Log in

View Full Version : WTF????

jimid
01-04-2005, 12:29
Τεράστιο πλήγμα για την Τσέλσι η επικείμενη αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβις από την ομάδα! Ο Ρώσος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Μουρίνιο από την ΟΥΕΦΑ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το «διαζύγιο» του με την Τσέλσι. «Το πρόστιμο των 48.400 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα από την ΟΥΕΦΑ για τις δηλώσεις του προπονητή μας Ζοσέ Μουρίνιο για τον διαιτητή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, Αντερς Φρισκ, είναι δυσβάσταχτο για τον σύλλογο και για μένα προσωπικά. Καλώ όποιον ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους μου για να διαπραγματευτεί την μεταβίβαση των μετοχών μου. Εγώ αποχωρώ οριστικά» ήταν οι δηλώσεις-σοκ του ανθρώπου που αναγέννησε την Τσέλσι. Ομως ίσως μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η επόμενη αποκάλυψη του Ρώσου μεγιστάνα: «Το επόμενο «άνοιγμά μου» θα είναι στο ποδόσφαιρο της χώρας που το καλοκαίρι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εχω ήδη κάνει τις κινήσεις μου και σύντομα θα είμαι σε θέση ν ανακοινώσω το νέο μου προορισμό!...»

Apo sportnews.gr

:shock:

Loipon ti lete? Lete na erthei se kammia PAOKara? :D

EDIT: Ksexasa na sxoliasw tin geloiotita tou sxoliou peri dysvastaxtou prostimou...

Dark-Avenger
01-04-2005, 12:36
Στον Πανηλειακό νά'ρθει γιατί ο Σταυρόπουλος το έχει παραγαμήσει το θέμα. :P

Όσο δυσβάσταχτο είναι για αυτόν 50000 euros, άλλο τόσο βλέπω να έρχεται σε Ελλάδα πάντως.

chris_boss
01-04-2005, 12:40
Ημερολόγιο δεν έχετε;

jimid
01-04-2005, 12:42
Min to xalas re GMT! :(

chris_boss
01-04-2005, 12:48
:oops:

Phantom Duck
01-04-2005, 12:59
Epitelous. Eksw oi mafiozoi apo th mpalla :nj:

S-11
01-04-2005, 13:23
ax na tane 8eeeee mouuuuuu....

eleventh guardian
01-04-2005, 13:53
Το καλύτερο πρωταπριλιάτικο το έχει το Derby.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό...

jimid
01-04-2005, 13:59
e pes mas ti leei.

nothingman
01-04-2005, 14:02
ο Μπέος team manager στον ΠΑΟ

πλάκα θα είχε...έχουμε εμείς το (γειτονάκι) Γιδάκο, να μην τελείωνε ποτέ το ματς στη Λεωφόρο

edit: eleventhguardian, τον Ντουμιτρίου δεν είχε πει Μουσολίνι ο Καρράς?

Eulogy
01-04-2005, 14:02
Derby

"Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Οι "πράσινοι" έκαναν κίνηση ματ προχωρόντας σε μια πολύ σημαντική κίνηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να θεωρείται πλέον μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού. Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ο Μπέος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό".

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Stormrider
01-04-2005, 14:03
Καλό μήνα

Το contra.gr αποφάσισε αντί να σας μπερδέψει περισσότερο, να σας παρουσιάσει το πως υποδέχθηκε την πρώτη μέρα του Απρίλη ο αθλητικός Τύπος. Η φαντασία "οργιάζει" καθώς μέσα σε 24 ώρες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο άλλωστε, συνέβησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα. Διαβάστε λοιπόν πως χτύπησε ο πρωταπριλιάτικος ιός.

Φίλαθλος

"Για πάντα στον Παναθηναϊκό. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, έπειτα από μυστικές διαβουλέυσεις που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και έτσι έληξε το πολύκροτο σήριαλ της παραμονής του ή, όχι στην Παιανία".

Derby

"Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Οι "πράσινοι" έκαναν κίνηση ματ προχωρόντας σε μια πολύ σημαντική κίνηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να θεωρείται πλέον μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού. Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ο Μπέος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό".

Sportday

"Μυθική πρόταση για Ρεχάγκελ από Γερμανία ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ".

Ωρα για Σπορ

"Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι επιστρέφει στην ΑΕΚ"

Πρωταθλητής

"Εγκώμια Μπλάτερ για Οκκά. Ζήτησε την φανέλα του μετά τον αγώνα".

Φως

"Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν απέρριψε το ενδεχόμενο από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό".

Αθλητική Ηχώ

"Αργά χθες βράδυ οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Στέλιου Γαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό από την Μπόλτον. Οι επαφές ξεκίνησαν κατά την παραμονή του παίκτη στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής και με πρωτοβουλία του Σπύρου Λιβαθηνού και του Γιάννη Βαρδινογιάννη οριστικοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ η συμφωνία. "

"Είναι κάτι που γίνεται με σημαντική καθυστερήση, αφού είναι γνωστό σε όλους τα αισθήματα που τρέφω για τον Παναθηναϊκό από μικρό παιδί", δήλωσε ο Γιαννακόπουλος.

Συντάκτης:Κίμων Δεμερτζής

eleventh guardian
01-04-2005, 14:12

Nομίζω, αλλά δεν θυμάμαι γιατί.

Μοιάζει πάντως ο Αχιλλέας με τον Μπενίτο, έτσι;

Stormrider
01-04-2005, 14:15

Nομίζω, αλλά δεν θυμάμαι γιατί.

Μοιάζει πάντως ο Αχιλλέας με τον Μπενίτο, έτσι;

lol

nothingman
01-04-2005, 14:17
Χαχα, στο βλέμμα αρκετά
αν θυμάμαι καλά ήταν σε ένα ματς εδώ, στην Προό, και μας είχε αδικήσει η διαιτησία (όπως άλλωστε και στο 96,5% των αγώνων μας) και μπήκε μέσα στην αίθουσα συνεντεύξεων (ή αλλιώς το δωματιάκι που αφήναμε τα πράγματά μας όταν πηγαίναμε για μπάσκετ στο γηπεδάκι δίπλα στα αποδυτήρια :touched: ) και άρχιζε να του λέει διάφορα, ότι δλδ "Εγώ έχω Έλληνα προπονητή και όχι ξένους που τρώνε το ψωμί και δε λένε ευχαριστώ" και διάφορα τέτοια. Όταν λοιπόν τον κοίταξε ο Ντούμι άρχιζε να φωνάζει περισσότερο με αποκορύφωμα τη σκηνή όπου τον τραβάνε δυο-τρεις τύποι να βγει έξω και αυτός φωνάζει "Τι με κοιτάς ρε Μουσολίνι?..."
:headbang:

novembrine
01-04-2005, 16:41
etsi kai alliws olh th xronia etsi vgazoun prwtoselida, apla shmera kaneis den ta pisteuei :D

APWTHEWSH to

"Εγκώμια Μπλάτερ για Οκκά. Ζήτησε την φανέλα του μετά τον αγώνα".

XAXAXAAXAXXA TON PAIXTARA!!! OUTE GIA PRWTAPRILIATIKO DEN KANEI :rofl: