Log in

View Full Version : Liquidust/Bliss @ Mo Better

regularpaul
14-04-2005, 05:24
Δεν θα καθόμουν τόσο αργά να γράψω ένα κείμενο για 2 (εντελώς) άγνωστες μπάντες αλλά ήταν τόσο καλή η εμφάνιση των Liquidust που αξίζει τον κόπο. Σημειώστε το όνομα λοιπόν, διότι πρόκειται για μια πολύ καλή και δεμένη heavy rock μπάντα με την καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια του είδους που έχω ακούσει. Πραγματικά προσπαθούσα να θυμηθώ κάποια με καλύτερη φωνή και δεν τα κατάφερνα. Μόνο η Σαμπανίκου και οι τύπισσες των NonManDol μου ήρθαν στο μυαλό αλλά καμία σχέση. Κάτι μεταξύ Janis Joplin και Lori S. ίσως θα ήταν μια καλή περιγραφή. Τους είχα ξαναδεί 2 φορές κι έχω και το πολύ καλό demo τους, αλλά τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι 50 περίπου που είμαστε εκεί, πάθαμε πλάκα με την τρομερή εμφάνισή τους.

Οι Bliss που άνοιξαν το live έπαιζαν grunge με καλές ιδέες κι είχαν επίσης πολύ καλό τραγουδιστή αλλά ήταν φανερό πως χρειάζονται πολύ δουλειά πριν ξαναπαίξουν live.

Αυτές οι Τετάρτες στο Mo Better έχουν εξελιχτεί σε πολύ καλή ευκαιρία για την ντόπια σκηνή και θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αν ερχόταν και περισσότερος κόσμος.

Άλλες 2 τέτοιες βραδιές έχουν μείνει για φέτος, μία με ένα stoner project με μέλη από Lord 13 και Ludmila, και η τελευταία όπου θα παίξουν όλες οι μπάντες που πέρασαν από εκεί, σε ένα party με διασκευές κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες στο live & events talk.