Log in

View Full Version : TO mellon tou metal...

freak brother
11-11-2003, 20:55
AKouw...
h proswpikh mou apopsh einai h eisxwrhsh ilektronikwn (Opws kai ginete hdh) kai ethnik stoixeiwn gia na sunexisei na ufistate.. giati kaka ta psemmata to klassiko metal kapoia stigmh tha psofisei (mazi me tous mousikous pou exakolouthoun na to paizoun) den einai mousikh se fash jazz blues pou tha perasei se pio (kai kala) intelectual koino me ta xronia (an kai isws tha prepe) logw tou oti exei perasei san h mousikh tou efhvou... h tou mpuroviou mhxanoviou mallia..dunno

Witchkiller
11-11-2003, 21:02
Egw to mono pou kserw einai oti to grudge efyge ,to nu (to opoio den exthreyomai) pernaei ta teleytaia tou ,alla yparxoun akomh POLLA groups pou synexizoun na paizoun HEAVY METAL.Ayta.

freak brother
11-11-2003, 21:04
nai kai o mesos oros ilikias tous einai 60 xronwn :p epishs yparxoun para pola groups pou paizoun grudge apla den ta xers giati den asxoleise :P

Buddy Lackey
11-11-2003, 21:06
kapoia group tha sinexisoun na xrisimopioun ta paradosiaka organa tou eidous mono kai na gamane
einai san na mou les oti heavy/power/thrash , i progressive (me poli klasiki ennoia) ton poulo.
genika den to poliskeftomai to thema giati apo opoia plevra kai na to dw , vgenei kati apo tin alli kai diapsevdei oti skeftomoun. Epishs kapoia group einai/tha einai aprovlepta. Kai sinithws afta tha ginoun oi neoi "messies" tis katastasis

Witchkiller
11-11-2003, 21:07
60 oxi alla gyrw sta 22 - 25 stadar.Min arxizw na katebazw lista twra ,bariemai. Oso gia to grudge isws kai na exeis dikaio alla egw den kserw kanena.

freak brother
11-11-2003, 21:10
opws kai oi grudgades den nomizw na xeroun kanena metal suggrotima :p (apo ta new).. btw twra pou eipame grudge diavaza kapou mia sunenteuxh tou kirk hammet pou elege oti eixe petuxei ton cobain stis prwtes seires se sunavlies tous kai tous fwnaze sunexeia na paixoun to whiplash.. koufo :p

FIXXXER
11-11-2003, 21:14
...den einai mousikh se fash jazz blues pou tha perasei se pio (kai kala) intelectual koino me ta xronia (an kai isws tha prepe) logw tou oti exei perasei san h mousikh tou efhvou... h tou mpuroviou mhxanoviou mallia..dunno

E nai, fovera intellectual mousiki to metal... exeugenizei tin anthropini psuxi kai sumvallei stin proodo... ki i signature mou etsi einai,..

rockavlon
11-11-2003, 21:28
i signature sou - einai anti nowhere league pou htan punkides

The Butcher
11-11-2003, 21:30
egw variemai k de skeftomai to mellon tou metal. alla epeidi psiloasxoloumai me to paron, kathe ena apo ta teleytaia xronia tyxainei na akousw at least 10-15 "metal" (an k otan milame gia ekseliksi einai ligo dyskolo na prosdiorisoume k ta oria tou "metal") diskous kainourious (tou ekastote etous) pou na mou aresoun poly. opote nomizw oti ola kala.
alla anyway, gia na genikeysw (k na vgw k ektos thematos), syxna peftoun st'aytia mou k arketoi kainourioi diskoi pou k metal na mi thewrountai mou aresoun poly.
genika de vlepw na stamataw na asxoloumai me ti mousiki sto ameso mellon...opote i'm happy, de me noiazei tpt allo...:)

The Butcher
11-11-2003, 21:31
a, k i apopsi mou einai oti kanena eidos mousikis den mporoume na poume oti pethane, an yparxei estw k ENAS (1) s'olo to sympan pou goustarei k asxoleitai mazi tou.

freak brother
11-11-2003, 21:33
fixxxer yparxoun kai suggrotimata pou paizoun ena eidos mousikhs pou legete punk hardcore .. den einai h metallica pou ta paizoun ola auta
sorry kiolas.

