PDA

View Full Version : Μία (1) απορία.

Accident _Of _Birth
16-01-2005, 23:15
Πριν μία εβδομάδα (και βάλε) πήρα μια sony camera (ακριβώς μοντέλο, είναι η sony handycam DCR-HC14E), απο κεί και πέρα θέλω ότι έχω γράψει (video & photoz)να τις περάσω στον υπολογιστή ,έχω το καλώδιο , το οποίο συνδέω στην USB θύρα του υπολογιστή , μαζί χορηγείται και ένα πρόγραμμα που (αφού το εγκατέστησα , όλα καλά και ωραία) ξεκινάει κάθε φορά που συνδέω την κάμερα .Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να αποθηκεύσω το video και τις εικόνες από την κάμερα στον υπολογιστή , και γιατί η εφαρμογή Copy automatically του Picture Package (προγράμματος) δεν μου ''δουλεύει'' .Παρόλα αυτά οι οδηγίες χρήσης κάνουν λόγο και για αποθήκευση των γραμμένων στην κασέτα της κάμερας αρχείων στον υπολογιστή χωρίς την μεσολάβηση του picture package , αυτόματα στον υπολογιστή μέσω ενός memory stick σαν ξεχωριστή ''μονάδα'' του my computer , που εμένα δεν μου υπάρχει....
Μπερδευτήκατε ;;
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει please & thnx.

ΥΓ. Μπορεί σε κάποιους να φανεί ''αστεία'' απορία αλλά είμαι μία_ πιο_άσχετη_user ...

...

:roll:

The Nerd
17-01-2005, 00:19
Logika soy vriskei thn kamera san removable hard drive...
Copy paste ta arxeia sto disko

Eric Theodore Cartman
17-01-2005, 01:13
Afto pou leei o nerd, isxyei mono gia tis fotos.
Gia ta vidz, efoswn protimises usb kai oxi firewire, pane sto menu ths cameras kai kane enable to usb streaming. Meta thes ena programma capturing sto pc (an den eixe mazi h camera, yparxei kai to moviemaker twn windows) gia na "paizei" h camera kai na "grafei" to pc.

Phoebus
17-01-2005, 04:02
H δική μου κάμερα σώνει κατευθείαν σε .mov πάντως Cartman... δεν είναι απαραίτητο αυτό λες.

Eric Theodore Cartman
17-01-2005, 04:04
otan les camera ennoeis binteokamera 'h fwtografikh mhxanh?

desosav
17-01-2005, 04:05
firewire rulezzzzz

The Nerd
17-01-2005, 04:06
Se ti ta swzei to gamiolo camcorder?

Eric Theodore Cartman
17-01-2005, 04:07
Se ti ta swzei to gamiolo camcorder?

h sygkekrimenh se mini-dv kaseta. dv format.

Phoebus
17-01-2005, 04:10
otan les camera ennoeis binteokamera 'h fwtografikh mhxanh?

φωτό :oops:

Για βιντεοκάμερα ισχύουν αυτά που λες. Βέβαια και γω στη Sony του θείου μου πού έχει usb streaming αυτά είχα κάνει και δεν είχα ήχο στο video... :(

Eric Theodore Cartman
17-01-2005, 04:11
to katalava oti htan fwto. Kodak mallon e? :P

genika, gia camcorders, to firewire einai h swsth lysh. :)