View Full Version : ghpedo panathas
freak brother
23-12-2004, 01:05
gia vazelous only
StationEleven
23-12-2004, 02:05
ta pragmata einai mperdemena de psyfizw tpt akoma
sto men ellhniko 8a er8oun polla fragka sta tameia sto de goudi 8a nai sthn a8hna (mazi kai me ta basket volley dld panatha power teleiws) kai oxi ston peiraia (sxedon estw)
de 3erw mperdema leme
pantws emena sa salaminiwth me boleuei to ellhniko apisteuta
Stormrider
23-12-2004, 03:24
sto lagonisi
Dunadan Ranger
23-12-2004, 06:08
MONO GOUDI
OPOUDHPOTE ALLOU EINAI PRODOSIA
The Nerd
23-12-2004, 09:15
Giati h leofwros ti exei kai giati na plhrwnei o ellhnas forologoymenos gia to ghpedo toy PAO? Kala eisaste ekei poy eisaste
pitchfork
23-12-2004, 11:59
Εμένα με βολεύει το Ελληνικό (αν το ξαναπεί κανείς σκατοπειραιά θα τα πάρω και θα αρχίσω να μιλάω για μάνες κλπ) επειδή μένω κοντά.
Νομίζω όμως ότι το Γουδί είναι πιο σωστή λύση για να είμαστε και δίπλα στο μπάσκετ κλπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει κοντά σε σταθμό τρένου και να είναι έστω και λίγο μεγαλύτερο από το κόκκινο κοτέτσι.
Βασικό επίσης είναι να πληρώσει όλα τα έξοδα το μπουρδελοκράτος αφού είμαστε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωματείο που προσφέρουμε στον ελληνικό αθλητισμό κάνοντας τον γνωστό στην Ευρώπη.
Raven Lord
23-12-2004, 12:52
ΓΟΥΔΙ .-
1. κοντά στον πυρήνα των οπαδών
2. όλα τα τμήματα μαζί
3. εύκολη πρόσβαση με μετρό, λεωφορείο, ακόμη και αυτοκίνητο (και για μας τους επαρχιώτες)
4. άφθονος χώρος για πάρκινγκ
5. μακρυά από κατοικίες και εμπορικά καταστήματα
pitchfork
23-12-2004, 14:27
Ta No 3.4.5 kalyptontai pio eykola sto Ellhniko
Raven Lord
23-12-2004, 14:30
Ta No 3.4.5 kalyptontai pio eykola sto Ellhniko
η αττική οδός και το μετρό δεν αντικαθίστανται με τίποτα αυτή τη στιγμή στην αθήνα.
freak brother
23-12-2004, 14:35
ellhniko giati einai konta sto spiti mou.. exei apleto xwro.. kai giati otan kerdizei o vazelos tha mporoume na leme... H PANATHA APOGEIWTHIKE STO ELLHNIKO
moxauxua
Dunadan Ranger
23-12-2004, 14:36
to 4 kai to 5 nai...
to 3 me thn kammia ...
opws kai na xei....GHPEDO STO ELLHNIKO = PRODOSIA
opoios symfwnhsei 8elei kremasma.
fthniarika pramata o pana8hnaikos de 8elei ..an einai tsipides i bardinogiannhdes kai goustaroun ellhniko pou exei xamhlotero syntelesth domhshs na pa na gam8oune na paroune podi ta lamogia.
paylo 8ee pare thn pae kiets
edit: opoios symfwnhsei ap th dioikhshs e
Dunadan Ranger
23-12-2004, 14:37
kai giati otan kerdizei o vazelos tha mporoume na leme... H PANATHA APOGEIWTHIKE STO ELLHNIKO
moxauxua
sto goudi 8a leme oti tus ektelese
Dunadan Ranger
23-12-2004, 14:41
Giati h leofwros ti exei kai giati na plhrwnei o ellhnas forologoymenos gia to ghpedo toy PAO? Kala eisaste ekei poy eisaste
op twra ton eida ayton
milane oloi milan' kai oi koloi
StationEleven
23-12-2004, 16:20
dunadan katalabaineis oti atoma sa kai sena (me tetoies apopseis sto gypediko e) kanoun kako sthn omada?
