PDA

View Full Version : Marauder/Reflection/Steamroller Assault 24/05 Underworld

Broccoli
25-04-2005, 11:57
Αφού κανένα άλλο ρεμάλι, δε κάθεται να γράψει ας το κάνω εγώ.

Μαμά, μαμά, πήγα στην πρώτη χέβιμεταλζ συναυλία μου... Και μετά το ευχαρίστο διάλλειμα παλιμπαιδισμού ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Το οποίο είναι η συναυλία (μαλλον). Πολλοί μεταλλάδες έξω από το Underworld, γνωστό μέλος του er είχε κρύψει ζακέτα Isis στη τσάντα για να μη το κυνηγάνε οι παραπάνω μεταλλάδες και άλλο γνωστό μέλος του ER μας ήρθε φορτωμένο σαν τον Άγιο Βασίλη αφού πριν ήταν σε επαγγελματική έκθεση. Το τρίτο γνωστό μέλος ανυπομονούσε να πάει να ακούσει χέβιμεταλζ και τράβαγε τους άλλους να μπουν στο κλαμπ. Όπου και μπήκαμε υπό τους ήχους κάποιας γνωστής καλτ επικοχεβιμεταλλικής μπάντας που φυσικά και δεν αναγνώρισα.

Και μετά από λίγο που λέτε αποφάσισαν κάτι ρεμάλια να βγουν στη σκηνή. Τα οποία ρεμάλια (ένα εκ των οποίων είχε βγει και με πουκαμισάκι. Αντε και γραβάτα την επόμενη φορα) είχαν προφανώς κέφια αφού έκαναν και αστειάκια, αλλά δυστυχώς οι κακοί χεβιμεταλλάδες από κάτω δε τα εκτιμούσαν. Άτιμη κοινωνία. Τα εν λόγω ρεμάλια, παρόλο που προσπαθούσαν εναγωνίως να μας πείσουν ότι ήταν χύμα μεταλλοθρασάδες που γούσταρουν Venom, παρούσιασαν τα καλογυαλισμένα κομμάτια τους, στα οποία ακούγονταν ξεκάθαρα όχι μόνο riffs αλλά ΚΑΙ μελωδίες (μιλάμε για το απόλυτο ξεπούλημα), ενώ ρομαντικά ατμοσφαιρικά περάσματα φρόντιζαν να μας ταξιδέψουν σε μαγικά μέρη. Σε λίγο πιο τεχνικές λεπτομέρειες, ο drummer (που εθεάθη με μπλουζάκι Vinterriket. Προσκυνώ ταπεινά) ήταν θεός και για να συμπληρώσει τη κατρακύλα σε κάποια διακοπή άρχισε να παίζει με το μπασίστα το 7 Nation Army (άντε και στο επόμενο live διασκευή Οasis). O κυριλέ ντυμένος κιθαρίστας προσπαθούσε άδικα να μας πείσει ότι γουστάρει καφροκαταστάσεις (έτοιμος ήταν να αρχίσει τα τσιφτετέλια) και αγαπητός τραγουδιστής/ινδαλμα συνέχεια έψαχνε να βρει το τασάκι. Έπαιξαν παλιούς και καινούριους ύμνους (τα καινούρια γαμάνε ε και το Born For Destruction επίσης) και αφού φρόντισαν για τον εκπολιτισμό των από κάτω επικοχεβιμεταλλάδων με διάφορα doomoblues περάσματα μας αποχαιρέτησαν εν μέσω αλαλαγμών, χειροκροτημάτων και τεραστίου αριθμού απο γαρδένιες. Την άλλη φορα θα φέρουμε και πιάτα.

(Για όποιον δε κατάλαβε τίποτα από τα παραπάνω, για όλους τους normal ανθρώπους δηλαδή, οι Steamroller γάμησαν).

