Log in

View Full Version : Oliva 20 του μηνού bootleg.

morphine
21-12-2004, 01:55
Όποιος έκανε bootleg την ακουστική συναυλία του ολίβα και των άλλων πιωμάτων που έχει για μπάντα, παρακαλείται να μου κάνει μια κόπια και θα πω μια προσευχή και γι'αυτόν το βράδυ. Κθνξ.

Neron
21-12-2004, 02:05
Kai otan sou kanoun kopia,na kaneis esu mia se mena kai 8a sou anapsw keraki. Thnx!

morphine
21-12-2004, 13:06
αυτό και τούμπαλιν, Φάνη μου.

BURNIN AMBITION
21-12-2004, 18:14
to site mou einai to
www.geocities.com/burnin_ambition (http://www.geocities.com/burnin_ambition)
opoios to exei, please na kanei kana trade me mena.i kaluteri sunaulia pou piga pote

Stormrider
21-12-2004, 18:18
to site mou einai to
www.geocities.com/burnin_ambition (http://www.geocities.com/burnin_ambition)
opoios to exei, please na kanei kana trade me mena.

ston mpoutso mas?

desosav
28-12-2004, 04:51
me endiaferi kai mena to bootleg!!

verdictdenied
27-12-2005, 13:15
Όποιος έκανε bootleg την ακουστική συναυλία του ολίβα και των άλλων πιωμάτων που έχει για μπάντα, παρακαλείται να μου κάνει μια κόπια και θα πω μια προσευχή και γι'αυτόν το βράδυ. Κθνξ.
Δεν περνάει αυτή η αρρώστια βλέπω. :)
Αν πήγες πες μου πως ήταν ο καραφλός χοντρός κιθαρίστας του γιατι στην κανονική συναυλία το έφέ των κάλυπταν αρκετά.
Τα λέμε. Καλές γιορτές

MEGADETH RULE
THIS SOUL OF BLACK IS MINE
THE VERDICT IS DENIED

Angelcurse
27-12-2005, 15:16
dn se pianw aderfe? perimenes ena xrono gia na rwtiseis pws einai o karaflos xontros ki8aristas (o poios? :?) tou oliva? Ton Laporte ennoeis? Oi megadeth ti sxesi exoun me olo auto? (pera apo kapoia tragelafika skinika me prwtagwnisti ton oliva k ton mustaine? :P )

verdictdenied
27-12-2005, 16:38
[quote="Angelcurse"]dn se pianw aderfe? perimenes ena xrono gia na rwtiseis pws einai o karaflos xontros ki8aristas (o poios? :?) tou oliva? Ton Laporte ennoeis? Oi megadeth ti sxesi exoun me olo auto? (pera apo kapoia tragelafika skinika me prwtagwnisti ton oliva k ton mustaine? :P )[/quoteρ]
Το θυμήθηκα απλώς. Είχα πάει στο Ρόδον τότε και είδα ένα τύπο με καπέλακι και απαίσιο ήχο. Από όσο θυμάμαι ήταν μέτριος κιθαρίστας. Ο άλλος έσπερνε. Αυτά. Οι MEGADETH έχουν σχέση με όλα. Ο/η AUTHOR ξέρει νομίζω αν είναι αυτός/αυτή που νομίζω
ΒΥΕ

morphine
27-12-2005, 22:43
Δεν περνάει αυτή η αρρώστια βλέπω. :)
Αν πήγες πες μου πως ήταν ο καραφλός χοντρός κιθαρίστας του γιατι στην κανονική συναυλία το έφέ των κάλυπταν αρκετά.
Τα λέμε. Καλές γιορτές

MEGADETH RULE
THIS SOUL OF BLACK IS MINE
THE VERDICT IS DENIED

Δεν είχα πάει Μπιλ.