Log in

View Full Version : Ti leei re o Rogkablos?

eyeamflesch
20-01-2005, 01:20
Pink Floyd reunion?? Is this foreal? :shock:

PurpleLawless
20-01-2005, 01:25
Amin kai pote!! alla de ginonte thaumata stis meres mas... :(

Ghoul
20-01-2005, 01:32
rhtoriko erwthma.. (to prwto e).

rockavlon
20-01-2005, 02:01
ets lene empistes phges, kai gia disko... twra, ti na se pw ... polla akougwntai, polla paizontai... i phgh einai arketa eggyrh :P ....

Clockwork_orange
20-01-2005, 02:20
:shock: min ta lete etsi apotoma gamwto...

eyeamflesch
20-01-2005, 03:57
rOGKABLE, KEEP US POSTED E.

rockavlon
20-01-2005, 03:59
for as longk i am not mpaned, or if i do not jump ship..... i will... ai shmera epsaxna na brw ena oreo theme, dioti an perimenw apo V.... zhse mai mou na anoiksw florums ... :P

Retali-ator
20-01-2005, 11:22
pink floyd xalara apo tous megalyterous apateones tis istorias.
xoris na paizoun tipota axiologo, kataferan na koroidepsoun toso kosmo
kali fasi

telis
20-01-2005, 11:34
Θέλω τώρα να σας δώ. Θα κράξετε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα reunions; Για μένα οι Pink Floyd είναι "σουβλατζήδες" σε σχέση με άλλα μεγάλα σχήματα της εποχής τους...

rockavlon
20-01-2005, 11:43
ahahahahahha :P :rofl: akou to neo mh motley, to neo europe kai to neo pou=lost. soublatzhdes ? ena dipito ummagumma me ligh paipers, dark sauce of the noon, against the wall, mipws ta xases gia ena lepto ? care to mention allou sygxrwnous ? E NAI ntaks, einai skatoapatewnes sure, kai einai kathara gia ta fragka alla st @@ mou...

Coroner
20-01-2005, 11:48
Isws prwth fora pou na perimenoun oloi post tou rokavlou. :D

jimid
20-01-2005, 12:33
Souvlatzides.... :rofl:

Sovareuteite re! FLOYD LEME! :twisted:

psychotron
20-01-2005, 12:56
kali fasi
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

mlk mh ta petas apotoma aFta

:rofl: :rofl: :rofl:

Rush
20-01-2005, 13:33
Θέλω τώρα να σας δώ. Θα κράξετε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα reunions; Για μένα οι Pink Floyd είναι "σουβλατζήδες" σε σχέση με άλλα μεγάλα σχήματα της εποχής τους...

AXAXAXAXAXA!!!!!Na'sai kala!Se sxesh me poious milas?

Oso gia to reunion,apokleietai na ksanabre8ei o Waters me ton Gilmour ston idio xwro.Kai ws gnwston Floyd xwris Waters=.....(an kai exoun bgalei 2 poly kalous diskous xwris ayton,pou den ftanoun oute to final cut par'ola ayta imo).Anyway,deite to In The Flesh DVD tou Waters kai 8a katalabete pou brhsketai to pneyma twn floyd.

Buddy Lackey
20-01-2005, 13:37
Pantws edw

Θέλω τώρα να σας δώ. Θα κράξετε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα reunions;
exei dikio
Kai eidika sti sygkekrimenh periptwsh opou paizoun kai tromaktika perissotera fragka kai einai hliou faeinoteroi oi logoi tou reunion (vlepe prohgoumeno post tou Paulou)

jimid
20-01-2005, 13:37

AXAXAXAXAXA!!!!!Na'sai kala!Se sxesh me poious milas?

Oso gia to reunion,apokleietai na ksanabre8ei o Waters me ton Gilmour ston idio xwro.Kai ws gnwston Floyd xwris Waters=.....(an kai exoun bgalei 2 poly kalous diskous xwris ayton,pou den ftanoun oute to final cut par'ola ayta imo).Anyway,deite to In The Flesh DVD tou Waters kai 8a katalabete pou brhsketai to pneyma twn floyd.

Ki omws... Ap'oti akouw auto tha ginei.

Weiss
20-01-2005, 14:42
Waters me Gilmour mazi? Ksana mazi? :~)
gi'auto to sugkekrimeno reunion proswpika eimai ikanh na allaksw apopsh gia ola ta reunions olou tou kosmou - mexri kai twn queen.

jimid
20-01-2005, 14:51
Pantws edw

exei dikio
Kai eidika sti sygkekrimenh periptwsh opou paizoun kai tromaktika perissotera fragka kai einai hliou faeinoteroi oi logoi tou reunion (vlepe prohgoumeno post tou Paulou)

I diafora autou tou reunion einai oti ypirxe megali laiki apaitisi gia na ginei enw stin periptwsi twn queen den ypirxe kati analogo. Logw tou thanatou mercury ennow osoi speusete na pareksigisete.

Buddy Lackey
20-01-2005, 14:54
Xm pios ekane sygkrish me to reunion twn Queen (peran apo ti Weiss)?

jimid
20-01-2005, 14:55
Eee to eipa logw tou sxetika prosfatou flame.

freak brother
20-01-2005, 15:46
ama den paroun tpt hofman den tha leei mia

rockavlon
20-01-2005, 16:18
laikh apaithsh??? hm to queen musical paei poly kala....
dhladh ti perimenes pano eksw apo t house of lords?

jimid
20-01-2005, 16:23
laikh apaithsh??? hm to queen musical paei poly kala....
dhladh ti perimenes pano eksw apo t house of lords?

Oso gia musical ... asxeto den nomizeis? :?

Den ypirxe apaitisi epeidi kanenas den perimene na ginei. Den dianoeitai o kosmos queen xwris mercury. Diafwneis?

The Butcher
20-01-2005, 16:28
Pantws edw

exei dikio
ha, giati na kraksw? an einai na pragmatopoiithei to megalytero mou oneiro se sxesi me ti mousiki k ena apo ta megalytera s'oli mou ti zwi, ti logos tha mporouse na yparksei gia na min eimai ikanopoiimenos? ta lefta mprosta se tetoia pragmata apogymnwnontai, xanoun tin aksia pou tous exei dothei imo.

ase pou stin teliki proswpika pote den ekraksa gia kapoio reunion, gia orismena xarika, gia alla adiaforisa. de me afora to kinitro ama niwthw oti egw exw na kerdisw kati ap'ti fasi. k ama thelete as me peite koroido, ti na leei...

+kati allo pou variemai na diatypwsw twra

Buddy Lackey
20-01-2005, 16:36
Pantws edw
[quote]Θέλω τώρα να σας δώ. Θα κράξετε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα reunions;
exei dikio
ha, giati na kraksw? an einai na pragmatopoiithei to megalytero mou oneiro se sxesi me ti mousiki k ena apo ta megalytera s'oli mou ti zwi, ti logos tha mporouse na yparksei gia na min eimai ikanopoiimenos? ta lefta mprosta se tetoia pragmata apogymnwnontai, xanoun tin aksia pou tous exei dothei imo.

ase pou stin teliki proswpika pote den ekraksa gia kapoio reunion, gia orismena xarika, gia alla adiaforisa. de me afora to kinitro ama niwthw oti egw exw na kerdisw kati ap'ti fasi. k ama thelete as me peite koroido, ti na leei...

[/quote:9baxk9c4]
Egw symfwnw apolytws me osa les, mias kai einai panw katw ayth einai kai h dikh mou apopsh peri reunions (eidika to part - "egw tha dw to group, xestika gia ola ta loipa parelkomena") apla osoi krazoun genika ta reunions, parakalountai na kraksoun kai ayto vevaiws vevaiws

rockavlon
20-01-2005, 17:40
ehm to bill einai queen me paul rodgers.... effoson den to onomazoun queen .... giati re megale.... ki o JSS mia xara ta leei sta conventions kai polloi alloi tragoudiarhdes tha mporousan na ta poun ..... allo gia disko ...
mhn eiste tetragwwnoi sth logikh sas.... :P

file, ta queen ginontai anarpasta, paizei na mh broume ? Yparxei poly megalh zhthsh..... des to san tribute..... kai oi acdc, synexisan xwris bon aksioprepestata..... :P

Kveldssanger
20-01-2005, 18:14
Αν βγουν με Gilmour και Waters, ε μπορεί να πέσει και καθόλου ξύλο στη μέση κανενός live και να έχει extra θέαμα. Α, ξέχασα. Τώρα έγιναν φιλαράκια πάλι.

V0lcaN0
20-01-2005, 19:02
Ta lefta den payoun pote na exoun nohma. Not in this world.

Egw den ekraza pote ta reunion, apla ola prepei na ta blepei kaneis me kapoio realismo. Parte gia paradeigma enan athlith tou stibou. Exei kanei 10 pagosmia records, exei kerdisei xerw gw tesseris olympiades, einai o thrillos tou agwnismatos, kai anakoinwnei oti terma o stibos. E kai skaei kai sthn teleytaia olympiada kai meta bias mpainei ston teliko kai bgainei 7os ante 8os kai exei to xeirokrothma, exei to sebasmo, alla den einai oti htan. Yparxoun kai oi akomh xeiroteres periptwseis ekeinwn pou gyrnane se hlikia 60 xronwn kai xanapaizoun mpala(opws px o Socrates sthn Agglia) h katalhgoun apo ekei pou htan prwtathlites kosmou, na paizoun se deyteroklassates omades se deyteroklassates xwres.

Thelete enan tetoio Pink Floyd disko?

rockavlon
20-01-2005, 22:34
ehm to teleutaio, floyd den htan kako mind ya.... apla..... ti na poun shmera oi floyd :P den exoun thesh, dysthxws sto shmerino mousiko sterewma, einai parwxymenoi an kai megalo group.

sad but true, katse na doume omws ti tha genei ..... kai sto parelthon exoun ftasei konta ... alla, apla poly akougetai twra .... kai apo psiloeggyra stomata... oti to skefthkan now or never :P

telis
21-01-2005, 03:27
ahahahahahha :P :rofl: akou to neo mh motley, to neo europe kai to neo pou=lost. soublatzhdes ? ena dipito ummagumma me ligh paipers, dark sauce of the noon, against the wall, mipws ta xases gia ena lepto ? care to mention allou sygxrwnous ? E NAI ntaks, einai skatoapatewnes sure, kai einai kathara gia ta fragka alla st @@ mou...

Τα νέα Motley crue, Europe και Paradise lost γαμάνε χαλαρά ότι έχουν κυκλοφορήσει οι Ρόζ Φλώροι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι... Ζήλευε Ροκαβλε... Στην Αγγλία δεν έχει ωραίο σουβλάκι... Έχει μόνο Pink Floyd!!!

rockavlon
21-01-2005, 06:08
sthn agglia, exei kai enan geoff barton .... ki oxi kati paidakia pou me thaboun pisw ap thn plath mou sto eat metal :P ahahah dhmosiografos....
mono enas apo ola ta periodika exei diplwma kai einai trelos kompleksas, alla tou to xw pei kai sth mourh.... :P

ntaks, an theoreitai oti solarw, me to na les auta pou les... oxi resital, gia t panygyria me tis arkoudes na xorebeis eisai... elpizw sobara na kaneis plaka ...

telis
21-01-2005, 10:18
Όλα όσα λέω τα εννοώ... Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι έχει πιο ωραίο σουβλάκι στην Ελλάδα; Όσο για τους Floyd είναι απλά θέμα γούστου ρε φίλε. Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ. Τους σέβομαι γιατί έχουν κάνυι μια Α καριέρα, αλλά εμένα δεν μου αρέσουν. Όσον αφορά το Motley crue και το Europe είσαι πολύ άδικος. Κι εγώ δεν γουστάρω το ξεκούρδισμα και το μπαπα μπούπα, αλλά αν έχεις ακούσει εσύ καλύτερο τον Vince Neil από το If i die tomorrow πες μου. Ο άνθρωπος μια ζωή τσιρίδα ήταν και τώρα που αξιώθηκε να τραγουδήσει και λίγο, τον βρίζουμε κι από πάνω... Το Europe είναι το 6 άλμπουμ τους και για έκτη φορά παίζουν κάτι διαφορετικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Paradise lost...
Όσο για το δημοσιογράφος. Δεν έχω καμία μα καμία σχέση με μουσική δημοσιογραφία!

When Black Roses Bloom
21-01-2005, 10:51
kali fasi

:moutza:

Kai oxi moutza sth mourh sou. 8a to balw san gro8ia ston kwlo sou kai 8a se moutzwsw ekei mesa.

telis
21-01-2005, 11:04
[quote="Buddy Lackey":1lmm28fj]Pantws edw
[quote]Θέλω τώρα να σας δώ. Θα κράξετε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα reunions;
exei dikio

[/quote:1lmm28fj]
Egw symfwnw apolytws me osa les, mias kai einai panw katw ayth einai kai h dikh mou apopsh peri reunions (eidika to part - "egw tha dw to group, xestika gia ola ta loipa parelkomena") apla osoi krazoun genika ta reunions, parakalountai na kraksoun kai ayto vevaiws vevaiws[/quote:1lmm28fj]

Ακριβώς αυτή την άποψη έχω κι εγώ.

rockavlon
21-01-2005, 13:12
ahem, kala sto dr feelgood tsirize px ? epipleon to kommati to grapsane alloi opote ti motley kai kourafeksala.... to europe... hm ,ti na se pw ektos apo 3 kommati kai guess wht auta pou thymizoun ligo parelthon t alla ta briskw kourash .... trelh ...

V0lcaN0
21-01-2005, 17:00
H Pink Floyd den kanane apla mia A karriera. Yparxei polys kosmos pou de tha thewrouse paralogo na tous xarakthrisei ws thn koryfaia mpanta olwn twn epoxwn, en anithesei me tis mpantes pou anaferthikan twra sto telos. To na mhn aresoun se kapoion oi Pink Floyd den einai paralogo bebaia, alla to na mhn tous sebetai(eytyxws pou to xekatharises ayto ;) ) dhlwnei apla pantelh eleipsh mousikhs paideias. Ayta.

asimoulis
21-01-2005, 17:11
alla to na mhn tous sebetai

gia tin psixi tis manas tous grafane mousiki? den konomousane?

min me pareksigiseis...aplws rotaw...oute tithetai thema elleipsis
sevasmou...

V0lcaN0
21-01-2005, 17:19
Of course konomousane, alla ti sxesh exei ayto? Den eipa egw oti einai tpt anidioteles. Apla de nomizw oti grafane gia na konomhsoune, toulaxiston oxi oso alles mpantes... Kamia mpanta de grafei gia thn psyxh ths manas tous, alla opws kai na ginei, kapioi exoun kai mia parapanw mousikh klassh, mia parapanw mousikh empneysh kai ayto fainetai apo to ti legetai gia ekeinous, oxi epeidh to lew egw. Kai mhn to pas mono sto oikonomiko. Prwto se pwlhseis cd in USA einai to best-of twn Eagles alla den akousa pote kanena na leei gia th mousikh axia twn Eagles kai to poso epphreasan kosmo kai ti aristourghmata bgalane klp. To mono pou exw akousei einai oti htan mia kalh rock mpanta kai ta diafora bla bla peri Hotel California.

Pisteyeis diladi oti oi Pink Floyd otan grafane xerw gw to Animals h to Atom Heart Mother eixan kata nou poso tha poulhsei? Nomizw yphrxan mousika reymata me poly pio eggyhmenh prooptikh pwlhsewn tote, giati na mhn akolouthisoun kai aytoi ena? Isa isa pou oi diskoi aytoi htan kai einai poly dyskoloi sto akousma, eidika gia to megalo akoustiko koino.