Μετά βγήκαν και οι Reflection για να συνεχίσουν την φολς κατρακύλα. Αυτοί εδώ έχουν και πλήκτρα! Απορώ πως δεν τους έχουν λιντσάρει ακόμα. Μουσικά είναι ωραίοι, αλλά ο τραγουδιστής τους το παρακάνει (πολύ). Ακούσαμε για θεούς, οδυσσέες, τόξα, γοργόνες, ανέμους, σπαθιά και άλλα ρομαντικά, φρικάραμε βλέποντας το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους, ακούσαμε περισσότερα οοοοο οοοοο οοοοο από όσα σε όλες τις προηγούμενες συναυλίες που είχαμε πάει και τελικά αφού κύλησε αρκετό ατσάλι στις φλέβες μας αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό.

Ποιοι Marauder?

Raven Lord
25-04-2005, 13:38
ας τα πω κι εγώ από την πλευρά μου.

καταρχήν, το underworld είναι ωραίος χώρος για live και έχει καλύτερο ήχο από το "αν" (προφανώς, γιατί δε γίνεται να έχει χειρότερο). πήγαινα για πρώτη φορά, όμως εκτός από αντίστοιχα live δε νομίζω να το επισκεφτώ ποτέ ως club, αφού οι τιμές του είναι πολύ υψηλές (η χτεσινή συναυλία ήταν φτηνότερη από την είσοδο του σαββατόβραδου... ντροπή πια).

οκ, στο ζουμί τώρα.

οι steamroller assault, μέρα με τη μέρα απαρνιούνται τις venomικές καταβολές τους και παίζουν με κουρδισμένα όργανα, σωστές ενορχηστρώσεις, προβαρισμένοι, με καλό ήχο, ριφφάκια ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ :shock: :P άντε και progressive παιδιά :twisted: :lol: ... χεχεχ, πέρα από την πλάκα τώρα, ούτως ή άλλως αυτά που παίζουν είναι μέσα στα γούστα μου και είναι πραγματικά καλοί, δεν το λέω για να ευλογήσω τα (ανύπαρκτα) γένια ορισμένων επιφανών forumικών παρουσιών. νομίζω ότι τα καινούρια thrashίζουν περισσότερο (και φυσικά έτσι μας αρέσει) και με δύο κιθάρες γαμάνε.

reflection... δε θα'λεγα ότι είναι του γούστου μου. μου φαίνονται υπερβολικά πομπώδεις, ειδικά ο τραγουδιστής. δεν ήταν κι άσχημοι αλλά σε κάποια φάση βαρέθηκα. ο κόσμος γούσταρε, παρόλα αυτά, οπότε πάω πάσο.

οκ, για τους marauder τι να πεις. δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής, βέβαια, αλλά γούσταρα. χορταστικό playlist με faster than thunder, born again, power from the sky, defenders, free like an eagle, magic art, say it again, firebrands, heroes fight like the greeks, return of the warrior, god's will, sense of metal, for us the metal is enough, thor (ναι, το γνωστό), the greek revolution begins και καναδυο ακόμη που μου διέφυγαν. σε κάποια φάση ανέβηκε ο περλεπές με ένα τύπο από τους power crue και σόλαραν, αλλά εκεί ψιλοβαρέθηκα. μερικά κομμάτια τα έπαιξαν με τον παλιό μπασσίστα που μόλις απολύθηκε από το στρατό, ο οποίος είναι παλιός γνωστός μου και συνάδελφος. welcome back κώστα!

δυστυχώς, ο κόσμος ήταν πολύ λίγος παρόλο που το εισιτήριο ήταν φτηνό.

Witchkiller
25-04-2005, 14:04
Pros Brocolli :pou sto poutso hsoun kai den hrthes na milisoume?

Se filw sta moutra,aytos me to poukamiso leme...........

Raven Lord
25-04-2005, 14:07
ααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ :rofl: τα μπέρδεψες μάστορα! είσαι σίγουρος ότι δε μιλήσατε? :P

τεσπα, ξέχασα ν'αναφέρω ότι η συναυλία ήταν για τα 15 χρόνια παρουσίας των marauder. χρόνια πολλά! :D

Witchkiller
25-04-2005, 14:10
Apo Er milisa me'sena Amnisiac(brother of true metal),Virus,Kveld kai Jolly Roger.............

