Log in

View Full Version : a3iotime kyrie tsagko

S-11
19-02-2005, 00:11
to kana kai prin thread alla ekleisa biastika logo thl kai mallon de pathsa submit dsfds
tespa kaloproaireta kai xwris kammia dia8esh gia flame kaneis malakismeno moderating wres wres
toulaxiston an 8es na eisai dikaios na kleidwneis ta panta afou einai ola athl. general discussion (thread me to opoio diafwnw ka8eta etsi opws ekselhsete to forum me ta kleidwmata)
sou briskw amesws kammia dekaria "general" thread pou den exeis kleidwsei
giauto h' kleidwseta ola h' sbise auto to gamwgeneral mia kai kalh

euxaristw

S-11
19-02-2005, 00:19
poutana unholy mh gamas to sympan kariola :P
den anaferomai mono stou geka alla kai sto ths manchester gia thn epeteio ktl

S-11
19-02-2005, 00:21
a kai o mitsman
ok eiste mlks,3anapeite oti o kakos bazelos sas kleidwnei ta filogaura thread sas
mpoutsoudialou den perigrafw allo

Mitsmann
19-02-2005, 00:23
Σους γιατι θα κανουμε Τοπικ και για τον Ταραλιδη.

freak brother
19-02-2005, 00:25
giati hmoun sigouros oti tha ginei auto?

/lock delete

S-11
19-02-2005, 00:25
kala kala malakisthte kiallo
egw eipa gia to general pou "8abei" 8emata kai seis kanete sa paidakia
paso

S-11
19-02-2005, 00:27
opa sobara kane ena poll an symfwnoun oloi na kleidonontai thread kai na yparxei to general giati eilhkrina de briskw to logo pou kleidwses to ths manchester px kai oxi auto gia th diaithsia tou xoizer

katwrimos
19-02-2005, 01:35
to general einai xrisimo gia na mi grafei o kathenas to makri tou kai to konto tou se neo topic. Apo kei kai pera to moderating tou freak bro, merikes fores einai ontos ipervoliko, alla se genikes grammes einai kalo.

alla re tsag, giati lockares to topic gia to gkeka? Profanos to na anoiksei kapios topic gia na pei ti gnomi tou gia enan pekti einai apolitos logiko, etsi oste na sou ksethapso meta apo 3 xronia to topic pou tha thaveis to morris kai na se doulevo :p

freak brother
19-02-2005, 12:12
to general einai xrisimo gia na mi grafei o kathenas to makri tou kai to konto tou se neo topic. Apo kei kai pera to moderating tou freak bro, merikes fores einai ontos ipervoliko, alla se genikes grammes einai kalo.

alla re tsag, giati lockares to topic gia to gkeka? Profanos to na anoiksei kapios topic gia na pei ti gnomi tou gia enan pekti einai apolitos logiko, etsi oste na sou ksethapso meta apo 3 xronia to topic pou tha thaveis to morris kai na se doulevo :p

to lockara giati oi filoi mitsman kai unholy arxisan (psilodikaiologimena) to spam ... :P