meta 8a 8es metagrafes kai 8a ftaiei o bardinogiannhs e?
gypedo gypedara kai starxidia mou pou 8a nai arkei na gamaei oti yparxei sthn ellada kai na kontrarei ta eurwpaika gia plaka kai na ferei xrhma gia na feroume oxi rimpok alla kana astera ths prokophs sth nioth tou
KSYPNATE ADERFIA KAI MH MALAKIZESTE
storm kai nerd fuck off kai to poulo apo to thread
pitchfork
23-12-2004, 16:30
Ειδικά για τον αριθμό θέσεων είναι πολύ βασικό. Είναι αδιανόητο πραγματικά το κοτέτσι μιας ομαδούλας ενός προαστείου/χωριού (πχ οσφπ) να χωράει πιο πολύ κόσμο από το αθλητικό κέντρο τησ πιο ιστορικής και της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδος.
Μόνο με ισάξιων μας τα γήπεδα πρέπει να συγκρίνεται ο Ναός.
AngelOfSorrow
23-12-2004, 16:36
vale epilogi
"eimai trelopaoki kai paizw sto nao"
Dunadan Ranger
24-12-2004, 07:27
oxi...an einai na 3epoulhsw thn istoria mou gia 10.000 8eseis parapanw na paei na gamh8ei.
mas exoune paei kammia 15etia sto oaka ... ante kai to synh8hse o kosmos kai phgaine...sthn telikh bazeloperioxes ta marousia klp...boreia proastia nta3...
phgane na mas pane stous elaiwnes ...sta elhnika ...phgane na mas 3anafortwsoun to oaka....kai twra pou proteinete goudi emeis monoi mas 8a pame pou????dipla sth 8alassa ...
eleeeeeoooosssss o bazelos dipla sth 8alassa KAI AYTO TO GHPEDO 8A ANHKEI STON PAO ....enas aiwnas istoria syllogou 8a paei na stegastei sthn paraliakh isws gia ton epomeno aiwna.
h omada ths a8hnas 8a paei sthn paraliakh na paizei mpala.
me th logikh na kanoume megalo ghpedo 45.000 8esewn(gia na xei na agorazei ama3ia o tzigger)...kai ghpedo na nai kai opou na nai as 3epoulhsoume oti iera kai osia apo h8ikhs pleyras exoume san omada.
nta3...malakia tou gayrou pou den to ftia3e to ghpedo sthn pentelh,sta spata ...se kammia an8ousa pou exei kai apla....mono phge kai to ftia3e sto spiti tou ston peiraia.
malakia tou ntemh pou 8elei na to kanei sth nea filadelfeia....3erw enan kalo xwro ston agio stefano mourlia...apo dw kai pera gia logous oikonomikous kai gia na kanei epitelous ka8e omada ghpedo na tous stelnoume 6-7 dhmous parapera ap tis fysikes tous edres kai na leme kai eyxaristw pou meta apo 10 xronia a3iw8hkame na kanoume ghpedo stou diaolou ton kolo.
an aytes oi idees kanoun kako sthn pae na paei sto diaolo h pae...panw ap ola yparxei mia idea.
kai ayto isxyei gia ka8e megalo a8lhtiko syllogo pou 3erei na mhn 3epoulaei thn istoria tou.
freak brother
24-12-2004, 16:14
RE PODOSFAIRO EINAI XALARWSTE REEEEE to oti to ellhniko vriskete dipla sthn thalassa ti na leei? daxei kales oi paradoseis klp gamw klp klp alla mhn frikarete kiolas... 10.000 theseis parapanw einai gamw! h istoria sunexizei na grafeteeeeeeee .. LOL edw h prwtevousa ths elladas allaxe .. ena ghpedo den mporei na alaxei? :p
enas itan o naos kai ton gremisane...
katwrimos
24-12-2004, 18:08
Den tha mporousa na simfoniso perissotero me ton dunadan kai ton pitsfork.