O Brocolli pios(pou) htan?

Raven Lord
25-04-2005, 14:15
brocolli = kveld :ggrin:

Jim Dandy Mangrum
25-04-2005, 14:17
telika tou milises :)

Witchkiller
25-04-2005, 14:19
brocolli = kveld :ggrin:

:rompa:

:rompa:

:big rompa:

:THE ULTIMATE ROBA:

Mitsmann
25-04-2005, 15:26
Λατρεια Γουιτσκιλλερ, δουλευα και δε μπορεσα να το αλλαξω....Στεναχωρηθηκα ειλικρινα ρε γαμωτο........

Φιλα μου τον Στορμτρουπερ, ελπιζω να μην ειχε φαει σουβλακια παλι πριν βγειτε.....

Broccoli
25-04-2005, 15:28
Και να λεγα ότι είχες πιει ρε γμτ? Με κοκακολίτσες την έβγαζες =p Άντε, στο επόμενο θα έρθω να σου μιλήσω (και να πάρω και αυτόγραφο).

Witchkiller
25-04-2005, 17:24
Λατρεια Γουιτσκιλλερ, δουλευα και δε μπορεσα να το αλλαξω....Στεναχωρηθηκα ειλικρινα ρε γαμωτο........

Φιλα μου τον Στορμτρουπερ, ελπιζω να μην ειχε φαει σουβλακια παλι πριν βγειτε.....

De peirazei re..............

Tha tou ta dwsw ta filakia,mporei na ton ksekolisw apo th polythrona tou kai na ton ferw th Tetarth........

Mitsmann
25-04-2005, 17:27
Τεταρτη θα ειμαι ΣΤΑΝΤΑΡ, πες του να τσακιστει.

Raven Lord
25-04-2005, 17:27
ναι ρε ελάτε... τελευταία φορά που θα με βλέπετε με μαλλιά :D

Witchkiller
25-04-2005, 17:36
ναι ρε ελάτε... τελευταία φορά που θα με βλέπετε με μαλλιά :D

Na ferw psalidi..............? :P

Raven Lord
25-04-2005, 18:15
ουστ! :D

Stormtrooper
25-04-2005, 22:42
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Αυτοί οι Steamroller Assault ήταν για τον ΠΟΥΤΣΟ!
Απορώ πως τους επιτρέπουν να υπάρχουν!
Τα καινούρια τους κομμάτια επικοπαουερίζουν, με πινελιές από Haggard και πολλά φολκ/εθνικ στοιχεία!
ΟΥΣΤ!

@ Mitsmann
Είχα φάει παστίτσο της μαμάς.

@ Broccoli
Είχα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να μου έχουν μια groupie για να κρατάει το τασάκι συνεχώς μπροστά μου αλλά μου φέρανε ένα φρικιό και τη σούταρα. Νομίζω μετά την κάνανε bar-woman.

Ο Jolly Roger που στο hell ήταν; Γιατί δεν μου τον γνωρίσατε; Και κυρίως, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ;;;;; Πως την έχει δει;

Επίσης έχω να θέσω θέμα προς συζήτηση στον απαράδεκτο Witchkiller: Μήπως πρέπει να σουτάρουμε τα δύο μαύρα πρόβατα (Ντράμερ και μπασσίστα) που μας ντροπιάζουν σε κάθε κάθε μας εμφάνιση με τα καμόματά τους; Ακούς εκεί να παίζουν αυτή την μαλακία που προανάφερε ο Broccoli........

Τέλος θέλω να πω πως ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους και πως χάρηκα που είδα το στάδιο γεμάτο!

@ Raven, Broccoli, Amnesiac
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ :oops:

Τα λέμε Τετάρτη....

