View Full Version : mia erwtisi gia cubase
vasika mou exei priksei to poutso. kserei kaneis giati i ki8ara px grafete me delay eno den exei ka8olou sto kanali ?
mou exei vgalei tin pisti gamw. alantalon vgainei. kai anagazomai kai grafw me cool edit.
katwrimos
22-02-2005, 22:16
kata pasa pithanotita giati exeis mapa karta ixou, i giati tin exeis rithmisei lathos. Pare me tilefono na sou eksigiso ama thes
Eric Theodore Cartman
22-02-2005, 22:47
GIATI DEN EXEIS SAOUNTMPLASTA
katwrimos
22-02-2005, 23:38
kartman eleos re. Tha sou stilo to nixon
necropethamenos
22-02-2005, 23:44
vasika mou exei priksei to poutso. kserei kaneis giati i ki8ara px grafete me delay eno den exei ka8olou sto kanali ?
mou exei vgalei tin pisti gamw. alantalon vgainei. kai anagazomai kai grafw me cool edit.
to lene latency. Kai i lysi gia sena einai oi ASIO drivers.
soulless9
23-02-2005, 00:54
ayto! sorry pou den apanthsa prin den to eixa dei to thread. h oi drivers h h karta hxou sou exei megalo latency.
exw tin live tin f8ini. nai ine latency ,to ida kai prin ayto,ixe ontos poly sto latency meter. alla pou kai pou grafei kanonika.afto me xalaei. analoga ti mera tou. SAS EUXARISTO OLOUS PARA POLY APO KARDIAS.
epeidi kaka ta psemata kai kakoteros o kamposismos,den exw idea apo ASIO drivers. 8a ta vrw sto site tis creative as poume?
Eric Theodore Cartman
23-02-2005, 03:10
Mia karta hxou, eite yposthrizei apo th mana ths asio, eite oxi.
Einai thema hardware.
H dikia sou oxi.
Ara, 'h pas gia allh kartoula, 'h grafeis sto cool edit. :|
emena pote den mou to ekane afto kai exo sb5.1 live tin klasiki ftini me ta 25 eura ti gkey pramata einai afta re nikola?
Eric Theodore Cartman
23-02-2005, 04:57
Mhpws prepei na metakomiseis sth souhdia, gia na ginei -automata- epaggelmatikh kai na eisai ok? :roll: