PDA

View Full Version : ΧΡΙΣΤΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΕΣ. ΚΑΝΤΗΛΙΑ. ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Mitsmann
09-02-2005, 09:44
Εν ταχει : Χτες εγινε μια μικροδιακοπη ρευματος οπου βεβαια 99/100 φορες δε τρεχει τιποτα αλλα ΟΧΙ !!!!! Επρεπε να μου γαμηθουν τα XP...

Προσπαθουσα να τα ανοιξω και μετα την εισαγωγικη οθονη με τη μπλε μπαρα κολλαγε εντελως... Μετα απο 20-30 restart και αποτυχημενες προσπαθειες επισης για Safe mode start και repair ( Δε μπορουσε να κανει repair, δε θυμαμαι τι εβγαζε ?!?!?) αποφασισα να τρεξω το setup των ΧΡ παλι απο πανω χωρις φορματ βεβαια....

Το ετρεξα, ολα οκ..μπαινω μεσα ολα τα προγραμματα οκ, μια χαρουλα τα δεδομενα ολα στην θεση τους, ειμαστε ΟΚ!

Αμ δε!

Παω να μπω internet... Υπ οψιν οτι εχω ενα ADSL SAGEM Fast 800 (ψιλοπροχειρουλι μοντεμακι αλλα εχει κανει τη δουλεια του αριστα επι ενα χρονο). Παταω τo connect (το συγκεκριμενο φτιαχνει dial up-like εικονιδιο) και τιποτα.... Οκ..λεω ψυχραιμια...uninstall και install παλι drivers... (ετσι κι αλλιως το install του ειναι απιστευτα γρηγορο απλα δηλωνεις σε δυο διαδοχικες οθονουλες πρωτοκολλο, username, password, VPI, VCI και τρεχεις.)

Βρισκει το μοντεμ ολα οκ, (USB ) αλλα καπου κομπλαρει η εγκατασταση και δε μου βγαζει ΠΟΤΕ το σεταρισμα του dial up like παραθυρου... Στα network connections χωρις να χω σβησει τιποτα δεν υπαρχει καμμια συνδεση και - εδω αρχιζουν τα πανηγυρια - δε μ αφηνει να φτιαξω και καμμια.... Ξεκιναω να φτιαξω broadband connection - setup manually κλπ κλπ, αλλα ξαφνικα μου λεει "Your connection should be already installed and ready for use" και φυσικα δε μπορω να φτιαξω τιποτα...

Επισης στο device manager εχει κιτρινο θαυμαστικο στο PCI to USB host (κατι τετοιο) γιατι δεν εχουν περαστει καποιοι drivers οι οποιοι ομως δεν βρισκονται ουτε στο USB installation του cd της motherboard, ουτε στο cd των XP ουτε πουθενα... Αυτο πρεπει και να χει προκαλεσει τα γαμησια γιατι το install του modem κολλαει λεγοντας οτι δε μπορει να ολοκληρωσει την εγκατασταση και κατι με usb και μετα ΚΑΘΕ φορα που κανω restart μου λεει οταν φορτωνει να ξανακανω restart για να τελειωσει η εγκατασταση.

Οτι και αν εκανα δεν αλλαξε καθολου αυτη την περιγραφομενη κατασταση. Εχω ηδη μεταφερει τα οσα δεδομενα χρειαζομαι στον 2ο δισκο και ειμαι ετοιμος για αυτο που ξερετε, αλλα δε θελω να το κανω γιατι βαριεμαι να τα ξαναστηνω ολα παλι.

Ελπιζω να βοηθησετε τον πτωχο πλην τιμιο Μιτς και δε ξαναλεω τιποτα για κυλιομενες.

S-11
09-02-2005, 09:47
format
kai allh fora na exeis ups

edit:psakse re drivers tou motherboard sou gia to usb sto net

Mitsmann
09-02-2005, 09:50
χαχαχα ελπιζω να υπαρχει και εναλλακτικη λυση. :P

Επισης απαντησεις του στυλ "βαλε Λινουξ", "βαλε ΟS/2", "βαλε Mackintos" κλπ κρινονται ως ανεπαρκεις αν οχι και ηλιθιες.

BLiTzER
09-02-2005, 10:04
USB drivers exoun ta xp. Tha prepe na vriskei ton/tous controller(s).

Dokimases na epilekseis to Last known good configuration kata to bootarisma?

Mitsmann
09-02-2005, 10:08
Ναι. Αλλα τοτε δε μου τα ανοιγε καν τα XP. (στην αρχη.) Μετα ετρεξα το setup παλι.

The Nerd
09-02-2005, 10:10
Vara ena scandisc

BLiTzER
09-02-2005, 10:10
Na matheis na ghostareis loipon allh fora.

Tora svhse ta win sou kai ksanaperna ta gia na matheis :)

Mitsmann
09-02-2005, 10:36
Ελπιζω να μην εχει παιξει κουραση με αποφορτισεις μπαταριων BIOS κλπ κλπ........... θα παω ν αυτοκτονησω αν ειναι.

MoRmEnGiL
09-02-2005, 10:48
xlwmo gia apofortish mpatariwn
formare tou ton kai install fresh.

KAI GRAPSE 10000 FORES STON PINAKA DEN 3ANAKANW REPAIR H INSTALL OVER EXISTING INSTALLATION!!!!

MA KALA TPT DEN EXEIS MA8EI? :?

Mitsmann
09-02-2005, 10:54
KAI GRAPSE 10000 FORES STON PINAKA DEN 3ANAKANW REPAIR H INSTALL OVER EXISTING INSTALLATION!!!!

MA KALA TPT DEN EXEIS MA8EI? :?

ε ?? γιατι ?

MoRmEnGiL
09-02-2005, 10:57
rwtaei kiolas..exw dei apeires fores pc na tompinoun giauto to logo.prosfato apradeigma to pc tou aderfou mou.me to pou phge na kanei repair gamh8hke to sympan,kai ly8hke to prob mono meta apo 3 format. count 'em: 3

einai san na xtizeis ena spiti sta 8emelia enos paliou... pote de 8anai to idio sta8ero,kai pi8anws na antimetwpisei polal probs

Mitsmann
09-02-2005, 11:14
Σκατα λοιπον.

Μου εκαναν Ρουα φορ-ματ.

basshole
09-02-2005, 13:19
eprepe na dokimazes ena system restore . anyway.

Deggial
09-02-2005, 13:28
Και καλύτερα να συνδέσεις το DSL modem σε Ethernet κάρτα δικτύου, έχεις καλύτερο latency.

basshole
09-02-2005, 13:46
egw pou exw parei asirmato router kai eimai me mia wireless pci karta kai sindeome wireless apo to modem mou diladi lete na mou peftei to latency? an kai de nomizw... E? (gia na min exw kalodia ola afta)

Deggial
09-02-2005, 13:48
egw pou exw parei asirmato router kai eimai me mia wireless pci karta kai sindeome wireless apo to modem mou diladi lete na mou peftei to latency? an kai de nomizw... E?

Όχι ιδιαίτερα. Το θέμα με το USB είναι πως θα φάει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, γιατί θα πρέπει να ανοίξει νέο thread για κάθε συσκευή (ενώ τα PCI είναι ήδη ενεργά στον πυρήνα).

Mitsmann
09-02-2005, 13:55
Ντητζι, δεν εχω καρτα δικτυου... αλλιως θα επαιζα με ethernet στανταρ.

Deggial
09-02-2005, 13:59
Αγόρασε μια, είναι πάμφθηνες. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τa online παιχνίδια.

cloud
09-02-2005, 14:30
SP1 εγκατέστησες? χωρίς αυτό τα XP παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα με το USB σε διάφορα hardware. καλύτερα πάντως να κάνεις format, ακόμη κι αν το λύσεις, θα ανακαλύψεις νέα probs στην πορεία. :P

Mastropos
09-02-2005, 16:53
Opoios exei balei windows xp einai apla poly malakas,E.R.E ASXETOI :yoyo:

wanker
09-02-2005, 18:13
:moutza:

pai3e me ta mpalakia tou tennis

Mitsmann
09-02-2005, 18:38
Το φορματ ετελεψε, το μοντεμ επαιξε.....

Πουτανα ΔΕΗ. πα να ψαξω ups. Εσεις κλειδωστε το πια.

Raven Lord
09-02-2005, 18:48
ρε... πολλές μαλακίες έχεις πάθει με το ρεύμα... κι εμένα μου'χει τύχει πολλάκις και στη δουλειά και στο σπίτι, χωρίς να έχω ups, αλλά ουδέν πρόβλημα ως τώρα :?

Mitsmann
09-02-2005, 18:53
Γαμησε τα ρε.... δυο φορες εχει κανει διακοπη η καρια και τις 2 φορες ετρεχα και δε προλαβαινα.

NuC
09-02-2005, 20:13
twra mou 8imises mia diakopi rematos pou ixe kapsei to modem mou :/

saiko
10-02-2005, 03:01
Βάλε BeOS.

Deggial
10-02-2005, 03:18
Βάλε BeOS.

Αν δεν ασχολείσαι με multimedia (όπου πάλι είναι συζητήσιμο, λόγω των SGI), ποιό το νόημα;

Mitsmann
10-02-2005, 10:05
Επειδη πνιγομουν χτες μετα το φορματ εφυγα τρεχοντας, απλα μπηκα νετ, για μια γαμημενη βραδια μονο και ειπα θα βαλω τα protections μου αυριο...Αφησα το soulseek κ εφυγα.

Φυσικα οταν γυρισα απο το Τζασμιν, κατι χρησιμοποιουσε full upload...................

Ρεηβ-εν, δε με παει λεμε.