PDA

View Full Version : World of Warcraft

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

BLiTzER
09-12-2014, 17:34
O Mar'gok, όμως, δεν... Είναι ένα επίπεδο πάνω από τα υπόλοιπα. 9% καλύτερη προσπάθεια. Μάλλον απόψε θα πέσει.

babality
10-12-2014, 12:13
ουγκα μπουγκα

http://i.imgur.com/2x0t0cf.jpg

BLiTzER
10-12-2014, 15:32
Gzgz!

Mar'gok down και Kargath hc ^^

babality
10-12-2014, 18:12
γαμω..τι λεει το φαητ?

BLiTzER
10-12-2014, 21:00
Αν εννοείς το hc, πολύ εύκολο, δεν κατάλαβα καν διαφορά από το normal. 1ο try, wipe στο 1% από μαλακία. Στο 2ο έπεσε.

Ethereal
11-12-2014, 04:29
ακριβως το ιδιο ειναι.
για butcher δε ξερω τι παιζει,μιας και αυτο στο νορμαλ ευκολο ειναι.

babality
08-07-2015, 16:46
μπηκε το 6.2. μου φαινεται ακομα καλυτερο.

Xtikio
08-07-2015, 17:03
PAIZETE RE? na alaksoume kana Real ID

Aleister
14-07-2015, 18:54
εφυγε uninstall 15 λεπτα αφοτου εχωσα Imperator HC τον Ιανουαριο

γενικα πολυς ντορος για το τιποτα, εχει που εχει λιγο content σε συγκριση με τα προηγουμενα expansions εβαλαν και το garrison και παει το game, RIP.

Xtikio
14-07-2015, 21:39
γιατί το λες αυτό ;

Εγώ το γκάρισον το βαρέθηκα πολύ με φάνηκε σα να μεγαλώνω φράουλες στο φαρμβιλλε (και το παντάρια είχε φαρμα, αλλα ξόδευε πολύ λιγότερη ώρα)

Aleister
14-07-2015, 22:07
το ιδιο πραγμα λεμε, μια μαλακια το garrison ηταν το τελειωτικο χτυπημα σε ενα ηδη ετοιμορροπο ΜMORPG

BLiTzER
14-07-2015, 22:33
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό ένα extra feature, με το οποίο δε χρειάζεται καν να ασχολείσαι, αν δε θες, λολ.

Aleister
14-07-2015, 22:57
σε παρακαλω μην μου πετας επιχειρηματα επιπεδου mmochampion στο ER

BLiTzER
14-07-2015, 22:58
Δε διαβάζω mmochampion και έπαιξα το expansion μόλις 2-3 μήνες. Το "επιχείρημα" είναι βάσιμο. Την έλλειψη content, ως αρνητικό, την καταλαβαίνω. Το "μα έχει garrison" είναι παντελώς ηλίθιο.

Xtikio
14-07-2015, 23:15
Κιεγω συμφωνάω με πλιτσι πλιτσι.

έβαλαν το γκάρισον και παει το γκειμ είναι λίγο υπερβολικό

babality
20-07-2015, 16:17
διαλυει και θα διαλυει για παντα.

Xtikio
21-07-2015, 19:42
check out to mercenary pvp

Aleister
21-07-2015, 23:47
αντι να βγαλουν τα racials απο το PvP τελειως μπας και balanceαριστει καποτε το game, κανουν τετοιες αθλιοτητες για να μπορουν και οι horde να παιζουν στην ashran

τιποτα, η αχρηστη ομαδα που εχει αναλαβει το WoW θα τους παει τους συνδρομητες στους 2m στην δυση μεχρι το 2017 ανετα

BLiTzER
22-07-2015, 09:13
PvE game. Move along.

tsimpouklano
23-07-2015, 20:32
Μιλάς για 2017 και έχουμε ένα game που κρατάει (και είναι το ίδιο unbalanced στο pvp) από το 2005.
'nuff said

babality
01-09-2015, 15:32
αυριο πεταμε στον draenor. τι καλα...

Ethereal
01-09-2015, 15:37
Λίγο αργά το κάνανε... Αν ξαναπαιξουμε θα είναι στο επόμενο expansion.

Roswell47
01-09-2015, 19:32
εγω παιζω ακομα, μιας και το end game ειναι σχεδον ανυπαρκτο, ανεβαζω αλτακια 100 λβλ. :(

Ethereal
08-10-2015, 18:41
Η ζούγκλα που έχει ανοίξει τι φάση είναι; Σαν το νησί του pandaria με world bosses και daily ή καμία σχέση;
Μου ήρθε ή κλασσική geek wow νοσταλγία από το πουθενά και το ψηνω μπας και μπω για εντελώς κάζουαλ φάση (τύπου daily/ach/mount farm) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη συνδρομή αυτό.
Τώρα που είπα συνδρομή... μπορείς να τη βγαλεις μόνο με τα token σε φάση free to play απλά με ingame gold πλεον ή θέλει κάνα τρελό φαρμαρισμα;

babality
08-10-2015, 19:09
η tanaan ειναι σαν το νησι περιπου εχεις δικιο. εκει ειναι και το τελευταιο raid tier. Hellfire Citadel. Εχει Mounts απο διαφορα mobs και φαρμαρεις κατι κρυσταλλους για extra mounts και gear. παιζουν και dailies για apexis crystals. συνολικα 5-6 τη μερα για οποιον εχει ορεξη. τωρα για το subscription που λες ειναι αναλογα την ηπειρο. στην eu τωρα που μας ενδιαφερει τα tokens εχουν περιπου 55κ gold. με 1 token βαζεις ενα μηνα παιχνιδιου. οποτε οποιος θελει να τη βγαζει τζαμπε οι 10 μερες απο τις 30 του μηνα πρεπει να ειναι φαρμαρισμα gold. ομως δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως σε ανενεργο account. οταν ηθελα εγω να επανενεργοποιησω μου ζηταγε 50k gold απο ΚΑΘΕ χαρακτηρα που ειχα στο account μου. αν ομως εχεις ηδη sub ενεργο και πας να βαλεις token τοτε απλα με 55k απο ενα χαρακτηρα αγοραζεις το token και βαζεις το μηνα σε ολο το account σου. δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει τωρα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτο προτεινω να ανανεωσεις απο ebay ενα διμηνο με κανα 16αρι ευρω και μετα βαζε tokens. site για παρακολουθηση τιμων των τοκενς ειναι αυτο (https://wowtoken.info/)

Ethereal
08-10-2015, 19:25
η tanaan ειναι σαν το νησι περιπου εχεις δικιο. εκει ειναι και το τελευταιο raid tier. Hellfire Citadel. Εχει Mounts απο διαφορα mobs και φαρμαρεις κατι κρυσταλλους για extra mounts και gear. παιζουν και dailies για apexis crystals. συνολικα 5-6 τη μερα για οποιον εχει ορεξη. τωρα για το subscription που λες ειναι αναλογα την ηπειρο. στην eu τωρα που μας ενδιαφερει τα tokens εχουν περιπου 55κ gold. με 1 token βαζεις ενα μηνα παιχνιδιου. οποτε οποιος θελει να τη βγαζει τζαμπε οι 10 μερες απο τις 30 του μηνα πρεπει να ειναι φαρμαρισμα gold. ομως δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως σε ανενεργο account. οταν ηθελα εγω να επανενεργοποιησω μου ζηταγε 50k gold απο ΚΑΘΕ χαρακτηρα που ειχα στο account μου. αν ομως εχεις ηδη sub ενεργο και πας να βαλεις token τοτε απλα με 55k απο ενα χαρακτηρα αγοραζεις το token και βαζεις το μηνα σε ολο το account σου. δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει τωρα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτο προτεινω να ανανεωσεις απο ebay ενα διμηνο με κανα 16αρι ευρω και μετα βαζε tokens. site για παρακολουθηση τιμων των τοκενς ειναι αυτο (https://wowtoken.info/)
Thanks.
Βασικά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μήνα με 12 ευρώ( ή ποσό πάει τεσπα ) από το site της blizzard και μετά να ανανεωνω με τα τοκεν.Βέβαια επειδή δεν έχω ιδέα ποσο εύκολα μαζεύεται το ποσό που λες πλέον -ειδικά για εμένα που ασχολούμαι μόνο με έναν char- ούτε ξερω αν θα έχω το κεφι/χρόνο να μπω στη διαδικασία,θα κάνω την αρχή με τον παραδοσιακό τρόπο και μετά βλέποντας και κάνοντας.

babality
08-10-2015, 19:38
οχι απτη μπλιζαρντ. ειναι κλεφται. παρε απο ebayuk. με 3-4 ευρω παραπανω βαζεις 2μηνο

Ethereal
06-11-2015, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is

sylvanas :touched:

BLiTzER
07-11-2015, 01:01
sylvanas :touched:

Ήρθα να γράψω αυτό ακριβώς :touched:

babality
07-11-2015, 15:53
ωραια πραματα

tsimpouklano
08-11-2015, 01:20
Αυτή η Sylvanas ίσως θα είναι ο λόγος που θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι τελικά :pink:

Τώρα, για πείτε λίγο σε μας που χουμε χαθεί με το lore τι πάνω-κάτω παίζει εδώ πέρα.

Aleister
08-11-2015, 10:40
που εχεις μεινει να σε φωτισουμε, Cata? MoP?

τωρα για το promo του Legion αγρια φολα, ειμαι σχεδον σιγουρος (απο τα γραφικα των models φαινεται) πως η Blizzard το εκανε outsource σε καποια τυχαια κροεατικη εταιρεια

tsimpouklano
08-11-2015, 16:14
Στο pandaria το άφησα το game και draenor, αν και προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει, τελικά τα χω αρκετά συγκεχυμένα στο κεφάλι μου.