Kveldssanger
11-11-2003, 21:36
Mporo na po oti se genikes grammes symfono me ayta pou eipe o Butcher... Toulaxiston sta kommatia tou metal pou me endiaferoun kai synexizo na asxoloumai vgainoun arketa nea pragmata pou exoun na poun polla... Apo ekei kai pera, ta panta sti mousiki exellisontai... Exallou ekei einai kai h olh omorfia tis ypothesis...

BLiTzER
11-11-2003, 21:40
To mellon tou metal einai oi Opeth .-

De xreiazetai nea stoixeia, ligo myalo xreiazetai kai oreksh gia douleia kai to organo sou.

Dragonlord
11-11-2003, 21:40
well oi kaloi xwrane pantou,8a synexisoun na yparxoun kai pio paradosiaka groups (olo kai ligotera ypo8etw) kai pio peiramatika.oi peiramatismoi 8a einai pros oles tis kateu8ynseis,pantws ontws ethnic kai hlektronika logika 8a einai ta kyriotera reumata gia ta epomena xronia.epishs perimenw olo kai pio entypwsiakes paragwges,etsi na gousternoume

Kveldssanger
11-11-2003, 21:44
[zER]
To mellon tou metal einai oi Opeth .-

Exe xarh pou to dialysan oi Maudlin of the Well kai tha sou elega ego meta... :p

epishs perimenw olo kai pio entypwsiakes paragwges,etsi na gousternoume

Epistrofh sta tetrakanala re........

VirusXI
11-11-2003, 22:59
to mellon einai h 8riamveytikh epistrofh tou metal stis endokses epoxes twn 80s. metalika filarakia mpi pripearnt.

The_Emperor
11-11-2003, 23:44
to ameso mellon tha einai h aposabouropoihsh...gia kathe eidos

After Dark
12-11-2003, 01:09
To mellon tou metal einai oi Rhapsody.gagagagag

atom_smasher
12-11-2003, 01:26
to mellon eimai egw.kai gia na pw kati pio sovaro : polles tha einai oi kateuthunseis alla den tha mou aresoun oles.opote panw katw tha sunexisw na akouw auta ta eidh pou akouw ektos an emfanistei kati endiaferon.to zhthma einai na goustaroume.

Martyan_Druyd
12-11-2003, 01:29
ekseliksh tou metal= maiden,metallicats,l.a slayer,manowar ktl na paroun to poulo TWRA kai na mhn mas zalizoun ta arxidia..wste na stamathsoun oi neoteres bades to clopyright(etsi ki alliws aftes oi mainstream bades pleon trobaroun agnoodas teleiws tis apolytes kommatares tous sta live tous ta teleftea toulaxiston 15 eth..KAIROS GIA SYDAKSH..ARKETA PHRAN)..akomh epitelous prepei oi"metalades" na asxolhthoun kai ligo me to underground..to opoio apo ta 80s ews shmera einai o paradeisos tou kathe kavlwmenou sovarou metala....bades den anaferw as tis vreite monoi(kai mones) sas...yparxoun polles pou gamane se kathe"eidos"......twra ti na lew gia ekseliksh...... thunder rider to part 2 gamei..epishs nasty savage( oi thryloi ths florida)xtypane me neo album pou gamei....epishs destructor(oi thryloi tou ohio) viazoun me to neo e.p tous diaskevazodas akomh kai hawkwind to masters of the universe(!)(kai gamw tis ekselikseis!!)..o jarzombek synexizei ta dika tou ksefevgodas arketa apto metal ktl ktl.... epishs oi savoures typou nuclear blast kai ta resta kalo einai na paroun sydomws twn poulo ths arkoudas.... akomh prepei na anavathmistei kai to epipedo twn metal opadwn/musikwn oi opioi enisxyoun thn afkshsh twn savourwn pezodas malakies..kai agorazodas malakies....(kai kanodas malakies-vlepe live dio ktl). afta pros to parwn....paw na akousw to mellon tou metal...Brocas Helm"defenders of the crown"....25 xronia pezoun ta dika tous ki exoun vgalei 2 diskous mono.....den exoun kollhsei enshma akoma alla den kseftylizodai.... ..twra gia ta nea stoixeia sto metal peite mou eseis..goustarw kai den ksexezw nees prwtotypes bades(enw polloi opadoi tou metal tou mellodos arxizoun tis pipes peri true ktl gia pio klassikou hxou bades xwris na kseroun thn tyfla tous) arkei na mhn ginei to metal ENA APERADO MPOURDELO.. alla kai mpourdello na ginei...STA @@@@ mou kiolas.... symfwnw kai me ton filtato skylo the butcher.

After Dark
12-11-2003, 01:54
Opote me th methodo ths apagwghs se atopo,an skeftoume oti oi Brocas Helm einai grammenoi stous Swordbrothers,to mellon tou metal einai oi Battleroar.\m/

morphine
12-11-2003, 01:59
to mellon tou metal einai oi station eleven :p

symposium_lexotanil
12-11-2003, 01:59
swordbrothers parakalo

After Dark
12-11-2003, 02:01
K,I fixed it.

Magellan
12-11-2003, 03:21
gia to mellon tou metal den kserw......alla to diko mou mallon einai disiono

freak brother
12-11-2003, 03:23
mine 2

The_Nihilist
12-11-2003, 05:21
to mellon toy metal einai...Linkin Park:p :p
ta panta ta kanei o ypologistis,ki emeis kathomaste kai pselnoume apla~!
varemara en drash......:dcontent:

StationEleven
12-11-2003, 05:52
nu
eite sas aresei eite oxi
nu

apo kei kai pera standar 8a ginei kana kalo bam sta mesa tis dekaetias me isxorhsh newn mousikwn epirown apo apiastous mexri stigmhs xwrous kai isws kana trelo come back sto feelin twn 80s(ax wraia epoxh)
auta

The_Emperor
12-11-2003, 10:33
einai pragmatika endiaferon pws oi perissoteroi opadoi enos eidous zhtane peismatika na eksafanistoun ola ta alla eidh...eytyxws omws menoun me to parapono panta

gia na ekshghso ligo perissotero ayto pou egrapsa merika posts parapanw na pw oti h mousikh biomhxania me thn krish pou pernaei tha anagkastei na riksei tsekouri sto megalytero meros ton kykloforion ths...Ayto shmainei oti mono oi mpantes pou poulane pragmatika (aytes allote taytizontai me tis kalyteres ki allote oxi...) tha eksakolouthisoun na epibionoun. Mpantes replikes h metries h tha dialythoun h tha synexisoun se underground fash. Epeidh omws ola einai thema marketing kai syntoma o opados tha apaitei teleia paragogh kai artwork kai kai kai apo tis mpantes eks orismou oi eynohmenoi tha einai osoi exoun kalo symbolaio se megales etairies pou tha plhronoyn kala. Twra oso gia to underground mallon tha synexisei opws exei kai o monos tropos gia na shkosei kefali mia mpanta tha einai apeirh douleia, diko ths studio, kai mallon megalo kefalaio gia na bgei mia paragogh pou na mporei na stathei kapws aksioprepws apenanti se ayta pou tha kykloforoun apo kolosous. Px. akouste thn paragogh sto neo machine head kai meta balte cd allhs mpantas gia na deite th diafora...Diaforetika oi mpantes toy underground tha synexisoun na paizoun gia toys filous toys kai gia kamia 200aria akomh atoma - pou oute ki ayto einai aparaithta kako an toys arkei...

oso gia to styl nomizo oti tha mpoume se mia periodo dixws safh prosanatolismo...h aisthisi pou exo einai oti molis mia mpanta kanei ena kalo album pou prokalei aisthisi emfanizontai dekades alles pou prospathoun na kanoun akribws to idio. Otan emfanisthkan px oi Haunted egine panikos. Shmera yparxoun dekades mpantes pou prospathoun na paiksoun ayto to thrash me melodika stoixeia ki exei katanthsei ahdia...Nomizo oti to idio symbainei kai tha symbainei kai me polles alles kathgories toy metal. Pantws afou to koino toy metal exei anagkh apo ola ta parakladia toy den nomizo oti kapoio tha eksafanistei. apla h dhmotikothta toy kathenos kai oi mpantes pou tha paizoun se ayto tha einai analoges ths zhthshs.

