View Full Version : Inactive Messiah
GhostInTheRuins
20-01-2005, 03:39
Checkarete to site an thelete...
http://www.inactivemessiah.com
"The band was formed back in 2001 by Lefteris (Bass), Cathrine (Drums) and Chris (Keyboards).The name of the band at that period was "Womb Of Maggots"and the first attempt to reach the metal fans was a demo cd."
New album
http://www.inactivemessiah.com/images/imcd.jpg
katwrimos
20-01-2005, 04:02
Simfona me plirofories i paragogi tou sinti tous kostise 15 xiliarika. Sorry alla den aksizei gia tosa :?
necropethamenos
20-01-2005, 11:28
re kompleksike, afto eixes na peis mono? Diladi ok, EKTOS APO TIN PARAGWGI?
egw exw na pw WRAIES KITHARES. Entaksei episis friki to drum machine (an den einai drum machine tote kati poly lathos exoun kanei). Kai kaka fwnitika.
alla WRAIO TRAGOUDI (afto pou akousa)
Eric Theodore Cartman
20-01-2005, 13:30
kata ta protypa kai ston dromo pou xarakse o PAGWTOS. :dfinger:
http://www.geocities.com/erictheodorecartman007/inactiveicecreams.JPG
ENTIT: necro, den exoun ntramasinidi. AFou h gkomena paizei tympana. :roll:
Buddy Lackey
20-01-2005, 13:43
Empros ston stylistiko dromo pou xaraksan oi Septic Flesh
Einai oi prwin Womb of Maggots?
Eixa akousei palia ena kommati bullet or sth nomizw to elegan kai itan arketa kalo.
Silent_Enigma
20-01-2005, 20:38
Polu kalo to site!!!
oso gia ta samples pou katevasa...polu kales idees,ta fwnitika tha mporousan na htan kalutera!
euge sthn kopelia pisw apo to drum-set!kali douleia!!!
Pastor_Of_Muppets
21-01-2005, 00:10
παλικαρια..οντως πολυ καλο το site!!!
Hail Mineiro και Λευτερη!!!
τους ειδαμε σε μια πολυ πριβε κατασταση στην πατρα (λετε να το γραψω στο live section?) πριν απο καιρο....
opa re giati alla3an onoma?
tous eixa dei live sta megara prin 2 xronia peripou kai maresan,eidika ta vocalz
necropethamenos
21-01-2005, 14:14
ENTIT: necro, den exoun ntramasinidi. AFou h gkomena paizei tympana. :roll:
afto de leei kati, stin ixografa de ksereis poios kanei ti.
episis sorry kiolas alla an einai drummer pou paizei etsi, tote einai akoma pio frikti i katastasi.
tespa miso tragoudi exw akousei, gia miso tragoudi exw apopsi.
8a sumfwnhsw me Necropethameno.
Oi ki8ares einai polu kales. Exoun wraies idees kai kalo hxo. H paragwgh, an isxuei auto gia to kostos einai sigoura metria. Ta fwnhtika exoun endiaferon kai me aresoun oi enallages pou exoun. Se kapoia shmeia eprepe na einai pio dunata.
To POLU asxhmo, kata th gnwmh mou, einai ta drums. Oti kai na nai (drum machine h oxi) einai APARADEKTA. Ypovivazoun ta kommatia. Mhden protwtupia, mhden groove, adiaforos hxos. Ola ta kala ki8aristika merh kai oi polu kales idees xanontai apo ta tympana. Aporw me to group. De to vlepei auto to pragma? Kai ante, sto studio akougontai, live pws 8a einai me tetoio pai3imo?
To group to eixa dei live san Womb Of Maggots, otan eixame pai3ei me tous Hedon Cries sto An. Ta panta htan super ektos apo ta tumpana. Ypovivazoun to group. H kopela paizei kai an de kanw la8os ta exei me ena palikari apo to group. Re magkes, sugnwmh kiolas, alla einai amartia auto pou kanete. Vreite ena drummer ths prokophs re gmt giati etsi de prokeite na vgalete tpt. Mousikh paizete...
Tonosalata
22-01-2005, 16:14
gomenes drummer sou lene meta
:P
symfwnw sto 8ema drummer,alla nta3i aparedekta den einai,alla bebaia prepei na bre8ei kapoios kaliteros
kapoies stigmes kalo einai na diaxwrizontai oi proswpikes sxeseis me th mousikh
The Nerd
22-01-2005, 23:52
Poios apo toys Womb Of Maggots htan aytos poy kollage sthn oyrania?
rockavlon
23-01-2005, 00:11
egw den milaw. logw tou oti tha akousa akyra sxolia. epishs tha kanw kai akyra sxolia, alla mias kai anaferthike gia girl drummers, akousa mia apo midlands, kai mou kophkane ta ypata kai einai 24 kai omorfh.... :P ! auta.
kai h drummer twn kittie einai mia xara
nothingman
23-01-2005, 00:15
πολύ :pink:
^^Fairy^^
23-01-2005, 00:26
paei h kopelia..8apsimo kanoniko..an k egw protimw male sta drums...alla eida sto xakous to kainoyrgio tous k de trela8hka dystyxws..vare8hka na akouw ellhnika bands poy prospa8oun na ginoun rotting christ vare8hka tetoia sygrothmata na adiproswpeyoun th metal skhnh ths Elladas..da3ei posa akoma 8a vgoun????sorry wob...k ta lives sth roumania de nomizw oti tous kanoyn gnwstous e3w...k eidika otan meneis ellada einai poly dyskolo na kaneis kariera e3w...yparxoun bands pou exoun polla yper k sigoyra an vgoun e3w 8a ta spasoun ola k sigoura einai 8ema kone gia to an 8a ypograpseis me kapoia etaireia gt ama perimeneis me demo prepei na sai poly kwlofardos..black lotus??xm ellhnikh..ti kanei??8avei sygkrothmata..de zorizete k poly...de 8elei kopo...meta pws na paei h ellada mprosta sth metal skhnh???argggkkk tespa 3efyga alla me epiase to parapono..
kalh tyxh...k makari na paizoun oi rotting crist support se sas :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Epeidh paizei na akoustika ligo malakas, no offense paidia. Apla, oti eipa htan epeidh pisteuw pws to group exei na pei POLLA pragmata kai kapou kollaei.
Pastor_Of_Muppets
26-01-2005, 06:14
ελα?αυτη εχει πιο μεγαλες πλατες απο μενα ρε....χοχο
παντως οντως τα 2-3 που χαν παιξει στο λαιβ στην πατρα αποτο καινουριο δεν με ενθουσιασαν (κατι που μερικα του πρωτου το εκαναν σε μεγαλο βαθμο)
Tonosalata
11-04-2005, 03:02
inactive website
Deafening_Silence
16-11-2006, 21:02
www.myspace.com/inactivemessiah (http://www.myspace.com/inactivemessiah)
Σήμερα άκουσα τα 4 τραγούδια που έχει το myspace τους και έχω πάθει πλάκα ! Πολύ πολύ καλοί ! Να ρωτήσω, το άλμπουμ του 2005 ήταν με την κοπέλα στα drums ?
Α, και..
Hear me Tonight :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
verdictdenied
24-11-2006, 15:47
Η Black Lotus έχει κλείσει νομίζω.....με τι υπέγραψαν?
ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ
verdictdenied
24-11-2006, 16:50
Και τελικά το έσβησαν
ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ!!!!
House Of Low Culture
24-11-2006, 17:44
h mpassistria twn kittie einai kalyterh.
h mpassistria twn kittie einai kalyterh.
ontos
Phantom Duck
24-11-2006, 20:40
Για την παλιά ή την καινούρια λέμε;