Log in

View Full Version : ibanez s - rg - i jem ?

Arzachel
10-01-2005, 18:34
loipon tha pao athina ston trimi na paro kitharoni kapou sta 1200-1300 kai thelo i tin rg2550 i tin s 1675 i tin s 1625 i tin jem 555 loipon gia tin jem tin 555 akousa oxi kai ta kalitera tis alles den tis exo paixei apla mou kanoun ta xaraktiristika pou diavasa eseis ti lete? exete na protinete kamia allh ? exete na thapsete kamia apo aftes mou eipa? plz grigora thlo gnomes giati tha pao mia apo aftes tis meres.

katwrimos
10-01-2005, 19:07
lipisou ta europoula sou kai min pareis Ibanez

Dragonlord
10-01-2005, 19:15
:pingpong:

Arz περίμενε να απαντήσει ο coroner,έχει αρκετή εμπειρία από ibanez

Phoebus
10-01-2005, 20:05
Θα πας πρώτα να δοκιμάσεις μια S. Και μετά μια SZ, την RG άστην...

Προσωπικά θα διάλεγα την S1625, ίσως απλά να άλλαζα μαγνήτες...

Coroner
11-01-2005, 11:26
IMO Ibanez rulez.

RG2550: RG prestige seira. Edge pro II to opoio einai egguhsh. An setaristei swsta de 3ekourdizetai me tpt, omws me tpt. To kako einai oti exei Ibanez magnhtes, pou den einai kai polu kako afou einai veltiwmenoi. Klassiko RG swma, to opoio epishs einai egguhsh kai sigoura eukolopaixth ki8ara.

Th protimw aneta apo opoiadhpote S. Oi duo S pou aneferes exoun trmono to ZR, to opoio de to gnwrizw a3iopisto einai. An 3erei kapoios as enhmerwsei. Epishs, proswpika protimw to basswood, opote de 8a perna S. Gousta, wstoso, de prepei na to 3exname.

JEM555: Lo Pro Edge II, to opoio epishs einai egguhsh. Dimarzio Evolution magnhtes, me to gnwsto tous hxo kai american basswood swma. Auth th stigmh an hmoun sth 8esh sou mallon 8a htan h prwth mou epilogh. Den exw pai3ei me th ki8ara.

San sumperasma 8a elega oti h RG2550 einai h pio sigouri lush. Apo kei ke pera mh distaseis na pareis opoia se aresei perissotero. Einai oles mia xara.

katwrimos
11-01-2005, 14:04
.

San sumperasma 8a elega oti h RG2550 einai h pio sigouri lush.
Touti do einai ontos kaloutsiki kitharoula

Apo kei ke pera mh distaseis na pareis opoia se aresei perissotero. Einai oles mia xara.

Em. Den katalavaino an me to "oles" enoeis oles oses anefere, alla an enoeis OLES tis ibanez, me kamia dinami. Diladi ok peripou oi mises ibanez pou exo paiksei DEN aksizan ta lefta tous. Eixa ki ego ibanez gia 2 xronia btw

Coroner
11-01-2005, 15:31
Ennow oles oses anefere.
Sta lefta pou einai einai polu para3enh fash. Den exei arketa gia na dei p.x. Esp, Gibson, Jackson (usa), Godin ktl., alla einai arketa gia na ta xaramisei se jackson, ltd, cort ktl.

Opws kai na xei oi Ibanez pou anefere me fainontai polu kales gia ta leftakia tous kai 8a tou meinei opoia kai na parei.

silencerius
11-01-2005, 19:33
Ennow oles oses anefere.
Sta lefta pou einai einai polu para3enh fash. Den exei arketa gia na dei p.x. Esp, Gibson, Jackson (usa), Godin ktl., alla einai arketa gia na ta xaramisei se jackson, ltd, cort ktl.

Opws kai na xei oi Ibanez pou anefere me fainontai polu kales gia ta leftakia tous kai 8a tou meinei opoia kai na parei.

basika exei ama dwsei katitis parapanw

1500 eura kanei mia ESP Eclipse apo germania
twra gia 200-250 eurw de leei na min ta mazepsei imo

soulless9
11-01-2005, 21:22
xwris na eimai eidikos

oi seira S m arese para polu kai thn proteinw. isws epeidh eimai mpasistas kai drummer kai den asxoloumai poly me kithara na exw kai ligo pio antikeimenikh apopsh. :D :D

katwrimos
12-01-2005, 04:23
Ennow oles oses anefere.

nomizo oti i les paul tou necropethamenou kanei 1.200 euro, i opoia gamaei to simpan. To kalo vevaia me tis ibanez einai oti an thelei kapoia stigmi kaliteri kithara den tha diskoleftei na tin poulisei...

eyeamflesch
12-01-2005, 11:48
Me 1200 ebrw, twra pou to ebrw gama to dollario, pernei kitharAra, oxi Ibanez ( Koroner :midfinger: :D )

Coroner
12-01-2005, 12:27
Na pa na gamh8eite wreeeeeeee!!!!!! :dick:

Mou thn eipate. De 3anamilaw. To ravw.

Vasika, as psa3ei oti ki8ara paizei sthn agora kai apo diktuo. Einai to kalutero.

eyeamflesch h Gibsonia sou gamei! Pes sto palikari apo pou, pws, giati ktl. mhpws tou doseis kamia idea...

eyeamflesch
12-01-2005, 16:43
Na pa na gamh8eite wreeeeeeee!!!!!! :dick:

Mou thn eipate. De 3anamilaw. To ravw.

Vasika, as psa3ei oti ki8ara paizei sthn agora kai apo diktuo. Einai to kalutero.

eyeamflesch h Gibsonia sou gamei! Pes sto palikari apo pou, pws, giati ktl. mhpws tou doseis kamia idea...

E, eBay, ligo pliroforisi kai ligo nionio thelei.

Btw, i kithara mou pou eides exei ena parakseno kabalari, de thymamai onoma, pou mono lygizei, den tentwnei tis xordes. Tespa, thelei eidiko whammy bar kai den toxw, kses ama mporw na kamw se kanan siderA?

Coroner
12-01-2005, 17:02
Den exw akousei kati sxetiko, oute 3erw polla apo gibson. An katalavaineis pws prepei na ftiaxtei fantazomai pws ginetai, arkei na tou e3hghseis.

Witchkiller
12-01-2005, 20:11
IMO Ibanez rulez.

RG2550: RG prestige seira. Edge pro II to opoio einai egguhsh. An setaristei swsta de 3ekourdizetai me tpt, omws me tpt. To kako einai oti exei Ibanez magnhtes, pou den einai kai polu kako afou einai veltiwmenoi. Klassiko RG swma, to opoio epishs einai egguhsh kai sigoura eukolopaixth ki8ara.

Th protimw aneta apo opoiadhpote S. Oi duo S pou aneferes exoun trmono to ZR, to opoio de to gnwrizw a3iopisto einai. An 3erei kapoios as enhmerwsei. Epishs, proswpika protimw to basswood, opote de 8a perna S. Gousta, wstoso, de prepei na to 3exname.

JEM555: Lo Pro Edge II, to opoio epishs einai egguhsh. Dimarzio Evolution magnhtes, me to gnwsto tous hxo kai american basswood swma. Auth th stigmh an hmoun sth 8esh sou mallon 8a htan h prwth mou epilogh. Den exw pai3ei me th ki8ara.

San sumperasma 8a elega oti h RG2550 einai h pio sigouri lush. Apo kei ke pera mh distaseis na pareis opoia se aresei perissotero. Einai oles mia xara.

Oti eipe to palikari + oi magnites tis Ibanez einai "zwa" trikafra alla an thes to apolyto bazeis kai alla 300 eyroulakia kai petas panw mia seira EMG kai skizeis kolarakia(kai sta kathara kai sta brwmika)

P.S.Exw sixathei tis Ibanez

Arzachel
12-01-2005, 21:20
Loipon avrio pao athina na paro oti mou aresei otan tin paixo (apo ibanez panta) loipon simera piga pou lete music station (patra) kai rotisa ton tipa gia afta ta montela kai mou leei : ipotheto oti exeis enisxitako xero go leo nai ena 30ari kai mia petaliera kali mou leei oi evolution einai xirafi kai esi exeis tranzistorato ixo ara tha vgei kati sa kounoupi o ixos sou opote pigene se ena kitharoni me maoni kai meta tous magnhtes tous allazeis kai mou edixe kati kithares alla itan poli liga ta fraga kai paraaxenevome thelo mia kithara na tin exo gia kamposo kai na einai kali apo tin arxi kai na min xriasto na kano diafora piramata me magnhtes kai malakies... oxi oti de goustaro alla isos na min exo lefta sto mellon isos oi s na mou kanoun exoun fat ixo. Pantos coroner stin 2550 nai einai mia xara kithara alla plirono ton moufiko xirafi magnhth tis dimarzio 130 ton ena... ara i pragmatiki axia tis einai giro sta 700 gia tin jem exo diavasei apo internet oti kalitera na min tin evgazan alla milisa me ton kanaki kai mou eipe oti ntaxi kitharoni einai alla isos na pigene se mia s (asxeta oti den tou arese kamia apo aftes pou tou eipa xexe ). Oso gia ta tremola de xero... einai to low pro edje kai to low pro edje to 2 kai to zero point (ton s type ) poio kalo mou akougete to low pro edje kai to zero point(mallon einai new technology de xero). Vasika gia gibson de pao (den xero isos pio palia na imoun pio exipnos pou ithela) thelo ibanez i genika kitharoni me tremolo kai kapos pio epithetiko. me ola afta pou eipa tora exete na peite kati ? xero go oti nane avrio tha pao plz help

