View Full Version : Converge/Dark Star 02/04 @An Club
regularpaul
03-04-2005, 01:07
Όργωσαν, έσπειραν, θέρισαν. Μεγάλη μπάντα. Σκηνική παρουσία, ριφάκλες, πολύ ξύλο κάτω, όλα κομπλέ. Λίγο μας τα έπρηζαν μεταξύ των κομματιών αλλά ΟΚ. Sorry αλλά χάσατε όσοι δεν ήρθατε.
Κι οι Dark Star, σύντομοι αλλά πολύ δυνατοί. Διασκευή It's so easy (σιγά μην το κατάλαβα, μου το είπε ο κιθαρίστας), τρομερό δίδυμο στο τελευταίο κομμάτι από τον καραφλό και τον Ζαχαρία. Τσεκάρετέ τους.
Broccoli
03-04-2005, 01:24
Πρώτα από όλα να πω ότι στο live είχε πολύ κόσμο και μάλιστα από νωρίς, δείγμα ίσως του ότι συγκροτήματα σαν τους Converge έχουν κοινό στην Ελλάδα. Επίσης να σημειώσω ότι δεν είμαι μεγάλος οπαδός ούτε των Converge ούτε του στυλ μουσικής τους. Αυτά. Ακολουθεί ντελίριο....
Οι Dark Star με ενθουσίασαν και δε το περίμενα αυτό από hardcore μπάντα. Τα παιδιά έπαιξαν με καύλα, τσαμπουκά και όρεξη, είχαν πολύ καλό ήχο, οι συνθέσεις τους είναι πολύ καλές και γενικά τα έσπασαν. Το ντουέτο στο τελευταίο κομμάτι ήταν θεικό. Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες για τυχόν κυκλοφορίες να ενημερώσει.
Οι Converge Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ν. Όταν λέμε γάμησαν, το εννοούμε από κάθε άποψη. Βγήκαν, τα έσπασαν όλα, είχαν τον Bannon σε απίστευτη μέρα να μη σταματάει στιγμή να κοπανιέται και να ουρλιάζει, με τους άλλους σε αντίστοιχη φάση, έκαναν τον κόσμο από κάτω να εκστασιαστεί. Και έπεσε πάρα ΠΟΛΥ ξύλο. Έπαιξαν καμιά ώρα περίπου, αλλά αρκούσε. Από τα καλύτερα live του χώρου που έχω δει ποτέ. Θεοί. Ειδικά στο Concubine έγινε της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός από κάτω και έχανε η μάνα το παιδί, και ο hardcoras τα μυαλά του. Α, σας είπα οτι ο Bannon είναι θεός ε?
regularpaul
03-04-2005, 01:55
Broccoli, σε έχασα στο τέλος. Έψαχνα τον καμμένο τον House of low... αλλά από ό,τι διαβάζω δεν ήρθε :evil:
Οι Drak Star είναι νέα μπάντα, έχουν παίξει μόλις 3-4 live και δεν έχουν κυκλοφορήσει τίποτα ακόμα. Κι εγώ 1η φορά τους είδα. Ο κιθαρίστας είχε τους Heavier than God με τον drummer των Lord 13 και τον Ζαχαρία (που τραγούδησε (?) στο τελευταίο) στα φωνητικά αλλά το διέλυσαν. Όποτε μάθω νέα, θα ενημερώσω.
Broccoli
03-04-2005, 02:23
Ναι, στο τέλος έτρεχα και εγώ και ήμουν κομματάκι στον κόσμο μου. Τα λέμε το Σάββατο στους Earthbound τώρα =p
regularpaul
03-04-2005, 02:29
Παρασκευή παίζουν. Το πας για να τους χάσεις πάλι :D
House Of Low Culture
03-04-2005, 02:41
Ok...Elpizw na mhn tous xanahasw.Thn epomenh fora 8a skasw a8hna mia vdomada prin to live gia na glytwsw apo ta apagoreftika kai tis apergies limnergatwn. :D
PS:
Xarhka pou perasate kala.Etsi prepei na ginetai meta apo thn emfanish mia Mpantaras opws oi Converge. :thumbsup:
exei vgalei kanenas photos apo to live na tis kanei upload edw?
Το ριπόρτ στο ERmagazine θα περιέχει φαντάζομαι.
House Of Low Culture
03-04-2005, 16:58
Kai dn m lete?Mphkate sto moshpit?Paixthke poly ksylo?