Accident _Of _Birth
16-01-2005, 23:15
Πριν μία εβδομάδα (και βάλε) πήρα μια sony camera (ακριβώς μοντέλο, είναι η sony handycam DCR-HC14E), απο κεί και πέρα θέλω ότι έχω γράψει (video & photoz)να τις περάσω στον υπολογιστή ,έχω το καλώδιο , το οποίο συνδέω στην USB θύρα του υπολογιστή , μαζί χορηγείται και ένα πρόγραμμα που (αφού το εγκατέστησα , όλα καλά και ωραία) ξεκινάει κάθε φορά που συνδέω την κάμερα .Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να αποθηκεύσω το video και τις εικόνες από την κάμερα στον υπολογιστή , και γιατί η εφαρμογή Copy automatically του Picture Package (προγράμματος) δεν μου ''δουλεύει'' .Παρόλα αυτά οι οδηγίες χρήσης κάνουν λόγο και για αποθήκευση των γραμμένων στην κασέτα της κάμερας αρχείων στον υπολογιστή χωρίς την μεσολάβηση του picture package , αυτόματα στον υπολογιστή μέσω ενός memory stick σαν ξεχωριστή ''μονάδα'' του my computer , που εμένα δεν μου υπάρχει....
Μπερδευτήκατε ;;
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει please & thnx.
ΥΓ. Μπορεί σε κάποιους να φανεί ''αστεία'' απορία αλλά είμαι μία_ πιο_άσχετη_user ...
...
:roll:
Μπερδευτήκατε ;;
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει please & thnx.
ΥΓ. Μπορεί σε κάποιους να φανεί ''αστεία'' απορία αλλά είμαι μία_ πιο_άσχετη_user ...
...
:roll: