View Full Version : 3eka8arisma (logariasmwn?)
The Nerd
26-04-2005, 15:39
Magkes,
twra poy to ER sovareyei, mhpws 8a htan kalo na svhstoyn kapoia stigmh kapoia palia "kai kala asteia" threads? (Vlepe moynia poy klanoyn ktl)
dld na svhsoune oti 8rent ekanes mexri prin ligo kairo?
as mh ta kanane
Dragonlord
26-04-2005, 15:58
Δεν ξέρω μωρέ... εμένα μ'αρέσει και η όλη ελευθερία εδώ μέσα (αν και όντως έχει φτάσει σε γελοία σημεία κατά καιρούς, αλλά ίσως και κάθε κοινότητα να έχει τα τόπικς που της αξίζουν). Ας πουν κι άλλοι γνώμη και βλέπουμε
Magkes,
twra poy to ER sovareyei, mhpws 8a htan kalo na svhstoyn kapoia stigmh kapoia palia "kai kala asteia" threads? (Vlepe moynia poy klanoyn ktl)
ta mounia pou klanoun einai apo ta theikotera threads ever. sa na mas les na skwtwsoume ta paidia mas. de ginontai auta ta pragmata file rwxamh.
ayto to topic htan apo ta pio asteia pragmata poy exw diabasei pote estw ki an einai skoupidi.
katw ta xeria. :evil:
Νομίζω ότι ο Ρωχάμης κάνει πλάκα.
Και πλάκα να μην κάνει όμως, γιατί να σβηστούν; Ντρέπεται κανείς γι' αυτά; Και οι μαλακίες μέσα στο πρόγραμμα είναι και αποτελούν μέρος του συνόλου. Κι όπως είπατε, μερικά από αυτά είναι μνημεία lol.
Δεν ξέρω μωρέ... εμένα μ'αρέσει και η όλη ελευθερία εδώ μέσα (αν και όντως έχει φτάσει σε γελοία σημεία κατά καιρούς, αλλά ίσως και κάθε κοινότητα να έχει τα τόπικς που της αξίζουν). Ας πουν κι άλλοι γνώμη και βλέπουμε
Τεράστια κουβέντα, και όχι μόνο για το ER. Εύγε.
Δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να σβηστούν threads θαμμένα. Αφ'ενός ως θαμμένα δεν τα προσέχουν οι όποιοι καινούργιοι χρήστες, αφ'ετέρου οι παλιοί μπορούμε να ανατρέχουμε σε αυτά και να γελάμε. Εκτός αυτού, είναι μέρος της ιστορίας του Requiem.
Na kanw toulaxiston mia ekkatharisi sto polls pou einai ena megalo skoupidi (plin elaxistwn eksairesewn vevaiws)?
nothingman
26-04-2005, 19:05
όχι, δεν έχει νόημα παρά μόνο για να εξοικονομήσουμε bandwidth, αλλά και σε αυτή την περίπτωση χίλιες φορές να σβηστούν οι πρώτες 1000 ας πούμε σελίδες του now playing οι οποίες δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό πλέον, παρά τα farting cunts' threads
pitchfork
26-04-2005, 19:17
Καλά είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να σβηστεί τίποτα. Αν ήταν να σβηστεί κάτι θα ξεκινάγαμε από την παρουσία ρωχάμης και νερντ.
Να σβηστούν ποστς όμως, άβαταρ όλα έτσι?
Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.
ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΡΝΤ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΛΠ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ. ΣΟΒΑΡΑ.
The Nerd
26-04-2005, 20:21
Mporeite na svhsete ta thread toy xrhsth aggelhs rwxamhs?
Ntrepomai poy postara tetoies malakies :( :( :( :(
enitharmon
26-04-2005, 21:48
να τα βλέπεις και να θυμάσαι
Mitsmann
26-04-2005, 22:09
100 % Ο Χ Ι.
Γιατι, να μη δουν οι αλλοι οτι ποσταρουμε ΚΑΙ μαλακιες ???
oute pou na to skefteste
giauto 3exwrizei to er
gia to otinanai tou
kahla(c)
pitchfork
27-04-2005, 07:07
λολ
χαχαχαχαχαχαχα
θυμήθηκα το πρώτο σου μπαν - ήταν θεεικό.
Ένα σάββατο πρωί έμπαινες σε όλα τα τόπικς και μοίραζες μούτζες....
Ήταν και η πιο σωστή (η μόνη?) κίνηση που έχεις κάνει στο er
100 % Ο Χ Ι.
Γιατι, να μη δουν οι αλλοι οτι ποσταρουμε ΚΑΙ μαλακιες ???
Acid Baby
28-04-2005, 22:03
Είναι τιμή μας που έχουμε θρέντς σα τα μουνιά στο ΕR.
metamelia2
28-04-2005, 22:22
EISAI SOVAROS????
BAN STO RWXAMH
meta 8a meinete me 2hs kathgorias "kaka paidia"
Mitsmann
28-04-2005, 22:45
λολ
χαχαχαχαχαχαχα
θυμήθηκα το πρώτο σου μπαν - ήταν θεεικό.
Ένα σάββατο πρωί έμπαινες σε όλα τα τόπικς και μοίραζες μούτζες....
Ήταν και η πιο σωστή (η μόνη?) κίνηση που έχεις κάνει στο er
χαχαχααχ το θυμαμαι το Σαββατο πρωι, δουλευα και μου χες σπασει τ αρχιδια.