Arzachel
12-01-2005, 21:24
sorry pou den evala kommata elpizo na katalavate tpt apo afta pou egrapsa :) (kanakis = o kathigitis(osoi einai patra tha katalavan)) episis jackson kai esp den pao giati einai kathara gia metal kai de goustaro kathara tetoia fash.

katwrimos
12-01-2005, 22:37
sorry pou den evala kommata elpizo na katalavate tpt apo afta pou egrapsa :) (kanakis = o kathigitis(osoi einai patra tha katalavan)) episis jackson kai esp den pao giati einai kathara gia metal kai de goustaro kathara tetoia fash.

den ksero gia jackson alla ESP KATHARA METAL??? :shock: :shock: :shock:

episis i les paul tou necropethamenou den einai katholou metal kai einai sta lefta sou, den xaneis tipota na ti dokimaseis :wink:

silencerius
12-01-2005, 22:50
THELEI TREMOLO TO PALIKARI
:P

grheadbanger
13-01-2005, 00:32
les paul sta 1300 euro...?poio modelo ki apo poio evlogimeno magazi tin pire?

katwrimos
13-01-2005, 00:54
asknecroplzthnx

jimid
13-01-2005, 00:58
les paul sta 1300 euro...?poio modelo ki apo poio evlogimeno magazi tin pire?

i studio einai an den apatwmai...

Arzachel
13-01-2005, 02:59
THELEI TREMOLO TO PALIKARI

NAI RE SI!!!! 8) etsi gia kamia magia! lol

Coroner
13-01-2005, 10:39
Ton tupo sto music station (antwnhs) tone 3erw. Vasika h gnwmh mou einai oti se eipe xontrh malakia. Pas na pareis mia ki8ara gia na exeis kalo hxo SPITI? Eleos re gmt. Opoia ki8ara kai na pareis alliws 8a dei3ei sto 30arh sou kai alliws se ena Mesa p.x. Me th logikh auth kai me mia ki8ara twn 200euro paizei na vgaleis kalutero hxo apo mia JEM twn 2500!
Pisteuw na einai katanohto oti sou eipe xontrh malakia, kati pou ekplhsei mia kai o tupos to katexei kala to 8ema. Mallon, h8ele na sou poulhsei tpt allo. Tespa, an 8es th gnwmh mou, mh skeftesai ti 8a akoustei kala se 30arh amp (vale gibson twn 4000 kai jackson twn 300 kai ama deis diafora -shmantikh- 8a katsw na me katourhseis), alla ti 8a akoustei kala se ena live h se enan kalo enisxuth vre aderfe.

Ante akouse kai pare oti goustareis. An einai maoni pantws de shmainei aparaithta oti 8a vgaleis pio paxu hxo apo basswood. Einai polla pragmata sth mesh. Kalo psa3imo.

Arzachel
13-01-2005, 15:10
Mallon, h8ele na sou poulhsei tpt allo
nai kapos etsi.
tespa thanx coroner tora pao na do ti tha kano...

grheadbanger
13-01-2005, 19:30
esi coroner an den kanw lathos me mia 7xordi ibanez den epaizes sto live?poio modelo einai?apo trimi tin pires?

grheadbanger
13-01-2005, 19:31
esi coroner an den kanw lathos me mia 7xordi ibanez den epaizes sto live?poio modelo einai?apo trimi tin pires?

grheadbanger
13-01-2005, 19:34
gamw ti gtp sindesi mou gamw!sorry gia to diplo post above paides!not my fault...

The Nerd
13-01-2005, 22:47
Eprepe na pathseis delete kyrie spammer!

grheadbanger
14-01-2005, 02:35
ti simainei spammer mr know-it-all?

Coroner
14-01-2005, 17:00

Swstos eisai. Me th 1527 Prestige. O Trimhs de to fernei to montelo auto. Mono th K-7. Thn eixa vrei kata tuxh sto diamantopoulo (musik produktiv) kai se mia vdomada eixa poulhsei oti eixa gia na th parw. Den einai super, alla th douleia ths mia xara thn kanei. Timh gurw sta 900.

asimoulis
14-01-2005, 21:21
ti diafores exei me tin k7 i dikia sou?

poso exei i k7 sekeino to magazi?

kai epeidi eisai katoxos mias tetoias kitharas grapse 5 logous giati na parei kapoios 7xordi tha to ektimisw deontws....

Arzachel
15-01-2005, 14:58
loipon paides phra xthes tin s1625, einai to pio omorfo kommati katergasmenou xilou pou exo dei telios ixos (giafto pou thelo) kai telika to zr tremolo einai poli kalo akoma kai xordh na spasei i alles xordes den xekourdizonte to mono kako einai oti den mporeis na kaneis trela pragmata me afto to tremolo, alla emena de me xalaei. dokimasa kai tin 2550 i apoliti metalokithara lol exei to gazi.

ithela na rotiso sxetika me to edje pro tremolo kathos epaiza ma mia kithara pou eixe afto to sistima ekana ena bending kai xalase to kourdisma giati eixe paei mprosta to tremolo. afto simvenei? i rithmizete kapos gia na apoifevgete afto to fenomeno?

ps. i proigoumeni kithara mou eixe standar tremolo kai den xero apo floyd rose tremola.

symposium_lexotanil
15-01-2005, 15:15
kithara ksereis na paizeis?

Kain
15-01-2005, 15:20
Xwris na spas tis xordes ennoei.

Arzachel
15-01-2005, 15:24
po po ti kolima troei to forum me tis ikanotites mou :P nai more xero giati den apantate afto pou rotao kai apla rotate epipleon malakies...
kai na mi xero ti egine?

Arzachel
15-01-2005, 15:27
Coroner kanate live patra?pos lene to group sou gamoto? mia petrucci kithara den eixes? tin poulises?

Coroner
17-01-2005, 12:43
ti diafores exei me tin k7 i dikia sou?

poso exei i k7 sekeino to magazi?

kai epeidi eisai katoxos mias tetoias kitharas grapse 5 logous giati na parei kapoios 7xordi tha to ektimisw deontws....

H K-7 einai ftiagmenh apo maoni, h dikia mou apo basswood. Exei duo diplous Dimarzio Paf 7 kai trmolo exei to Lo Pro Edge 7. H dikia mou antistoixa exei Ibanez magnhtes kai tremolo to Edge Pro 7.

H K7 de marese ka8olou. Oute hxos oute playability. H timh ths einai gurw sta 1500Euro, isws kai ligo parapanw (1700 nomizw sto trimh) pou einai upervolika. An htan na dosw tosa lefta 8a epairnei me 400 epipleon th universe.

1) An 8eleis varutero hxo.
2) De 8es na 3ekourdiseis 6axordi.
3) 8es me mia ki8ara pou na mporeis na paizeis apo maiden mexri korn.
4) Exeis lefta gia 3odema.
5) 8es na peiramatisteis me kati diaforetiko.

Coroner
17-01-2005, 12:45
Coroner kanate live patra?pos lene to group sou gamoto? mia petrucci kithara den eixes? tin poulises?

Prosfata sth patra kaname live mono me tous Noise Parade. Me tous Utmost Contempt exoume kanei live arketa edw, me teleutaio prin kana xrono. Epishs exoume kanei kana 2-3 live me tous Poser Mosher.

Exw kai mia Petrucci ki8ara. De th poulhsa oute prokeitai. Th gousternw trela kai den uparxei logos na th poulhsw.

eyeamflesch
17-01-2005, 14:40

Prosfata sth patra kaname live mono me tous Noise Parade. Me tous Utmost Contempt exoume kanei live arketa edw, me teleutaio prin kana xrono. Epishs exoume kanei kana 2-3 live me tous Poser Mosher.

Exw kai mia Petrucci ki8ara. De th poulhsa oute prokeitai. Th gousternw trela kai den uparxei logos na th poulhsw.

Thelw na stin mpaiksw...

Arzachel
17-01-2005, 15:48
re tha mou peite ti paizei me ta floyd rose tremola re!!!!!! ante giati exo faei kolima kai epomeni kithara mou thelo na einai arketa gazokitharo kai na exei pio xalaro tremolo.

eyeamflesch
17-01-2005, 17:13
re tha mou peite ti paizei me ta floyd rose tremola re!!!!!! ante giati exo faei kolima kai epomeni kithara mou thelo na einai arketa gazokitharo kai na exei pio xalaro tremolo.

www.harmony-central.com (http://www.harmony-central.com) epitelous!

Arzachel
18-01-2005, 02:28
mporei kapoios na mou exigisei giati psaxno mia ora sto harmony central kai den exo vrei tpt kai exo varethei kiolas

Coroner
18-01-2005, 11:54

Thelw na stin mpaiksw...

Opote 8eleis mwro mou... :beerz: