Log in

View Full Version : Γιατί λοιπόν...

regularpaul
11-12-2004, 18:20
...υποστηρίζετε τις μεγάλες ομάδες?

Μην αρχίσουμε τα είμαι Τρίκαλα, ΠΑΣ, ΕΑΡ, Αιολικός κλπ.

Το ερώτημά μου είναι γιατί δεν είστε μόνο Τρίκαλα, ΠΑΣ, ΕΑΡ, Αιολικός κλπ? Στο εξωτερικό οι οπαδοί των ομάδων που παίζουν στις μικρότερες κατηγορίες, είναι και οπαδοί ομάδων που πρωταγωνιστούν στην 1η κατηγορία ή την Ευρώπη? Οι οπαδοί της Κολωνίας είναι και οπαδοί της Bayern? Οι οπαδοί της Wolves είναι και Arsenal? κοκ

Δηλαδή εγώ που είμαι και μπασκετόφιλος, πρέπει να βρω μια ομάδα στην Α1 να υποστηρίζω, αφού η δική μου αγωνίζεται φέτος στην Β Εθνική?

Μερικές εξηγήσεις που δίνω.

- Η μανία των πάντων για τη νίκη και όχι για το εκάστοτε άθλημα. Όταν είσαι οπαδός μιας "μικρής" ομάδας, οι λύπες είναι πολύ περισσότερες από τις χαρές και ποιος το αντέχει αυτο?

- το γεγονός ότι το 40% του Ελληνικού πληθυσμού μένει στην Αθήνα, οπότε είναι φυσιολογικό (?) να ταυτίζεται με ομάδες της πόλης (γιατί τις μεγάλες όμως?)

Και ας πούμε ότι οι κάτοικοι κάποιας περιοχής του Πειραιά, του Κορυδαλλού για παράδειγμα, να είναι Ολυμπιακοί αντί να είναι Προοδευτικάνοι (:midfinger: NothingMan), είναι σχετικά λογικό. Aυτό που δεν αποδέχομαι με τίποτα, είναι Πατρινοί για παράδειγμα (μιλάμε για την 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας) να είναι Ολυμπιακοί και η τοπική ομάδα να βολοδέρνει στην Β, χάρη σε συγχωνεύσεις της τελευταίας στιγμής. Ή οι κρητικοί αντί να υποστηρίζουν τον ΟΦΗ και να δημιουργήσουν μια ομάδα, ικανή ακόμα και για πρωτάθλημα, να γίνονται οπαδοί των ομάδων του ΠΟΚ.

Για πείτε...

IrDA
11-12-2004, 18:23
egw eimai PAS kai bazelos ...

ama pe3ei PAS me PAO den me niazei oute prwta8lhma na xasei o PAO ama den kerdisei ...

PAS re mounia kai ta muala sta kagkela ...

{skepsou epishs ti mpala paizetai sthn A ethinkh, pou einai a8lia, opote katalabaineis giati den uposthrizontai toso en8erma η B ή η Γ e8nikh}

freak brother
11-12-2004, 18:26
- το γεγονός ότι το 40% του Ελληνικού πληθυσμού μένει στην Αθήνα, οπότε είναι φυσιολογικό (?) να ταυτίζεται με ομάδες της πόλης (γιατί τις μεγάλες όμως?)

egw yposthrizw aioliko paw kai sto ghpedo pou kai pou.. alla daxei efoswn eimai athhna ti na kanw?
ELA RE AIO
1 HTTA SE 11 PAIXNIDIA VOUR GIA 3 ETHNIKH !! :D

AngelOfSorrow
11-12-2004, 18:29
eimai paok

genithika saloniki,megalwsa saloniki,kai i prwti omada pou gnwrisa sti zwi mou itan o paok...arxisa na parakolouthw mpala vlepontas ton paok.theleis apo "magia"?theleis epeidi einai i megalyteri omada tis polis?
parto opws thes...

opws kai esy arxises na akous mousiki apo megales mpantes (metallica,maiden)...giati itan oi pio gnwstes se sena se keini tin ilikia...
apo kei kai pera oloi ypostirizoun mikroteres omades (de milaw gia apli sympatheia),alla opws kai na to kanoume allo i prwti agapi,kai allo oi alles otan zoun sti skia tis prwtis (egrapsa pali.... :) )

twra to na allakseis omada sta 16-17-18 kai de 3erw gw pote einai kati to entelws ilithio...
e3allou an exeis idi "arrwstisei",de paizei kati tetoio....

Solo Carriera
11-12-2004, 18:42
Μην αρχίσουμε τα είμαι Τρίκαλα, ΠΑΣ, ΕΑΡ, Αιολικός κλπ.

Το ερώτημά μου είναι γιατί δεν είστε μόνο Τρίκαλα, ΠΑΣ, ΕΑΡ, Αιολικός κλπ?

egw eimai PAS kai bazelos ...

regularpaul
11-12-2004, 18:48
Προφανώς αυτό που λέω δεν ισχύει για τους Θεσσαλονικείς που υποστηρίζουν ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή (όπως δεν ισχύει για τους Πειραιώτες Ολυμπιακούς, τους βάζελους από τους Αμπελόκηπους κλπ). Αλλά οι Δραμινοί για παράδειγμα, οι Σερραίοι? Πόσο καλύτερο θα ήταν το πρωτάθλημα αν έπαιζαν στην Α ισχυρές ομάδες από όλη την χώρα, με γεμάτα γήπεδα κλπ?