Ego eyxomai na eksakolouthisoun ola taeidh na antiprosopeyontai apo mpantes oi opoies na mhn arkountai sta hdh paigmena alla na dokimazoun na ploutizoun th mousikh tous me nea stoixeia - xoris aparaithta na xanoun thn taytothta toys - bazontas th dikh tous sfragida se ayto pou kanoun.

oso gia toys "metallades" elpizo na kseperasoun (-oume) thn nhpiakh hlikia sthn opoia briskontai (-maste), na stamathsoun na tsakonontai san brefh gia to poio eidos einai kalytero h poia mpanta einai kalyterh, na akoun th mousikh pou protimoun kai na afhnoun kai toys allous na kanoun to idio...

ekthesh egrapsa pali...
:p :p

VirusXI
12-11-2003, 10:45
re metaliko filaraki, de variesai prwi prwi na metalofilosofeis?
metaliko ksypnhma kets? :p
h metalikh nhpiakh hlikia rulez, den 8a xe fun meta(l) \m/

Ethir
12-11-2003, 10:48
Vasika den ksero na po gia metal...i alithia einai pos kata tin gnomi mou mono oi nevermore paizoun ena eidos metal to opoio mporeis na peis oti tha paizetai sto mellon.
Afto pou ksero einai pos arga i grigora tha girisei i rock kai tha einai drimiteri. Elafros eksixronismeni alla kratontas palia ideodi. Vevea to vrisko komataki xlomo na exoume kai to antistoixo kinima pou eixame tote alla pote den ksereis.

The_Emperor
12-11-2003, 10:54
re metaliko filaraki, de variesai prwi prwi na metalofilosofeis?
metaliko ksypnhma kets? :p
h metalikh nhpiakh hlikia rulez, den 8a xe fun meta(l) \m/

aman ayto to metalliko filaraki!
kafriko eipame!!
lol

The_Emperor
12-11-2003, 10:55
ean ksypnas 8 to proi ki erxesai gia douleia...kata tis 9.30 se pianei mia tash na grapseis metalofilosofies :-P

VirusXI
12-11-2003, 11:00
ean ksypnas 9 kai den pas sxolh de se pianei pantws, ayto kserw egw :confused: (istoria texnhs mai as)
eisai metaliko filaraki.-

The_Emperor
12-11-2003, 11:06
ean ksypnas 9 kai den pas sxolh de se pianei pantws, ayto kserw egw :confused: (istoria texnhs mai as)
eisai metaliko filaraki.-

istoria texnhs rules!
kaname sto panepisthmio...tigka sta koritsopoula to amfitheatro
;-)

VirusXI
12-11-2003, 11:16
k emas tigka einai genika, alla history of art de pataei kaneis prwiprwi :p

VirusXI
12-11-2003, 11:17
anyway sto 8ema mas, to mellon tou METAL kurioi... rixte \m/

warlord
12-11-2003, 11:19
To Heavy Metal exei pethanei.

VirusXI
12-11-2003, 11:24
etsi se 8elw, apolyto kai tsampouka \m/

StationEleven
12-11-2003, 11:48
pantws emperor egw den eipa tpt tetoio dld na e3afanistoun ta eidh tou metal kammia sxesh ta goustarw ola

The_Painless
12-11-2003, 12:16
Den uparxei mellon.

The_Painless
12-11-2003, 12:17
Plaka kanw (peripou). Alla ok. Telos pantwn, sunexiste auth th suzhthsh na doume pou 8a katalh3ete.

The_Emperor
12-11-2003, 12:25
pantws emperor egw den eipa tpt tetoio dld na e3afanistoun ta eidh tou metal kammia sxesh ta goustarw ola

i know mate
den phgaine gia sena
alla gia osous antimetopizoun exthrika osa "parakladia" theoroun oti kanoun kako se ayto to styl pou ekeinoi protimoun
anti na xairomaste gia thn poikilia kai toys diaforetikous tropous ekfrashs pou dinoun polyxromia se ayto to eidos mousikhs exoume ftasei na to theoroume arnhtiko...
ki emena px den mou aresei to grind kai me kourazei alla se kamia periptosh den tha anafertho arnhtika gi ayto. Arkei pou yparxoun anthropoi pou to goustaroun apeira kai pernane kala...

ps : btw ta fonhtika sou sto pain gamane ;-) well done dude!

poison
12-11-2003, 12:28
to metal tha sunexisei alla me diaforetiko styl paiksimatos opws ginotan panta, htan to styl twn 70's sabbath priest (ta prwta) ktl, ta epomena xronia vghke to styl twn 80's kai shmera uparxei ena neo paiksimo px system of a down, korn ktl pou kuriarxei sto polu kosmo

VirusXI
12-11-2003, 12:34
The future belongs to the braaaave (vothrofwnh)

The_Emperor
12-11-2003, 12:50
The future belongs to the braaaave (vothrofwnh)

meftiakses twra!!
tha balo spyrakla na staniarw!!!

Dragonlord
12-11-2003, 12:58
Epistrofh sta tetrakanala re........
ontws,ektos apo tis ypergamates se olous tous tomeis paragwges 8a exoume kai mia tash gia pio xyma pramata.to st.anger 8a meinei istoriko,toulaxiston apo auth thn apopsh (opws kai gia thn apenoxopoihsh twn solo-less albums)

chris_boss
12-11-2003, 14:14
Den uparxei mellon...tetoia epoxi...perimenete na kalokairiasei!

Ethir
12-11-2003, 14:21
ean ksypnas 8 to proi ki erxesai gia douleia...kata tis 9.30 se pianei mia tash na grapseis metalofilosofies :-P
Eimai panathema me..."Me lene Artemi" xaxaxaxa

rockavlon
12-11-2003, 16:58
arhidia - metal bgainei akoma - allo an den to akouei o kosmos.
to metal den pethenei re. you cannot kill what is dead.
poio apa ta shmerina group... mporei na akoumphsei tous priest ?
tous maiden ? tous palious metallica ? tous wasp ? tous motley ? tous sister ? auta ta group poulhsane ekatomuria album me mhdaminh proothish
kai malakismenous organismous pou tous kynhgagane dhthen ws diafthoreis ths neolaias. h mousikh tou klhronomia einai terastia .
na sygkrinw kserw gw savatage me poion ???? neo kallitexnh.
auta ta ethnic kai elctro peiramata - kalo einai na ginoun . alla panta tha yparxoun mpantes pou tha paizoun kafriko old school....

Amnesiac.
12-11-2003, 17:09
to mellon tou metal einai sta paidia.

Kingryche
13-11-2003, 00:29
an to metal exei pethanei kati den vromaei stin diskothiki olon mas?
prosopika den to vlepo arnitika.vlepo to metal na megalonei se poliseis.To oti den iparxoun sigrotimata me ekatomiria poliseis theoro oti ofeiletai stin poikilia.Tora kai to pio ligmeno disko ton vriskeis efkola diskola kai polles fores se normal times.Paliotera liga group apo poliethnikes eixan kali dianomi kai kales poliseis.Isos na kano lathos.
To metal exei poli dinaton paron se poiotita ( px Dream Theater,Nevermore,In Flames) exei akomi tis vaseis tou (Priest,Maiden,Metallica) kai groups pou fainetai na pigainoun ena vima mprosta (Pain Of Salvation,Tool,Slipknot,Arcturus,Demons and Wizards(plaka kano ennoeitai).
Nomizo pos exei perasei san idea oti to metal (kai en genei to hard rock) den einai mono i mousiki tou antidrastikou alla kai tou skeptomenou anthropou kai etsi anoigetai se perissotero koino.Poli theoria omos ola afta kai stin praksi vlepo para polles prosegmenes nees kiklofories pou aksizoun ta lefta tous se ola ta parakladia.Alitheia posoi gamatoi Epic kai Doom diskoi exoun vgei ta 2 teleftaia xronia se idiomata pou polloi ta theorousan teleiomena?Genika pistevo oti iparxei akoma perithorio gia poli kai poiotiko metal.Makari na min eimai lathos...

StationEleven
13-11-2003, 01:05
opois pisteuei oti to metal einai pe8ameno tote mporei na mou pei ti mousikh akoume twra teleutaia?
px ti einai to neo theater to neo supejoint to neo nevermore ktl?
to metal einai mousikh kai h mousikh de pe8ainei pote kalws h kakws

Nikos_o_Kolias
13-11-2003, 01:34
Originally posted by StationEleven
opois pisteuei oti to metal einai pe8ameno tote mporei na mou pei ti mousikh akoume twra teleutaia?
[B]px ti einai to neo theater to neo supejoint to neo nevermore ktl?

PANTOS METAL DEN EINAI SIGOURA

StationEleven
13-11-2003, 01:36
ok tote

symposium_lexotanil
13-11-2003, 01:38
pes ta re nike_w_kolia!

rincewind2k
13-11-2003, 02:47
...poio apa ta shmerina group... mporei na akoumphsei tous priest ?
tous maiden ? tous palious metallica ? tous wasp ? tous motley ? tous sister ? auta ta group poulhsane ekatomuria album me mhdaminh proothish

kai malakismenous organismous pou tous kynhgagane dhthen ws diafthoreis ths neolaias. h mousikh tou klhronomia einai terastia .

na sygkrinw kserw gw savatage me poion ???? neo kallitexnh.

auta ta ethnic kai elctro peiramata - kalo einai na ginoun . alla panta tha yparxoun mpantes pou tha paizoun kafriko old school....

oi priest den epaizan se arenes? oi maiden? mh milhsw gia motley... to metal dhladh den htan moda sta 80's? den htan xwmenes polyethnikes sto kolpo? Den efagan tzampa diafhmish apo PRMC kai loipes katines?

kai giati na sygkrineis priest kai savatage me neous kallitexnes? oi monoi pou tha thelan kati tetoio einai kati hammerfall kai loipoi "true" pou trwne to koroidema ths arkoudas giati ENNOEITAI oti afou epaiksan kati tetoio oi priest px oi shmerinoi den pianoun mia mprosta tous.

alla me poia logikh tha sygkrineis tous System of a Down kai tous Dodheimsgard kai tous Nevermore kai tous Deftones me tous savatage? epeidh exoun kithares?

kai oi mpantes pou tha synexisoun na paizoun kafriko old school tha kataferoun na ftasoun kai na kseperasoun aytous pou tote htan new-school?

tespa oles aytes oi koubentes einai ligo anousies gia mena, apla na elpizoume panta o kathenas na briskei kati pou na goustarei na akouei, kata ta alla modes pane, erxontai kai kanoun kai kyklous

VirusXI
13-11-2003, 02:55
Nikos_o_Kolias returns.... super ouaou
xevimetal \m/

Dying_Swan
13-11-2003, 04:00
Twra ti asxoloumaste me to an to metal pe8ane h oxi? To 8ema einai oti bgainoune polla gamata albums se pollous kai diaforous xwrous, kai to an kapoios ta baftizei metal h oxi einai ka8ara upokeimeniko. Akoute auta pou bgainoune kai an sas aresoune exei kalws. Mhn kollate se tampeles. Autes xrhsmeuoune mono gia na perigrayei kapoios thn mousikh kapoiou sugkrothmatos se kapoion allo pou den exei akousei auto to sugkrothma kai tipote parapanw.

VirusXI
13-11-2003, 09:49
nai mwre, mplampla na ginetai na perna h wra.
kamia kafetzou exoume?

The_Painless
13-11-2003, 10:44
To metal 8a pe8anei stis 28 Dekembriou tou 2027.

Amnesiac.
13-11-2003, 10:59
TO pouli tou nayti...

.................................

StationEleven
13-11-2003, 11:05
to metal einai se sobarh katastash sto kat trakare me th trance pou perase me kokkino

WoTaN
15-11-2003, 04:05
Oso uparxoun mpantes san tous Doomsword,Domine,Slough Feg,Malediction ktl ktl,oso uparxoun atoma pou pernoun sta xeria tous mia kithara kai arxizoun na paizoun,to Heavy Metal den exei na fovithei tpt.

cancer
15-11-2003, 12:26
px ti einai to neo theater to neo supejoint to neo nevermore ktl?
to metal einai mousikh kai h mousikh de pe8ainei pote kalws h kakws
iparxoun eksaireseis... an kai superjoint kai nevermore itan gia ta mpaza.

to metal de nomizo oti argope8ainei, afou megalonei to koino tou kai vlepeis atoma pou se alles epoxes de 8a akougan metal na poulane mouri ontas supermetalloi. tora giati to metal einai o magnitis tou ka8e ilithiou kai kompleksikou einai allo 8ema. pantws ola ta parapanw ta diapistwnw kai sto $#%%$sxoleio, kai nomizo oti mexri ta 22 -to poly- krataei i opoia "porosi", meta o ka8enas pa8ainei ena eidos epilektikis amnisias sauto to 8ema.
kala diskakia vgainoun akoma, alla den einai polla. einai elaxista se sxesi me tis apeires anakiklomenes moufes pou pasaroun ta zines ktl, kai einai polys o kosmos pou tsimpaei kai en oligois dinei dikaiwma iparksis sauti ti sapia katastasi.

StationEleven
15-11-2003, 13:47
egw eimai 23 sta 24 kai giatreia de blepw :p
anyway ta superjoints Gamane ... STEGNA ;)

rincewind2k
15-11-2003, 13:53
ntaks den einai oti stamatas maxairi na akous metal, apla stamatas na eisai "metallas". Blepontas tous kathysterimenous pou anaferei o cancer niwtheis mia anagki na diaxwriseis kapws th thesh sou...

cancer
15-11-2003, 13:58
ethir-ial: to use once kati leei, to allo einai....

rince spoke once again.

symposium_lexotanil
15-11-2003, 17:04
yawn

freak brother
15-11-2003, 20:54
uparxoun autoi pou stamatan na akoun metal xafnika kietsi.. yparxoun oi kollimenoi typou wotan kai yparxei kai h kathgoria pou akoune diafora kai metal (pou eimai egw)..h mousikh einai san to fai mporei na maresoun ta gemista alla den mporw na trow kai sunexeia :p

Kingryche
17-11-2003, 04:13
Ena provlima pou iparxei ama eisai metallas (kai afto iparxei xrooonia) an akous kati pou den einai amigos metal se ksrazoun kai se vgazoun floro.Den milame gia akrees periptoseis.Polloi den theoroun metal tous Theater,einai floroi oi Spock's Beard,oi Korn,oi System Of A Down,oi Bon Jovi kai alloi polloi...Toulaxiston tragiki antimetopisi.
Omos apo oti vlepo tora kikloforei kai mia nea tasi opou kapoioi gia na min xaraktiristoun kleistomialoi kai tragikoi metallades kai merikes fores gia na apodeiksoun oti orimasan mousika kai oti pleon exoun akousei poli mousiki kai exoun empeiria thavoun groups.Xaraktirisrika paradeigmata? Iced Earth,Stratovarius,Iron Maiden,Blind Guardian,Paradise Lost,In Flames kai alla sigoura pou den thimamai.Se aftin tin katigoria siga siga mpainoun kai groups opos oi Dream Theater...Etsi an den sou aresoun kapoia alternative groups,kapoia jazz,kapoia klassika 70's,kapoia nu metal,kapoia electro i kati allo se entasoun kateftheian stous kollimenous kakometallous.Den eisai psagmenos....Allo tragiko afto
Re gamo tin atixia mou mousiki einai kapoia pragmata s'aresoun kai kapoia oxi.Den einai anagki na eisai i etsi i allios gia na s'aresei afti i mousiki i opoiadipote alli.S'aresei mia mousiki giati sou dimiourgei entona sinaisthimata,giati se ekfrazei,giati se taksidevei.
To metal einai mia mousiki pou ginetai polles fores tropos zois,dimiourgei aksies zois kai se kapoio vathmo oi opadoi tou denontai me afto eite einai kollimenoi eite einai anoixtomialoi eite adiaforoi.Etsi,den nomizo pos exei kanenan ousiastiko logo na parakmasei kai poli perissotero na pethanei.

freak brother
17-11-2003, 05:00
ti axia zwhs dhmiourgei to metal?? to na krazeis oles tis alles mousikes? na foras dermatina kai na xeis mallia?na to paizeis psagmenos??

Elfstone
17-11-2003, 05:58
to na krazeis oles tis alles mousikes? na foras dermatina kai na xeis mallia?

H aksia auth prosferetai (se diaforetikes syskeuasies isws) apo epic kai thrash metal.

na to paizeis psagmenos??

Auto mallon einai dwro mazi me to progressive h kati neogothelectrosmth.

Anyway, an den einai kapoios kleisto myalo apthn arxh nomizw auto pou sou prwtomathenei to metal einai h anoixtomyalia. Mporei polloi apo emas shmera na leme oti akoume toses kai toses mpantes ektos metal (kai vazw edw apo Dead Can Dance mexri Placebo) alla an den akougame metal arxika tha ginomastan mousikofiloi h tha akougame laikopop sto radiofwno? Apo auto omws erxontai kai alla pragmata. Otan mathaineis na krineis thn mousikh me ta austhra antikeimenika krithria tou metal, krineis meta ki alla pragmata etsi. Tautoxrona kai h idia h mousikh thetei themata pros krish. Fysika auto de shmainei oti to metal einai kati san adiafthoros dhmosiografos. Apeires malakies exoun eipwthei apo stixous metal mousikhs. An o akroaths mathei na krinei ta panta opws thn mousikh tha mporei na krinei kai to "mynhma" pisw apo authn. Gia auto lew pws den einai oi stixoi tou metal pou dinoun mia "aksia zwhs" alla einai h mousikh, kai auth h aksia einai h ikanothta krishs!

