitude I'm talking about.
Ααααχ γαμημένη κοινωνία.

Anyway θα μου πει κάποιος πια είναι η Πασχαλίδου και πόσα παίρνει.

After Dark
03-05-2005, 03:50
Epishs,na parakalate na mhn paroume prwtia sth Eurovision.Kai h Oukrania fetos kai h Letonia perysi ksodepsan apeira lefta gia na philoksenisoun ayto ton anousio diagwnismo xwris na paroun to 1/4 tou badget.H deyterh sigourh oikonomikh katastrofh meta thn Olympiada... :|

rincewind2k
03-05-2005, 03:59
meaning?

After Dark
03-05-2005, 04:04
Meaning oti ektos apo ta lefta pou plhrwneis ws forologoumenos esy,egw ki o kathenas mas gia ta taksidakia ths Paparizou kai ths Pasxalidou ston ekastote kataylismo pallinostountwn ths Bratislava,an-koufia h wra-ayto to emetiko tragoudi parei thn prwtia,tha prepei tou xronou h Ellada na filoksenhsei ayton ton hlithio diagwnismo.Kai opws einai gnwsto,h ERT APOKLEIETAI na vgalei swsto proypologismo gia kati tetoio.

rincewind2k
03-05-2005, 04:13
asdf. nevermind.

Mitsmann
03-05-2005, 09:08
ε παιδια !!!!!! εγω θα ψηφισω Καναδα και Ανναχιλεητορ!!!~!~!~~!~~`1````

ifinoi
03-05-2005, 11:32
As mou ekshghsei kapoios ti to wraio exei to tragoudi twn wig wam (or whatever their name is ). Mou to elegan kai kati gnwstoi mou na to akousw kai mou fanhke kati xeirotero apo eleeino.A-D-I-A-F-O-R-O.
Mia kakh antigrafh 80's tragoudiwn. Apato 8a paei ki ayto.

Medusa
03-05-2005, 12:13
pasxalidoy einai h nea paroysiastria-ekproswpos ths Eurovision.

Adiaforh pagokolwna.
Gia thn ypo8esh 8a parei 50.000.000 drx (elpizw na einai draxmes, giati an einai se euro, eimaste poly malakes).

Mitsmann
03-05-2005, 12:16
Μεδουσα να πας εσυ αλλα να φαινεται μονο το χερι σου... να εξαπτεται η φαντασια.... αλλα απ τα 50.000.000 θελω το 75 % λογω ιδεας.

Ethir
03-05-2005, 14:00

Adiaforh pagokolwna.
Gia thn ypo8esh 8a parei 50.000.000 drx (elpizw na einai draxmes, giati an einai se euro, eimaste poly malakes).
:shock: :shock: Σοβαρά μιλάς;; Καλά τι στο διάολο και κανένας δεν αντέδρασε; Κανείς δεν είπε τίποτα για αυτό. Είναι τρελά λεφτά...αν βάλεις οτι η Παπαρχιδίζου έχει την υποστήριξη φέτος του Ε.Ο.Τ και του υπουργείου πολιτισμού (i think) και με τα λεφτά των Ελλήνων την στέλνουμε σε όλες τις χώρες on tour για να διαφημίσει το τραγούδι.
Εδώ έχουμε μία Ελλάδα σε λιτότητα τα τελευταία 22-23 χρόνια και λεφτά σκορπάμε σε μαλακίες, αλλά ξέχασα. Είμαστε πολιτισμένοι... Άλλο ένα κλασσικό σύμβολο ματαιοδοξίας για τον Έλληνα. :?

enitharmon
03-05-2005, 14:28
όλοι ανακάλυψαν τις έθνικ ρίζες τους σε αυτό το διαγωνισμό? (δε λέω για τους Νορβηγούς, για τους υπόλοιπους λέω)

Broccoli
03-05-2005, 14:35
Και οι Νορβηγοί που έχουν μια χαρά έθνικ ρίζες μαλακίζονται και στέλνουν τους τελειωμένους ποζεράδες. Μα τι ζώα...

eleventh guardian
03-05-2005, 16:25
Βάλτε τώρα Μακεδονία TV. Παίζει τα χειρότερα της Eurovision ever. Τα "χειρότερα" όπως τα έκριναν οι υπεύθυνοι του καναλιού προφανώς.

