PDA

View Full Version : [Cinema] The Grudge (2004)

jimid
24-01-2005, 04:31
Pio tromaktiki apo to ring alla pio ftwxi se senario.
:fear:

Tin eide kanenas allos?

Gia peite apopseis

Buddy Lackey
24-01-2005, 04:40
To Ju On les? An nai
http://www.electricrequiem.com/viewtopi ... light=juon (http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=3809&highlight=juon)
plz
plz
plz

KANTE SEARCH

Ithilmir
24-01-2005, 04:52
Νομίζω εδώ λέει για το Grudge, που απ'ότι έχω καταλάβει είναι το αμερικανικό remake του γιαπωνέζικου Ju-on. Έχω δεί μόνο το Ju-on -μέτριο μου φάνηκε,και ελάχιστα τρομαχτικό- ,και το trailer του Grudge ,που έχει ακριβώς τις ίδιες σκηνές με το Ju-on.Στο trailer.

Solo Carriera
24-01-2005, 05:02
omg, παίζει η buffy; όντως, πολύ τρομακτικό.

Acid Baby
24-01-2005, 05:13
lame tainia to ju on.

Buddy Lackey
24-01-2005, 07:16
Νομίζω εδώ λέει για το Grudge, που απ'ότι έχω καταλάβει είναι το αμερικανικό remake του γιαπωνέζικου Ju-on. Έχω δεί μόνο το Ju-on -μέτριο μου φάνηκε,και ελάχιστα τρομαχτικό- ,και το trailer του Grudge ,που έχει ακριβώς τις ίδιες σκηνές με το Ju-on.Στο trailer.
Gia na to sigkrinei me to ring, mallon to giapwneziko ennoei.
Dld ok tha mou peis kai gia to amerikaniko the ring, alla ta iapwnezika sygkrinontai. Tespa jimid ksekatharise gia poio milas gia na kseroume (an lockaroume)

jimid
24-01-2005, 09:53
Milaw gia to amerikaniko.

I buffy an kai einai prwtagwnistria den polypaizei stin tainia.

Carcass_
24-01-2005, 16:17
Ma kala poso kseftules einai oi amerikanoi ? Den exei oute 1 xrono pou kukloforhse to ju on kai to kanane remake ? Poso gia ton poutso pia ?

The Butcher
24-01-2005, 16:26
+me ton idio skinotheti tou giapwnezikou. giati na paei kapoios na to dei? :?

necropethamenos
24-01-2005, 16:55
egw akoma to giapwneziko den to exw dei, einai spiti kai me perimenei. I alitheia einai oti prokeitai gia mia eparkws tromaktiki tainia, pragmati apogoitefsi to senario, omorfi skinothesia - tipota fovero omws.

Oi sygkriseis me to ring einai adikes, eidika me tin giapwneziki trilogia pou einai apla FANTASTIKI.

kai panw ap'ola: Ring 0: birthday.

OL DE MANI.

freak brother
24-01-2005, 17:10
egw akoma to giapwneziko den to exw dei, einai spiti kai me perimenei. I alitheia einai oti prokeitai gia mia eparkws tromaktiki tainia, pragmati apogoitefsi to senario, omorfi skinothesia - tipota fovero omws.

Oi sygkriseis me to ring einai adikes, eidika me tin giapwneziki trilogia pou einai apla FANTASTIKI.

OL DE MANI.

protimw genika na mhn vlepw kanena amerikaniko remake
ta remakes eidika prosfatwn tainiwn einai arpaxtes-anamashmata pou deixnoun pantelh eleipsh empneushs kai exoun stoxo to amerikano vlaxiko koino pou den exei idea to ti ginete pagkosmios apo tainies kai den prokeite na dei pote giapwnezikh tainia (gia thn akriveia mporei na mhn xerei oti yparxoun giapwnezikes tainies)

to na pas cinema kai na deis to remake mias tainias pou thn exeis spiti sou kai den thn exeis dei einai to ligotero vlakeia :p

necropethamenos
24-01-2005, 17:53

OL DE MANI.

ta remakes eidika prosfatwn tainiwn einai arpaxtes-anamashmata pou deixnoun pantelh eleipsh empneushs kai exoun stoxo to amerikano vlaxiko koino pou den exei idea to ti ginete pagkosmios apo tainies kai den prokeite na dei pote giapwnezikh tainia (gia thn akriveia mporei na mhn xerei oti yparxoun giapwnezikes tainies)

to na pas cinema kai na deis to remake mias tainias pou thn exeis spiti sou kai den thn exeis dei einai to ligotero vlakeia :p

spiti mou eida kai to remake. apla katevike prwto.

freak brother
24-01-2005, 23:52

OL DE MANI.

spiti mou eida kai to remake. apla katevike prwto.

:D
pairnw pisw oti egrapsa
me esvhses pragmatika
xexexe
:**

MoRmEnGiL
29-01-2005, 17:00
mhn akouw gia to the grudge.ntroph pia.prototyphste ligo ,kante kati monoi sas gamw thn declaration of independance sas!!!