PDA

View Full Version : MSN 7.0

cloud
07-04-2005, 14:58
MSN Messenger 7.0 Final (http://download.microsoft.com/download/3/5/3/353263e6-07aa-46e3-ac03-3cfe3e0586b0/EN/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE)

The Nerd
07-04-2005, 15:43
Pws mporw na perasw ta emoticons toy ER se aytona?

S-11
07-04-2005, 15:43
gamaei
exei mexri kai to display tou ka8enos se mikro eikonidio dipla apo to ka8e onoma sth lista

Dark-Avenger
07-04-2005, 16:37
Το ΥΙΜ γαμάει πατώκορφα το MSN.-

Αν βγάλετε τις μαλακίες με τη ζωγραφική, το ισοπεδώνει. Και έχει και σαφώς θεϊκότερα default emoticons.

PS: Τι μέγιστη μαλακία είναι το shift+enter να δίνει new line.

enitharmon
07-04-2005, 18:22
xmou, exw ti Beta ekdosi, an kanw install tin antikathista xwris provlima?

The Nerd
07-04-2005, 18:24
Logika nai, egw ekana install panw apo 6.2 kai epai3e xwris kanena provlhma/peraiterw ry8mish

VirusXI
07-04-2005, 21:26
γαμάει.
ελπίζω να μην έχει μικρο-probs που χε το beta.
το nudge κ τα winks τα σπάνε (ταρχίδια πολλές φορές).

:moutza:

xmou, exw ti Beta ekdosi, an kanw install tin antikathista xwris provlima?
yup, κανένα prob.

Dark-Avenger
07-04-2005, 23:31
Σκέψου να γράφεις τη :mοutza: και μετα το enter όσο έχεις ακόμα το shift κρατημένο για το :

Αν γράφεις 5 χαρακτήρες το λεπτό δεν είναι πρόβλημα, μετά αρχίζει και ενοχλεί.

Πάντως είναι καλύτερο από το ICQ όπου σκέτο enter έδινε newline και ήθελε ctrl+enter νομίζω για να στείλει το msg.

VirusXI
08-04-2005, 00:34
[quote="Dark-Avenger":i37pfnxv]PS: Τι μέγιστη μαλακία είναι το shift+enter να δίνει new line.
Σκέψου να γράφεις τη :mοutza: και μετα το enter όσο έχεις ακόμα το shift κρατημένο για το :

Αν γράφεις 5 χαρακτήρες το λεπτό δεν είναι πρόβλημα, μετά αρχίζει και ενοχλεί.

Πάντως είναι καλύτερο από το ICQ όπου σκέτο enter έδινε newline και ήθελε ctrl+enter νομίζω για να στείλει το msg.[/quote:i37pfnxv]

To shift+enter χρησιμοποιείται σε όλα τα progs σελιδοποίησης, design etc etc για να αλλάζεις γραμμή χωρίς να αλλάζεις παράγραφο, κάτι που είναι αναγκαίο. Αυτή ειν και η χρήση του και στο msn αφού το enter είναι send, κ είναι απαραίτητο.
Πρέπει να σαι πολύ ψείρας για να σε ενοχλεί το ότι αν το πατήσεις λίγο παραπάνω θ'αλλάζει γραμμή αντί να send. Πάτα άλλο ένα enter. Αδυνατίστε πληκτρολογώντας [(c) admin :lick:]

Dark-Avenger
08-04-2005, 01:10
To ctrl+enter του YIM είναι πιο βολικό.

Επίσης εγώ σπάνια χρησιμοποιώ shift+enter για αλλαγή γραμμής, έχω να το κάνω από τελευταία φορά που χρησιμοποίησα γενικά dreamweaver. Πλέον προτιμώ χειροποίητα
(και όσο πατάω shift για το > να πατάω enter για αλλαγή γραμμής :wink:)

Και σε τελική ανάλυση, περισσότερο text editors είναι τα ΙΜ προγράμματα παρά design.

VirusXI
08-04-2005, 01:53
Σελιδοποίηση = τεξτ + ντιζάιν.
Ένιγουι, είσαι ψείρας λέμε. =P

Phoebus
08-04-2005, 02:08
Το ΥΙΜ γαμάει πατώκορφα το MSN.-

Αν βγάλετε τις μαλακίες με τη ζωγραφική, το ισοπεδώνει. Και έχει και σαφώς θεϊκότερα default emoticons.

Το ΥΙΜ είναι μια ρουφήχτρα μνήμης... I'd take MSN over YIM anytime.

BTW, το MSN 7 έχει καινούρια υποστήριξη για webcams; Η beta κόλλαγε με την κάμερά μου. Η 6.2 δουλεύει μια χαρά.