Afto mas eleipe, gipedo sti NOMARXIA PEIRAIA, gia na konomaei o vardinogiannis apo ta magazia les kai den tou ftanoun ta ploia tou (i mipos exete tin aftapati oti an vgazei perissotera lefta tha ta dinei stin omada? MOUAXAXAXAXAXAXAXA)
Apo kei kai pera, FreakBro eisai eknevristikos giati psifizeis me vasi APOKLISTIKA to pou se simferei na ginei to gipedo kai oxi me to ti einai kalitero gia ton panathinaiko... Se periptosi pou den to prosekses o titlos tou poll den itan "pou sas volevei na ginei to neo gipedo tou panathinaikou"
GOUDI ._
Allios leoforos mia zoi kai sti mpoutsa mas
freak brother
24-12-2004, 22:07
Den tha mporousa na simfoniso perissotero me ton dunadan kai ton pitsfork.
Afto mas eleipe, gipedo sti NOMARXIA PEIRAIA, gia na konomaei o vardinogiannis apo ta magazia les kai den tou ftanoun ta ploia tou (i mipos exete tin aftapati oti an vgazei perissotera lefta tha ta dinei stin omada? MOUAXAXAXAXAXAXAXA)
Apo kei kai pera, FreakBro eisai eknevristikos giati psifizeis me vasi APOKLISTIKA to pou se simferei na ginei to gipedo kai oxi me to ti einai kalitero gia ton panathinaiko... Se periptosi pou den to prosekses o titlos tou poll den itan "pou sas volevei na ginei to neo gipedo tou panathinaikou"
GOUDI ._
Allios leoforos mia zoi kai sti mpoutsa mas
maresei h nootropia sou...
epishs den mporw na katalavw ti sxesh exei h nomarxia peiraia me to ellhniko...
Sarantis
24-12-2004, 23:23
Loipon de mporo na akouo malakies apo Panathinaikous....
GIPEDO MONO STO GOUDI....
apo ti leoforo feugoume me megali pikra, alla to gipedo prepei na ginei konta stin istoriki edra tou panathinaikou, dipla stis prasines perioxes.
Min psaronete me tis malakies pou lene gia parapano theseis. To mono problima tous einai an tha mporesoun na xtisoun 20 (goudi) i 30 (elliniko) katastimata. Opos eipan kai merikoi pio pano ELLINIKO=PRODOSIA
OPOIOS IPOGRAPSEI GIA ELLINIKO, PRODOTI THA TON EXOUME GIA PANTA STO MYALO!!!
PS: Opoios erthei tin tetarti me ton paok, kalo tha einai na einai proetoimasmenos na fonaksei mono gia GOUDI.
AngelOfSorrow
24-12-2004, 23:26
geia sou re saranti
freak brother
24-12-2004, 23:26
egw eimai aristeros kai anoixtos anthrwpos kai oxi san kati dexious pou pistevoun se paradoseis axies kai malakies tupou katwrimou...
ante
ghpaido ekei pou tha nai pio megalo pio kurile kai me magazakia na pinoume kai kanan kafe...
se 10 xronia oloi tha to xoume xehasei
copyright by mhtsotakhs
katwrimos
25-12-2004, 03:19
egw eimai aristeros kai anoixtos anthrwpos kai oxi san kati dexious pou pistevoun se paradoseis axies kai malakies tupou katwrimou...
Let me see...
Ego o "deksios"
1. Thelo gipedo ekei pou einai to KALITERO GIA TIN OMADA MOU
2. Sevomai tin istoria tou silogou
3. Thelo gipedo pou na volevei oso to dinaton perissoteres panathinaikes sinoikies
Esy o "aristeros":
1. Theleis gipedo ekei pou einai KALITERO GIA TIN TSEPI TOU EFOPLISTI IDIOKTITI TIS OMADAS
2. Adiaforeis gia tin istoria tou silogou
3. To kritirio sou den einai oi alloi panathinaikoi alla O EAFTOULIS SOU
Poios apo tous dio mas einai o aristeros kai pios o deksios loipon??
ante
ghpaido ekei pou tha nai pio megalo pio kurile kai me magazakia na pinoume kai kanan kafe...
Sosta, den exei arketa lefta o vardinogiannis, na vgalei liga parapano apo magazia kai kafeteries...
copyright by mhtsotakhs
...eipe o "aristeros" tsagkozis...
freak brother
25-12-2004, 04:34
[quote]egw eimai aristeros kai anoixtos anthrwpos kai oxi san kati dexious pou pistevoun se paradoseis axies kai malakies tupou katwrimou...