Aleister
08-11-2015, 21:00
ε δεν εχεις χασει και τιποτα, το WoD ηταν ο ορισμος του filler

Ο Garrosh κατα τη διαρκεια της δικης του δραπετευει πισω στον χρονο με την βοηθεια του Kairoz, ενος δρακου απ'αυτους του Sands of Time και με το που φτανουν στο Draenor τον σκοτωνει, παιρνει το time-dagger του και το χρησιμοποιει για να δειξει στον πατερα του οραματα με τους ανθρωπους να κακομεταχειριζονται τα Orc. Ο Grom τα παιρνει (ευεξαπτος αφου) και κανει ντου στο Azeroth, μεσα σε ολα αυτα ο Gul'dan τρωει κατι μπατσες γιατι δεν τον χωνευεουν ουτε τα υπολοιπα Orc επειδη ειναι το πουτανακι των δαιμονων, χανεται, και βγαινει λιγο πριν το τελευταιο raid αφου οι καλοι εχουν λιγο πολυ κερδισει, για να καταστρεψει ενα κομματι του Draenor και να καλεσει τον Archimonde ο οποιος αφου τον στειλουν οι παιχτες απο κει που ηρθε αρπαζει τον Gul'dan μαζι του στο Twisting Nether (?)

Στο Legion αυτος ο εαυτος του Gul'dan απο το αλλο timeline καταληγει με καποιο τροπο στο Azeroth το δικο μας (πιθανον τον εστειλε ο Archimonde) και συνεχιζει το εργο του απο κει που πεθανε ο original εαυτος του στο Warcraft 3, ανοιγει δηλαδη το Tomb of Sargeras και μπαινουν μεσα καθε ειδους δαιμονια queue αποκαλυψη/end of the world. Το πως δενουν σε ολα αυτα οι Demon Hunters θα το δουμε στην ιστοριουλα που θα εχουν στο παιχνιδι αλα Death Knights.

babality
12-11-2015, 17:31
ακουστε τι συμβαινει. καθως παιζω φρηζαρει η οθονη και επανερχεται μετα απο 5-10 δευτερολεπτα με latency απο 500-1900ms. Αυτο δειχνει..γιατι δεν ισχυει. λεει οτι εχω τεραστιο latency αλλα δεν εχω. το θεμα ειναι τα πακετα που χανει στιγμιαια και παγωνουν τα παντα. μεσα στην υποστηριξη της blizzard μου λεει να κανω traceroute και pathping (https://eu.battle.net/support/en/article/running-a-traceroute-and-pathping?utm_source=internal-support_forums&utm_medium=sticky&utm_campaign=BlizzardCSEU&utm_content=solution) . Οταν εκανα pathping μου εβγαλε στη μια ΙΡ ολα 0% και στην αλλη μονο σε ενα value 1%. Οταν το εκανα πριν κανα 2μηνο μουβγαζε κατι 6% σε καποια values και ετσι μου ειπαν να παρω αυτα τα στατιστικα και να τα τριψω στης forthnet τη μουρη. Δεν το εχω κανει ακομα γιατι η φορθνετ ειναι πολυ καλη εταιρια και φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω καραφλας με ταχυτητα απο κει που κλειδωνει στα 21mbs να μου τη βαλουν στο 9 οπως σε αλλους για το ευχαριστω. Καποιος αλλος λεει εχει θορυβο η γραμμη σου. Ομως αυτο το προβλημα τοχω κανα εναμιση μηνα max οποτε δε νομιζω να ειναι αυτο. Το ιδιο ισχυει και σε συνομιλιες απο skype που κανω. Στιγμιαια παγωνουν τα παντα και μετα επανερχοντε που σημαινει οτι ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα σταθεροτητας.

P.s εχει γελιο να πας πανω στο raid να ανοιξεις defensive CDs και να παγωνουν τα παντα...μπουκετα/παναγιες

Ethereal
12-11-2015, 18:11
Έχεις win10?

babality
12-11-2015, 18:29
ξεχασα να το πω...οχι, εχω win 7 x64

KoiliaSamprela
12-11-2015, 23:05
provider?

babality
13-11-2015, 00:08
provider?

μου ειπαν να παρω αυτα τα στατιστικα και να τα τριψω στης forthnet τη μουρη.

blitz ριξε καμια ιδεα κι εσυ ρε. αφου εισαι ειδημων και παιζεις κιολας

BLiTzER
13-11-2015, 01:35
E σαν packet loss ακούγεται. Έχεις αλλάξει κάτι στο ρούτερ; Αν όχι, να τσεκάρεις με τον provider σου. Καλύτερα να έχεις μια σταθερή σύνδεση στα 10-12 Mbps, παρά αυτό που έχεις στα 21. Έχεις αποσυνδέσεις;

Γενικά οι υπόλοιποι πάροχοι (εκτός ΟΤΕ) δε φημίζονται για τις συνδέσεις τους με εξωτερικό.

EDIT: Έχω σταματήσει να παίζω εδώ και πολύ καιρό.

KoiliaSamprela
13-11-2015, 09:07
Ρώτησα για πάροχο γιατί η wind ξέρω έχει 2 θέματα, ένα με την ρύθμιση του MTU και ένα με το ότι έχουν σωθεί οι IP's τους και NATαρουν πελάτες .

babality
13-11-2015, 10:47
thanx παιδες. το κανει τον τελευταιο 1μιση μηνα περιπου. δεν κανει αποσυνδεσεις απλα στιγμιαια χανει πακετα κι ετσι φρηζαρει μεσα το παιχνιδι ή το skype. μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με τ'αστερια της forthnet (αντε βγαλε ακρη)

BLiTzER
13-11-2015, 11:31
Δοκίμασε να παίξεις, κλείνοντας οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου τρώει bandwidth (πχ skype).

babality
13-11-2015, 15:31
το χω κανει κι αυτο οπως και διαφορες αλλες παπαριες που λεει η blizzard στο tech support της. τζιφος...ισα ισα που πηγε να γαμηθει απο κει που τρεχει εστω οπως τρεχει το game. μυριζομαι φιασκο του Router γιατι δε μου βγαζει νοημα πριν 2 μηνες να ηταν ολα κομπλε και τωρα οχι...τι να πω.

BLiTzER
13-11-2015, 17:12
Μαλακίες κάνουν οι ISPs κι από μέρα σε μέρα, μη σε εκπλήσσει. Αλλά ναι, πρώτα δοκίμασε ένα άλλο ρούτερ, μετά στον πάροχο.

Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι το σύστημά σου είναι καθαρό ε.

babality
13-11-2015, 18:08
φορμαρισμενο προ 4 ημερων...σε φορμα λεμε

Roswell47
24-11-2015, 09:00
Γεια χαρανταν! Tα τελευταια datamined spoilers για το Legion!

https://www.youtube.com/watch?v=xTLVK7S8mjI

https://youtu.be/ZVEGC_vjQtQ

Share the love και οποιος θελει μπορει να κανει subscribe. <3

KoiliaSamprela
03-05-2016, 08:19
ποιοι παίζετε ακόμα σε ποιους σερβερς και τι φαξιονζ

Ethereal
03-05-2016, 11:05
Horde(ανέκαθεν) στον draenor. Μονο gold/mount farming βέβαια μέχρι το legion.
Και μιας και είναι επίκαιρο,θα ξαναγυρναγατε στο παιχνίδι αν άνοιγε vanilla server η blizzard?

KoiliaSamprela
03-05-2016, 12:22
Και μιας και είναι επίκαιρο,θα ξαναγυρναγατε στο παιχνίδι αν άνοιγε vanilla server η blizzard?

Θα πω την ιστορία: Μου έστειλαν ένα trial 7 ημερών με έναν χαρακτήρα 90 λεβελ. Πριν το ενεργοποιήσω είπα να μπω στο "free" να δω τι παίζει, έκανα έναν παπά (παπαδιά δλδ) και δεν μπορούσα να ρίξω smite ...μετά θυμήθηκα ότι εκτός από τα instant spells για να καστάρεις πρέπει να είσαι ακίνητος ... ε οκ μετά το GuildWars2 αυτό είναι ένα μεγάλο ζόρι .... 99% θα το παίξω το trial να το δω
Αλλά όχι δεν θα είχα λόγο να μπω σε βανιλα σερβερ να κάνω 40ρια ρέιντ φαρμάροντας fire resistance :)

SpiritCrusher
03-05-2016, 14:06
Παίζει ρόλο το πως θα το εφαρμόσουν.
Έχει συνδρομή ή το αφήνουν τζάμπα στους Nostalrius; Το κάνει η blizz και έχει Έξτρα συνδρομή από το κανονικό; Πιο πιθανό μάλλον αν είσαι συνδρομητής στο παιχνίδι να έχεις πρόσβαση και στο Vanilla, σαν να είναι κάποιο Legion bonus. Όχι τιποτα άλλο θα φανεί και σαν boost στα sales του Legion και θα κάνει κάποιους μέτοχους πιο χαρούμενους όταν ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του 3μήνου. Και οκ, ακόμα και αυτοί που ήρθαν για το Vanilla content θα έχεις την ευκαιρία σαν εταιρεία να τους κερδίσεις σιγά σιγά στο Legion: μπορεί όχι με το release, μπορεί πχ με το 1ο patch κ.ο.κ.

Από εκεί και μετά αν υπήρχε έτσι σαν content και γενικά έπαιζα (γιατί και καλό να είναι το Legion, προσωπικά δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτό το καιρό) θα έκανα κάποιον χαρακτήρα. Δεν ξέρω αν θα δοκίμαζα 40άρια ή παλιό καλό ganking στο BRM αλλά όλο και κάτι θα βρίσκαμε. Αυτό που μου άρεσε στον Nostalrius είναι ότι δεν ήταν απλά η τελευταία έκδοση του Vanilla αλλά άρχισε από την αρχή του content κι από εκεί και μετά έβαζαν κανονικά τα content patches στο ανάλογο χρονικό διάστημα, πχ. τώρα που έκλεισε ήταν να μπει το AQ και θα γινόταν το event που ανοιγαν οι πύλες.
Εάν μάλιστα το πήγαιναν παραπέρα και έβαζαν και expansions χωρίς τον τεράστιο νεκρό (1+) χρόνο που είχαμε παλιά, τότε εγώ θα γούσταρα παραπάνω. Δε θα με πείραζε να δω όλο το content στη progression φάση του μέχρι και το Wrath. (Τα πιο μετά τα έχω σχετικά πρόσφατα σαν αναμνήσεις γι αυτό και δεν τα βάζω, αλλά θα μπορούσε να φτάσει και μέχρι WoD πχ. και μετά reset :P )

babality
04-05-2016, 10:14
Μονο Horde!!!. Μπες αγαπημενε Twilight's Hammer ειμαι. Παιζω μονος μου guild διαλυμενο και casual παιχνιδι. Μεχρι Legion. Μετα μακελειο παλι αν εχω χρονο

SpiritCrusher
04-05-2016, 21:38
Ποιος ήσουν ωρέ στον Twilight's; Ή για να το πάμε καλύτερα: πότε άρχισες;

babality
05-05-2016, 07:36
main (http://eu.battle.net/wow/en/character/twilights-hammer/Filimon/simple)

alt (http://eu.battle.net/wow/en/character/twilights-hammer/Gorvon/simple)

ξεκινησα βανιλα το παρατησα επειδη ειδα τον αυτισμο να με πλησιαζει και ξαναρχισα lich king ulduar. εκτοτε με διακοπες οταν βαριεμαι το κοντεντ τυπου κατακλυσμ και κουνγκ φου παντα και τετοια. καλο το παντα παρολα αυτα.

BLiTzER
05-05-2016, 09:58
"Μόνο Horde" λέει και παίζει BE :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

babality
05-05-2016, 09:59
θελω οι χαρακτηρες μου να ειναι ομορφοι μιας και δεν ειμαι εγω:maikl:

Ethereal
06-05-2016, 20:49
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160506/05fd7fb2743f557e96aaf27fdba893ed.jpg

:touched:

babality
06-05-2016, 23:33
επεσε επεσε..

Xtikio
09-05-2016, 08:34
91 απόπειρες καλα είναι !

BLiTzER
09-05-2016, 10:29
Από πότε μετράει attempts;! Ή είναι addon;

Ethereal
09-05-2016, 14:36
addon ειναι και λεγεται "rarity"
μετραει mounts/pets/toys και σου δινει καθε φορα ενα νεο % chance που εχει να πεσει το οτιδηποτε φαρμαρεις ,και αν δε κανω λαθος υπολογιζει και τα kills πριν το installation απο τα statistics σου.

Edit:ενα reset αργότερα...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160513/5549ff2cc2e48bf821393385f9f0118b.jpg

μπιζαριος
28-05-2016, 00:53

Θα πω την ιστορία: Μου έστειλαν ένα trial 7 ημερών με έναν χαρακτήρα 90 λεβελ. Πριν το ενεργοποιήσω είπα να μπω στο "free" να δω τι παίζει, έκανα έναν παπά (παπαδιά δλδ) και δεν μπορούσα να ρίξω smite ...μετά θυμήθηκα ότι εκτός από τα instant spells για να καστάρεις πρέπει να είσαι ακίνητος ... ε οκ μετά το GuildWars2 αυτό είναι ένα μεγάλο ζόρι .... 99% θα το παίξω το trial να το δω
Αλλά όχι δεν θα είχα λόγο να μπω σε βανιλα σερβερ να κάνω 40ρια ρέιντ φαρμάροντας fire resistance :)

αμα θες να τρεχεις και να κασταρεις κανε hunter που'ναι και ευκολο για τους μεγαλους σε ηλικια

KoiliaSamprela
28-05-2016, 12:15

αμα θες να τρεχεις και να κασταρεις κανε hunter που'ναι και ευκολο για τους μεγαλους σε ηλικια

ΝΟΜΊΖΩ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΉΣΩ

SpiritCrusher
28-05-2016, 20:29
:-o

μπιζαριος
28-05-2016, 21:58
γιατι? δε σαρεσουν οι hunter?

babality
01-06-2016, 08:47
Τα Village cinemas εχουν promotion και για την ταινια warcraft δινουν μαζι με το εισητηριο ολο το πακετο δωρο μεχρι και το Draenor expansion +1 μηνα sub. Αν εχεις ενα πλουσιο ingame φιλο να σου πουσαρει 1-2 tokens και πας και δεις την ταινια δεν θα ξαναπληρωσεις για sub και expansions.

Εκτος απτο Legion που βγαινει σε κανα 3μηνο:p

KoiliaSamprela
01-06-2016, 09:16
Τα Village cinemas εχουν promotion και για την ταινια warcraft δινουν μαζι με το εισητηριο ολο το πακετο δωρο μεχρι και το Draenor expansion +1 μηνα sub. Αν εχεις ενα πλουσιο ingame φιλο να σου πουσαρει 1-2 tokens και πας και δεις την ταινια δεν θα ξαναπληρωσεις για sub και expansions.

Εκτος απτο Legion που βγαινει σε κανα 3μηνο:p

Ni Hao (δεν κατάλαβα τι είπες :) )

KoiliaSamprela
01-06-2016, 10:01
Απάντηση, κατάλαβα τι είπες γιατί το διάβασα στο βιλατς σίνεμας
http://www.villagecinemas.gr/el/extras/nea-press-box/warcraft-presales/
ουσιαστικά αφορά καινούριο ακάου και όχι να το χώσεις στα δικά σου είτε το εξπάνσιον είτε τον δωρεάν μήνα

babality
01-06-2016, 10:34
ε ναι κινηση για νεους χρηστες ειναι. ή γιαυτους που θελουν διπλο ακαουντ για ανουσιοτητες

tsimpouklano
20-07-2016, 21:07
Για πείτε, το είδε κανείς;

Μέχρι τώρα -μιας και είμαι σε temporary acc- έχω δει μονο warrior. Δίχως stances, δίχως execute, με κάποια ενδιαφέροντα καλούδια όπως Ηeroic Leap (http://www.wowhead.com/spell=6544/heroic-leap). Δεν έχω άποψη για καλύτερο/χειρότερο, σίγουρα όμως στην αρχή του είναι αρκετά διαφορετικό mmo.

Να δούμε...

Επίσης, Winter is Coming (http://www.wowhead.com/spell=207170/winter-is-coming) :P

Ethereal
20-07-2016, 21:10
Θεμα συνήθειας είναι ως συνήθως.Το θετικό είναι ότι άδειασαν επιτέλους οι τσάντες απο mog/toys [emoji14]

tsimpouklano
20-07-2016, 21:20
Κάτι άσχετο. Το void storage είναι battle.net account bound ή στον εκάστοτε char;

Ethereal
20-07-2016, 21:21
Κάτι άσχετο. Το void storage είναι battle.net account bound ή στον εκάστοτε char;
Στον εκάστοτε.

BLiTzER
20-07-2016, 22:17
Θέλω απλά να πω ότι αγόρασα το Legion και θα ξεκινήσω ξανά μετά από 17 μήνες αποχής. :touched:

babality
21-07-2016, 08:39
πω δε σε προλαβα μαν. κοψανε το εισοδημα απ'τα garrisons, μειωσανε το gold drop απο τα cataclysm raids solo. δυσκολη η φαρμα για τα τοκενς πια. καλο ξεκινημα παρ'ολα αυτα. μην μπεις pvp. τουλαχιστον σε μενα που παιζω rogue βγαλανε τα cc του. ευτυχως θα πουνε καποιοι.

BLiTzER
21-07-2016, 09:27
Ε στ'αρχίδια μου. Κλασικά, θα παίξω 2-3 μήνες και μετά θα βαρεθώ και θα το κλείσω πάλι. Με λίγη τύχη, μπορεί να ολοκληρώσω και το legendary ring.

Γενικά, είμαι PvE-er. PvP, γουσταίρνω μόνο open world.

Μάλλον θα ξεκινήσω χορντάκι στον defias για τον οποίο διαβάζω καλά λόγια.

babality
21-07-2016, 10:02
κοψανε και το legendary ring. εκτος αν το ειχες ηδη ξεκινησει (που χλωμο με 17 μηνες εκτος) οπου μπορεις να το συνεχισεις κανονικα μεχρι το release του legion.

BLiTzER
21-07-2016, 12:18
Είχα ξεκινήσει ήδη το part III, σε 2 χαρακτήρες, όταν σταμάτησα. Με λίγη τύχη, ίσως το καταφέρω, έστω στον έναν.

"Obtained Elemental Tablet. 16/02/2015"

:p

babality
21-07-2016, 13:19
καλο καψιμο τοτες:razz:

BLiTzER
29-07-2016, 12:53
Τέλειωσα χτες το Chapter 3. Αφού, μετά, έκανα το πιο εκνευριστικό quest στην ιστορία του παιχνιδιού, ανακάλυψα ότι έχει ΚΙ ΑΛΛΟ quest "μάζεψε Χ μαλακίες από raid bosses". Γαμώ την πουτάνα μου. Μόνο 33 αυτή τη φορά, αλλά πετάει ένα κομμάτι το κάθε boss κι αυτό όχι πάντα. Διαβάζω ότι έχει 30-65% chance από το καθένα... Ξενερώνω. Πάει κάθε ελπίδα, αφού μένουν μόλις 4 resets.

Αρχίζω hfc lfr. 10 στα 10 προς το παρόν και συνεχίζω.

Shipyard, το οποίο, υπενθυμίζω, έχτισα την προηγούμενη βδομάδα, στις 19/25 αποστολές για lvl3 upgrade κι άλλη μία έρχεται σε 16 ώρες, ενώ σε 22 ώρες θα έχω ολοκληρώσει και το πρώτο legendary mission του chapter. Καλά πάει (σχετικά). Αν συνεχίσει έτσι, σε 3 βδομάδες θα είναι δικό μου.

Ethereal
29-07-2016, 13:13
Έχουν μπαφαρει τρέλα τα drop rate.Παλιότερα ήταν πολυ παλούκι.

BLiTzER
29-07-2016, 13:59
Καλά κάνουν, για να το πάρουν όσοι είναι στο τελευταίο μέρος. Έτσι κι αλλιώς, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο πλέον. Μόνο για τη φάση.

13/13. ^^

Ethereal
10-08-2016, 17:15
Demon hunter λοιπόν.
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που αλλο class πέρα του warlock με ενθουσιάζει τόσο με το gameplay του.Είναι ζημιά το double jump.