Buddy Lackey
17-11-2003, 08:58
mporei kapoios na mou dosei ton orismo tou "metalla" pou oloi exete karamela halls dothene ?
giati nomizw pws den einai tpt afto to "metallas" aplws to xrisimopoiite gia na onomazete opoia atoma akoune metal kai sas enoxlei i nootropia/theoria tous peri mousikis (kai kiriws metal) .

VirusXI
17-11-2003, 09:12
mpantis = xevimetallas.

Buddy Lackey
17-11-2003, 09:14
mhn ta les etsi kai ntrepomai :oops:

Chopped In Half
17-11-2003, 09:19
Οκέϊ ρε, το μέταλ αργοπεθαίνει. Τι κάνουμε εμείς; Μία είναι η λύση. Έφοδος στα νηπιαγωγεία για μέταλ διαπαιδαγώγηση.
\m/

VirusXI
17-11-2003, 09:25
ntropaloulh 8)

@Chopped In Half: School Of Rock \m/
se prolave o Jack Black

Chopped In Half
17-11-2003, 10:11
@Chopped In Half: School Of Rock \m/
se prolave o Jack Black

Γκρέϊτ μάϊντς θινκ αλάϊκ.

freak brother
17-11-2003, 17:40
O orismos tou metalla..
1)makria mallia (ena megalo pososto)
2) mavra metallica mplouzakia (sunhthws 2-3 noumera megalutera)
3)mploutzin kai athlitika papoutsia h mpotes
4) magkia sto vlemma tou
5) 7/10 kouventes tou einai peri metal
6)pistevoun oti opoio group den mpainei sta evria oria tou metal einai flwroi kai prepei na pethanoun
7)osoi den akoun metal einai flwroi (kiauto einai fact)
e kai alla diafora grapste kai seis..

WoTaN
18-11-2003, 01:54
cancer to heavy metal den einai mexri ta 22.Ksekinaei apo ta 16 kai paei mexri to telos.
To metal isws na einai mexri ta 22.

yparxoun oi kollimenoi typou wotan
xaaxaxaxaxaxax

freak brother
18-11-2003, 03:17
einai san to podhlato ena prama?
pali kala pou den kollisa :p

atom_smasher
23-11-2003, 02:55
freak sorry exw piei ligo alla les mlkies.tha to analusw mia allh fora.metalas eimai egw.eimai o orismos tou ! o buddy einai o true orismos tou metala.cheers

freak brother
23-11-2003, 03:13
maresoun oi emperistatomenes kai me epeixhrhmata apopseis... me kanes kalutero anthrwpo.. :ppp

StationEleven
23-11-2003, 09:01
o wotan prepei na exei spasei rekor malakias
ante akou ligo nu re papara :P
filika

WoTaN
23-11-2003, 15:52
To rekor tis malakias mallon to exei spasei autos pou exei pei 145879898685 fores pws gamaei,pote gamaei,ti tou aresei sto gamhsi (an exei gamhsei),poso megalos gamias einai,ti kapota foraei otan gamaei,an tou aresei na gamaei apo ton kwlo,an tou aresoun oi partouzes kok.

After Dark
23-11-2003, 15:57
Flame flame yeah.

Amnesiac.
23-11-2003, 16:20
LYSSAKSTE \M/

StationEleven
23-11-2003, 17:38
otan h erwthsh einai tetoiou periexomenou siga mh skeftw ti 8a pei kapoios malakas apo dw gia to ti 8a grapsw h kalitera mhpws na apanthsw sto poia stash sas aresei sto sex,podosfairo?suck mah kok mwre messhmeriatika :lol:

WoTaN
23-11-2003, 19:43
Ontos sauto exeis dikio.Einai duskolo na skefteis poios einai pio malakas.Autos pou kanei tetoia topics i autos pou apantaei.
Filika :P

StationEleven
24-11-2003, 05:24
METAL IS WAR
filika

Witchkiller
24-11-2003, 21:09
ASTROSONIC - Sound Grenade
NEBULA - Let It Burn
FU MAN CHU - Eating Dust
BULLDOZER - Day Of Wrath
VENOM - Welcome To Hell

Witchkiller
24-11-2003, 21:10
Ox ,lathos topic.Soryyy.

rockavlon
24-11-2003, 21:15
metal is MANOWAR !! nai RE !!! mounia RE !