Log in

View Full Version : Guy Speranza RIP

Dragonlord
10-11-2003, 17:11
The original voice of RIOT, Guy Speranza, passed away Saturday morning (Nov. 8) at a Florida hospital after a battle with pancreatic cancer. He was 47 years old.

Speranza, who was often regarded as the best RIOT vocalist, sang on the group's first three full-length albums — "Rock City" (1977), "Narita" (1979) and "Fire Down Under" (1981) — before being replaced by Rhett Forrester for the next two releases (Forrester himself left in the mid-'80s to pursue a solo career, only to be murdered on January 22, 1994 in Atlanta). He eventually moved to Florida and worked as an exterminator before being diagnosed with advanced pancreatic cancer last spring.

Guy is survived by a wife and two daughters (aged 17 and 20).

Buddy Lackey
10-11-2003, 17:14
panaiam exei karavgei o xaros pagania teleftea, rip - htan fwnara.

rockavlon
10-11-2003, 17:28
krima - rip

katse na petaksoume kati apo riot ... n akousoume.

symposium_lexotanil
10-11-2003, 17:39
guy speranza vrana

rockavlon
10-11-2003, 17:43
oxi den mporouses na mhn to peis :P

symposium_lexotanil
10-11-2003, 17:44
poly proklitiko :|

VirusXI
10-11-2003, 17:57
panaiam exei karavgei o xaros pagania teleftea, rip - htan fwnara.

... k pernei tragoudiarhdes
RiP.

The_Painless
10-11-2003, 18:06
Autos, o Rhett....
RIP

WoTaN
10-11-2003, 19:31
RIP

Amnesiac.
10-11-2003, 20:28
SPM (Sta Paparia Mou)

rockavlon
10-11-2003, 20:56
re amnesiac eisai kai mod panathema to - ti tha pei st arxidia mou edw mesa ? ligo sebasmo sto anthrwpino drama . grafto se opoio allo thread theleis ... edw mesa den exei thesh . ena post san to apopanw, nomizw ?!

sta paparia mou kai emena einai polla - alla den tha katsw n anoiksw 10 threads - na ta kanw flampe - na ginw ban - ktl ktl ..... min ta blepoume ola me dio metra kai dio stathma ...

Dragonlord
10-11-2003, 21:14
well to oti einai mod de shmainei kai polla pramata.opinions are like assholes opws exei eipw8ei polles fores kai de vlepw giati na alla3ei h gnwmh kapoiou logw tou oti einai mod.leei thn apopsh tou,dikaiwma tou.opws ki esy mporeis na peis thn apopsh sou-kai oxi de 8a fas ban gia kati tetoio..symfwnw pws htan atopo alla eixe plaka meta apo tosa rip na vlepeis to spm-8ema antilhpshs tou humour
merikoi 8a poun oti merika pramata de shkwnoun asteia alla
i believe in nothing-everything is sacred
i believe in everything-nothing is sacred

rockavlon
10-11-2003, 21:17
hm se loumpa ateleiwtou flaming - den prokeite na pesw ...
kati pou akousthke gia angus ? radio arbyla htan ?

WoTaN
10-11-2003, 21:18
Oute egw exw provlima.
Kai go xairomai gia ton thanato tou Cobain kai to lew.
O kathenas me tin gnwmi tou.

Buddy Lackey
10-11-2003, 21:19
ayto tou amnesiac den itan ekfrasi apopsis giati an isxie i en logw apopsi tote den tha egrafe kan sto thread, itan aplws afto to "kanw plaka" thing, Pano min pas na ... dikaiologiseis, kai na thimasai .. kanones forum opote na ne

Dragonlord
10-11-2003, 21:55
yeh ontws den htan "apopsh",malakwdws ekfrasthka.ki egw auto eipa pantws,pws htan asteio to post tou.auto gia tous kanones den polykatalava,den exei svhstei kanena post ektos apo 2 threads tou president-ta opoia ena 67% symfwnhse pws htan anousia teleiws kai pws kalws svhsthkan.den ton dikaiologhsa,isa isa eipa pws htan atopo to post alla to vrhka asteio..shoot me

Buddy Lackey
10-11-2003, 21:58
humor kai ta 2 aplws sto 67% den arese to humor tou president, afto sinevh.
twra an vriskeis pio kalo, oreo, i otidipote, to "humor" sto sigkekrimeno thread tote ok

Solo Carriera
10-11-2003, 22:00
Xax, molis eida to post tou amnesiac lythika kanonika. Kanonika omws.

Ontws paratravigmeno alla kai ton thanato prepei na ton antimetopizoume me humour (cliche).

Den kserw poios einai o typos alla RIP anyway.

Dragonlord
10-11-2003, 22:05
den 3erw se poion fainetai asteio ena thread tou typou "giati de mou ka8etai h morphine".an 3ekardisthkes toso me auto to eufyestato topic paw paso.
de nomizw pws to 33% pshfise na mh svhnontai ta posts epeidh tous arese to humour tou president,einai mallon h8iko to zhthma.ta sygkekrimena threads svhsthkan oxi epeidh de mou arese to humour tou alla epeidh eprhze kanontas polla threads ka8hmerina me tetoiou eidous subjects.otan eixe arxisei na to kanei,an kai mou eixan parapone8ei atoma den eixa kanei tipota.esvhsa threads otan ekrina pws perase kapoia oria.8a mou peis poios eimai egw pou 8a krinw.e emena exete administrator kai de nomizw pws hmoun paralogos se auto to 8ema,kai to 67% symfwnei

Buddy Lackey
10-11-2003, 22:14
mporei na min mou fanike ksekardistiko to sigkekrimeno thread (aplws asteio) alla me alla nai gelasa (peri vrasida souvlatzi, px )
to 33% mporei aplws na theorise to oti einai asteio na ginetai topic peri svisimatos thread , apo to atomo pou skopo tou eixe na mpenei mpastakas se threads pou den ton endiefere to antikeimeno sizitisis...kai otan irthe o president kai asxolountan mazi tou tote zitise to svisimo.
oi logoi svisimatos threads/posts einai teleiws refstoi (nomizw), ti enoxlouse stin teliki pragmatika , ena thread pou opoios ithele asxolountan mazi tou, i ena asxeto ilithio sxolio se ena thread?
osoi zitisane svisimo se threads tou president , itan aftoi pou kiriws asxolithikan me afta kat'epanalipsi kai apantagane se oti mpourda kai an elege.

Dragonlord
10-11-2003, 22:19
ne'ver,ne bojsia

Solo Carriera
10-11-2003, 22:20
epishs mporei na kourasate ypervolika...

it was just a joke, ksekolate me pososta, presidents kai loipa. Kati tetoio ennousa me to "o amnesiac einai omofylofilos thread", ta pernetai ola poly sta sovara: min gamithei to off topic (les kai an gamithei kati egine), min ksefygei h syzhthsh apo to arxiko thema, mhn ginontai asxeta posts, min svistei thread xwris na prohgithei olokliro dhmopshfisma...

cheel out, dudes.

VirusXI
10-11-2003, 22:38
Be DUDES.
The Dude rulz.
(ta asxeta posts den einai kanenos pronomio yeah)

Amnesiac.
10-11-2003, 23:27
kat'arxas, to sxoliaki mou itan (hopefully) xioumoristiko alla parol'ayta ITAN kai apopsi. isws na eimai poly kakos anthrwpos kai mallon o monadikos edw mesa, alla i alitheia einai oti den aisthanthika tin paramikri stenoxwria otan ematha oti pethane kapoios pou agnoousa tin yparksi tou etsi ki alliws kai apla ekana to lathos na to dilwsw.
i alitheia einai oti tha mporousa apla na to kratisw gia ton eayto mou kai na min to grapsw, prokalwntas tous ypoloipous....oh well, siga ti simasia pou dinete sta posts mou etsi ki alliws.

oson afora s'ayto : apo to atomo pou skopo tou eixe na mpenei mpastakas se threads pou den ton endiefere to antikeimeno sizitisis...kai otan irthe o president kai asxolountan mazi tou tote zitise to svisimo.

na thymisw ston kalo mou filo mpantilaki oti o president oudepote asxolithike mazi mou, toulaxiston aposo thymamai, opws episis kai na symplirwsw oti to gegonos oti ekana poll kai den piga na svisw apla ta posts tou, simainei oti profanws ithela na gnwrizw tis apopseis twn ypoloipwn epi tou thematos.

telos, oson afora s'ayta peri mod, to na eimai mod fysika kai de simainei TIPOTA APOLYTWS. den einai kapoios titlos sovarofaneias kai oute dimiourgei opoiadipote prosdokia gia ti symperifora mou sto er. etsi to vlepw egw, an pisteyete to antitheto, as me vgalete apo moderator, etsi ki alliws den exw xrisimopoiisei pote ayti tin "idiotita" mou, prwton giati den exei xreiastei pros to paron alla kyriws giati de mou aresei o rolos tou astynomou.
ayta.

p.s. malakies lew, exw kanei ena rename thread kai exw svisei ena post tou president ws proeidopoiisi, se kapoia fasi pou eixe malakistei entelws kai egrafe se kathe thread "kante mou ban twra".

Solo Carriera
10-11-2003, 23:29
Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ

symposium_lexotanil
10-11-2003, 23:41
i antipatheia tou mpantilaki pros to prosopo tou amnesiac einai dedomeni.akoma kai ena sketo rip na grafe edo tha to pareksigouse.
i alitheia einai oti ki ego skeftika na grapso "starxidiamou" i kati paremferes alla den to kana giati den ithela na ginei oli auti i vareti parodia pou egine tora me to post tou amnesiac (pou itan profanis o xioumoristikos tou xaraktiras -SPM- , enw to diko mou tha itan teleiws straight edge kai tha eixe akoma xeiroteres antidraseis).

oh well whatever nevermind

VirusXI
10-11-2003, 23:49
saspens, pa8h, intrigkes kai doloplokies sta nea epeisodia tou ER.

stay connected.
& stay metal.
electricrequiem ntot kom

symposium_lexotanil
11-11-2003, 00:09
soon at a theater near him

Buddy Lackey
11-11-2003, 00:17
o symp me kalipse

cancer
11-11-2003, 13:25
na araionoume...

oi true prepei na xaireste, perase sto pantheon.

Witchkiller
11-11-2003, 16:00
O karkinos therizei .Paei ki aytos .Krima.RIP

Bet your life on a silver ball
Spin it round a wheel
Will it land on the black or the red
The outlaw's got no deal

Dragonlord
12-11-2003, 13:09
book of condolences gia opoion endiaferetai:
http://ezer4u.com/RIOT/Guy-message.htm