chris_boss
18-02-2005, 15:45
Χθες βράδυ έκανα φορμάτ(γιατί είχα γαμήσει τα registries και δε γινοταν τπτ για να το γλυτώσω :P).Αφού εγκατέστησα τα XP, πήγα να εγκαταστήσω το μόντεμ και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε εγκατάσταση γιατί "δεν υπάρχουν settings για LAN ή δεν είναι εγκατεστημένο το TCP/IP". Κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς- δεν είμαι στο πισί μου :? .
Όταν είχα πάρει πριν 3 μήνες το πισί μετά την εγκατάσταση των XP, μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα. Είχα όρεξη κι έκανα δεύτερο φορμάτ και όλα λειτούργησαν μια χαρά. Επειδή όμως τώρα δεν έχω την ίδια όρεξη, μήπως έχει κανείς να προτείνει τπτ;
ΥΓ. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το πρωτόκολλο αλλά δε βρίσκω το "σωστό" αρχείο στο inf dir.
Όταν είχα πάρει πριν 3 μήνες το πισί μετά την εγκατάσταση των XP, μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα. Είχα όρεξη κι έκανα δεύτερο φορμάτ και όλα λειτούργησαν μια χαρά. Επειδή όμως τώρα δεν έχω την ίδια όρεξη, μήπως έχει κανείς να προτείνει τπτ;
ΥΓ. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το πρωτόκολλο αλλά δε βρίσκω το "σωστό" αρχείο στο inf dir.