View Full Version : Νίκος Νικολαίδης
freak brother
14-03-2005, 14:20
Ποια ειναι η αγαπημενη σας ταινια απο την τριλογια?
ps:αμα δεν τις εχεται δει και τις τρεις μην ψηφισετε
kourelia logw panagiwtidi, valavanidi kai soundtrack. exei merikes poly kales atakes kai kapoies alles pou ka8e allo para kales einai.
genika den trelainomai.
den exw dei ta kourelia opote den psifizw akomh. apo tis alles dyo protimw to xameno kyriws logw tou theou.. kai oi 2 theikes einai omws.
rockavlon
15-03-2005, 00:18
skoupidia - to sling exei gelio.
epish m arese i thletainia me to lazopoulo giati eixe mpoutia.
Raven Lord
15-03-2005, 14:44
ο χαμένος τα παίρνει όλα είναι η πιο "normal" από τις 3 ταινίες και "βλέπεται" από ευρύτερο κοινό. οι άλλες 2 είναι χάσιμο. από τα κουρέλια και τη συμμορία προτιμάω μάλλον το 2ο. ο χαμένος μου έρεσε επίσης, αλλά είναι άλλη φάση.
pitchfork
15-03-2005, 18:26
Δεν έχω δει το τρίτο και δεν ψηφίζω.
Από τις άλλες δύο προτιμώ τα κουρέλια ως την πιο εξωσυμβατική και πολιτίκαλυ όχι κορέκτ. Αν ισχύουν αυτά που λέει ο ρέηβεν θα συνεχίσω να την προτιμώ ακόμα και αν δω την τρίτη ταινία.
glykia symmoria (me baria kardia bebaia,dioti ta kourelia akolou8oun poly konta)
KATALABES KOURELI?
pitchfork
18-03-2005, 18:48
Ναι
:D
"o mitsos to koureli skotwse enan anthropo"
tromeri empneusi re paidaki mou. pao mia volta na skotwsw ki ego kanenan.
freak brother
18-03-2005, 23:09
το πειρατικο του καπτεν τζιμ που μαυτο θα φυγουμε και μεις.. ειναι φορτωμενο με χασιςςςςς
pitchfork
19-03-2005, 11:36
....
pao mia volta na skotwsw ki ego kanenan.
\m/
αυτά είναι.
Προτίμησε αυτόν με το μεγαλύτερο post count
House Of Low Culture
19-03-2005, 12:54
pitchfork :cold:
freak brother
19-03-2005, 13:58
....
pao mia volta na skotwsw ki ego kanenan.
\m/
αυτά είναι.
Προτίμησε αυτόν με το μεγαλύτερο post count
γιατι τι σου κανα?
aptis treis mallon protimw ta kourelia omws tha psifisw to xameno na mhn paei apatos... (pou eixe xalara tis kalyteres atakes.)
pantws den pistevw oti einai perissotero xasimo oi alles 2 apto xameno.. sto idio styl mou fanhkan.
Γλυκια συμορια
sumfwnw an kai ehei polu melanhwliko telos.
metamelia2
28-03-2005, 00:10
Glykia symmoria alla einai poly dyskolh apofash... Kai O "Xamenos" kai ta "Kourelia" gamane. H monh malakia pou exw dei apo Nikolaidh einai to "8a se dw sthn kolash, agaph mou".
metamelia2
28-03-2005, 00:11
Γλυκια συμορια
sumfwnw an kai ehei polu melanhwliko telos.
Nai, enw o Xamenos kai ta Kourelia htan h Melwdia Ths Eftyxias...
Συγνωμη το Singapour Sling και την Ευριδικη κανενας δεν τα εχει δει? Το πρωτο (το δειχνει η net ανα διαστηματα) ειναι εντυπωσιακη αν και αρκετα διεστραμμενη στην αισθητικη της ταινια (τη σκηνη με το "φρουτο"... αν εχετε δει, you know) το δευτερο το ψαχνω να το νοικιασω αλλα το χω βρει μονο για πωληση με δυο αλλα του ενα πενηνταευρο, γκρρ.
Kingdom Gone
16-05-2005, 06:01
Όλα άρχισαν όταν εκείνος ο κρετίνος, ο Perry Como τραγούδησε την Glendora
Πριν λίγο είδα το "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα". Εκπληκτική ταινία, πραγματικά βγαλμένη απ' τη ψυχή του Νικολαϊδη, μου άφησε μια απίστευτη απογοήτευση, μια τρομερή αίσθηση παραζάλης.
Ο "Χαμένος" ήταν μέτριο και ειδικά ο χαρακτήρας του Αγγελάκα τελείως γελοίος. Όταν δω τη Γλυκιά Συμμορία θα πω πια απ' τις 3 (2 δηλαδή) είναι καλύτερη, αλλά αυτή θα πρέπει να είναι πολύυυυ καλύτερη απ' τα κορέλια για να έχει ελπίδα.
freak brother
16-05-2005, 14:30
mexri stigmhs mono egw exw pshfisei ta kourelia..
pitchfork
16-05-2005, 19:01
Άντε, το ψήφισα κι εγώ.
Kingdom Gone
19-10-2005, 05:46
Συγνωμη το Singapour Sling και την Ευριδικη κανενας δεν τα εχει δει? Το πρωτο (το δειχνει η net ανα διαστηματα) ειναι εντυπωσιακη αν και αρκετα διεστραμμενη στην αισθητικη της ταινια (τη σκηνη με το "φρουτο"... αν εχετε δει, you know) το δευτερο το ψαχνω να το νοικιασω αλλα το χω βρει μονο για πωληση με δυο αλλα του ενα πενηνταευρο, γκρρ.
αν το ψάχνεις ακόμα: video blue, πλατεία κένεντυ, χαλάνδρι
απ' την τριλογιά των 'χρονων της χολέρας" θα πω (τώρα που τα δα και τα 3) τα κουρέλια αν και η γλυκιά συμμορία μου φαίνεται σχεδόν ισάξια. για τον χαμένο τα 'πα παραπάνω.
singapour sling εξαιρετική υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά δε κατάλαβα και πολλά.
'Eυριδική' και αυτή πολύ ωραία αλλά μου φάνηκε απλή άσκηση ύφους του σκηνοθέτη.
πρωϊνή περίπολος, πολλά :thumbsup:
WildOnesFly
19-10-2005, 18:18
Όλα άρχισαν όταν εκείνος ο κρετίνος, ο Perry Como τραγούδησε την Glendora
Με λίγα λόγια μας έχουνε τσακίσει, ε ?
Με λίγα λόγια μας τσακίσανε από τότε που γεννηθήκαμε, αλλά κάποιο λάθος κάνουν όλοι τους. Γιατι ξέρεις ε; Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα...
Κουρέλια με διαφορά.
Τα άλλα δύο, συμπαθητικά.