Amnesiac.
26-04-2005, 00:36
POUSTAKIA ANTE KAI STO OZZFEST TOU XRONOU.

enitharmon
26-04-2005, 01:36
axaxaxaxxaax, ki egw auto skeftika, axaxaxaxaxaxa

Stormtrooper
26-04-2005, 01:44
axaxaxaxxaax, ki egw auto skeftika, axaxaxaxaxaxa

XA-XA-XA
Και που είναι το αστείο :x

enitharmon
26-04-2005, 01:50
ότι παραλίγο να ξεράσεις στην σκηνή την προηγούμενη φορά? :P

Stormtrooper
26-04-2005, 01:57
ότι παραλίγο να ξεράσεις στην σκηνή την προηγούμενη φορά? :P

Το ότι πήγα να ξεράσω δεν είναι αστείο. Το ότι πήγα να ξεράσω πάνω στο Mitsmann είναι.
Και γαμώ τα stage show οι Steamroller λέμε :P

VirusXI
26-04-2005, 02:21
HAHAHAHA ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ!

(γαμώ ήτανε ε)

Mitsmann
26-04-2005, 13:37
Το ότι πήγα να ξεράσω δεν είναι αστείο. Το ότι πήγα να ξεράσω πάνω στο Mitsmann είναι.

Με τοσο που ειχα πιει και το στομαχι που ειχα κανει τοτε, διεταζα αντεπιθεση πυροβολικου και γινοταν της καριολας στο Ροντεο.

Witchkiller
26-04-2005, 14:08

Με τοσο που ειχα πιει και το στομαχι που ειχα κανει τοτε, διεταζα αντεπιθεση πυροβολικου και γινοταν της καριολας στο Ροντεο.

Krima pou den egine.

Plaka tha eixe.................

Jollyroger
27-04-2005, 11:53
o jollys hrthe kourdise ta tympana,perase kati mikrofwna kai apoxwrhse afou h gynaika tou einai kyriolektika me th koilia sto stoma kai gennaei apo wra se wra. :) an perasate kala egw eimai ... :D

apo hxo pws sas fanhke?

Witchkiller
27-04-2005, 12:27
o jollys hrthe kourdise ta tympana,perase kati mikrofwna kai apoxwrhse afou h gynaika tou einai kyriolektika me th koilia sto stoma kai gennaei apo wra se wra. :) an perasate kala egw eimai ... :D

apo hxo pws sas fanhke?

Kalh leyteria sth gynaika sou eyxomai.

Apo hxo paizei na eixame kai ton kalytero hxo pote (mazi me mia allh fora sto Fakana).De diabases to review tou Brocolli,milame gia ksepoulima kai la'i'kh katakraygh. :P

O typas sth konsola wraios kai synnenwhsimos(an kai prepei na psilotsigkouneytike ligo thn entash sthn arena.Egw pantws ton enysxith ton eixa ena tak prin to 10 :cool:)

Asxeto,ola ta lefta o ypeythinos tou magaziou pou prin to soundcheck eixame piasei koubenta gia Alvin Lee,Buddy Guy,Stevie Ray Vaughn,Chuck Berry kai loipous TITANES!

Ta paidia apo tis ypoloipes mpantes poly cool atoma kai xavaledes me ton kitharista twn Reflection na einai megalh morfh..........

Raven Lord
27-04-2005, 12:42
apo hxo pws sas fanhke?

τα αυτιά μου δεν βούιζαν μετά το live, oπότε καλός :D

έγιναν κάποιες μαλακιούλες στην κονσόλα κυρίως όταν έπαιζαν οι reflection, ενώ όταν ξεκίνησαν οι marauder το μόνο που ακουγόταν ήταν ένα συνοθύλευμα μπουμπουνητών αλλά γρήγορα έφτιαξε.

Jollyroger
27-04-2005, 13:26
ok thx.apla tsekarw ta paidia pou pane gia douleia
(proagwgos hxolhptwn...) :lol:
pantws genika oi mpantes kai akoune kai akougontai kala katw opote eimai ok.

Acid Baby
28-04-2005, 22:13
το underworld έχει χαλαρά τον καλυτερο ήχο σε κλάμπ τέτοιου είδους που τουλαχιστον εχω ακούσει εγω.

Mitsmann
28-04-2005, 22:21
το underworld έχει χαλαρά τον καλυτερο ήχο σε κλάμπ τέτοιου είδους που τουλαχιστον εχω ακούσει εγω.

.