KoiliaSamprela
10-08-2016, 19:05
KANTE ME ANT IME PLOK

Roswell47
11-08-2016, 12:42
https://youtu.be/2R29UpeyAUM

όλα τα σινεμάτιξ μαζί

Ethereal
11-08-2016, 15:34
https://youtu.be/2R29UpeyAUM

όλα τα σινεμάτιξ μαζί
Σ'ωραίος

KoiliaSamprela
16-08-2016, 21:23
οκ, ειμαι στην Ογκριμαρ και συζητάμε για το κακό που -δεν- μας βρήκε :)

Roswell47
17-08-2016, 00:54
ο,τι καλυτερο τα invasion για γρηγορο level up των alt ~ ο demon hunters πολυ καλος, αν και το dps spec σα να θελει καποιο ability για heal (o tank εχει ενα που μολις μπαφαριστηκε) ~ το οτι υπαρχει content και δε χρειαζεται να μενεις στο garrison, ειναι απο μονο του καλο γεγονος. κατα τ αλλα φουλ runs σε παλια raid και ξεκλειδωμα νεων transmog

KoiliaSamprela
17-08-2016, 07:59
ο,τι καλυτερο τα invasion για γρηγορο level up των alt ~ ο demon hunters πολυ καλος, αν και το dps spec σα να θελει καποιο ability για heal (o tank εχει ενα που μολις μπαφαριστηκε) ~ το οτι υπαρχει content και δε χρειαζεται να μενεις στο garrison, ειναι απο μονο του καλο γεγονος. κατα τ αλλα φουλ runs σε παλια raid και ξεκλειδωμα νεων transmog

δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το invasion και τα alts ....
πες μορ,

Xtikio
17-08-2016, 11:10
koilia moirasou to tag sou !

KoiliaSamprela
17-08-2016, 11:22
koilia moirasou to tag sou !

Mitsaras #2859

παίζω και αλάιανς παίζω και χορδ, είμαι φιλικός προς το περιβάλλον, έχω και τιμσπικ σερβερ
έχω και την λατρεία μαζί, παίζει και αυτή μποθ
ακόμα δεν έχω κατοστάρι, αλλά σύντομα θα έχω 2
τον 100ρι μπουστεντ δεν ξερω τι να την κάνω (πέρα από alliane που είναι στανταρ, είμαι ανάμεσα σε τρουιτ και πάλατιν που δεν έχω παίξει κανέναν τους όπως επίσης και τεθνάιτ)
Παραδοσιακά σε κάθε expansion είχα έναν καινούριο χαρακτήρα, βανιλα σαμαν / πριστ --> tbc νομίζω ROGUE --> wrath of the lich king hunter --> Cataclysm warrior --> pandaria monk
Τώρα έχω στο 98,5 τον Σαμαν και 91-92 μονκ απο χορδ, και 90 alliance warrior, (από αυτούς που παίζω)
μπορεί και να μην θυμάμαι καλά :P

BLiTzER
17-08-2016, 21:30
Α 100ρησα έναν undead shadowpriest στον defias. Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω αυτόν ή καινούριο warrior ή dh σαν main.

Το legendary ring το πήρα ήδη στον warrior μου.

Ethereal
18-08-2016, 02:06
https://youtube.com/watch?v=8fAtcpvJ6lc

KoiliaSamprela
18-08-2016, 08:30
λοιπόν, μετά από τόσο κράξιμο που έχω ρίξει στο παιχνίδι δεν περίμενα να το διασκεδάσω τόσο. Αν και πάντα διασκέδαζα το leveling σε ότι και αν έπαιζα.
Το θέμα είναι ότι είμαι σε μάλλον νεκρό guild και δεν βλέπω να παίρνω καμιά ιδέα από raids.
Ερώτηση η μία μετά την άλλη
το LookingForRaid είναι καθόλου διασκεδαστικό ή έχει πρήξιμο από trashtalk ?
Θα μου πεις βιάζομαι κάτσε να μπει το εξπάνσιον και μετά βλέπουμε ... ε, better safe than sorry
επίσης ένα μικρό καλοπ η πλειοψηφία του ER που παίζει ακόμα, τι παίζει ? Alliance ή Horde?

babality
18-08-2016, 10:30
το looking for raid ειναι αγωνας δρομου για τα bosses τις περισσοτερες φορες. τρασ τοκ θα βρεις παντου εκτος αν κανεις guild raid progress. στο LFR δεν κοιταζα ποτε το τσατ :p

BLiTzER
18-08-2016, 12:03
Με LFR μόνο, δεν πρόκειται να πάρεις γεύση από boss mechanics κτλ. Είναι απλά zerging στις περισσότερες περιπτώσεις. Το καλύτερο bet σου, αν δεν έχεις raiding guild, είναι να μπαίνεις σε raids, μέσω του finder, τα οποία δέχονται πιο άπειρους παίκτες, χωρίς achievements, gear κτλ. Φυσικά, αυτό έχει το μειονέκτημα ότι θα είναι αρκετοί άσχετοι, άρα θα έχει και πολλές αποτυχίες. Με υπομονή, όλα γίνονται. Αν αποκτήσεις τα achievements + το gear, θα μπαίνεις σε καλύτερα groups.

Εγώ, αν δε βρω κάτι ενδιαφέρον στον defias (horde), θα παίξω azjol (alliance) αναγκαστικά...

KoiliaSamprela
27-08-2016, 14:05

δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το invasion και τα alts ....
πες μορ,

Για τους horde λοιπόν και Αζάρα σπαμάρεις Stage 1-2 , μόλις σκοτώσεις τους 2+1 μπαίνεις Οργκριμαρ, μολις ΖΖζζζΖΖΖζζ κάνεις λογκ οφφ , καπάκι λογκ ον και πάλι έξω και πάλι στέιτζ 1
Για αλάινς νομίζω κάνεις το ίδιο καρανος, αλλά λογκ οφ + λογκ ον μέσα στο Ιν ...

BLiTzER
27-08-2016, 16:36
Δε χρειάζεται να κάνεις relog. Μπαινοβγαίνεις Orgrimmar και κάνει reset. Level 80 με 16 ώρες played μέχρι στιγμής.

KoiliaSamprela
29-08-2016, 10:44
Δε χρειάζεται να κάνεις relog. Μπαινοβγαίνεις Orgrimmar και κάνει reset. Level 80 με 16 ώρες played μέχρι στιγμής.

επιβαιβεωμένο από τηλέφωνο ....
Ερώτηση: έχουν βγάλει τους παλιούς vendors που πούλαγαν άσπρα ρούχα (αυτά τα generic) θέλω να βρω cloth για 90 level της πλακας και δεν σκοπεύω να σκάσω 200ρια στο ΑΗ

BLiTzER
29-08-2016, 17:19
Γιατί δε φαρμάρεις Timeless Isle; Θα ντυθείς μέσα σε μια ώρα. Ή πήγαινε 100 και άνοιξε τα legion chests. Το leveling 90-100 με invasions είναι αστείο. Πρέπει να έπαιρνα 1 level/10-12 λεπτά, με looms μόνο.

KoiliaSamprela
29-08-2016, 17:59
που να τα βρω τα looms ρε μάστορα ? :P

BLiTzER
29-08-2016, 18:03
Ε οκ αντί για 12 λεπτά, θα κάνεις 20.

KoiliaSamprela
29-08-2016, 18:04
με νοιάζει να μην είμαι με 40 λεβελ γκιαρ να προλαβαίνω να κάνω ένα ice block :P

BLiTzER
29-08-2016, 20:31
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή σε "κουβαλάει" κάποιος και μαζεύεις gear (π.χ. κάνε κάνα dungeon) ή πας 100 και ανοίγεις τα chests. Το παιχνίδι, προφανώς, δεν είναι φτιαγμένο για να λεβελάρεις σε 2 μέρες, χωρίς items (αλλά και πάλι δουλεύει, όπως είπα :p).

Ethereal
30-08-2016, 16:22
Δεν θυμάμαι αλλο launch χωρίς queue, lag και disconnects .Μπράβο τους.

babality
30-08-2016, 19:27
ελα ρε...τρεχουν ολοι και ολα δλδ κανονικα?

Ethereal
30-08-2016, 19:32
Yeap

supermachoman
30-08-2016, 19:35
σοκάρεστε που 12 χρονών παιχνίδι δεν έχει κόσμο πλέον δηλαδή ώστε να δημιουργήσει θέμα στους σέρβερς?

με το ζόρι φτάνει 3 εκατομμύρια subs

Ethereal
30-08-2016, 19:40
Δεν ξέρω αν εχει ή όχι κοσμο ,αλλά 2 χρόνια πριν στο wod launch είχαμε 10ωρες αναμονές για login ,lag και dc's καθε 5-10 λεπτα in game.Θέλω να πιστεύω ότι απλά έλαβαν (επιτέλους) τα μέτρα τους.

Edit : το ματιασα ...25 λεπτά queue στον draenor αυτή τη στιγμη.

babality
30-08-2016, 20:30
ειπα κι εγω...

BLiTzER
31-08-2016, 00:34
σοκάρεστε που 12 χρονών παιχνίδι δεν έχει κόσμο πλέον δηλαδή ώστε να δημιουργήσει θέμα στους σέρβερς?

με το ζόρι φτάνει 3 εκατομμύρια subs

1ον για κανένα λόγο δεν έχει τόσο χαμηλά νούμερα. 2ον μιλάς για "3 εκατομμύρια subs" σαν να είναι 2 χιλιάδες.

supermachoman
31-08-2016, 00:39
ναι, μπροστά στα 12 εκατομμύρια που είχαν στο peak τους, ψίχουλα είναι

γκούγκλαρε αν είναι τόσο χαμηλά

BLiTzER
31-08-2016, 00:43
Δε δίνει νούμερα για το 2016 η Blizzard. Αλλά τέλη 2015 ήταν κοντά στα 5 μύρια και με το expansion σίγουρα ανέβηκαν.

Προφανώς, συγκρινόμενα με το "peak" είναι "αστεία", αλλά συγκρινόμενα με όλων των υπόλοιπων mmo του πλανήτη... ;)

babality
31-08-2016, 12:29
8 μυρια αυτη τη στιγμη για οποιον ενδιαφερεται ε...μη ρωτησετε που το ξερω..σε κανα μηνα θα ανεβει κι αλλο

Ethereal
31-08-2016, 12:58
Αν δε κάνω λάθος είχαν πει ότι τα preorder του legion είχαν τον ίδιο ρυθμό με του wod,οπότε λογικό ακούγεται το νούμερο.

KoiliaSamprela
31-08-2016, 13:07
δεν μπορώ να παίξω πριν από την άλλη εβδομάδα
αλλά η λατρεία μου είπε ότι γούσταρε πολύ την "είσοδο" του mage στο expansion

BLiTzER
31-08-2016, 13:58
Γενικά, δίνουν τα artifacts σχεδόν αμέσως, οπότε χαίρεται ο κόσμος. Δεν είναι κακό.

Τελικά κατέληξα στον warrior. Orc, όμως, όπως πρέπει. Και βρήκα ένα guild με όνομα ενός από τα κορυφαία στον πολύ παλιό μου σέρβερ. Μάλιστα το ξεκίνησε ένας τύπος που έπαιζε τότε εκεί και λέμε τα παλιά. :touched:

supermachoman
31-08-2016, 14:02
8 μυρια αυτη τη στιγμη για οποιον ενδιαφερεται ε...μη ρωτησετε που το ξερω..σε κανα μηνα θα ανεβει κι αλλο

"8 μύρια το WoW αν θες να ξέρεις φιλαράκι... μου το πε ένας δικός μου...
να το πάρουμε το παλικάρι? στο δρόμο μας είναι"

BLiTzER
31-08-2016, 14:04
Είπε ο σουπερμάτσομαν που μια σελίδα πίσω υποστήριξε ότι έχει "με το ζόρι 3 μύρια subs", με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα. :p

Δεν ξέρω αν έχει 8, αλλά σίγουρα δεν είναι 3. Πάνω από 5, τουλάχιστον.

supermachoman
31-08-2016, 14:06
Είπε ο σουπερμάτσομαν που μια σελίδα πίσω υποστήριξε ότι έχει "με το ζόρι 3 μύρια subs", με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα. :p

Δεν ξέρω αν έχει 8, αλλά σίγουρα δεν είναι 3. Πάνω από 5, τουλάχιστον.

εγώ δεν είπα ποτέ "μη ρωτήσεις πού το ξέρω". σου πα να googlάρεις, λογικά θα σου έβγαινε το wowprogress στην πρώτη σελίδα

BLiTzER
31-08-2016, 14:08
Ρε άνθρωπα, σου λέμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν νούμερα για το 2016. Σταμάτησε να τα δίνει η Blizzard. Τα στοιχεία που έχεις είναι ανακριβή, στην καλύτερη.

supermachoman
31-08-2016, 14:16
Ρε άνθρωπα, σου λέμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν νούμερα για το 2016. Σταμάτησε να τα δίνει η Blizzard. Τα στοιχεία που έχεις είναι ανακριβή, στην καλύτερη.

δηλαδή έχεις ακριβώς τα ίδια στοιχεία με εμένα, παρόλα αυτά συνεχίζεις να ζορίζεσαι και να λες ότι το WoW έχει πάνω από 5 μύρια.

μη στη χαλάω ρε μαν, σφύζει από ζωή το game

BLiTzER
31-08-2016, 14:21
Καλά στ'αρχίδια μου τι κάνει το WoW, αλλά πετάς κάτι παντελώς ανυπόστατο και συνεχίζεις να το υποστηρίζεις, ενώ σου λένε ότι κάνεις λάθος. Εγώ έχω τα 5.5 μύρια στο τέλος του 2015 + νέο expansion που ΜΟΛΙΣ βγήκε. Εσύ ΠΩΣ ακριβώς υποστηρίζεις ότι έπεσε κάτω από 3, αριθμό που δεν έχει πιάσει ποτέ εδώ και 11 χρόνια;

Είτε δεν έχουμε τα ίδια στοιχεία, είτε δεν έχουμε την ίδια λογική. Διαλέγεις και παίρνεις. ;)

supermachoman
31-08-2016, 15:15
5.5 μύρια το 2015 με σταθερότατο decline, αν απλά ακολουθήσεις τη γραμμή θα δεις πού - θεωρητικά - θα έχει φτάσει μετά από ένα χρόνο.

το μόνο που δέχομαι είναι ότι αρκετός κόσμος ασχολείται ακόμα με την Blizzard (λολ, τι πρέπει να κάνει πια για να σας διώξει) ώστε να αγοράσει το νέο expansion και να παίξει κάνα διβδόμαδο - στο αρχικό μου ποστ όντως δε το έλαβα υπ'όψην

BLiTzER
31-08-2016, 15:21
Δέχομαι ότι ΙΣΩΣ έπεσε στα 3-4 μύρια κάποια στιγμή φέτος, δεδομένου ότι δεν είχε μπει content εδώ και πολύ καιρό (εγώ είχα διακόψει τη συνδρομή μου πάνω από 1.5 χρόνο). Αλλά το wowprogress.com, απ'όπου πήρες τα "στοιχεία" σου, λαμβάνει υπόψη μόνο χαρακτήρες/guilds που είναι max level και έχουν heroic+ kills. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ακόμα αρκετούς low levelers, pvpers, rpers, casuals ή απλά αποτυχημένους raiders, οι οποίοι δε φαίνονται στο wowprogress. Και με το Legion, τα νούμερα σίγουρα εκτοξεύθηκαν, όπως συνήθως, έστω για τους επόμενους 2-3 μήνες (τουλάχιστον). Σίγουρα δε θα είναι για 2 βδομάδες. :p

Φυσικά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα για τη Blizzard, η οποία επενδύει (και) αλλού.

SpiritCrusher
02-09-2016, 12:59
5.5 μύρια το 2015 με σταθερότατο decline, αν απλά ακολουθήσεις τη γραμμή θα δεις πού - θεωρητικά - θα έχει φτάσει μετά από ένα χρόνο.

Πάντα υπάρχει "σταθερότατο" decline, ειδικά στο pre-expansion content draught. Και ειδικά με την ξηρασία του WoD γαμήθηκε λίγο η φάση. Παρόλαυτα, όντως, εδώ και λίγο καιρό το inside info λέει πως τα preorders του Legion έφτασαν επίπεδο WoD και γενικά έχουν επανέλθει τα login queues στους servers κτλ.

KoiliaSamprela
06-09-2016, 09:53
Τελικά εχτές κατάφερα να παίξω από το launch ...
Ξεκίνησα με τον χοντρούλη (monk Brewmaster) που είχα περάσει πολύ ωραία στο pandaria.
Δεν σταύρωνα kill χωρίς να πάθω 3 εγκεφαλικά από το άγχος αν θα μείνω ζωντανός ή θα πεθάνω. WTF λέω, ο κολλητός παίζει παπά μου λέει δεν ξέρω τι θα πει θάνατος.
Πω λέω ή είναι τόσο gimp πλέον ο brewmaster ή είμαι εγώ ο απόλυτος κουλός ... Τελικά κάνω κίνηση ματ βλέποντας ότι είμαι με εξοπλισμό iLevel 480 :D
Άνοιξα κουτιά από το invasion πήγα iLevel 680 ή κάπου εκεί, και τους καθαρίζω σαν αυγουλάκια, 5δες και 6δες τα μομπς και δεν ιδρώνω. Μπήκα στα κρυφά φορα των admins και τον developers της Blizzard και σκέφτονται πολύ σοβαρά να με νερφάρουν ....

Xtikio
06-09-2016, 13:37
μπρουμάστερ για πάντα !!!! Ωραίο το λίτζιο !!!! ζηλεύω που παίζετε !

tsimpouklano
07-09-2016, 13:32
Ιδέα μου ή έχει παραγίνει το κακό με το ganking 110άρηδων;

BLiTzER
07-09-2016, 13:43
Ήταν κάπως αναμενόμενο, από τη στιγμή που μπορείς να questάρεις όπου θες και δεν υπάρχουν περιοχές/level. PvP realm, bro. Πήγαινε carebear, αν δεν το αντέχεις. :p

tsimpouklano
07-09-2016, 13:53
Δε νομίζω κανείς ποτέ να την έβρισκε με το ganking (εκτός και αν έκανε, χο χο χο), αλλά αυτό που ανά τέταρτο θα βρεθεί και ο καθυστερημένος να στην πέσει, ε γαμιέται η μάνα του :P

KoiliaSamprela
07-09-2016, 13:56
που παίζεις και τι?
Στον δικό μου το σέρβεργκρουπ πρέπει να γίνει κάτι για να αρχίσει gankfest

BLiTzER
07-09-2016, 14:01
Και μένα μου'χει σπάσει τα νεύρα λίγο και μου καθυστερεί το leveling, αλλά όπως είπα, pvp realm...

Και σε μας, πάντως, δε γίνεται μονίμως. Στους 10 allies που θα συναντήσω, θα μου την πέσει ο ένας. Φυσικά, μόνο αν μου ρίχνει levels ή έχει κι άλλους μαζί, επειδή alliance. Υπομονή. Το 110 είναι κοντά!

tsimpouklano
07-09-2016, 14:08
που παίζεις και τι?

Sylvanas, protection warrior (ναι, και στο leveling) :)
κάνε με αδδ
ereinion #2607

Roswell47
07-09-2016, 14:19
To legion gamaei.

Kontepsa na arrwsthsw otan katala8os pathsa hearthstone gia garrison kai vre8hka ekei xwris na to perimenw, asxhmo prama.
Osoi 8elete na kanoume pragmatakia kante me add heord#2383 :D . Samprelino s eixa kanei add tis proalles, tsekare to!

Ethereal
07-09-2016, 14:56
Εγώ εχω βρει την ηρεμία μου απο τότε που το γυρισα carebear.Γερασαμε.
Οντως γαμεί το legion.

KoiliaSamprela
07-09-2016, 15:00
που παίζεις και τι?

Sylvanas, protection warrior (ναι, και στο leveling) :)
κάνε με αδδ
ereinion #2607

ε και γω μπυροκοιλιά παίζω ρε στο λεβελιν

KoiliaSamprela
08-09-2016, 08:47
Καταστράφηκα είπαμε?

http://i.imgur.com/gE844zR.png

όντως μας γάμησε με αυτο :)

BLiTzER
08-09-2016, 09:20
Εξαιρετικό είναι. Και δουλεύει άψογα. Το προτιμώ από το in-game UI πλέον. :p

Ethereal
08-09-2016, 10:12
Επιτέλους έκαναν ότι έπρεπε να είχαν κάνει (και) επί περιόδου garrison.

babality
08-09-2016, 10:16
τι κανανε δλδ? δεν καταλαβαινω απο την εικονα του μητσος.

BLiTzER
08-09-2016, 10:38
Mobile app για το class hall.

babality
08-09-2016, 10:50
το κινητο μου
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcShmrUMnBGD356y4ZJQzicTu_ROEaXkOTKoW4xM1p4lVjBB1hTljg

KoiliaSamprela
08-09-2016, 11:25
το κινητο μου
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcShmrUMnBGD356y4ZJQzicTu_ROEaXkOTKoW4xM1p4lVjBB1hTljg

Παίζει μια χαρά

http://4.bp.blogspot.com/-3rRZ21c02A8/VXCuf33oXVI/AAAAAAAAFsU/tYp7xZ391no/s1600/_medium_0573503001374770530.jpg

Roswell47
08-09-2016, 19:45
Έχω key για το Legion, οφφισιαλ εννοείται, από ένα refund. Όποιος θέλει ΠΜ.

Ethereal
08-09-2016, 22:27
Απο MMO-C:

World of Warcraft’s launch-week player concurrency climbed to its highest point since the 2010 launch of the Cataclysm expansion, as champions from around the world united to strike a mighty first blow against the fel invaders. But the battle has only just begun.

World of Warcraft had 11.5-12 Million players at the beginning of Cataclysm.

Looks like Legion has proved to be the expansion to bring the game back to its glory days.

KoiliaSamprela
08-09-2016, 22:42
να πούμε του στραβού το δίκιο, έχουν κάνει ωραία δουλειά

BLiTzER
09-09-2016, 10:16
Απο MMO-C:

World of Warcraft’s launch-week player concurrency climbed to its highest point since the 2010 launch of the Cataclysm expansion, as champions from around the world united to strike a mighty first blow against the fel invaders. But the battle has only just begun.

World of Warcraft had 11.5-12 Million players at the beginning of Cataclysm.

Looks like Legion has proved to be the expansion to bring the game back to its glory days.

Τα'λεγε ο σουπερμάτσομαν και δεν τον ακούγατε.

supermachoman
09-09-2016, 15:17
σόρρυ ρε μαν, προσπαθώ να μαζέψω κόσμο στο Lineage II και μου τον τρώτε

(btw, εσύ δεν έλεγες ότι οποιαδήποτε πηγή πέρα της Blizzard είναι αναξιόπιστη?)

BLiTzER
09-09-2016, 15:52
Ε σίγουρα δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους. ΜΟΝΟ η Blizz γνωρίζει με ακρίβεια, αλλά η κοινότητα είναι ανοιχτή και όποιος παίζει/ενδιαφέρεται, βλέπει και υπολογίζει. Όταν σε ένα realm δεν έχεις queues τα τελευταία 2 χρόνια και ξαφνικά έχεις, σημαίνει ότι έχεις επιστρέψει στα νούμερα προ 2ετίας. Δε χρειάζεται να μετρήσεις μία-μία τις συνδρομές για να το επιβεβαιώσεις.

Ή μπορεί να ρίχνει τα caps η Blizzard για να φαίνεται ότι έχει κόσμο!

Η δική σου πηγή, πάντως, ήταν εξαιρετικά άκυρη. Αλλά σε αγαπάμε γιατί αναγνωρίζεις κώλους.

SpiritCrusher
10-09-2016, 14:32
Ε σίγουρα δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους. ΜΟΝΟ η Blizz γνωρίζει με ακρίβεια, αλλά η κοινότητα είναι ανοιχτή και όποιος παίζει/ενδιαφέρεται, βλέπει και υπολογίζει. Όταν σε ένα realm δεν έχεις queues τα τελευταία 2 χρόνια και ξαφνικά έχεις, σημαίνει ότι έχεις επιστρέψει στα νούμερα προ 2ετίας. Δε χρειάζεται να μετρήσεις μία-μία τις συνδρομές για να το επιβεβαιώσεις.

Ή μπορεί να ρίχνει τα caps η Blizzard για να φαίνεται ότι έχει κόσμο!

Η δική σου πηγή, πάντως, ήταν εξαιρετικά άκυρη. Αλλά σε αγαπάμε γιατί αναγνωρίζεις κώλους.

μπλαμπλα ή απλά μπορούσες να πεις πως το αποπάνω newspost του mmo-c είναι από επίσημη ανακοίνωση της Blizzard.

Blizzard published sales numbers for Legion, with the total copies sold on Day 1 matching Warlords of Draenor and Cataclysm:

The Burning Crusade - 2.4M First Day, 3.5M First Month
Wrath of the Lich King - 2.8M First Day, 4M First Month
Cataclysm - 3.3M First Day, 4.7M First Month
Mists of Pandaria - 2.7M First Week
Warlords of Draenor - 3.3M First Day
Legion - 3.3M First Day

With Azeroth on the brink of destruction, heroes from around the world were summoned to drive back the Burning Legion’s armies last week with the launch of World of Warcraft®: Legion™, the sixth expansion to Blizzard Entertainment’s acclaimed massively multiplayer online role-playing game. Today, Blizzard announced that players have forged a truly formidable defensive front—as of the expansion’s first full day of launch on August 30, more than 3.3 million copies of Legion had sold through, matching the all-time record achieved by previous expansions and making it one of the fastest-selling PC games ever. In addition, World of Warcraft’s launch-week player concurrency climbed to its highest point since the 2010 launch of the Cataclysm expansion, as champions from around the world united to strike a mighty first blow against the fel invaders. But the battle has only just begun.

BLiTzER
10-09-2016, 21:33
Προφανώς, δεν το ήξερα, δεν το έψαξα. I blame Ethereal.

KoiliaSamprela
11-09-2016, 10:11
110 :P
θα πρέπει να σας πάω σε ινστανσις σαν τανκ εγώ :P ψηθείτε

Ethereal
11-09-2016, 12:02
Instant queue powered by samprelas

KoiliaSamprela
11-09-2016, 13:53
Instant queue powered by samprelas

απλά δεν τα ξέρω τα dungeons ρε γμτ και θέλω να δω λίγο τι παίζει με μεκανικς πριν γίνω ρεζίλη :)
Από την άλλη αν είναι τανκ εντ σπανκ είμαι οκ :D

Ethereal
11-09-2016, 14:41
Τα heroic είναι εύκολα απ'όσο είδα.Mythic δεν εχω μπει ακόμα.

KoiliaSamprela
11-09-2016, 14:57

kala fantasou milaw gia normal εγώ , δλδ απλά κρατάω αγγρο και αντε γεια ?

Ethereal
11-09-2016, 15:10
Νορμαλ μην αγχώνεσαι καν.Απλα μη κάθεσαι πανω σε φωτιές και λοιπες βλαβερές μαλακιες [emoji14]

KoiliaSamprela
11-09-2016, 16:33
Νορμαλ μην αγχώνεσαι καν.Απλα μη κάθεσαι πανω σε φωτιές και λοιπες βλαβερές μαλακιες [emoji14]

lol, οκ πάω λοιπον :D

Κωλαράκι Τορνευτό
11-09-2016, 16:50
stay out of stupid

Πες μου οτι εχεις panda

KoiliaSamprela
11-09-2016, 17:26
stay out of stupid

Πες μου οτι εχεις panda

αφου είπαμε εχω κανει χοντρουλη μπυροκοιλι

BLiTzER
11-09-2016, 17:52

kala fantasou milaw gia normal εγώ , δλδ απλά κρατάω αγγρο και αντε γεια ?

Εδώ είσαι:

https://mods.curse.com/addons/wow/deadly-boss-mods

https://mods.curse.com/addons/wow/gtfo

Roswell47
11-09-2016, 18:48
Επειδή το end game εχει αρκετο ψωμι, οριστε μερικα ενδιαφεροντα πραγματα:

Artifact Weapon Hidden Appearances: http://www.wowhead.com/guides/artifact-weapons/hidden-potential
(σαμπρελινο το quest του hidden για τον monk: http://www.wowhead.com/quest=43943/withered-army-training#comments:id=2352964
https://www.reddit.com/r/wow/comments/527m6r/just_unlocked_ww_hidden_artifact/)

Fishing Artifact Weapon: https://www.youtube.com/watch?v=6qv2rFQGz8o

2 secret mount που μετα απο λιωσιμο το community βρηκε πως ξεκλειδωνονται:
- http://www.wowhead.com/npc=111573/kosumoth-the-hungering#comments

- https://www.reddit.com/r/wow/comments/51wi8r/world_first_long_lost_hippogryph_finally_solved/

Ethereal
27-09-2016, 00:34
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/4356b9b897ce867151983d87828d96e7.jpg

=)

KoiliaSamprela
27-09-2016, 07:42

=)

GRATS

(δεν ξέρω τι είναι αλλά μοιάζει καλό :P )

Ethereal
27-09-2016, 07:54

=)

GRATS

(δεν ξέρω τι είναι αλλά μοιάζει καλό [emoji14] )
Ty.
Είναι το τελευταίο boss στο νεο raid.

KoiliaSamprela
27-09-2016, 11:02
ΤΈΛΕΙΑ
ΠΆΟΥΕΡ ΛΕΒΕΛ ΜΙ ΠΛΟΖ ΠΛΟΖ

Ethereal
01-11-2016, 08:25
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161101/8c5018ee7ce52f00bc2c2afa01278923.jpg

BLiTzER
01-11-2016, 13:26
Τέλειο. :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
01-11-2016, 22:19
Na mporousame na to diabasoume kiolas.

BLiTzER
01-11-2016, 22:27
Ναι, ισχύει, τα μισά απλά τα συμπλήρωσα με τη σκέψη.

Ethereal
01-11-2016, 23:42
Blame tapatalk
http://darklegacycomics.com/comics/558.jpg

babality
07-02-2017, 21:33
εχουν ανατιναχτει οι σερβερς
http://i.imgur.com/ZMcLvgW.jpg

OniBocho
03-04-2017, 09:00
Αυτό που δίνουν στα 15 ευρώ αυτή τη στιγμή έχει μέσα και το WoD κι αν δώσεις τα 40 ευρώ παίρνεις και το Legion με το level boost στο 100, ε;

babality
03-04-2017, 13:44
ακριβως ετσι. 15 μεχρι wod και 35 legion με boost. συνολο 50 για να ξακινησεις τελευταιο εξπανσιο. καλη φαρμα :P

εδιτ: subscription? :p
+20ε υπολογιζε

OniBocho
03-04-2017, 15:31
Έχει προσφορά το complete από 60€ στα 40€ (όχι δηλαδή αυτό που είπες εσύ, 15+35 το Λητζιον)

Και με ένα μήνα συνδρομή μέσα. Η οποία διάβαζα πως είναι στα 13/μήνα.

babality
03-04-2017, 16:40
αν ειναι καινουριο ακαουντ νομιζω εχεις 1 μηνα ουτως η αλλως. και παλι ομως τα 40 ειναι καλυτερο πακετο με την προυποθεση να εχει και ολο το game και το μπουστ. το τσιμπισες νομιζω.

OniBocho
04-04-2017, 07:54
Babality, το πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν έχω τον χρόνο να λιώσω σε ένα (οποιοδήποτε) παιχνίδι. Αυτό τώρα που με έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες με το WoW είναι λίγο ανεξήγητο, καθώς ουγκεκριμένη παρέα που παίζει ΔΕΝ έχω, ούτε είναι ένα από τα παιχνίδια που "αγάπησα", παρόλο που έπαιζα στην beta και είχα έναν - δυο χαρακτήρες όταν πρωτοβγήκε.

Αυτό σημαίνει πως αφενός έχω χάσει ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ τα οποία ξεκινώντας τώρα δεν πρόκειται να δω, γιατί δε νομίζω να υπάρχει κόσμος να κάνει τα πρώτα instances/raids κι αφετέρου το end game content αυτή τη στιγμή, θα φτύσω αίμα για να το δω. Οπότε δύο τινά μπορούν να συμβούν.

Είτε αγοράζω το 40άρι πακέτο, κάνω το boost και πάω backtrack την ιστορία για να τη δω, καθώς μέχρι και το WotLK μπορεί και να είναι ικανός να τα σολάρει όλα αυτά ή παίρνω το 15άρι, ξεκινάω από την αρχή κι όπου κωλώνω, βρίσκω κανέναν 100+ λέβελ να έρθει να σκορπίσει το θάνατο και να προχωρήσω την ιστορία.

Τώρα θα μου πεις θες να δώσεις 40ευρώ +13 κάθε μήνα για να δεις την ιστορία του WoW; Κι εδώ θα απαντήσω πως δεν ξέρω, μπορεί και να θέλω ρε γαμώτο... :shock::oops::o:rolleyes::evert:

BLiTzER
04-04-2017, 10:28
Δε θα δεις καμιά ιστορία του WoW, γιατί ο κόσμος έχει αλλάξει 50 φορές από το vanilla. Επίσης το leveling γίνεται τόσο πιο γρήγορα/εύκολα, που στις μισές (αν όχι όλες) περιοχές δε θα πατήσεις καν. Το ίδιο και με τα παλαιότερα raids. Αν δεν τα κάνεις για items/achievements, δε θα μπεις ποτέ. Πλας αρκετά από αυτά δε σολάρονται ούτε για αστείο.

Κατά τ'άλλα, δε χρειάζεται λιώσιμο το παιχνίδι, εκτός αν θες να raid-άρεις hardcore, aka Mythic. Οτιδήποτε άλλο γίνεται άνετα casually, με randoms, αν δεν είσαι ζώο.

Ethereal
04-04-2017, 11:45
Μια casual guild ακόμα καλύτερα

OniBocho
04-04-2017, 12:49
Δεν το πιάνω, Blitzer. Ο κόσμος έχει αλλάξει; Το Vanilla ήταν στις αρχικές περιοχές, σωστά; Κάθε νέο expansion άνοιγε καινούργια περιοχή. Τι αλλάζει στις αρχικές περιοχές; Γιατί να μην μπεις Molten Core ας πούμε; Έστω ότι παίζεις για να δεις το story, τι δε θα δεις αν τα κάνεις όλα;

Εκτός αν έχει συμβεί κάτι που άλλαξε εντελώς τον κόσμο και απλά δεν υπάρχουν τα παλιά instances/bosses (Onyxia, Ragnaros κτλ κτλ).

babality
04-04-2017, 13:17
Δεν θα δεις τον κοσμο οπως ητανε παλια. Περασε ενας δρακος στο Cataclysm και αλλαξε τον κοσμο :p αλλαξε το χαρτη πολλες περιοχες δεν ειναι οπως ηταν (και ηταν γαμω σε πληροφορω).
O μπλιτζερ εχει δικιο. δεν θα δεις τιποτα ουσιαστικα απο τις παλιες ιστοριες. Μονο την καινουρια. Προτεινω να εγκαταστησεις το game και να παιξεις μεχρι λεβελ 20 να δεις πως σε παει. Οι περισσοτεροι στο λεβελ 20 α) τρεχουνε να αγορασουν πανικοβλητοι β) γελανε και λενε τι πιπα ειναυτη ρε μεγαλωστε λιγο.
απο την αλλη αν ενδιαφερεσαι για το lore τοτε υπαρχουν πολλα καηδια στο utube που εχουν φιξαρει την ιστορια με videos και αλλες πληροφοριες και θα εισαι κομπλε. τωρα αν μου εισαι και loremaster κατσε διαβασε. θες κανα 2-3 μηνο να μαθεις χαρακτηρες και ιστορια.

με randoms, αν δεν είσαι ζώο.

κωλοζωο ηθελες να πεις ε?

Parasight
04-04-2017, 13:37
Δεν θα δεις τον κοσμο οπως ητανε παλια. Περασε ενας δρακος στο Cataclysm και αλλαξε τον κοσμο :p αλλαξε το χαρτη πολλες περιοχες δεν ειναι οπως ηταν (και ηταν γαμω σε πληροφορω).Επειδή εγώ Cataclysm δεν έχω παίξει, λες δλδ ότι πριν ήταν καλύτερα οι περιοχές αν κατάλαβα καλά; Δεν έχω άδικο που τις θυμάμαι με νοσταλγία δλδ ε; :p

BLiTzER
04-04-2017, 13:40
Δεν το πιάνω, Blitzer. Ο κόσμος έχει αλλάξει; Το Vanilla ήταν στις αρχικές περιοχές, σωστά; Κάθε νέο expansion άνοιγε καινούργια περιοχή. Τι αλλάζει στις αρχικές περιοχές; Γιατί να μην μπεις Molten Core ας πούμε; Έστω ότι παίζεις για να δεις το story, τι δε θα δεις αν τα κάνεις όλα;

Εκτός αν έχει συμβεί κάτι που άλλαξε εντελώς τον κόσμο και απλά δεν υπάρχουν τα παλιά instances/bosses (Onyxia, Ragnaros κτλ κτλ).

Blame Deathwing.

Όλα (αν δε μου διαφεύγει κάτι, βαριέμαι να σκεφτώ τώρα) τα dungeons υπάρχουν και μπορείς να μπεις. Αλλά μερικά δε σολάρονται και μερικά άλλα, χάριν ευκολίας (γαμημένοι νουμπάδες καταστρέψατε το παιχνίδι ΜΟΥ), δεν απαιτούν prerequisites/attunement, άρα ΠΑΛΙ δε θα ζήσεις τη ΦΑΣΗ. Π.χ. για να μπεις Onyxia, αφού την ανέφερες, έπρεπε να παλεύεις κάνα μήνα. Πλέον απλά πας εκεί και μπαίνεις. :p

OniBocho
04-04-2017, 13:59
Ok, δεν τα ήξερα αυτά για το Cataclysm και ομολογώ ότι δε μου αρέσει τόσο η ιδέα. :( Δεν έχω καταλήξει, ούτως ή άλλως στο αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Άλλωστε ο χρόνος για gaming είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Το να το περάσω και να το δω μέχρι το 20ο level θα με βάλει στον κόσμο του Vanilla ή στην post Cataclysm κατάσταση;

BLiTzER
04-04-2017, 14:05
Μια χαρά είναι ο νέος κόσμος. Δεν ξέρω γιατί δεν αρέσει στον μπαμπάλιτι. Ίσα ίσα, εγώ καλωσόρισα την ανανέωση.

Δεν υπάρχει vanilla κόσμος πλέον. Ο κόσμος έχει αλλάξει για πάντα. Και όλα (πόλεις, npcs, quests) έχουν προσαρμοστεί σε αυτόν. Είναι απλά κάτι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα κακό. Προσωπικά ίσως το προτιμώ. Αλλά είχα παίξει και περίπου 43005656895689 ώρες στον παλιό κόσμο, οπότε ναι.

Πάντως, όπως είπα, δεν είναι απαραίτητο να λιώνεις. Παίζεται άνετα casually, όσο δεν έχεις βλέψεις για realm-firsts. Που δεν έχεις.

Πουλάω account. :lol:

OniBocho
04-04-2017, 14:25
Σου δίνω μια 24άδα derby. Με κλέβεις κιόλας.

BLiTzER
04-04-2017, 14:59
Αλήθεια, έχω διακόψει τη συνδρομή μου, ίσως έχω παίξει 2 μήνες τα τελευταία 3 χρόνια και δε σκοπεύω να ξαναπαίξω. Θα το ψάξω για πούλημα. ^^

SpiritCrusher
04-04-2017, 15:10
Ok, δεν τα ήξερα αυτά για το Cataclysm και ομολογώ ότι δε μου αρέσει τόσο η ιδέα. :( Δεν έχω καταλήξει, ούτως ή άλλως στο αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Άλλωστε ο χρόνος για gaming είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Το να το περάσω και να το δω μέχρι το 20ο level θα με βάλει στον κόσμο του Vanilla ή στην post Cataclysm κατάσταση;

Post cataclysm. Είναι λογικό και είναι και πιο σωστό σαν φαση, μιας και πρακτικά ο χαρακτήρας σου γυρνάει τον κόσμο αυτή τη στιγμή σαν πιο "νέος". Όμως του δίνεις περισσότερη σημασία απ'οτι θα πρεπε, γιατί η όλη φάση έγινε για να κάνουν overhaul παλιό, dated content και όχι μόνο για lore. Πχ θα πας Wetlands και αντί να πρεπει να καθαρίσεις τα Gnolls στα ruins, θα δεις για το πως με την πλημμύρα του Cataclysm ανεβηκαν τα settlements στα βουνα και αρα θα τα φας εκει, το τελικό αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ναι, έχει πιο πολλά stories για το πως ζει ο κοσμος σε μια post cataclysm εποχή αλλά δεν χρειαζεται να ξερεις το πριν για να εκτιμήσεις το μετα. Αρκετές παλιές ιστορίες ήταν και λίγο μουφες εδώ που τα λέμε ενώ τώρα έχει αρκετά πιο ωραία πραματα.