Εννοείται πως αν το είχαμε επιμεληθεί εμείς, το αφιέρωμα θα διαρκούσε μέρες.

edit: Κάθε τόσο παρεμβάλλονται οι μεταδόσεις των ιπποδρομιών (για όσους το πετύχουν εκείνη την ώρα, μην ανησυχήσουν).

Phantom Duck
03-05-2005, 16:48
Exei ginei arketa pio rock h Eurovision fetos. Oi Letonoi esteilan vlaxoletoniko-ska/ punk, oi alloi glam, h Elvetia gkomenakia pou paizoun kati se pio metal, kati alloi Skandinavoi rock- akia... mono emeis stelnoume thn "apo fwnh mouni ki apo mouni fwnara" Paparizou.

pitchfork
03-05-2005, 18:51

Adiaforh pagokolwna.
:shock: :shock: Σοβαρά μιλάς;; Καλά τι στο διάολο και κανένας δεν αντέδρασε; Κανείς δεν είπε τίποτα για αυτό. Είναι τρελά λεφτά...αν βάλεις οτι η Παπαρχιδίζου έχει την υποστήριξη φέτος του Ε.Ο.Τ και του υπουργείου πολιτισμού (i think) και με τα λεφτά των Ελλήνων την στέλνουμε σε όλες τις χώρες on tour για να διαφημίσει το τραγούδι.
Εδώ έχουμε μία Ελλάδα σε λιτότητα τα τελευταία 22-23 χρόνια και λεφτά σκορπάμε σε μαλακίες, αλλά ξέχασα. Είμαστε πολιτισμένοι... Άλλο ένα κλασσικό σύμβολο ματαιοδοξίας για τον Έλληνα. :?
Και φαντάσου ότι εκτός από τα λεφτά που σκορπάμε σαν κράτος γι αυτό το διαγωνισμό του κώλου, κάποιοι πανίβλακες προσπαθούν με τα ποστς τους να μας πείσουν ότι πρέπει να πληρώσουμε για να ψηφίσουμε κι εμείς κάποιους_πιο_rock_διαγωνιζόμενους.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΖΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

House Of Low Culture
03-05-2005, 19:05
:lol:

Ethir
03-05-2005, 19:25

Adiaforh pagokolwna.
Και φαντάσου ότι εκτός από τα λεφτά που σκορπάμε σαν κράτος γι αυτό το διαγωνισμό του κώλου, κάποιοι πανίβλακες προσπαθούν με τα ποστς τους να μας πείσουν ότι πρέπει να πληρώσουμε για να ψηφίσουμε κι εμείς κάποιους_πιο_rock_διαγωνιζόμενους.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΖΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Ο κάποιος_ποιο_intellectual_user που σε ένα thread κάνει 5-6 posts από 5-10 σειρές το καθένα αποδοκιμάζοντας έναν-για τον πούτσο-διαγωνισμό, όχι για τον ίδιο τον διαγωνισμό αλλά για να βρίσει κάποιον άλλο user.
Ε ναι λοιπόν εγώ είμαι αυτός ο πανίβλακας (για να ικανοποιήσεις την αυταρέσκεια σου) επειδή γουστάρω ένα κομματάκι που συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό της κλίκας. Από εκεί και πέρα εγώ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν...
Όσοι γουστάρουν το είδος ή το γουστάρανε πρέπει να υποστηρίξουν...... όπως έγραψα και στο πρώτο μου post.

Είσαι από αυτούς που σιχαίνονται το συγκεκριμένο είδος μουσικής; Πιστεύεις οτι αυτό το είδος έχει καταστρέψει την Ευρωπαϊκή κουλτούρα; Ε τότε teach us you master ή βούλωσέ το και άσε με να πω την γνώμη μου ελεύθερα.-

Medusa
03-05-2005, 19:29
to oti diafwnise me entono kai ligo aytarxiko tropo, den shmainei oti den se afhse na peis th gnwmh sou, nomizw.
Akousthkes. opws kai oloi.

The Nerd
03-05-2005, 19:33
:offtopic:

Re pitchfork, pws ta pas, pws ta ferneis, ola ta gynaikakia mazi soy einai. Posa 8es thn wra gia na moy kaneis idiaitera ma8hmata?

pitchfork
03-05-2005, 20:13
AXAXAXAXAXAXX
ΡΕ ΕΘΙΡ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ (Ο ΜΟΝΟΣ) ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΧ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΡΑΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ?
ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ "Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΤΑΞ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΚΙΕΤΣ" ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΕΣΠΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΙΤΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ.

Ethir
03-05-2005, 23:09
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ)
Ναι... Για τον διαγωνισμό γράφεις. Υπενθυμίζω το πρώτο σου post:

GAYEST POST EVER.
ΟΝ ΤΟΠΙΚ:
Απολύτως πουθενά δεν αναφέρεις κάτι για τον ίδιο τον διαγωνισμό. Αποδοκιμάζεις αρχικά την δική μου γνώμη και εν συνεχεία κάθεσαι και βρίζεις το συγκεκριμένο group προσπαθώντας να αναδείξεις την... κληρονομιά την Νορβηγίας ( ;;; ).

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ (Ο ΜΟΝΟΣ) ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?
1. Ειλικρινά συγγνώμη που ήμουν ο μόνος που εμφανίστηκα και "προσέβαλα" τα πιστεύω σου... ζήτησέ μου και δεν θα το ξανακάνω
2. Για το "πρέπει να συμμετέχετε" part σου έκανα quote και πιο πάνω. Φαινεται οτι δεν θες να διαβάσεις τα posts μου: "Όσοι γουστάρουν το είδος ή το γουστάρανε πρέπει να υποστηρίξουν...". Εσύ προφανώς δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δηλαδή, δεν σε αφορά.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΧ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΡΑΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ?
Ίσως επειδή ΔΕΝ κάνω άλλα posts;

Anyway θα σχολίαζα και το υπόλοιπο post αλλά αρχίζει το βου ημίχρονο... Δεν έχω να αποδείξω κάτι αλλα that's ok...
Θεωρώ πως όλοι μπορούν να βγάλουν το συμπέρασμα από το post σου για το αν πράγματι χλευάζεις τον διαγωνισμό ή με αφορμή το posts μου χλευάζεις ένα είδος μουσικής μαζί και εμένα που τυχαίνει να μου αρέσει (συγγνώμη για το τελευταίο - που έχω βούληση και προσωπικό γούστα).

The Nerd
04-05-2005, 00:11
Απάντα ρε μαλάκα πιτσφορκ σε ότι σε ρωτάω ...

pitchfork
04-05-2005, 00:57
Η εμπειρία στις γκόμενες δεν μπορεί να διδαχθεί από ένα άτομο σε ένα άλλο. Διδάσκεται μόνο από την ζωή :wink: (μη πει κανας καθυστερημένος για τη Λάσκαρη)

The Nerd
04-05-2005, 01:01
Η εμπειρία στις γκόμενες δεν μπορεί να διδαχθεί από ένα άτομο σε ένα άλλο. Διδάσκεται μόνο από την ζωή :wink: (μη πει κανας καθυστερημένος για τη Λάσκαρη)

Kakh fash ...
Vasika pws to xa skeftei ...
8a xame enan na videoskopei ta pesimata (sta opoia 8a akoloy8oysa tis didaxes soy) wste meta na epefte kritikh. Sth xeiroterh periptwsh to vgazame sta video club stis kwmwdies ws sinema verite :-P

Ethir
04-05-2005, 01:19
Ευτυχώς όλα είναι σχετικά σε αυτό το thread. Και είχα αρχίσει να ανησυχώ... :D At the end φαίνεται πως κάποιο δίκιο είχα στην διαφωνία με τον pitchfork. :)

pitchfork
04-05-2005, 02:04

Kakh fash ...
Vasika pws to xa skeftei ...
8a xame enan na videoskopei ta pesimata (sta opoia 8a akoloy8oysa tis didaxes soy) wste meta na epefte kritikh. Sth xeiroterh periptwsh to vgazame sta video club stis kwmwdies ws sinema verite :-P
:lol:
Ο τίτλος θα ήταν ¨χυλοπίττες και άλλες συνταγές"

Medusa
04-05-2005, 09:02
Απάντα ρε μαλάκα πιτσφορκ σε ότι σε ρωτάω ... :rofl:

o pits kyberna! :pink:

The Nerd
04-05-2005, 10:20
Απάντα ρε μαλάκα πιτσφορκ σε ότι σε ρωτάω ... :rofl:

πιτς ρουλζ :pink:

pitchfork
04-05-2005, 16:50
Medusa ξέρω ότι έχει προλάβει ο κολλητός μου ο μιτσμαν αλλα κι εγώ πάντως όταν είναι να βρεθείτε άμα είναι να με καλέσετε να σας κεράσω κανα ποτάκι κλπ άμα λάχει ναουμ,
πινκ εννοείται.

Mitsmann
04-05-2005, 16:56
Πιτσφορκ, τραγικε σακαφλιΑ (σικ) δε θα σαι το Σαββατο στο Γκαγκαριν ??? Πηρα εν μερει το εισητηριο για να σε δω... Αισχος. Λοκ, Μπαν και Ξυλοκαϊνες.

η Μεδουσα ειναι σπεσιαλ γκεστ παντα. Οσο η συζητηση θα κυμαινεται στην επιδραση της αεροκηπουρικης στο Τευτονικο μεταλ, παντα θα ειναι το τιγκαπινκ μου.

pitchfork
04-05-2005, 18:02
Μιτς ειλικρινά έχω λυπηθεί πολύ που θα χάσω τους συνονόματους μου, ένα από τα μεγαλύτερα groups ever για την Γερμανική σκηνή και είμαι σίγουρος ότι όλο το happening θα γαμάει γιατί και οι υπόλοιποι σπέρνουν αβέρτα.
Κάνεις πολύ καλά που θα πας, είσαι τυχερός.
Εμένα δυστυχώς όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις θα με οδηγήσουν από αύριο και μέχρι την Δευτέρα στην Μόσχα μαζί με τον ΠΑΟ μου που τόσο αγαπώ.
Θα περάσεις καλά και εμείς θα τα πούμε κανα άλλο σαββατοκύριακο ίσως σε κανα τζασμίν αν γουστάρεις. (Medusa ευπρόσδεκτη πάντα εννοείται... )
:)

Medusa
05-05-2005, 09:10
paidia, alh8eia, 8a sas synanthsw, opote tyxei na bre8w A8hna.

πρόμες.
:) :) :) :)

enitharmon
05-05-2005, 23:07
να μαι κι εγώ εκεί να μιλάμε γερμανικά

Mitsmann
05-05-2005, 23:08
Ενι, πως λεγεται το "Μιτς να δοκιμασω ενα Τζακ Ντραμπουι" στα Γερμανικα ???

εχεχε..

cancer
10-05-2005, 00:42
Στα πάντα χρειάζεται συλλογικότητα για να πετύχεις το ελάχιστο από αυτό που έχεις στόχο... Εγώ βαριέμαι και έχω ως στόχο να ανεβάσω τους Wig Wam στην κορυφή της Ευρώπης χοχοχοχο.
Αλλά αυτό που λέω είναι πως αν όλοι είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης ότι δηλαδή μία ψήφος δεν κάνει την διαφορά τότε η ανθρωπότητα δεν θα είχε πετύχει, τουλάχιστον κοινωνικά, κάτι. Η συλλογικότητα ξεκινά από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Κιτσαρία; δεν το θεωρούσαν τότε κιτς. Τότε για πολλούς αυτό ήταν τρόπος ζωής. Εμείς τώρα το ονομάζουμε κιτσαρία, η γενιά του 2000. Γιατί τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει... η μουσική πρέπει να αντιπροσωπεύεται από agressive τυπάδες που θα βαράνε, θα σπάνε, θα βρίζουν κοινωνίες και τις χίλιες δυο μαλακίες κάνοντας στους δαίμονες επικλήσεις.
Εγώ απορώ γιατί τώρα πια πρέπει η μουσική να έχει τόση επιθετικότητα (η οποία είναι απίστευτα μονότονη sometimes) και το κάτι διαφορετικό, ανέμελο, πλήρως ψυχαγωγικό με show, γκλαμουριά, show on stage, εν τέλη απόλυτα καλλιτεχνικό (και με χορωδιακά parts στα backing vocals που είναι αρκετά δύσκολα) να χαρακτηρίζεται κιτς.

ma8ame pleon posa pairnei i pasxalidou ktl, alla de mporeis na kaneis tpt giauto, opote asto.

1. ti petixe i anthropotita koinwnika? ti einai auto to apeiroelaxisto kati pou petixe auto pou les anthropotita?
2. poios eipe oti i mousiki einai oi antrakles pou ta spane ktl ktl?
apla de mporo na vlepo glikanalata agglika tragoudakia grammena sto podi, me miden stixo kai xilioakousmenes melodies na tragoudiountai apo gkomenes me makria foremata kai poihtikes di8en eu8raustes kiniseis me ta xerakia gia na deiksoun tin euaisthisia tous. esi perigrafeis ena eidos mousikis (oloi katalavainoume poio), alla enas diagonismos mousikis de 8a prepe na xaraktirizei ena mousiko eidos. ki omws to xaraktirizei.
kai kakws iparxei *diagonismos mousikis*
3. anal cunt - protimas na psifiseis ena sigkrotima sti giourovizion para na agoraseis to cd tou, gia na deikseis tin ameristi ipostiriksi sou.

WoTaN
10-05-2005, 01:25
Eida kai akousa to kommati stis diakopes stin TV.
Kala ti poustrila einai auti?Pethana sto gelio.Pragmatika oi typoi einai pera gia pera trypioi.
Poser omega katigorias.
Stin pura.

Oson afora esena Ethir ama thes na deis 80s look tote pare:

http://www.satanshost.com/pics/pages/original7.jpg

enitharmon
10-05-2005, 02:08
το κακό είναι ότι το εννοείς στα σοβαρά :|

The Good Son
10-05-2005, 02:16
http://www.satanshost.com/pics/pages/original7.jpgbre ti mou thymizei aftos me to moustaki.......

A nai!

http://www.geocities.com/erictheodorecartman007/palamari_1.JPG

The Good Son
10-05-2005, 02:19
enw o allos me ta gyalia?
http://www.sacramento.org/film/history03/gr03/terminator1.jpg

Gabriel
10-05-2005, 03:55
as ksekatharhsete kati, osoi exete meinei akoma (h siwphlh meiopshfia, poy leme): h eurovision ws "moysikos diagwnismos" - kai de tha kanw to lathos na grapsw tis lekseis "eurovision", "moysikh" kai "diagwnismos" sthn idia protash - einai gia ta skoypidia. in fact, einai toso gia ta skoypidia, poy epi dekaeties oloi oi symmetexontes to eixan balei skopo kai peisma na mazeyontai ethsiws apo xwra se xwra ntymenoi san skoypidia kai tragoydwntas skoypidia, se tetoio bathmo poy ta skoypidia ta idia tha kokkinizan apo ntroph an ksypnagan ena prwi sth xwmaterh kai ebriskan petamenh dipla toys th eurovision. gia to theo kai gia thn panagia, dhladh.

den yparxei ayth th stigmh theama pio eleeino apo to na mpainei kaneis sto ert.gr - th diktyakh pylh toy, kata koinh omologia, sobaroteroy eidhseografikoy organismoy ths xwras mas - kai na blepei panw apo ta politika nea subdomain gia ayto to tsirko. den yparxei megalyterh ntroph, kai o synagwnismos, let's face it, gia logoys na ntrepetai kaneis me thn katastash ths xwras einai megalos.

teleiwnw edw, perimenontas apo toys diorganwtes na timhsoyn thn epiklhsh moy gia ton kako, bradino toy psofo opote exoyn eyxaristhsh sto ameso mellon.

(the horror! the horror!)

WoTaN
10-05-2005, 08:15
the good son LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
petiximeno pantos :)

The Good Son
10-05-2005, 12:14
:pink:

cancer
11-05-2005, 01:04
kai ksanasimfonoume me to gabriel. alla auto itan anamenomeno.
na simeiw8ei oti i ellada einai i moni xwra pou sissomi 8elei apegnosmena mia protia sauti ti malakia, giauto vazei ta dinata tis ka8e xrono stelnontas tous pio petiximenous egxorious "kallitexnes" (tora pou eipa kallitexnes, ena megalo ANTE GAMISOU ston mexri protinos oxi antipathitiko saki rouva kai to "sexo eroteutei tou").

Northern_Lights
11-05-2005, 01:24
paidakia de ksero an to anefere kaneis alla sto song tis Souhdias ektos apo ton proin kitharista ton EUROPE simmetexei sta drums enas tipas (onoma den paizei auti ti stigmh sto kefali mou) pou metaksi allon exei perasei apo KING DIAMOND kai MERCYFUL FATE! sti telikh oli tin kali theloun na piasoun :D

The Nerd
11-05-2005, 01:53
http://img36.exs.cx/img36/528/awesomethread8ir.gif

Dragonlord
11-05-2005, 02:10
Πάντως on topic θέλω να πω πως δεν απέκτησε τώρα νόημα η eurovision. Υπήρχαν και τις προηγούμενες χρονιές κορόϊδα που ήταν πρόθυμα να δώσουν τα λεφτά τους για να ψηφίσουν.

House Of Low Culture
11-05-2005, 03:21
http://img.photobucket.com/albums/v629/mathcore/normal_thread.jpg

cancer
12-05-2005, 00:11
Πάντως on topic θέλω να πω πως δεν απέκτησε τώρα νόημα η eurovision. Υπήρχαν και τις προηγούμενες χρονιές κορόϊδα που ήταν πρόθυμα να δώσουν τα λεφτά τους για να ψηφίσουν.
ta idia koroida pou psifizoun kai sta rialiti.

pitchfork
12-05-2005, 00:13
wotan γράφει ιστορία χαχαχαχ

Αυτό θα πεί μέταλολ....

ChromeBlackFuture
12-05-2005, 00:18
vivodi!h monh sou epilogh!http://www.coffinfang.blogger.com.br/dracula.jpg

Deggial
21-05-2005, 13:15

Adiaforh pagokolwna.

Κατασκευή οδικής αρτυρίας είναι για να κοστίζει 50m ευρώ; Η αμοιβή της είναι 14.000 ευρώ τον μήνα.

Απ'την όλη υπόθεση, η ΕΡΤ θα έχει έσοδα 1.000.000 ευρώ πάνω-κάτω, για ένα προϊόν που κόστισε συνολικώς 600.000-650.000 ευρώ.

Deggial
21-05-2005, 13:30
Meaning oti ektos apo ta lefta pou plhrwneis ws forologoumenos esy,egw ki o kathenas mas gia ta taksidakia ths Paparizou kai ths Pasxalidou ston ekastote kataylismo pallinostountwn ths Bratislava,an-koufia h wra-ayto to emetiko tragoudi parei thn prwtia,tha prepei tou xronou h Ellada na filoksenhsei ayton ton hlithio diagwnismo.Kai opws einai gnwsto,h ERT APOKLEIETAI na vgalei swsto proypologismo gia kati tetoio.

Η μισθοδοσία της Πασχαλίδου γίνεται από την ΕΡΤ, η οποία θα έχει καθαρό κέρδος 350.000 με 400.000 ευρώ. Άρα ο μισθός της είναι δικαιολογημένος και είναι βλακώδες να παρουσιάζονται ως "λεφτά των φορολογούμενων", τη στιγμή που ο μισθός της πηγάζει απ'τα έσοδα της ΕΡΤ από τη Eurovision ( από τη διαφήμιση, τις ψηφοφορίες, κλπ).

Για την Παπαρίζου και το Υπουργείο Τουρισμού έχω αναφερθεί σε άλλο thread.

Συμφωνώ πως η φιλοξενία του διαγωνισμού θα ήταν προβληματική.

carlmikaze
21-05-2005, 14:14
...

Deggial
21-05-2005, 15:26
Συγγνώμη, αλλά αν θέλετε να παραπονεθείτε για τα λεφτά των φορολογουμένων, ας ρίξετε το βάρος σας εκεί που πραγματικώς χάνονται, όπως στους Ολυμπιακούς, την φοροαπαλλαγή της Εκκλησίας από εκμίσθωση ακινήτων (που θα κοστίζει 500.000.000 ευρώ ετησίως στο ελληνικό κράτος, χωρίς να υπολογίζω την ενοικίαση πολλών κτηρίων της), κ.λπ. Ο μισθός της Πασχαλίδου πληρώνεται απ'τα έσοδα της ΕΡΤ, είναι "επένδυση" της ΕΡΤ απ'την οποία και έχει κέρδος.

Αντί να κοιτάτε πραγματικώς σημαντικά προβλήματα, ασχολείστε με τον μισθό της Πασχαλίδου που δεν τον πληρώνετε εσείς...

Για να εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει με απλά λογάκια και γιατί αδίκως γκρινιάζετε. Η ΕΡΤ είναι δημόσια επιχείρηση, το οποίο σημαίνει πως αποτελεί επένδυση του κράτους. Ξοδεύει ένα Α ποσό, περιμένοντας να έχει έσοδα Α+Β, οπότε έχει καθαρό κέρδος Β. Από την επένδυση αυτή, το κράτος κερδίζει χρήματα, αν όλα πάνε καλά. Στην επένδυση της ΕΡΤ στη Eurovision, η ΕΡΤ έχει έσοδα περίπου 1.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 600.000 θα καλύψουν τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών χρηματοδοτήσεων. Και θα βγάλει και κέρδος που πάει στο κράτος. Στην τελική, λοιπόν, δε ζημιώνεται το κράτος, αλλά βγάζει και κέρδος. Τώρα, αν θέλετε να γκρινιάξετε για το πού διατίθεται το κέρδος αυτό, κι εγώ μαζί σας. Αλλά τα 14 ψωροχιλιάρικα της Πασχαλίδου ήταν μια επιτυχημένη επένδυση.

regularpaul
21-05-2005, 17:27
5 σελίδες eurovision βλέπω εγώ όταν άλλα μουσικά θέματα χάνονται στην άβυσσο των επόμενων σελίδων.

Είναι ψιλοτραγικό :|

Gabriel
21-05-2005, 17:38
την φοροαπαλλαγή της Εκκλησίας από εκμίσθωση ακινήτων (που θα κοστίζει 500.000.000 ευρώ ετησίως στο ελληνικό κράτος, χωρίς να υπολογίζω την ενοικίαση πολλών κτηρίων της), κ.λπ.

katw ta xeria apo thn ekklhsia, antixriste...ta lefta toys ta bgazoyn idrwnontas sta xwrafia kai apo thn pwlhsh keriwn, eyxelaiwn ktl.

After Dark
21-05-2005, 17:59
Gamato to tragoudaki twn Norvhgwn.
Epishs kai to tragoudi ths Elvetias einai trelh AOR-ia...

Μπελάς
21-05-2005, 22:05

pesta gamw to xristo mou,symfwnw apolyta

WoTaN
22-05-2005, 05:31
Belas eisai trypios?

Solo Carriera
24-01-2006, 09:36
Επιτέλους απέκτησε νόημα

VirusXI
24-01-2006, 11:16
Το χετε καύσει κ κσεθάβετε ότιναναι ε;

sabbattack
24-01-2006, 13:00
E, mono egw to eida auto?

Aytes apo thn Elvetia pou paizoun kati vary, tis exei dei kaneis?

Einai antres.

Legontai Samael.

:pink: