View Full Version : tragoudistes brutalomelodikoi studio day TIPS
kai brutaloagressivadika kai melwdika fwnhtika
hmera hxografas
peite kana tip
diatrofh,posh wra prin,tsai ,nero whatever
paradeigma hxografish 3 to messhmeri me 8 to brady,3ypnhma stis 12
peite ti einai kalitero na ginei
sobares MONO, PLZ , apanthseis
Dragonlord
28-01-2005, 23:05
Καλό είναι να έχεις χωνέψει, άρα φαγητό 2-3 ώρες πριν...
katwrimos
28-01-2005, 23:53
o necropethamenos tha elege to arkivos antitheto, diladi na fas souvlakia 5 lepta prin :?
ela sobara leme
kana rofhma typou tsai me meli ktl peite
Έχω μια συνταγή για σένα...
Θα βάλεις σ'ένα μπρίκι τα ακόλουθα, από τρεις κουταλιές το καθένα:
-νερό
-μπράντυ(ή αν δεν έχεις, κονιάκ ως δεύτερη επιλογή)
-λεμόνι
-μέλι
Θα τα βράσεις ανακατεύοντάς τα, μέχρις ότου γίνουν ένα σχετικά πηχτό μίγμα. Αυτό θα πρέπει να γίνει καμιά ώρα πριν την ηχογράφηση, και θα πρέπει να πιείς λίγο (3-4 κουταλιές της σούπας φτάνουν, γιατι μετά δεν θα κάνεις φωνή αλλά κεφάλι), και αργά-αργά. Επιπλέον, γαργάρες με αλατόνερο ή εισπνοές θερμών υδρατμών πιο πριν θα βοηθούσαν. Τώρα, αυτά είναι για ν'ανοίξει και να μαλακώσει η φωνή, για brutal φωνητικά δεν ξέρω, ίσως θα'ταν καλύτερα αν έκανες πρώτα τις καθαρές φωνές, υπό την επίδραση του "ματζουνιού", και αργότερα τα brutal.
Και φαγητό, όπως θα φαντάζεσαι, λίγο κι ελαφρύ 3-4 ώρες πριν την ηχογράφηση.
Αυτά τα ολίγα
Eric Theodore Cartman
29-01-2005, 01:18
Kane kai ligo kefali na xalarwseis, giati to agxos pragmatika tha skotwsei th fwnh sou. Mia protash metaksy sovarou kai asteiou. :?
nta3i exw 3anagrapsei 3 fores agxos ligo ews ka8olou pleon,apla h8ela kati aplo pou na metaferete se mpoukali px giati 8elw kai mia wra kai bale na paw apo salamina dafnh
necropethamenos
29-01-2005, 18:45
loipon
milwntas gia mena panta e
oi brutalies prepei na ginoun prwta. Ok, mporei na mi doulevei me olous pantws egw ama tragoudisw kanonika gia wra meta de mporw na gkariksw tis prokopis.
Episis, kati liparo sto laimo sou einai oti prepei ligo prin gkarikseis.
oxi na varystomaxiaseis vevaia, apla i ligda tha vgalei ligda, apla kai omorfa :)
ama brutaliaseis arketa kai an exeis skeftei melwdika fwnitika pou EINAI mesa sta oria sou pragmatika (i.e. oxi "pseftika") tote tha ta pas perifima, mporw na pw (skeptomenos to live mas diladi) oti tha eisai poly kalyteros kiolas.
aftia :)
eyeamflesch
29-01-2005, 21:35
aFto me to melato aBgo pianei?
de 3erw giauto rwtaw pou nai kanas ethiris
bebaia kalo 8a tan na pei kapoios pou na tragoudai opws egw (dld kai ta duo oxi mono brutal oxi mono melwdika ) allwste egw pote den h8ela na ginw tate(xmmm twra pou sto skeftomai stous soulfade to h8ela :P ) ,oxi oti me xalaei pros 8eou apla eimai pio ths hetfieldilas kai ths anselmilas :P
loipon
milwntas gia mena panta e
oi brutalies prepei na ginoun prwta. Ok, mporei na mi doulevei me olous pantws egw ama tragoudisw kanonika gia wra meta de mporw na gkariksw tis prokopis.
Episis, kati liparo sto laimo sou einai oti prepei ligo prin gkarikseis.
oxi na varystomaxiaseis vevaia, apla i ligda tha vgalei ligda, apla kai omorfa :)
ama brutaliaseis arketa kai an exeis skeftei melwdika fwnitika pou EINAI mesa sta oria sou pragmatika (i.e. oxi "pseftika") tote tha ta pas perifima, mporw na pw (skeptomenos to live mas diladi) oti tha eisai poly kalyteros kiolas.
aftia :)
koita apo tis probes exw parathrhsei ta e3hs
a.psyxologia (pianw to max mou otan eimai KALA,exw gamhsei ktl h' akoma kai an exw polla neura-alla neura oxi stenaxwria- kai tsitwnw)
b.gemato stomaxi (pote de mporw na apodwsw ok me adeio stomaxi,alla pote de mporw na bgalw fwnh an tragoudisw MWLIS exw faei,opote 8elei kapoia wra prin)
c.alkool (an exw kopanisei kammia mpyra exw pio poly neuro)
d.apofasistikothta (an prepei na gamhsw 8a to kanw pou na gyrisei h gh toumpa,bebaia h apodosh de 8a nai panta h idia an den isxyoun ta a kai b kyriws)
o paragontas kapnisma pote de me epireazei an yparxoun ta proanafer8enta h o syndiasmos kapoiwn apo auta
auta ,alla den einai kai eukolo na sou rxontai ola opws ta 8es panta,giauto 8a prepei na exoume kai mia lysh gia tis dyskoles stigmes(giauto epsaxna kai kapote to spray pou ka8arizei to laimo)
O tragoudiarhs mas pantws to mono pou kanei prin hxografhsei einai na pinei mphres kai na kapnizei sa pousths.
poion phrate telika?
off topic
tpt neo na akousoume ?
an de kanw la8os psaxnate gia neo singer?
ex-Hedon Cries. Epishs tragoudaei kai paizei tumpana se ena-duo akoma groups. Me auton kaname to live sto ER fest 3. To 3eroume xronia kai einai ths "pareas", apla einai phgmenos mia zwh. Paizei tumpana, plhktra, ki8ara kai tragouda apo AC/DC ews Cannibal.
symposium_lexotanil
31-01-2005, 17:05
kai einai o kalyteros brutalotragoudistis stin ellada.min ksexniomaste.
Witchkiller
31-01-2005, 19:20
Prepei oposdhpote na exeis xwnepsei gia na exeis antoxh.
An thes pio brutal apotelesma pineis kai kamposo gala.To gala kanei to salio na kollaei m'apotelesma na exeis pio "stroggilh"fwnh.
Na pineis nero.......
Na mi kapnizeis
Oti de kanei o Stormtrooper dhladh.........
to na mh kapnizw sxedon adynato ta alla ok :)