PDA

View Full Version : Kleinei to Rodon

Clockwork_orange
01-02-2005, 04:36
To Rodon kleinei lene.Tha leitourgisei mexri telos Iouniou kai meta to ktirio paei gia idioxrisi.

S-11
01-02-2005, 04:47
etsi legane kai prin kana xrono pou htan anenergo

Tonosalata
01-02-2005, 04:52
ti krima.

soulless9
01-02-2005, 05:03
to rodon gamei kata th gnwmh m

blackbird
01-02-2005, 05:06
ti krima.

Ghoul
01-02-2005, 05:17
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=6164

http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=8673

S-11
01-02-2005, 05:31
ftia3e mia to link tou avopolis

Deniz
01-02-2005, 05:35
Όχι ρε γαμώτο!!!!!Έχω περάσει απίστευτες στιγμές εκεί μέσα...άσε που είναι και 10 λεπτά από το σπίτι μου.. :cry:
Στα good news λέει όμως ότι "Η ΑΝΩΣΗ με χαρά αναγγέλλει ότι είναι ήδη στις διεργασίες για την δημιουργία του νέου ΡΟΔΟΝ LIVE!Θα’ χετε νέα μας σύντομα."
Δηλαδή θα ξαναφτιαχτεί Ρόδον σε κάποια άλλη περιοχή..?Ξέρει κανείς τίποτα? :?

Ghoul
01-02-2005, 05:36
ftia3e mia to link tou avopolis

xm? de se pianw.. mia xara doulevei :roll:

_UnHoLyMaRtYr_
01-02-2005, 05:38
Όχι ρε γαμώτο!!!!!Έχω περάσει απίστευτες στιγμές εκεί μέσα...άσε που είναι και 10 λεπτά από το σπίτι μου.. :cry:
Στα good news λέει όμως ότι "Η ΑΝΩΣΗ με χαρά αναγγέλλει ότι είναι ήδη στις διεργασίες για την δημιουργία του νέου ΡΟΔΟΝ LIVE!Θα’ χετε νέα μας σύντομα."

Κάτι για Βοτανικό άκουσα.

S-11
01-02-2005, 05:39
ok twra douleuei prin pou to pathsa egrafe error ktl
ths stigmhs sfalma its ok

Deniz
01-02-2005, 06:00

Κάτι για Βοτανικό άκουσα.

ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!Όχι ρε συ..με ξενέρωσες τώρα...ο Βοτανικός είναι 15 λεπτά από το σπίτι μου...και μένει και η κοπέλα μου εκεί..ξενέρωσα... :lol:
Σε κανά χώρο στην Ιερά οδό ίσως..?Χμμμ..δεν αποκλείεται...καλή ιδέα..
Κάτι άλλο..να ελπίσω ότι από δω και πέρα θα είναι χαλαροί στην είσοδο του ρόδον&θα περνάμε μέσα αβέρτα κάμερες,φωτογραφικές κτλ..?(Όχι ότι πριν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα..αλλά λέμε..)Μακάρι..έρχονται 2 καλά low bap live στο ρόδον...να ερχόντουσαν και οι ΘΕΟΙ nevermore.. :)

Buddy Lackey
01-02-2005, 07:53
Osoi eirwneytikate, apla den kserete/niwthete.
To Rodon fernei panta sygkinitikous syneirmous sto nou gia pollous, egw (kai alloi e) eida ekei to prwto mou metal live, ekei paiksane tosoi kai tosoi grafontas istoria kanonika, genies oloklhres stigmatistikan mousika ekei mesa. Savatage, Hawkwind, Death, Motorhead, Nevermore, Fates Warning, Angra, Gamma Ray, Iced Earth, Virgin Steele, Porcupine Tree, My Dying Bride, Saxon, Paradise Lost, Ozric Tentacles, Spiritual Beggars - aksexases katastaseis leme (oi megalyteroi se hlikia tha anaferoun kialles polles. Kai nai paizei megalo rolo kai o topos otan kamia fora nostalgeis ekeines tis stigmes. Tha einai kapoias morfhs ksenera na perasw apo kei kai na dw supermarket kserw gw. Elpizw pali na apodeixtoun moufa ola.

cronos
01-02-2005, 09:05
Τί λέτε ρε παιδιά? Κλείνει το Ρόδον? Συγκινηθηκα τώρα που το μαθαίνω. Έκει έχω δεί πάνω από 30 συναυλίες. Ό,τι συγκροτήματα μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχω περάσει απίστευτες στιγμές. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από εκεί. Τί κρίμα.

Πάντως αν είναι να το διαλύσουν και να φτιάξουν έναν νέο χώρο στο ίδιο μέρος θα το προτιμούσα. Το Ρόδον φτιάχθηκε για να καλύψει τις συναυλιακές ανάγκες του 80-90. Πλέον είναι πολύ λίγο για κλειστές συναυλίες. Με χωρητικότητα μόνο 1500 ατόμων είναι πολύ μικρό για τα δεδομένα της εποχής όπου οι μεταλλάδες έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας κλασικός συναυλιακός χώρος 2500-3000 ατόμων, κάνει επιτακτική την ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου. Αλλά πραγματικά δε θέλω να δώ εκεί ένα σουπερμάρκετ.

Και πάλι κρίμα.

ifinoi
01-02-2005, 09:57
omg...supermarket h de kserw gw ti allh malakia sth 8esh tou rodon... :(
ayto einai bebhlwsh... :(

VirusXI
01-02-2005, 10:00
Το Ρόδον γαμεί.-

warlord
01-02-2005, 10:14
gia mena pou eimai 30, metal synavleia = Rodon.

Running Wild, Accept, Saxon, Motorhead, Halford, Candlemass, Skyclad, Raven, Riot, Vicious Rumors, Saviour Machine, Paul Rodgers, Dio, Savatage, Camel, Robert Plant, Uriah Heep, Blue Oyster Cult...

Aksexastes vradies, parees pou exoun dialysei, filies pou dhmiourgithikan ekei mesa.

An theloun na to katedafisoun, as ksanaferou tous Motorhead (H tous Accept).

The_Painless
01-02-2005, 10:53
Το Ρόδον μας το αγαπάμε (σοβαρά). Ξενέρωσα λίγο, αλλά σκέφτομαι ότι το κτίριο δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ειδικά από τους σεισμούς και μετά. Από την άλλη... ιδιόχρηση; Wtf; :| Ελπίζω το νέο Ρόδον (ιχ) να το θυμίζει αρκετά :?

necropethamenos
01-02-2005, 11:13
Kai gw exw dei tosa kai tosa pragmata sto rodon. Kai aksexastes vradies kai ola afta pou eipate. Alla kserete kati? Exw vlastimisei kiolas me tin aforiti zesti kai to pastwma me atoma pou profanws itan 3 fores tosa osa to epitrepomeno orio tou xwrou.

Sto kalo kai na mi mas grafei.

I anwsi kai to rodon einai i etairia pou stoivazei sa zwa olous mas tosa xronia, enw plirwnoume tosa xrimata/synavlia pou tha eprepe TOULAXISTON na mas analogei LIGO BREATHING SPACE.

Sto diaolo na pane kai na MIN anoiksei kainourgio. Kapote na apofasisoun na kanoun kati sovaro stin athina.

jimid
01-02-2005, 12:00
Αθήνα

Έπειτα από 18 χρόνια λειτουργίας και έχοντας φιλοξενήσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της ροκ μουσικής -και όχι μόνον- το Ρόδον Κλαμπ, στην οδό Μάρνη 24, κλείνει τις πύλες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, η εταιρεία «Ανωση», που το διευθύνει, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα κλείσει λόγω «ιδιοχρησίας της ιδιοκτήτριας του κτιρίου εταιρείας».

Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι το Ρόδον θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι-έκπληξη, ενώ οι έρευνες για νέο χώρο συναυλιών έχουν ήδη αρχίσει.

Το Ρόδον Κλαμπ, ένας πρώην κινηματογράφος που είχε μετατραπεί σε αποθήκη, πρωτολειτούργησε τον Oκτώβριο του 1987, ως ο πρώτος επαγγελματικός κλειστός συναυλιακός χώρος.

Το πρώτο συγκρότημα που υποδέχθηκε στη σκηνή του, αν και υπό κατασκευήν, ήταν οι ανεξάρτητοι Αυστραλοί Triffids. Από τότε --και μέχρι την άνοιξη του 1991- υπολογίζεται ότι στο Ρόδον Κλαμπ εμφανίστηκαν περί τα 250 συγκροτήματα, ένας αριθμός που βεβαίως πολλαπλασιάστηκε τα επόμενα χρόνια.

Από το 1987 μέχρι σήμερα η σκηνή του φιλοξένησε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα στην ιστορία της ροκ μουσικής, και όχι μόνον: Ο Νικ Κέιβ, ο Ιγκι Ποπ, οι Pixies, οι Residence, οι Ramones, οι Stranglers, οι Siouxsie and the Banshees, οι Inspiral Carpets, οι Mano Negra, η Π.Τζ.Χάρβεϊ, η Μάριαν Φέιθφουλ, οι Divine Comedy, ο Τζον Λούρι και προσφάτως το συγκρότημα της χρονιάς, οι Franz Ferdinand είναι ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο Ρόδον Κλαμπ.

Οι τελευταίες συναυλίες στο χώρο, όπως των Sepultura και των Morcheeba, θα πραγματοποιηθούν ώς τα τέλη Ιουνίου.

news.in.gr

S-11
01-02-2005, 13:26
mias kai to phrame sto memorial...
egw to prwto live pou xa dei ekei htan gamma ray hammerfall (TRUE \m/)
bebaia to prwto live htan kati mhnes prin sto rockwave 97 opote thn par8enia thn eixa xasei oso afora ta live :P
alla nta3i ti na leme,stigmes ateleiwtes ekei mesa me chuck schuldiner sta liga metra mprosta mas ,ton weikath na afinei th ki8ara kai na feugei dixnontas mas oti paei gia katourima en wra live,ton lemmy na pinei mpyra kai na leei we are motorhead and we're gonna kick you ass,ton hansen na leei i want ouzo anti gia i want out,ton chuck billy na pinei to ena red bull pisw apo to allo kai ton di giorgio na glykokoitazei thn kikitsa twn darknova (kyriws gia to pws paizei mpaso dld :P ) ,duo malakes na paizoun ksylo gia mpaketa time machine ( E, POTE ! ) kai ena soro skhnika pou de 8a afisoun this xwro tou pe8anei....for sure :beerz:

warlord
01-02-2005, 14:13
Από το 1987 μέχρι σήμερα η σκηνή του φιλοξένησε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα στην ιστορία της ροκ μουσικής, και όχι μόνον: Ο Νικ Κέιβ, ο Ιγκι Ποπ, οι Pixies, οι Residence, οι Ramones, οι Stranglers, οι Siouxsie and the Banshees, οι Inspiral Carpets, οι Mano Negra, η Π.Τζ.Χάρβεϊ, η Μάριαν Φέιθφουλ, οι Divine Comedy, ο Τζον Λούρι και προσφάτως το συγκρότημα της χρονιάς, οι Franz Ferdinand είναι ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο Ρόδον Κλαμπ.

Οι τελευταίες συναυλίες στο χώρο, όπως των Sepultura και των Morcheeba, θα πραγματοποιηθούν ώς τα τέλη Ιουνίου.

Ektimoun to metal aytoi pou to grapsan (mania katadiokshs again :) )

freak brother
01-02-2005, 14:34
Το Ρόδον γαμεί.-

to rodon einai ta teleutaia 4-5 xronia etoimo na pesei..

MIA SUNAVLIA NA KANOUNOI MANOWAR EKEI KAI TERMA

(auto proteinw gia thn katedafish .. kai na tous entoixisoune sta mpeta gia kalotuxia kai merikes krues nuxtes tou xeimwna kapoioi true metallades pou pernane apo kei kai anapoloun ta perasmena megaleia tou true metal na akousoun mia mpasogrammh kai meta... (kala skaw))

jimid
01-02-2005, 14:35
Profanws kai sto in.gr tha egrafan ta pio pop onomata. Eleos dld. POly skepsi thelei?

Kai sto katw katw se noiazei? :)

freak brother
01-02-2005, 14:35
mias kai to phrame sto memorial...
egw to prwto live pou xa dei ekei htan gamma ray hammerfall (TRUE \m/)
bebaia to prwto live htan kati mhnes prin sto rockwave 97 opote thn par8enia thn eixa xasei oso afora ta live :P
alla nta3i ti na leme,stigmes ateleiwtes ekei mesa me chuck schuldiner sta liga metra mprosta mas ,ton weikath na afinei th ki8ara kai na feugei dixnontas mas oti paei gia katourima en wra live,ton lemmy na pinei mpyra kai na leei we are motorhead and we're gonna kick you ass,ton hansen na leei i want ouzo anti gia i want out,ton chuck billy na pinei to ena red bull pisw apo to allo kai ton di giorgio na glykokoitazei thn kikitsa twn darknova (kyriws gia to pws paizei mpaso dld :P ) ,duo malakes na paizoun ksylo gia mpaketa time machine ( E, POTE ! ) kai ena soro skhnika pou de 8a afisoun this xwro tou pe8anei....for sure :beerz:

kai gw

epoxes...

Stormrider
01-02-2005, 17:15
makari na ftiaksoun kati kalitero.

enitharmon
01-02-2005, 22:03
den kanei o xwros tis anamniseis, alla i synaulia

ki egw thymamai na perimenw eksw apo to Rodon gia na mpw Angra, alla kai sto Gagarin na perimena, to idio tha mou ekane

eseis exete dei kai pio polles synaulies ekei vevaia

NuC
03-02-2005, 21:30
egw ixa piasei mia pena the gathering ekei nomizw

ESTRANGED
09-02-2005, 04:41
Το Ρόδον γαμεί.-

to rodon einai ta teleutaia 4-5 xronia etoimo na pesei..

MIA SUNAVLIA NA KANOUNOI MANOWAR EKEI KAI TERMA

(auto proteinw gia thn katedafish .. kai na tous entoixisoune sta mpeta gia kalotuxia kai merikes krues nuxtes tou xeimwna kapoioi true metallades pou pernane apo kei kai anapoloun ta perasmena megaleia tou true metal na akousoun mia mpasogrammh kai meta... (kala skaw))

ton mlk!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Mitsmann
09-02-2005, 10:12
στο Ροδον εχω δει τους Ξερετεποιους.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

(Νεκροπεθ, στις τελευταιες συναυλιες παντως δεν ειχα δει breathless αδιαχωρητο....)

freak brother
26-02-2005, 14:57
Δέκα ανεπανάληπτες στιγμές τού «Ρόδον»

1 Tricky: Ο Tricky στην πρώτη του συναυλία επί αθηναϊκού εδάφους παρέμεινε στη σκηνή για περισσότερες από τρεις ώρες και μάλιστα σ' ένα περιβάλλον θεοσκότεινο. Η ώρα ήταν περασμένη, ο χώρος είχε αδειάσει και ο Tricky συνέχιζε ακάθεκτος... Την επομένη, οι διοργανωτές τού ζήτησαν -αν είναι δυνατόν- η συναυλία του να κρατήσει λιγότερη ώρα!

2 Ramones: Τέσσερις συνεχόμενες sold out βραδιές από τους Ramones, συναυλίες που το συγκρότημα ξεκινούσε κι έπαιζε δίχως διακοπές ανάμεσα στα τραγούδια του.

3 Iggy Pop: Πάντοτε οι εμφανίσεις του Ιγκι ήταν ακραίες. Εκείνη τη φορά όμως στο «Ρόδον» ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του, αφού έπαιξε τρία ολόκληρα τραγούδια... ολόγυμνος. Οι θηλυκού φύλου θεατές το ευχαριστήθηκαν δεόντως.

4 Mano Negra: Λίγο πριν από τη διάλυσή του, το γαλλικό συγκρότημα έδωσε μία από τις πιο εκρηκτικές συναυλίες που γνώρισε το κλαμπ. Πανδαισία ήχων, ρυθμών αλλά και χρωμάτων.

5 Faithless: Στην αιχμή του Σαββατόβραδου η ηλεκτρονική τους καταιγίδα μετέτρεψε το «Ρόδον», σε ορίτζιναλ χορευτικό κλαμπ. Χόρευαν ακόμα και αυτοί που στέκονταν στο φουαγέ.

6 Screaming Jay Hawkins: Η συναυλία του δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο, συμπεριλαμβάνεται όμως εδώ στη λίστα μας γιατί ήταν η τελευταία της ζωής του -λίγο μετά πέθανε. Η βραδιά κινηματογραφήθηκε (από τον Νίκο Τριανταφυλλίδη) και κυκλοφόρησε ως (εξαιρετικό) ντοκιμαντέρ.

7 Τρύπες: Ηταν από τις λίγες περιπτώσεις όπου από το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος κινδύνευσε ακόμα και η σωματική ακεραιότητα των θεατών. Σημειωτέον δε ότι μιλάμε για ένα ελληνικό συγκρότημα.

8 Soul ΙΙ Soul: Ηρθαν κι έπαιξαν σ' ένα κατάμεστο κλαμπ, ημέρα Πέμπτη, που ήταν και Τσικνοπέμπτη. Η συναυλία ήταν εξαιρετική, το συγκρότημα βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του και ουκ ολίγοι προτίμησαν να περάσουν μια διαφορετική, από τις συνηθισμένες, Τσικνοπέμπτη.

9 Franz Ferdinand: Από τις μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού περιπτώσεις που ένα γκρουπ έρχεται στην Ελλάδα τη στιγμή ακριβώς που είναι περιζήτητο παντού ανά τον κόσμο.

10 Blondie: Η αειθαλής Ντέμπι Χάρι σε μία από τις πιο «heart of glass» νύχτες τού «Ρόδον».

βασικα θα επρεπε να λεγοταν τα καλυτερα λαιβ που ΕΧΩ δει στο ροδον..
αντε μη γαμησω κανεναν_πιο_αλτερνατιβ_κουλτουρε_δημοσιογραφο

daydreamer
26-02-2005, 15:30
Ναι αλλά η φωτογραφία που έχουνε είναι Monster Magnet με την στριπτιζέζ!! :wink:

TheHeartcollector
26-02-2005, 16:01
βασικα θα επρεπε να λεγοταν τα καλυτερα λαιβ που ΕΧΩ δει στο ροδον..
αντε μη γαμησω κανεναν_πιο_αλτερνατιβ_κουλτουρε_δημοσιογραφο

Pesta xrysostome.....

Deniz
19-07-2005, 04:17
Το Ρόδον μετακομίζει στο Club 22... Κάτι που συζητιόταν έντονα τις τελευταίες μέρες, πλέον είναι επίσημο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που μόλις μας εστάλη:

Το ΡΟΔΟΝ με χαρά αναγγέλλει την μετακόμισή του στον κάτω χώρο του CLUB 22 (Βουλιαγμένης 22) με τίτλο: ΡΟΔΟΝ LIVE AT CLUB 22!

Το ΡΟΔΟΝ και το CLUB 22 είχαν πάντοτε κοινά στοιχεία:

- Πριν καν λειτουργήσει το Ρόδον στο Club 22 είχαν γίνει σημαντικές συναυλίες με συγκροτήματα / καλλιτέχνες όπως οι: Nick Cave, Wipers, Chills, Nits, κλπ. αλλά και πρόσφατα με: Thievery Corp., Spiritualized, Pink Martini, Cousteau, Peter Green, κλπ. κλπ.

- To Club 22 είναι ένα παρεϊστικο κλαμπ με νέους όλων των ηλικιών και ειδικά events, κάτι που ταιριάζει στην φιλοσοφία του Ρόδον.

- Το Club 22 διαθέτει σωστό εξαερισμό, air condition, θέρμανση, parking, κεντρική θέση για όλα τα Μ.Μ.Μ. (μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία), άψογη υποδομή και χωρητικότητα περίπου σαν του Ρόδον.

- Στο Club 22 οργανώνονταν σποραδικά συναυλίες όλα τα τελευταία χρόνια.

- Οι τεχνικοί του Ρόδον θα επιμεληθούν όλων των απαραιτήτων ηχητικών και φωτιστικών βελτιώσεων με ενοικίαση ή αγορά νέων μηχανημάτων, ώστε να μπορεί ο χώρος να φιλοξενεί κατά τον καλύτερο τρόπο καλλιτέχνες κάθε μεγέθους και απαιτήσεων.

- Η οργάνωση όλων των συναυλιών σε όλους τους τομείς θα γίνεται από την ομάδα του Ρόδον.

- Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα – όπως πάντα – για όλες τις εξελίξεις και βέβαια για το φθινοπωρινό πρόγραμμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΣΣΙΔ
ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Υ.Γ. Εννοείται ότι το Club 22 θα συνεχίσει τις γνωστές τους δραστηριότητες και στον πάνω όροφο αλλά και στον κάτω μετά το πέρας της κάθε συναυλίας, όταν αυτές υπάρχουν.

Πηγή: http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=7091

metamelia2
19-07-2005, 04:23
Κάβλα! Το Club 22 είναι 5 λεπτά απ'το σπίτι μου!

Deniz
19-07-2005, 04:29
Κάβλα! Το Club 22 είναι 5 λεπτά απ'το σπίτι μου!

Τώρα ξύνεις πληγές..sorry κιόλας...αλλά ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!! :evil: (φιλικά)
Το ρόδον στην μάρνης ήταν 10 λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια... :cry: :cry:
Επειδή είμαι λίγο άσχετος..σε ποια περιοχή είναι το club 22..? :roll:

metamelia2
19-07-2005, 04:33
Μετς. Λίγο πιό κάτω απ'το Καλλιμάρμαρο. Στην αρχή της Καλλιρόης. (ή Καλιρρόης είναι; Ή Καλλιρρόης; Ή Καλιρόης;)

XD
19-07-2005, 04:41
της Καλλιρόης. ( ή Καλιρρόης είναι; Ή Καλλιρρόης; Ή Καλιρόης; )
Kalkirohs. :sex:

metamelia2
19-07-2005, 04:53
Καλκίδια...

Kveldssanger
19-07-2005, 09:05
Το Club 22 είναι στην αρχή της Βουλιαγμένης, αμέσως μετά τις στήλες του Ολυμπίου Διός όπως έρχεσαι από Αθήνα (στάση Μακρυγιάννη λέγεται αυτή που πρέπει να κατέβεις). Κατά τ' άλλα όπως λέγαμε και τις προάλλες μάλλον δεν μου φαίνεται και ό,τι καλύτερο ως χώρος για live. Eλπίζω να με διαψεύσουν οι πρώτες συναυλίες. Θα μάθουμε σχετικά σύντομα I guess.

metamelia2
19-07-2005, 09:32
Υπάρχει κανας μάρτυς στο ER από την περίφημη συναυλία 2 τραγουδιών των Fall στο Club 22?

cronos
19-07-2005, 11:07
Υ.Γ. Εννοείται ότι το Club 22 θα συνεχίσει τις γνωστές τους δραστηριότητες και στον πάνω όροφο αλλά και στον κάτω μετά το πέρας της κάθε συναυλίας, όταν αυτές υπάρχουν.

Δηλαδή θα συμβαίνει κάτι ανάλογο με το unplugged των Anathema. Θα ξεκινήσει η συναυλία στις 8:30 και θα τελειώνει γρήγορα-γρήγορα πριν τις 10:30 για να αλλάξουν τον χώρο σε ορθάδικο.

Τί να λέμε, ο χώρος δεν είναι Ρόδον και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ. Το Ρόδον το ένιωθα σαν τον σπίτι μου. Έχω δεί πάνω από 35-40 συναυλίες εκεί. Ακόμα και στο Gagarin δεν ένιωθα το ίδιο άνετα. Ότι μετατροπές κι αν κάνουν, ο χώρος δεν είναι για metal συναυλίες. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ για να πάω στον χώρο αυτό.

Και όσον αφορά τις ανέσεις στα μέσα μεταφοράς που λένε, δεν θυμάμαι κανένα parking για αμάξια, αλλά ούτε το μετρό να είναι τόσο κοντά όπως υποστηρίζουν.

Μπελάς
19-07-2005, 12:48
Αν ειναι να φτιαχτει καλυτερος χωρος στο διαολο ας παει,ελπιζω μονο να μην ειναι σαν την μαλακια το Γκαγκαριν που αν και μεγαλο ειναι σε σκατα σημειο και τα ποδια σου πονανε στο πρςωτο μισαωρο λογω της κλισης που εχει.

daydreamer
19-07-2005, 13:59
Το Τραμ είναι κοντά στο Club 22... πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό το μέρος.

metamelia2
19-07-2005, 14:31
For your information:
Απ'το Club 22, το τραμ είναι 10' δρόμος με τα πόδια και το Μετρό Ακρόπολη ή Συγγρού-Φιξ κανα 20λεπτο.

Kveldssanger
19-07-2005, 14:34
Το Συγγρού-Φιξ πρέπει να είναι λίγο πιο κοντά αλλά έχω και καιρό να πάω οπότε δε θυμάμαι και πολλά. Πάντως για Club 22 βασικά βολεύουν τα λεωφορεία που φεύγουν από κέντρο και ανεβαίνουν τη Βουλιαγμένης αφού σε αφήνουν σχεδόν έξω από το Club.

cronos
19-07-2005, 14:50
Το Τραμ είναι κοντά στο Club 22... πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό το μέρος.

Το τραμ εξυπηρετεί μόνο τα νότια προάστια. Εγώ τί να το κάνω που μένω στα βόρεια? Αλλά και σαν μέρος που λές, είπαμε είναι ορθάδικο και όχι συναλιακός χώρος. Καλά μή νομίζετε και το Ρόδον, αλλά και το Gagarin, κινηματογράφοι ήταν παλιότερα. Γι'αυτό και έχει κλίση το Gagarin. Στο Ρόδον το έφτιαξαν αυτό με τα σκαλοπάτια και όλα ήταν μια χαρά.

metamelia2
19-07-2005, 14:55
Εγώ τί να το κάνω που μένω στα βόρεια?

450-550

Atheist
19-07-2005, 20:28
Απο που περνάνε αυτά? Σίγουρα όχι από Αγία πάντως.

@cronos: Lucifer από Insomnia ;p

metamelia2
19-07-2005, 20:33
Κηφισιά το 550 και Χαλάνδρι το 450. Και τα δύο πηγαίνουν Φάληρο. Από Αγιά Παρασκευή παίρνεις Α5, κατεβαίνεις Μαβίλη και από εκεί 450-550.

daydreamer
19-07-2005, 21:23
For your information:
Απ'το Club 22, η στάση Βουλιαγμένης του τραμ είναι 5' δρόμος με τα πόδια! Κι όχι 10' όπως λανθασμένα παρατήρησε ο Kalkiς. :)

metamelia2
19-07-2005, 21:54
Ο Καλκις όπως ξαναείπε, μένει στη περιοχή. Αν εσύ περπατάς γρήγορα δεν φταίω εγώ.

daydreamer
19-07-2005, 22:07
Ο Καλκις όπως ξαναείπε, μένει στη περιοχή. Αν εσύ περπατάς γρήγορα δεν φταίω εγώ.
...θα με χρονομετρήσω και θα επανέλθω! :)

metamelia2
19-07-2005, 22:14
Ελεύθερα. 1 και 3/4 Τσιγάρα είναι.

Atheist
19-07-2005, 22:29
Mου τη σπάνε οι γκόμενες που καπνίζουν.

metamelia2
19-07-2005, 22:39
Οι γκόμενες που στον μπήγουν;

Kuolema
19-07-2005, 22:43
Οι γκόμενες που κλειδώνουν threads;

metamelia2
19-07-2005, 22:47
Κρίμα θα'ναι...

Atheist
20-07-2005, 00:27
Όλες οι γκόμενες στον μπήγουν. Απλά η σαρκική αντίληψη φέρνει τον πόνο με lag και όχι εκεί που περίμενες.

Μπακ ον τόπικ τώρα κοπελιά ;p

cronos
20-07-2005, 07:40
Απο που περνάνε αυτά? Σίγουρα όχι από Αγία πάντως.

@cronos: Lucifer από Insomnia ;p

Πράγματι cronos απο Insomnia

Κηφισιά το 550 και Χαλάνδρι το 450. Και τα δύο πηγαίνουν Φάληρο. Από Αγιά Παρασκευή παίρνεις Α5, κατεβαίνεις Μαβίλη και από εκεί 450-550.

Φίλε μου ξέρω από λεωφορεία. Έχω γυρίσει όλη την Αττική με λεωφορεία και γνωρίζω πού πάει το 90% των λεωφορειογραμμών. Έχω ξαναπάει στο Club 22 με λεωφορείο και η πιο σύντομη διαδρομή είναι Μετρό μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί όποια λεωφορεία πάνε προς Βουλιαγμένης μεριά.

Acid Baby
20-07-2005, 18:24
Μόνο εμένα εκ πρώτης όψεως δε μαρέσει αυτή η ένωση; Εννοώ οτι μπορεί όντως να λειτουργήσει το θέμα όμως αφενώς το ρόδον ήταν και η τοποθεσία του, αφετέρου το Club 22 πολύ καλογυαλισμένο για ένα ροκ club. Δε ξέρω. Λίγο untrue και uncult.

freak brother
21-07-2005, 04:28
Μόνο εμένα εκ πρώτης όψεως δε μαρέσει αυτή η ένωση; Εννοώ οτι μπορεί όντως να λειτουργήσει το θέμα όμως αφενώς το ρόδον ήταν και η τοποθεσία του, αφετέρου το Club 22 πολύ καλογυαλισμένο για ένα ροκ club. Δε ξέρω. Λίγο untrue και uncult.

sumfwnw... alla einai mono 35 lepta me to lewforio apo to spiti mou :) :)

to rodon htan.. toulaxiston 1 wra + kai sunhthws den prolavaina kai to teleutaio lewforio :(

Deniz
14-10-2008, 23:47
http://i227.photobucket.com/albums/dd272/deniz84/DSC00069.jpg

:|

mage
14-10-2008, 23:59
:? :(

morphine
15-10-2008, 02:10
τα καλύτερά μας χρόνια, λοιπόν, εκτός από πολυκατοικία, έχουν γίνει και σούπερ μάρκετ. σκατά.

LokiTricksterGod
15-10-2008, 02:14
αχ οι μνήμες. therion. sepultura.

εχμ. αυτά.

young'un here. ;p

BURNIN AMBITION
15-10-2008, 02:24
virgin steel
trupes
de morw na thumithw ti exw dei ekei exw dei apeires sunaulies alla autes mou erxontai re gamwto sto mualo....
gia voithiste

morphine
15-10-2008, 02:34
γω ως μικρή παιδούλα είχα δει τους STRATOVARIUS :dfinger: κι είχα ερωτευτεί το γκομενάκι τον κοτιπέλτο ή όπως τον λένε κι είχα γυρίσει σπίτι μες στον έρωτα με τα αυτόγραφά μου και τα όλα μου και την άλλη μέρα είχα σχολείο αλλά ξενύχτησα γιατί τον σκεφτόμουν κι είχα βάλει έναν φοβερό ήχο στα πλήκτρα και έπαιζα το black diamond και ζούσα μεγάλες στιγμές.
!!! (http://www.youtube.com/watch?v=9eQi1b6hRZA)
εφταετία και βάλε έχω να το ακούσω.
άντε επόμενο τόπικ για το διόνυσο.
.

Out Of The Body
15-10-2008, 03:39
Κάπου ανάμεσα στα παρoντικά ζαμπόν και τα τυριά είχα δει τα παρακάτω:

Cradle of Filth (12/11/2000)
Rotting Christ (14/01/2001)
Nevermore, Annihilator (18/03/2001)
King Diamond (08/04/2001)
Dimmu Borgir (21/09/2003)
Nevermore (11/10/2003)
Wolfsheim, ...And Also the Trees (09/05/2004)
Pain of Salvation (21/11/2004)
Blackfield (27/11/2004)
Cradle of Filth (19/02/2005)
Sepultura (21/03/2005)
Anathema (08/05/2005)
Isis, Jesu (21/05/2005)

Και μετά έκλεισε. Και ένα δάκρυ κύλησε...

BURNIN AMBITION
15-10-2008, 05:26
tipota apo auta den exw dei. mono ta 2 pou proanefera re pousti mou prepei na vrw ta palia eishthria pou fulaga

thumithika

dream theater pou paizan maiden.prpei na skeftw kai alla

ante na spasw to mualo mou

Out Of The Body
15-10-2008, 08:36
Για να σε βοηθήσω (αν και είμαι ακόμα μικρούλης), στο Ρόδον έχουν παίξει κατά καιρούς οι παρακάτω:

Kreator, Death, Accept, Iced Earth, Steve Vai, Malmsteen, Monster Magnet, Spiritual Beggars, Amorphis, Grave Digger, Deicide, Morbid Angel... Και άλλοι, πολλοί άλλοι...

Τρύπες, Active Member, Διάφανα Κρίνα

Είναι 8 το πρωί δεν έχω κοιμηθεί, δε μου έρχονται άλλα.

GuardianOfIvorytower
15-10-2008, 10:01
Πάρα πολλές συναυλιακές αναμνήσεις, αλλά θα σταθώ σε 2: Fates το 99 κ Death.-

Kalt
15-10-2008, 10:38
Blackfield (27/11/2004)

Ela re.. eixes paei kai su Blackfield? :) Eisai o protos pou petuxaino..
Ta gaylikia na kove o Aviv kai tha tan teleia..

I periptosi tou Dionusou isos einai akomh xeiroterh... pou egine estiatorio. :|

kontan
15-10-2008, 11:54
giati 3e8aythke ayto gamw to kerato........? :|

Rush
15-10-2008, 16:35
:(

Savatage 96
Skyclad 96
Cathedral 96
Virgin Steele 96
Gamma Ray 97
Saxon 97
Nevermore Iced Tea 97
Mercyful Fate/Mouggos king diamond 97
Riot 98
MOTORHEAD 98
Nevermore 99
Fates 99 (h kalyterh synaylia ever imo)
Camel 2000

and the road goes on forever...

Out Of The Body
15-10-2008, 17:06
Rush, εσύ είσαι παλιός!!! Εγώ τότε ήμουν πιτσιποπάκι.

Kalt, είχα πάει. Αν θυμάμαι καλά έχουν ξανάρθει άλλη μια φόρα, όχι όμως στο Ρόδον. Δε με ενοχλούν τα "gayλίκια", εγκρίνω, εγκρίνω! Καλλιτέχνης, γαρ.

VirusXI
15-10-2008, 17:24
Nevermore/Annihilator, Covenant, My Dying Bride, Spiritual Beggars, Paradise Lost, Monster Magnet, Isis.

'Αργησα να το ζήσω γαμώτηνεπαρχία. Χαλαρά ο καλύτερος ηχητικά χώρος eh.
Κιέγινε όντως σουπεμάρκε.

GuardianOfIvorytower
15-10-2008, 18:13
:(

Savatage 96
Skyclad 96
Cathedral 96
Virgin Steele 96
Gamma Ray 97
Saxon 97
Nevermore Iced Tea 97
Mercyful Fate/Mouggos king diamond 97
Riot 98
MOTORHEAD 98
Nevermore 99
Fates 99 (h kalyterh synaylia ever imo)
Camel 2000

and the road goes on forever...

Ότι καλύτερο έχω δει/βιώσει/απολαύσει συναυλιακά.

Ford Prefect
15-10-2008, 18:17
E, βλέποντας την λατρεία στην περιοδεία του Land of the Free.

regularpaul
15-10-2008, 19:13
Το 89 η από πάνω, κάπου στα μέσα 90's οι απόκάτω για να ζηλέψουν nothin'man/burnin' :D

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/rodon.jpg

προσέξτε τιμές,
(στο ελληνικό φεστ το ρόδον ήταν κατάμεστο...)

2 χρόνια νωρίτερα έπαιζαν οι Wipers :cry:

Kalt
15-10-2008, 19:32
Αν θυμάμαι καλά έχουν ξανάρθει άλλη μια φόρα, όχι όμως στο Ρόδον.

Alles duo vasika. Th mia itan prin bgaloun to deutero album sto Likavitto mazi me Van Der Graaf Generator kai Porcupine Tree, kai tin alli sto Fuzz opou de piga.. de m arese idiaitera o diskos opote..

Sto Likavitto eixan ton kalutero ixo pou exo akousei se sunaulia. Ena prama les ki akous CD.

Out Of The Body
15-10-2008, 20:26
Α, γειά σου.

Παύλο είσαι ΓΕΡΟΣ!

BURNIN AMBITION
16-10-2008, 04:04
regular paule se misw re file

VirusXI
16-10-2008, 04:21
με 9,5€ Ramones eh?
:!:

Out Of The Body
16-10-2008, 04:27
Έλα ρε 'σύ. Τα 3.500 χιλιάρικα τότε ήταν πολλά. Όχι όσο είναι τα 30 ευρώ σήμερα, αλλά ήταν πολλά.

VirusXI
16-10-2008, 04:30
Κάτι ανάλογο νομίζω θα χε 40αρο50άρικο σήμερα. Το 30άρικο είναι η βάση. Αναλογιζόμενοι μεγέθη μπαντών και διοργανωτών eh.

Out Of The Body
16-10-2008, 05:04
Είδες. 3.500 χιλιάρικα ίσως να ήταν πιο πολλά και από 30 ευρώ σήμερα. Όπως και νά χει στο Ελλάντα κάθε εποχή τον κώλο μας μας πιάνουν.

(Μου 'πε Κοντάν ότι κάτι με θες. Είμαι στις υπηρεσίες σας κυριέ μου.)

VirusXI
16-10-2008, 05:20
Τώρα απλά μας τον παραπιάνουν.

(Θα το διευθετήσουμε το θέμα μίστερ, σπεύδοντας ίσως τις διαδικασίες :!: )

Και μετά απ'το σύντομο οφφτόπικ διάλλειμα, πείτε μας τι άλλο καλό έχετε δει στο νυν-σουπερμάρκε!!!!

Out Of The Body
16-10-2008, 05:27
Παζάρι δίσκων ωρέ! Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Είχα πάρει και το Non serviam, που τότε ήταν δύσκολο να το βρεις...

Jim Dandy Mangrum
16-10-2008, 12:39
8a paw na kse8apswta eishthria kai 8a kanw kai gw mia omorfh lista..... :touched: