PDA

View Full Version : Your 1st Live experience.

silencerius
22-01-2005, 11:03
Hmoun panta periergos. Pws niwsate osoi exete paiksei se live, tin prwti sas fora?
Perigrapste kai tin fasi genikotera, banda, stil, klp. Pws paiksate? Agxos?
Isxyei gia olous tous mousikantides kai gia tragoudiarides e :P
Share your experience :)

NuC
22-01-2005, 11:08
ama pieis mia mpira meta mpaineis sto avlaki. tin prwti mou fora imoun poli mikros gia na pinw otidipote opote xestika panw mou. mou pese kai i pena.

se ftiaksa? 8)

silencerius
22-01-2005, 11:09
o malaka.
Pes more re :) Ti skata eftiases? Xestikes apanw sou? Pespes

NuC
22-01-2005, 11:13
nai leme. etrema.alla mono tin proti fora. to 8ema einai na mi xesteis polu. oxi na min xesteis.

katwrimos
22-01-2005, 13:44
plaka eixe

S-11
22-01-2005, 15:19
FASH EIXE KAI GELIO ALLA SKATA HXOS KAI APODOSH :p

EDIT:rodeo 2002 me s11

Coroner
22-01-2005, 15:50
Eixe gamw ta gelia. Xesmenos apo to agxos. To group legotan Odium kai paizame dika mas me ellhniko kai aggliko stixo kai kati diaskeues apo metallica, therapy, cranberries(lol). To 96 htan. Ta mallia demena, de kounh8hka oute mia stigmh kai espase kai h xordh tou allou ki8arista, opote anagkasthka na pai3w duo kommatia monos mou. Epishs hmoun xesmenos giati oi epomenoi kai kala gamagan, epaizan metallica, priest kai epaizan kai ta solo (wouaou)...

Genika gia ptwto live phge mia xara.

Tonosalata
22-01-2005, 15:55
egw eimai genimenos gia thn skhnh
...
ok etreman ta podia mou

katwrimos
22-01-2005, 15:59
emena to proto mou live itan stin katalipsi tou sxoleiou mou, iksera to 90% tou koinou opote den eixa agxos :D

Genika ti moni fora pou eixa AGXOS se live itan me tous System Shock stin kalamata, kai tote den imouna idietera agxomenos alla o necropethamenos itan kai mou metedide ena komati tou agxous tou

Tonosalata
22-01-2005, 16:15
poso zigize?

Acid Baby
22-01-2005, 17:25
hm egw de thimamai akrivws poia itan i prwti empiria se live kathoti sto sxoleio eixa emfanistei se diafora fests n stuff, alla as poume prwti sinavlia kali kali pou na thimamai kai na exw na lew oti itan prwto mou live itan me tous AB se ena festpou paizan oloi punk kai imastan to mono rock group opote o kosmos itan ston kosmo tou kai etsi den eixa polu agxos. To deftero live pou itan mia wra meta allou itan gamato pantws kai den eixa kai polu track. Ws tragoudistis exw diafora sto mialo mou prin to live giati prepei na kanw zestamata afwnies klp logw twn apaitisewn twn kommatiwn klp.

S-11
22-01-2005, 17:45
pfff mou leipei ypnos kai ksexnaw
prwto live htan me tous soulfade sto palio woodstock sto peristeri (telh 99 h arxes 2000 nomizw) kai 8hmamai oti kai mono pou skeftomoun oti sth skhnh pou tragoudaw htan prin kati meres oi haunted oi mayhem kai de kserw kai gw poioi alloi ,etrema oloklhros apo to agxos
pantws katatalla egamhkamen ekeinh th mera kai otan eida teleiws agnwsto atomo sto koino na tragoudaei tous stixous tou marked angels xesthka apth xara mou :D

Eric Theodore Cartman
22-01-2005, 19:36
H dikia mou prwth fora htan me kati palikaria pou mou zhthsan na paiksw mazi tous giati o plhktras tous eleipe ekswteriko. Htan sto rodeo, mazi me tous Darkest Hour. Paiksame gyrw sto 50lepto ap'oti thymamai, merika dika tous, kati diaskeves anathema, to say just words, ena rotting christ kai kati alla sapia. Ntaks, den eixa agxos opws perimena giati apo thn skhnh me ola ta provolia, den vlepeis to gkozmo katw. Eimane poly kyrile, ekana kati gamistera lathakia pou ta kalypsa omws. Htane wraia.

The_Painless
24-01-2005, 13:23
Χμ, η πρώτη φορά ήταν και η τελευταία. Ήταν σε ένα λύκειο στο Χαλάνδρι και πραγματικά δεν ξέρω γιατί παίξαμε. Το '97 αυτό. Δύο δικά μας κομμάτια και δύο διασκευές. Η μία Metallica και η άλλη νομίζω Zeppelin (......). Άγχος πολύ. Στο τελευταίο κομμάτι άφησα το μπάσο :shock: και πήγα να ανταλλάξω τηλέφωνο με έναν ωραίο drummer μιας άλλης μπάντας :shock: Κάποιος_πιο_ευσυνείδητος_γιούζερ.

jimid
24-01-2005, 14:28
Prwti fora live epaiksa mpasso :shock: stin prova gia tin apofoitisi tou aderfou mou apo to sxoleio. Mia mpalantitsa pou eixe grapsei o aderfos mou paiksame opote agxos den ypirxe mias kai kaneis iksere to kommati :P

EDIT: Koino gyrw sta 300 atoma

VirusXI
24-01-2005, 16:39
Το 1ο λάιβ ήτανε καλή φάση. Είχαμε φάει χαλασμένες πίτσες και μας είχε πιάσει κόψιμο (γαμημένοι χορηγοί) και απ΄το άγχος γενικά τα κομμάτια από doom-oriented βγήκαν thrash. Αλλά ήταν gg =)

Παρευρέθηκαν ο buddy κ νομίζω κ ο sympos :pink:

necropethamenos
24-01-2005, 17:49
prwto live ever, 1999 i 2000 me obscure natus sto Woodstock. To mono pou thymamai einai oti prin apo mas paizan oi Violet Vortex.

TRELLO agxos, gamisame kai deirame, fwnitika growling kai gynaika on-stage kai ta 2 GAMATA kai 2 meres meta (i mia?) to dialysame.

To pio adikoxameno sygkrotima ever, ante na dw pws tha to perimazepsw (kanw kapoies kiniseis vevaia, alla...).

deftero live 2003 - ANWRIMOI - skotwsame me dynami, isopedwsi leme, oute pou katalava ti egine. E, deite to dvd :p. Edw pou ta leme oi misoi apo dw mesa itan ekei.

trito, AKOMA PIO POLY AGXOS, kalamata me system shock support stous nightfall. Mono pou ekei den epaiza kithara alla "tragoudousa" opote mou eixe paei to skato sti kaltsa.

wp, ti elege to topic, prwto live? oops.

ang69
24-01-2005, 18:01
To 1993 τραγούδησα το "I'd like to build the world a home" και το "We are the world" στη γιορτή του φροντιστηρίου αγγλικών μου στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, γάμησα κι έσπειρα και μετά μου ζητάγανε αυτόγραφα οι μαμάδες των συμμαθητών μου.

The_Painless
24-01-2005, 18:08
Α κι εγώ πέμπτη δημοτικού τον "Έφεδρο Ανθυπολοχαγό" (κοιμάται μες στο χιόοονι) ή μάλλον ένα chorus, στην πέμπτη δημοτικού νομίζω. Πολύ ρόμπα :oops:

symposium_lexotanil
24-01-2005, 18:13
Το 1ο λάιβ ήτανε καλή φάση. Είχαμε φάει χαλασμένες πίτσες και μας είχε πιάσει κόψιμο (γαμημένοι χορηγοί) και απ΄το άγχος γενικά τα κομμάτια από doom-oriented βγήκαν thrash. Αλλά ήταν gg =)

Παρευρέθηκαν ο buddy κ νομίζω κ ο sympos :pink:

mpa den prepei na moun ego,ektos ki an den to thymamai.mia fora mono sas eixa dei,alla esy isoun stin eksotiki symi.sto idio live headliners itan oi flames (random geloio emoticon)

choir macabre :pink: kai polla g.

symposium_lexotanil
24-01-2005, 18:16
episis to group tou nekropethamenou (obscure natus) itan to kalytero prama pou xei vgalei pote i ellada sto "atmosferiko metal" kai de nomizo oti pote tha vgei kati kalytero.
nekropethamene,zitao tin adeia na kano kopies to demo (to opoio simeioteon einai entelos epaggelmatiki fasi - apsogo booklet,syskevasia ktl) kai na to moirazo ston kosmo.

VirusXI
24-01-2005, 18:16
Στο Άωτον ήταν αυτό κ ίσως το μπερδεύω με την ραβασάκι-φάση, χοχοχο. Ήμουν σίγουρος οτι ήσουν στο slapstick όμως.

symposium_lexotanil
24-01-2005, 18:20
slapstick exo paei kai tis 2 xronies pou egine,alla oxi tis metal meres.
ravasaki-fasi sto party gamise ta panta \m/
black metal re mounia.

to live pou sy isoun fantaros itan ki auto sto aoton pantos.episis eixan paiksei kai kati paidakia (mikra omos e) apo ton kissamo,oi real fiction,oi opoioi eixan apisteuto tragoudisti-xosimo kai enan kitharista pou den itan me tpt pano apo 12 xronon.

:offtopic: omos

VirusXI
24-01-2005, 18:28
slapstick exo paei kai tis 2 xronies pou egine,alla oxi tis metal meres.
ravasaki-fasi sto party gamise ta panta \m/
black metal re mounia.

to live pou sy isoun fantaros itan ki auto sto aoton pantos.episis eixan paiksei kai kati paidakia (mikra omos e) apo ton kissamo,oi real fiction,oi opoioi eixan apisteuto tragoudisti-xosimo kai enan kitharista pou den itan me tpt pano apo 12 xronon.

:offtopic: omos

:offtopic:
Ήταν και το καλύτερο λάιβ των Choir Macabre, προφανώς γιατί έλειπα εγώ =)
'Ασχετο αλλά την ίδια μέρα με το ER φεστ 3 έπαιζαν κάτω οι Thornbraced που γαμέυουνε. Αν ξαναπαίξουν πήγαινε οπωσδήποτε. Χανιώτικη metal σκηνή ρε μουνιά \m/
:offtopic: τέλος / άιάρσί.

Witchkiller
24-01-2005, 19:02
Prwto live s'ena anarxosteko sth Pathsiwn pou legetai Kontra.
Ok,plaka eixe.Kamia 30aria atoma,to 99 an thimamai kala.
Ena salonaki htan,ola tsita kai ola omorfa.Na nai kala o aderfos mou pou eswse kai ton enysxith mou ekeinh th bradia(ton eixa balei panw s'ena trapezi kai apo to "gkazi"arxise na thn kanei pros to patwma xwris na parw xampari)........

Agxos eipate?

XA

necropethamenos
24-01-2005, 19:17
episis to group tou nekropethamenou (obscure natus) itan to kalytero prama pou xei vgalei pote i ellada sto "atmosferiko metal" kai de nomizo oti pote tha vgei kati kalytero.
nekropethamene,zitao tin adeia na kano kopies to demo (to opoio simeioteon einai entelos epaggelmatiki fasi - apsogo booklet,syskevasia ktl) kai na to moirazo ston kosmo.

kanena provlima, an endiaferesai exw apeira ekswfylla kai opisthofylla apo to typografeio nomizw (kapou!)

VirusXI
24-01-2005, 19:20
μοιράσθε μου και μένανε 1 πληζ.

necropethamenos
24-01-2005, 19:25
malakes akoma omws ponaw gia ekeino to sygkrotima. Kai panta grafw kommatia klp alla pote den exw xrono na to kanw. Dedomenou oti den thelw na paratisw ta yparxonta.

barak
25-01-2005, 17:58
To '93 se ena festival ths kne (mpliaxxx) sthn alex/polh, me ena punk/hc group pou epaiza kithara, imoun liwma kai oute katalava pote anevika sth skhnh kai pote katevika..h sinthesh tou koinou eixe fash pantws, kammia 50aria punkia kammia 100aria metala kai kamia 30 papoudes kai giagiades (tou komatos ) pou fonazan "mpravo paidia mpravo" :lol: :lol:

S-11
25-01-2005, 18:01
prwto live ever, 1999 i 2000 me obscure natus sto Woodstock. To mono pou thymamai einai oti prin apo mas paizan oi Violet Vortex.

TRELLO agxos, gamisame kai deirame, fwnitika growling kai gynaika on-stage kai ta 2 GAMATA kai 2 meres meta (i mia?) to dialysame.

To pio adikoxameno sygkrotima ever, ante na dw pws tha to perimazepsw (kanw kapoies kiniseis vevaia, alla...).

sto idio festival eimastan-diaforetikes meres

taraaam!
03-11-2005, 17:47
hahahah gamw ta topics!!!
emena htan to "ths agaphs aimata" (polu doomiarika riffs)
10 xronwn se sxolikh giorth loool
e k epishma me mia mpanta pou epaiza plhktra k ekana backing vox.Vghka prwth sth skhnh mes sta kapnogona gia na paiksw ena autosxediasmo se intro fash ta plhktra htan sthn allh akrh tou terastiou stage k eprepe mesa sto skotos to aenaon na perasw ta kalwdia mesa ap thn kapna k na paw na paiksw...mia xaraaaa-dra.sth sxolh mwraith s ena k gamw ta fests me super mhxanhmata.Klasika diaskeues trooper,fade to black,watching over me apo iced earth k savatage mexri old man's child,paradise lost k death.eixe ginei k allo ena petuxesmeno live me kati alla paidia alla den htan to epishmo-epishmo.
MA OTI NA NAI
alla htan gkaula.-

Twisted_Bassist
03-11-2005, 22:28
ws bassistas 1999 sxolikh orxistra.klain main.-

Vic
04-11-2005, 16:12
Pera apo sxolikes ekdhlwseis me th sxolikh xorwdia sto dhmotiko pou den metrane giati hmastan 40 atoma, to prwto live htan to Septemvrh tou 93 sto tote Agapi club, metepeita Underground club kai nyn plynthria gia foithtes...

Ensemble, to monadiko en energeia metal sygkrothma tou Hrakleiou, support stous Aneprokopous, 320 atoma koino. Oloi oi metallades tou Hrakleiou (kai oi 50) kai oi ypoloipoi, syggeneis, filoi kai kyriws rokades (kai oi 250 :P).

Emeis diorganwsame th fash, alla hmastan akyroi, eixame enan kitharista pou eixe rock/punk background (alla htan o monos pou vriskame pou mporouse na paiksei to solo tou Whiplash :P) kai etsi ta kommatia htan ta 3/4 metal kai ta ypoloipa malakies pou ithele o kitharistas. Kati Should I Stay or Should I Go, I Wanna Be Your Dog, Born to Be Wild kai (akshsa veto kai plakwthikame alla glytwsame to) Rock n' Roll sto krevvati :P Ayta mazi me Metallica, Megadeth, AC/DC kai tetoia...

Agxos prin th synavlia, polles proves kai fysika san asxetos gkariza se oles tis proves sa nanai h synavlia, opote mia wra prin to live hmoun teleiws ma teleiws vraxniasmenos. Panikos, na vroume tsagia me meli, karameles halls kai telika vgainoume kai egw xanw thn mpala kai arxizw na kopaniemai, na gkarizw (stous Motorhead vghke ok h fwnh :P). Den evlepa thn tyfla mou, eixa vgalei kai ta gyalia, opote hmoun sthn gkozmara mou. Tis pio zestes antidraseis eixame sta flwrika alla sta metal egine panikos apo tous 50 syggeneis kai filous opote kalh fash na oum. Stantar aparadektos hxos. Meta mpyres, methysia kai "eimaste mousikoi na oum".

Tragiko live antikeimenika, alla gia to dipsasmeno koino twn 50 eixe poly xavale. Apo tote kai afou evgala ayto to live ta xa parei ola sthn plaka...

Ax...Ensemble...wraies epoxes...

The Good Son
04-11-2005, 16:17
an e3airethoun sxolikes ekdhlwseis me orxhstres klp, prwto live htan se ena periptero ths ektheshs me thn tote band mou pou paizame epic me ellhniko stixo.

VirusXI
04-11-2005, 16:18
kanena provlima, an endiaferesai exw apeira ekswfylla kai opisthofylla apo to typografeio nomizw (kapou!)

με γραπσες λοιπόν νεκροπεθαμένε. οκέι.

Starbreaker
05-11-2005, 02:18
Meaehehaeh, 8a grapsw k egw to diko mou.

Sto (ka8ierwmeno) pleon festivalaki pou organwnoume me group tou sxoleiou ka8e telos sxolikhs xronias, apofasisa oti eprepe na formarw th dikh mou mpanta mazi me ton kollhto mou (k ena epifanes melos tou ER), giati de 8a antexa na vlepw mono tous filous mou na paizoun k fetos.

Hmastan h apanthsh sta flwrika setlist twn allwn. Enw ta alla group paizan ksylina spa8ia ews k (to poly) Iron Maiden, emeis vghkame na paiksoume Bolt Thrower.

Eixame kanei 3 proves thn teleftaia vdomada. Eixame apofasisei ta kommatia prin apo 2 vdomades. O drummer mas ema8e to Laid to Waste pragmatika to teleftaio defterolepto. Den me afhsan na kanw soundcheck (eixame periorismeno xrono k ton fagan oi prohgoumenoi). H ki8ara mou evgaze entash mono apo ton enisxyth, me apotelesma na akoune mono osoi ka8ontan fatsa sth skhnh ews k 4-5 metra. Eixa perasei synais8hmata apogohtefshs-anais8hsias-pame-na-fygoume-apo-dw mexri prin vgoume.

K parolafta ta spasame. Mphkame me orgasmatron, oles oi gomenes eksafanisthkan (dld, fygan k apo to proavlio) k eida to prwto pit se sxoleio. 5 kommatia perasan san se 5 lepta. Mia stigmh mphke k o carheart sto pit k esprwkse ena paidi k espase to xeri tou. :P

Htan poly wraia, tou xronou 8a ksanaginei. :P

Tha postarw k kamia pic kapoia stigmh. :P

XD
05-11-2005, 05:44
Mia stigmh mphke k o carheart sto pit k esprwkse ena paidi k espase to xeri tou. :P
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
O XRISTOS KAI H PANAGIA!
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

chrysa!
05-11-2005, 15:26
pppsss,1o live e?
nomizo oti tote mou vgike to agxos mias zois! to '96 se ena festivalaki me oti oti na nai sximata(apo metal mexri paradosiaka!),me mia banda tipou ksilina spathia kai trypes pou tote itan sta pano tous-ta podia mou eixan kokkalosei kai me megali prospatheia den akougodan ta dontia mou pou etrizan!
genika nomizo oti an epiziseis apo to 1o live,erxodai ola ta ipoloipa poli eukola

xHERETICx
08-11-2005, 16:44
ok, ayta einai

sto prwto mou live paizame kati se brutal hardcore kai 8ewrhsa oti to solo pou eixa na pai3w me slide 8a htan pio entypwsiako (blepe "skatopozeriko") an to ekana me mpoukali mpyras kai thn eixa kounhsei wste na petaxtei mpyra otan to phgaina psila kai ekana thn ki8ara na tsiri3ei. etsi, molis eixa arxisei kai h mpyra arxise na piezei toso pou katelh3e na trexei panw mou kai se olh thn ki8ara, na thn petaw kai na prospa8w na swsw ayto pou ekana me bregmena xeria

dexomai sygxarhthria

taraaam!
08-11-2005, 17:14
ok, ayta einai

sto prwto mou live paizame kati se brutal hardcore kai 8ewrhsa oti to solo pou eixa na pai3w me slide 8a htan pio entypwsiako (blepe "skatopozeriko") an to ekana me mpoukali mpyras kai thn eixa kounhsei wste na petaxtei mpyra otan to phgaina psila kai ekana thn ki8ara na tsiri3ei. etsi, molis eixa arxisei kai h mpyra arxise na piezei toso pou katelh3e na trexei panw mou kai se olh thn ki8ara, na thn petaw kai na prospa8w na swsw ayto pou ekana me bregmena xeria

dexomai sygxarhthria
coool!Show oxi malakies ;)

taraaam!
08-11-2005, 17:14
ok, ayta einai

dexomai sygxarhthria

chrysa!
09-11-2005, 13:13
ok, ayta einai

dexomai sygxarhthria

intintttt 8)

The Good Son
09-11-2005, 15:38
[quote=xHERETICx]ok, ayta einai

dexomai sygxarhthria

intintttt 8)[/quote:dxckaoiy]eisai o eric sardinas

PainOfSalvation
09-11-2005, 16:28
1o live (kai teleytaio) ..kapou to 94-96 de 8ymamai akrivws
se ena festival me topika groups pou xe diorganwsei to alone....
htan 3hmero, kai paizame tin teleytaia mera (thrash/death mera) pou gia to telos tou festival 8a paizan oi Exhumation (fysika ayto shmainei oti mazepsan kai ton poio poly kosmo)

eixame xekinisei 2oi...mou fyge to skato apo to agxos logw tou kosmou pou yphrxe katw....hmastan ena groupaki pou paizame sthn arxh thrash kai meta to gyrisame sto power....opote logw tis meras eprepe na paixoume kyriws ta palia pou vgazame....e katallixame me ena set-aki apo "Seek & Destroy", "Remember The Fallen", "Seasons In The Abyss", "For Whom The Bell Tolls", "Fade To Black", "Future World" (entelws akyro) kai ena diko mas kommati......to skato stereopoih8hke poly meta to telos tou live

necropethamenos
09-11-2005, 21:30

με γραπσες λοιπόν νεκροπεθαμένε. οκέι.

egw?
egw?
EGW agapouli mou?

kata ta alla to teleftaio live eixe episis agxos alla mono mexri na arxisoume na ta spame. Entaksei. Eimaste oi anwrimoi. Eimaste apo atsali. (atsalenioi). Ti agxos na exoume?

ax.

thelwkiallo.

Othon
10-11-2005, 12:58
1o live (kai teleytaio) ..kapou to 94-96 de 8ymamai akrivws
se ena festival me topika groups pou xe diorganwsei to alone....
htan 3hmero, kai paizame tin teleytaia mera (thrash/death mera) pou gia to telos tou festival 8a paizan oi Exhumation (fysika ayto shmainei oti mazepsan kai ton poio poly kosmo)

eixame xekinisei 2oi...mou fyge to skato apo to agxos logw tou kosmou pou yphrxe katw....hmastan ena groupaki pou paizame sthn arxh thrash kai meta to gyrisame sto power....opote logw tis meras eprepe na paixoume kyriws ta palia pou vgazame....e katallixame me ena set-aki apo "Seek & Destroy", "Remember The Fallen", "Seasons In The Abyss", "For Whom The Bell Tolls", "Fade To Black", "Future World" (entelws akyro) kai ena diko mas kommati......to skato stereopoih8hke poly meta to telos tou live

Pws legotan to group sas?

PainOfSalvation
10-11-2005, 17:17
Gordian Knot (kai meta vgikan oi gwnstoi...me emfaneis epirroes apo mas :roll: )

Tts
11-11-2005, 11:50
Sto polikastro kilkis 23/12/2002 htan

eixe miso metro xioni kai ypirxe fovos na apokleistoume

to live elave xora se skiladiko me to afentiko na toyn trexoun ta
dakria giati molis to eixe anoiksei to magazi kai evlepe souromenous
kanivalous na smproxnontai kai na xtipiountai
eixe peripou 80 atoma!

eixa poli agxos alla meta ntaksei ta katafera meta to 3 kommati pou
peksame hmoun ok!!

oi mpantes pou epaizan htan :

Damnation
Mandatory
kai emeis!!

Twisted_Bassist
11-11-2005, 16:49
ok, ayta einai

dexomai sygxarhthriaaxaoixaoxaixaxaaaxaaa

eleos re malaka fwth. eleos pia. mhn ksanapostareis plz.den milas se 5xrona.

Swollen
25-11-2005, 03:45
loipon

sigrotima onomati Dirty White (plewn Void) paizoume diaskeves se festival tis estias tou P.P. martios tou '04 an thimamai kala
mes to agxos anevainoume gia tsek teleftaioi evw paizame tritoi apo tous 5 ki enw exei idi mazeftoi arketos kosmos

ftiaxnomaste oloi (egw tote sta tympana!!! :rofl: ) k arxizoume na paizoume to Zombie gia tsekarisma

ola komple, o ixos kavla, ola teleia, teleiwnoume to komati k o kosmos xeirokrotaei!!! kavla skeftomaste... afta einai

tespa paizoun ta 2 sigrotimata k anevainoun k oi malakes :D :D :D
kati den pigene kala.... den akouga kanenan apo tous allous

EIXE KLEISEI TA MONITOR O PAPARAS

min exontas peira apo live den katalavame giati den akougame
spaei k mia xordi ston enan kitharista k ........ afta
meta apo apeira lathi katevikame yperksenerwmenoi gia na akousoume ta sxolia twn apo katw...
mallon apo evgeneia k mono mas eipan pws itan komple k paiksame poli kala

aaaa pigame k eipame ston PAPARA oti den akougame tpt k mas edwse tin theiki apantisi "AA ta eixa ksexasei kleista" k ta anevazei enw eixan arxisei oi epomenoi

ELEEEEEOOOOOOOSSSSSSS

afta

R & R
25-11-2005, 03:55
loipon

sigrotima onomati Dirty White (plewn Void) paizoume diaskeves se festival tis estias tou P.P. martios tou '04 an thimamai kala
mes to agxos anevainoume gia tsek teleftaioi evw paizame tritoi apo tous 5 ki enw exei idi mazeftoi arketos kosmos

ftiaxnomaste oloi (egw tote sta tympana!!! :rofl: ) k arxizoume na paizoume to Zombie gia tsekarisma

ola komple, o ixos kavla, ola teleia, teleiwnoume to komati k o kosmos xeirokrotaei!!! kavla skeftomaste... afta einai

tespa paizoun ta 2 sigrotimata k anevainoun k oi malakes :D :D :D
kati den pigene kala.... den akouga kanenan apo tous allous

EIXE KLEISEI TA MONITOR O PAPARAS

min exontas peira apo live den katalavame giati den akougame
spaei k mia xordi ston enan kitharista k ........ afta
meta apo apeira lathi katevikame yperksenerwmenoi gia na akousoume ta sxolia twn apo katw...
mallon apo evgeneia k mono mas eipan pws itan komple k paiksame poli kala

aaaa pigame k eipame ston PAPARA oti den akougame tpt k mas edwse tin theiki apantisi "AA ta eixa ksexasei kleista" k ta anevazei enw eixan arxisei oi epomenoi

ELEEEEEOOOOOOOSSSSSSS

afta

perastika sas! afta! :rofl: :rofl: :rofl:

Swollen
25-11-2005, 03:56
afxaristoume re c

eisai poli kalos!!!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

R & R
25-11-2005, 04:01
den einai mistiko oti to live itan ena ixoliptiko xaos...
xwria ta karagozilikia-show gnwstwn kafrwn tin epomeni mera me ton perivoito projectora...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: i mallon :cry: :cry: :cry: :cry:

Yngve
26-11-2005, 19:44
Loipon...to prwto mou live nomizw htan to 96 h' to 97 sto sxoleio mou me thn prwth mou mpanta (eimai drummer). Pai3ame 1 diko mas, 1 Kreator (People Of The Lie), 1 Sodom (Ausgebombt) kai 1 Metallica (Seek & Destroy). Eixame kalo hxo, alla tote den epaiza kai poly kalh dikash opote katalavainete ti agxos eixa...Epai3a SKATA ekeinh th mera alla meta ap'afto to live phra mpros kai den 3anagxw8hka pote mou...oxi gia malakies toulaxiston, ektos an eixa piei poly 3ydi opote fovomoun gia endexomenh katastrofh tou live apo mena!!! :oops:

verdictdenied
22-12-2005, 17:02
Λοιπόν, ήμουν 20 χρονών και ήταν 27/12/1997. Έπαιζα με την μπάντα μου (VERDICT DENIED τοτε VERDICT) στο ΑΝ και άλλες δύο Ελληνικές (DEPRESSION, REFLECTION). Είχε πολύ κόσμο (200) και είχαμε κορυφαίο άγχος. Πρoτελευταίο κομμάτι παίζαμε το "SIRENS" των SAVATAGE. Στην μέση του κομματιού μου σπάει η μι (και έχω τρέμολο, οπότε κάτοικος Ξεκουρδιστάν) την ίδια ακριβώς στιγμή που ο άλλος κιθαρίστας πατάει το καλώδιό του και του φεύγει το βύσμα και μένουν μόνο τα τύμπανα με το μπάσο. Όλοι χειροκρότησαν. Μεγαλεία