Let me see...
Ego o "deksios"
1. Thelo gipedo ekei pou einai to KALITERO GIA TIN OMADA MOU
2. Sevomai tin istoria tou silogou
3. Thelo gipedo pou na volevei oso to dinaton perissoteres panathinaikes sinoikies
Esy o "aristeros":
1. Theleis gipedo ekei pou einai KALITERO GIA TIN TSEPI TOU EFOPLISTI IDIOKTITI TIS OMADAS
2. Adiaforeis gia tin istoria tou silogou
3. To kritirio sou den einai oi alloi panathinaikoi alla O EAFTOULIS SOU
Poios apo tous dio mas einai o aristeros kai pios o deksios loipon??
ante
Sosta, den exei arketa lefta o vardinogiannis, na vgalei liga parapano apo magazia kai kafeteries...
copyright by mhtsotakhs
...eipe o "aristeros" tsagkozis...[/quote:2nbm2946]
plaka ekana
:p
alla goustarw ellhniko
kai epishs auta peri nomarxias peiraia einai paparies .. to ellhniko anoikei sthn nomarxia anatolikhs attikhs an den apatwmai
auto pou maresei se pollous aristerous pou einai kai podosfairofiloi einai oti otan exei na kanei me thn ellada einai anti-patriwtes kai otan exei na kanei me thn podosfairikh tous omada exoun nootropia akrodexiou.. den xerw an to xete prosexei?
katwrimos
25-12-2004, 04:49
exeis kanena sovaro epixeirima iper tou ellinikou ektos apo to oti einai konta sto spiti sou?? :D
Kai einai nomarxia peiraia btw
Dunadan Ranger
25-12-2004, 04:57
paidi pou menei ekei molis mou eipe oti ontws einai nom. PEIRAIA
OXI ...ELEOS...
nothingman
25-12-2004, 15:46
.. to ellhniko anoikei sthn nomarxia anatolikhs attikhs...
eleventh guardian
26-12-2004, 16:40
.. to ellhniko anoikei sthn nomarxia anatolikhs attikhs...
Σόρι, αλλά αν δεν έχει αλλάξει δραματικά κάτι το Ελληνικό υπάγεται στη Νομαρχία ΑΘΗΝΩΝ. Όσοι μένετε εκεί, θυμηθείτε τι ψηφίσατε (αν ψηφίσατε) στις προπέρσινες Νομαρχιακές. Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής πιάνει από Βούλα και πέρα (Για Πειραιά δεν το συζητάμε φυσικά).
Συνεχίστε...
StationEleven
26-12-2004, 19:35
natamas
pantws apo pitsirikas 8hmamai oti to aerodromio htan sthn a8hna oxi ston peiraia
anyway 8a dei3ei an kai opws th kobw th douleia apokleiete na ginei sto goudi
ps : to teleutaia pragma pou me noiazei einai h apostash apo to spiti mou(giati akousthkan polla gia auto to 8ema)
3ekollate ,oloi to kalo ths panathas 8eloume
eleventh guardian
26-12-2004, 19:59
Αυτός που μένει Ελληνικό και είπε στον Dunadan ότι ανήκει Νομαρχία Πειραιά, ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή έκανε πλάκα (στον Dunadan).
Ξεκολλάτε, Β' Αθηνών είναι το Ελληνικό, άρα Νομαρχία Αθηνών. Μην αγχώνεστε, δεν θα σας πάνε μακριά.
pitchfork
26-12-2004, 20:23
Το μόνο που μου προκαλεί έκπληξη είναι η αγωνία των γαβροφυλλάδων που ασχολούνται καθημερινά με τις δηλώσεις των ανόητων & ανεύθυνων μπαρμπάδων δημάρχων σχετικά με το γήπεδό μας.
Τι τους κόφτει τους γάβρους για το δικό μας γήπεδο?
Μήπως τρέμουν από τώρα για την πούτσα που θα πέφτει σωρηδόν? Μα και τώρα στη Λεωφόρο το ίδιο δεν συμβαίνει?
Εκτός αν ψάχνουν για περιοχές με πολλά στενάκια προκειμένου να τρέχουν και να χάνονται μετά τους αγώνες...
Νομίζουν ότι θα 'ρχονται κιόλας......
irreligious
31-12-2004, 20:53
Μήπως τρέμουν από τώρα για την πούτσα που θα πέφτει σωρηδόν? Μα και τώρα στη Λεωφόρο το ίδιο δεν συμβαίνει?
kane to kalo an mporeis kai vres ta statistika(nikes-ittes-issopalies) sti lewforo....den ta kserw re paidi mou alla gia na doume posi poutsa peftei
Stormrider
01-01-2005, 09:37
kane to kalo an mporeis kai vres ta statistika(nikes-ittes-issopalies) sti lewforo....den ta kserw re paidi mou alla gia na doume posi poutsa peftei
min tou vazeis poli doulia gia to spiti..
tou exw valei edw kai 2 vdomades peripou na psaksei poios exei parei perissotera prwtathlimata (se ola ta spor) kai akoma den exw dei apantisi :/ )
Τι τους κόφτει τους γάβρους για το δικό μας γήπεδο?
oti sas ekofte esas me to diko mas gipedo..
na xoun kati na asxolounte
Mitsmann
03-01-2005, 19:01
Καντε το γηπεδο στο Φαληρο. να μαστε κοντα, ζεστα κι αγαπημενα.
Νεα διαφημηση ΤΙΜ.
"Μπορω να εχω ενα γηπεδο οπως θελω, να το πληρωσω οσο θελω και να βριζω και τον Κοκκαλη μετα για το Καραισκακη;;;"
eiste gayroi
h "istoria" sas einai ta derby me mas kai ta prwta8lhmata tou papoutselh kai twn filikwn me e8niko
kata talla ftaiei o mpagebits
irreligious
04-01-2005, 01:18
eiste gayroi
h "istoria" sas einai ta derby me mas kai ta prwta8lhmata tou papoutselh kai twn filikwn me e8niko
axaxaxaxaxa...elpizo na min ta ennoeis...an ta ennoeis kopsto derby...
allios mipos eisai ligo xontroulis kai se lene gkontzo? :P
o olympiakos den vgike tzampa thrylos kai den yparxei apo proedrias sokrati kokkali kai meta(afto paei gia papoutseli pou les pou omologoumenos adikeithikate)...to kata poso kserei kai timaei o kathe opados tin istoria tis omadas tou,asto kalytera...
kata talla ftaiei o mpagebits
e?pera apo tis apodokimasies sto mats me kalamaria pote katigorisame ton mpagevits?
-kapaki meta tis apodokimasies to petalo tis eparxias fonaze rythmika to onoma tou...alla afto einai mallon psila grammata...-
kala ire kopse to tv magic kai to comic tou 8emou kai meta 3anamila
thrylos gia mia nikh se filiko me th santos
e-marton re
parte to xampari mia omada sthn ellada exei istoria
ken giou spel it?
panatinAikos
http://www.electricrequiem.com/viewtopi ... highlight= (http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=7451&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=)
irreligious
04-01-2005, 01:50
kala ire kopse to tv magic kai to comic tou 8emou kai meta 3anamila
pou ksereis an vlepo i oxi magic?poio comic tou themou?asto re filarako kalytera...
-edit-:ego diladi ti na sou po?kopse to star pou kanei ta idia me POUSTIKO tropo(an thes sou anafero kai paradeigmata)?to magic toulaxiston einai fora partida olympiako...
thrylos gia mia nikh se filiko me th santos
e-marton re
kai edo lathos eisai...o olympiakos onomastike thrylos gia tin omada tou 53-59 me ta eksi synexomena protathlimata kai oxi gia tin niki epi tis santos...min les oti thes i oti sou lene na les...
sto link pou mou dineis exeis kai gia tin niki tou 8-2...eleos re tote oute i giagia mou den eixe genithei...alla an thes na to pame toso piso mathe kai ti egine tin epomeni xronia me tin omada sou...psaksto ligo...
esy milises gia derby ktl kai apanthsa
katatalla...
oti mas boleuei kai oti naxoume na leme meta3i mas
klasikoi gayroi
xarhte mwre,ama th brhskete etsi paso