PDA

View Full Version : ΗΟΤΜΑIL Γαμω το σπιτι.

Darkling
31-03-2005, 14:12
Ξερω οτι ειχε κανει ενα παρομοιο τοπικ η Σωτηρια αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδια περιπτωση.

Εχοντας DSL 384/128 εδω και δυο μηνες περιπου δε βλεπω hotmail...Δηλαδη βλεπω αλλα φορτωνει μονο βραδια και παλι 1 στις 5 φορες... Δεν ειναι οτι μου λεει οτι δεν υπαρχει σελιδα κλπ...

Βαζω www.hotmail.com (http://www.hotmail.com), δηλωνω username/pass και μετα προσπαθει να μου ανοιξει τη σελιδα με τιτλο Today (κεντρικη σελιδα hotmail) και κολλαει...

το προβλημα παρουσιαστηκε ταυτοχρονα με ενα προβλημα bandwidth που ειχα στη γραμμη (για 10-15 μερες ειχε πεσει στο 35 % της αποδοσης ) και το οποιο τωρα εχει λυθει κατα μεγαλο ποσοστο (η γραμμη παιζει κατα 75-85 %) αλλα χοτμεηλ δε βλεπω......

Σκατα.

υ.γ. Δοκιμασα proxy αλλα πιπες.

Μπελάς
31-03-2005, 16:12
hotmail sucks

Dark-Avenger
31-03-2005, 16:26
Να σου στείλω invitation για gmail να βρεις την υγειά σου;

Darkling
31-03-2005, 17:12
γαμωτο, οχι βλαμμενες απαντησεις. Αν ηταν να το αλλαξω το μεηλ μου δε θα ποσταρα.

το hotmail account ΔΕΝ το αλλαζω, ιδιως μετα απο την μετατροπη του σε 250 ΜΒ.

Σχολια του στυλ : Χοτμεηλ σακς, Βαλε Πουτσμεηλ ειναι καλυτερο κλπ κρινονται ως ακυρα και απορριπτονται.

Phoebus
31-03-2005, 17:16
Ίσως να φταίει το web interface του server. Δοκίμασε να ανοίγεις το mail μέσω outlook ή ο,τι άλλο πρόγραμμα έχεις...

ari-m
31-03-2005, 17:23
Χοτμεηλ σακς, Βαλε Πουτσμεηλ ειναι καλυτερο ;) :D

mallon 8a prepei na se boi8isei kapoios pou exei ki aytos hotmail gia na sou pei an antimetwpizei ta idia problimata i oxi kai na to psaksete mazi mipws exeis kanei kamia periergi ri8misi or something.

Darkling
31-03-2005, 17:56
Ίσως να φταίει το web interface του server. Δοκίμασε να ανοίγεις το mail μέσω outlook ή ο,τι άλλο πρόγραμμα έχεις...

σε ΟΛΑ τ αλλα pc που εχω δοκιμασει, δεν υπαρχει προβλημα....Επισης αν ηταν καποια "λαθος" ρυθμιση, δε θ ανοιγε ποτε, σωστα ?

Με προβληματιζει οτι καποιες φορες ( μια στις 20-30 το πρωι και αν και περιπου 1 στις 5 τα βραδια μετα τις 3-4:00) το χοτμεηλ ανοιγει κανονικοτατα.

Phoebus
31-03-2005, 18:12
Όχι, υπάρχουν πάρα πολλά services που τρέχουν πριν απ'αυτό που βλέπεις στο hotmail ώστε να σου παίζει... υπάρχουν πάρα πολλές μικρές παράμετροι που μπορεί απλά να σου κάνουν το hotmail να αργεί μέσω web, τόσο από την μεριά της vivodi όσο και από την δική σου μεριά. Από τα routing μέχρι τα TTL του client και τις ρυθμίσεις του modem σου...

Κάνε αυτό που σου είπα - βάλε outlook και δες τι γίνεται. Άμα συνεχίσει να κάνει timeouts τα λέμε...

Darkling
31-03-2005, 18:28
Με αουτλοοκ παιζει και επαιζε κανονικοτατα αλλα σημερα μου κανει ξαφνικα ενα de-sychronize (ας το πουμε ετσι) και επρεπε παλι να κανω uninstall και install το account (και να ξανακανει download απ το server παλι περιπου 350 mails)

Ghoul
31-03-2005, 18:42
Με αουτλοοκ παιζει και επαιζε κανονικοτατα αλλα σημερα μου κανει ξαφνικα ενα de-sychronize (ας το πουμε ετσι) και επρεπε παλι να κανω uninstall και install το account (και να ξανακανει download απ το server παλι περιπου 350 mails)

loipon sxetika me auto pou to kanei kai se mena:

ypotithetai oti prepei na kaneis register apth selida mia fora thn evdomada gia na mh sou "kleisei" prosorina o logariasmos (auto thymamai oti kapou to egrafe sena mail apto hotmail ki exei na kanei me ta 250mb) kai ksanafortwneis ta mhnymata..

Phoebus
31-03-2005, 20:02

λολ δεν χρειάζεται να τα ξανακατεβάσει. Μπορείς να πεις στο outlook να κατεβάζει μόνο τα headers ώστε να γλυτώνεις bandwidth. Τέσπα, τώρα εφόσον τα κατέβασες καλό θα ήταν να τα σώσεις κάπου locally και θα αδειάσει το mailbox του hotmail.

morgana
31-03-2005, 22:36
darkling k emena mou argei para poly. alla oxi se simio na min mou anoigei katholou. spania na xreiastei na kanw reload.. dil me tin deyteri standard tha anoiksei .
apla perimeeeenw. :/

episis min tous akous. krata to hotmail sou :) to diko mou to xw girw sta 6-7 xronia \m/

Angrafan
01-04-2005, 01:25
γαμωτο, οχι βλαμμενες απαντησεις. Αν ηταν να το αλλαξω το μεηλ μου δε θα ποσταρα.

mono egw exw akoma 2 mb xwro sto hotmail gamw to mpela mou?

Ghoul
01-04-2005, 06:22

mono egw exw akoma 2 mb xwro sto hotmail gamw to mpela mou?

http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=8393

BLiTzER
01-04-2005, 07:04
Yahoo ownz Hotmail.

IrDA
01-04-2005, 12:41
apo ta parapanw diafenetai oti hotmail sux cox :)

GMAIL powah