Γενικά σαν κόσμος το post cataclysm είναι καλύτερο, για τον απλό λόγο ότι ήταν πιο έμπειροι όταν τον έκαναν.

babality
04-04-2017, 17:12
οπτικα μερικες περιοχες μ'αρεσαν περισσοτερο οπως ας πουμε το darkshore. ομως και τα 2 εχουν τα καλα και τα κακα τους. μπορεις να παιξεις και casual δε το συζηταμε καν. τωρα μπορεις. παλια δε μπορουσες :P

asimoulis
05-04-2017, 19:41
Επειδή ξαναέπιασα έναν mage lvl 42 με σκοπό να τον πάω 110 και να δώ όλο το κόντεντ, η φάση μέχρι το 70 που είμαι τώρα δεν είναι απλά εύκολη, είναι one shot εντελώς.
Ο σκοπός είναι να ανέβει ο παίκτης τάχιστα στα 100 και δεν παίζει ρόλο ούτε τι φοράς ούτε τίποτα.
Δεν με χάλασε γιατί βγάζω το nostalgia που θέλω μέχρι τώρα και θα δω και το 70-100 σε fast forward. (μετάνιωσα που σταμάτησα, είναι ωραίο το game)

Απλά ελπίζω η τελευταία φάση 100 και μετά να είναι σοβαρή και ωραία και να έχω την ίδια εμπειρία όπως παλιά.

BLiTzER
05-04-2017, 20:36
Το previous content κυλάει πάντα πιο γρήγορα. 100-110 θα επανέλθεις σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

OniBocho
05-04-2017, 20:43

Post cataclysm. Είναι λογικό και είναι και πιο σωστό σαν φαση, μιας και πρακτικά ο χαρακτήρας σου γυρνάει τον κόσμο αυτή τη στιγμή σαν πιο "νέος". Όμως του δίνεις περισσότερη σημασία απ'οτι θα πρεπε, γιατί η όλη φάση έγινε για να κάνουν overhaul παλιό, dated content και όχι μόνο για lore. Πχ θα πας Wetlands και αντί να πρεπει να καθαρίσεις τα Gnolls στα ruins, θα δεις για το πως με την πλημμύρα του Cataclysm ανεβηκαν τα settlements στα βουνα και αρα θα τα φας εκει, το τελικό αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ναι, έχει πιο πολλά stories για το πως ζει ο κοσμος σε μια post cataclysm εποχή αλλά δεν χρειαζεται να ξερεις το πριν για να εκτιμήσεις το μετα. Αρκετές παλιές ιστορίες ήταν και λίγο μουφες εδώ που τα λέμε ενώ τώρα έχει αρκετά πιο ωραία πραματα.

Γενικά σαν κόσμος το post cataclysm είναι καλύτερο, για τον απλό λόγο ότι ήταν πιο έμπειροι όταν τον έκαναν.

Εγώ που έχω αγορασμένη την collector's edition του Burning Crusade, ακόμα και με εκείνους τους κωδικούς θα δω τον κόσμο μετά το Cataclysm, ε; Βέβαια, ο κωδικός από εκείνο το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ WoW account.

Γενικά, πουτανα όλα η φάση, φίλος αγόρασε το εκπληκτικό και παίζει, ξεκίνησε από την αρχή κι ακόμα δεν έχει φτάσει 100, οπότε δεν έχει πάει στα Broken Isles και με ψήνει ρε γαμωτο.

Μου είπε ότι είδε έναν παλ προχθές με 5 μύρια hp και καραφλιασα. Τι έχει γίνει; Όταν τότε που έπαιζα έφτασε το καλύτερο τανκ του σέρβερ (δρυίδης) στα 10.000 hp πανηγύριζε όλος ο σέρβερ και τώρα ο κάθε παίκτης μπορεί να ρίχνει φάπες στα bosses που θυμάμαι; :touched:

Από την άλλη, έπεσε η ιδέα να παίξουμε και Diablo 3. Poutana OLA.

babality
05-04-2017, 21:43
1. Τωρα ολα τα παλια bosses οσο και ματσο να ητανε ειναι 1hit. ολα τα παντα. το wod ακομα δε σολαρεται. ετσι παει. βγαινει το εξπανσιον κι εσυ σολαρεις 2 πριν και παει λεγοντας. δλδ τωρα σολαρεις πανταρια.
2. οι αριθμοι δεν εχουν νοημα. ειτε 6000 δεις ειτε 6τρις ειναι ενα και το αυτο. οι αριθμοι ηταν πολυ παραπανω αλλα τους νερφαραν στο τελος της πανταρια.
3. tactics ειναι πιο δυσκολα στα bosses αποτι παλια. για να καταλαβω δυσκολιες παιζω στην αρχη χωρις dbm (addon για τα raids για να μην φευγεις μονόχιτος). μαντεψε. ειναι ολα μα ολα πιο περιπλοκα και πιο δυσκολα και φευγεις μονοχιτος χωρις καμια πιθανοτητα επιβιωσης. μολις βαλεις το addon γινεσαι οπως ολοι οι παιχτες wow. ο καλυτερος :p

OniBocho
05-04-2017, 22:45
Αυτό σου το ποστ μπορεί να αποτελεί και ταφόπλακα, να ξέρεις!!! :D

asimoulis
06-04-2017, 00:59
μπότσο παίξε ρε, αν δεν παίξεις δεν θα καταλάβεις, το γκέημ έχει εξελιχθεί

Parasight
06-05-2017, 14:13
Για πείτε παρακαλώ αν υπάρχει κανένας τρόπος για κανέναν τζάμπα μήνα αν επανενεργοποιήσω το account μου, γιατί για κάποιο λόγο ψήθηκε. Αν έχει κανείς να δώσει με κάποιον τρόπο κλπ :)

OniBocho
09-09-2017, 10:01
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21317771_10213294419329091_4284880363730783855_n.jpg?oh=69d0ee84467393cf370927bacafee7e3&oe=5A60B0AD

babality
09-09-2017, 13:25
Gazma'Modan, Kalimnor
:touched:

OniBocho
09-09-2017, 16:50
Γιατί, Zul Thrak???? Πέραν της Μυκόνου, είναι έπος.

Ethereal
03-11-2017, 23:52
Καλύτερο cinematic ever?

https://youtu.be/jSJr3dXZfcg

babality
04-11-2017, 01:30
classic servers

KoiliaSamprela
06-11-2017, 09:04
παίζεται ακόμα ρε αλάνια?

babality
06-11-2017, 14:35
εχω πατησει pause μεχρι επομενο raid. πλεον ετσι το κανω γιατι με κραταει 1-2 μηνες το content που μπαινει καθε φορα.

tsimpouklano
23-03-2018, 21:19
Παίζει κανά recruit;

OniBocho
02-09-2019, 17:51
https://elysium-project.org/howtoplay/en

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ

https://tbc.elysium-project.org

ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΩΡΕ;

Parasight
26-09-2019, 08:00
^Ψήνομαι αγρια λόγω νοσταλγίας. Ένα άλλο free WoW TBC project που είχα παίξει πριν 2-3 χρόνια ήταν με αυξημένο ratio στο XP gain και, αν και ανέβαινες γρήγορα, χανόταν το balance αισθητά. Αυτό φαίνεται σοβαρή δουλειά. Το έχει δοκιμάσει όντως κανείς εδώ;

OniBocho
26-09-2019, 08:41
Εγώ πήγα να χωθώ, διάβασα μετά ότι κάτι έγινε με κάποιους από αυτούς και τους μαζέψανε στη Βραζιλία, κατέβασα κι έπαιξα το Starter Pack, ήμουν στο τσακ να δώσω τα 30€ για να πάρω το complete με το Battle for Azeroth μέσα, αλλά τελικά ξεκίνησα το Skyrim :touched: Περισσότερο με έψησε το Classic παρά το τρέχον, για να είμαι ειλικρινής.

Όσο έπαιξα μέχρι το 20ο level πάντως, στο οποίο φτάνεις σε 2 μέρες πχ, μου θύμισε τους λόγους που σταμάτησα να παίζω, τόσο με το farming όσο και με το άσκοπο wandering. Άσκοπο για τη φάση που είμαι τώρα, όχι για τον 20χρονο που έχει άπειρο χρόνο και δεν τον νοιάζει να το κάψει.

Parasight
26-09-2019, 09:23
Ε ναι σίγουρα, αλλά αν παίξω τώρα δε θα κάνω "πρωταθλητισμό" για gear, raids κλπ, παρά θα το κάνω για τη νοσταλγία και άρα να χαρώ το χρόνο που θα ξοδέψω εκεί μέσα χωρίς πίεση. Μέχρι και για το original classic ψήνομαι τελευταία (ξενέρα με τα queues βέβαια) αλλά να δώσω πάλι λεφτά για game και για τόσο λίγο χρόνο που θα προλαβαίνω στη διάρκεια της μέρας απλά δεν παίζει.

Γενικότερα πάντως, κατ'εμέ δεν υπάρχει σύγκριση με vanilla/TBC και με το πώς έχει γίνει με τα χρόνια το game για να προσελκύσει νεότερους παίχτες. Τελευταίο expansion που είχα παίξει ήταν το Pandaria και ήταν εκνευριστικό το πόσο παιδικό/αυτοματοποιημένο είχε ήδη γίνει. Μόνο TBC λοιπόν, ούτε Battle for Azeroth ούτε τίποτα.

Από την άλλη, ο λίγος χρόνος που υπάρχει φεύγει στο MTG Arena, οπότε μάλλον τζάμπα τα γράφω όλα :p

MoRmEnGiL
27-09-2019, 16:04
Από την άλλη, ο λίγος χρόνος που υπάρχει φεύγει στο MTG Arena, οπότε μάλλον τζάμπα τα γράφω όλα :p

Ερχονται φρέντλιστς, ετοιμάσου! :P

Taliban
30-03-2020, 23:07
exw ksekinisei vanilla twra me th karantina psinei kaneis? Paizoume razorgore, horde ennoeitai

Parasight
31-03-2020, 00:09

Ερχονται φρέντλιστς, ετοιμάσου! :Pωπ ήρθαν! Parasight#73346, περιμένω

MoRmEnGiL
01-04-2020, 09:46
Sent