Ε πώς να γίνει αυτό αν τους περισσότερους τους ενδιαφέρει, το αποτέλεσμα του ντέρμπυ και μόνο (ξεχνώντας πόσα χρόνια έχουμε να δούμε μπάλα σε ντέρμπυ)? Δυστυχώς ο ίδιος διπολισμός που παίζει στην πολιτική, υφίσταται και στον αθλητισμό (το ποδόσφαιρο δηλαδή).

nothingman
11-12-2004, 21:34
Για αρχή… είμαι γαύρος… στο Καρα’ι’σκάκη πήγα για πρώτη φορά γήπεδο, για το γαύρο έχω γαμήσει τη διάθεσή μου, το πρόγραμμά μου και την τσέπη μου άπειρες φορές, με την Προό έχουμε περισσότερο πλατωνική σχέση…δλδ δε σκοτώνομαι κιόλας, απλά αν βαριέμαι καμιά Κυριακή κατεβαίνω τα δύο στενά που με χωρίζουν από το Palais de Nice που χρησιμοποιούμε ως έδρα (Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ Η ΚΑΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) και βλέπω μπαλίτσα (ή κάτι που έμοιαζε με αυτό τέλος πάντων)…

Συμφωνώ και εγώ με τον οπαδό του συμπαθούς σωματείου της παραδίπλα γειτονιάς, ότι δλδ είναι εντελώς άκυρο για κάποιον Καβαλιώτη για παράδειγμα να δηλώνει βάζελος η μΠΑΟΚτσής… κάπως έτσι φτάσαμε να παίζουμε με τον regularpaul και οι δυο στην Α’ Εθνική, ενώ η Λάρισα βολοδέρνει από κάτω, η Δράμα είναι τόσο χάλια που πήρε δανεικό τον Άντζα μπας και φτιάξει άμυνα ενώ Διαγόρες, Αιολικοί (sorry freakbro) και Εδεσσα’ι’κοί στην ουσία δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη…

Από εκεί και πέρα, στο εξωτερικό ο δεσμός της ομάδας με την πόλη είναι πολύ πιο ισχυρός από όσο εδώ… για παράδειγμα, ο μέσος κάτοικος της Βαρκελώνης νοιώθει ότι εκπροσωπείται στην υπόλοιπη Ισπανία/Ευρώπη από την Barcelona/Espanyol, αντίστοιχα ο κάτοικος του Birmingham με τη Villa κυρίως, οι κάτοικοι της Mesina με την ομάδα του Elle και ούτω καθ’εξής… imo ο λόγος για τον οποίο αυτό συμβαίνει στα Παρίσια και τα Λονδίνα και όχι εδώ είναι το γεγονός ότι πλέον έχει ερημώσει σε τέτοιο βαθμό η επαρχία που δεν μπορεί να συντηρήσει περισσότερες από 8-10 σοβαρές ομάδες (με το «σοβαρές» εννοώ ομάδες που δεν είναι ασανσέρ από τη Β στη Γ και τούμπαλιν…)

Αυτά…

σημ.1: Μαντολάτο στο regularpaul :P
σημ.2: το ξέρω ότι πλέον δεν παίζουμε με τον παραπάνω αναφερθέντα user στην Α’ Εθνική, αλλά παίζει μόνος του… απλά χρησιμοποιώ α’ πληθυντικό επειδή έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το αυριανό ματς, έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες του αντιπάλου, είδαμε και video με τους προηγούμενους αγώνες άμα λάχει και πιστεύω ότι το έχουμε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο απέναντι στον Ποσειδώνα Ν.Π. :D

katwrimos
11-12-2004, 21:48
ego eimai panathinaikos giati itan o mpampas mou kai o papous mou, o opoios egine panathinaikos giati emene dipla sto gipedo...

eleventh guardian
12-12-2004, 00:28
Αλλά οι Δραμινοί για παράδειγμα, οι Σερραίοι? Πόσο καλύτερο θα ήταν το πρωτάθλημα αν έπαιζαν στην Α ισχυρές ομάδες από όλη την χώρα, με γεμάτα γήπεδα κλπ?

Mα είναι κι αυτός ένας λόγος που χάθηκαν αυτές οι ομάδες. Στην επαρχία, βέβαια, συμβαίνει και το άλλο. Πάει ο κόσμος στο γήπεδο όταν η ομάδα βρίσκεται (και πρωταγωνιστεί) στη Β' Εθνική και όταν ανεβαίνει εξαφανίζονται! Δεν αντέχουν να τη βλέπουν να έχει ρόλο κομπάρσου, προφανώς... Φυσικά το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις συνοικίες της Αθήνας. Με εξαίρεση εμάς (Πανιώνιος) και τους Εθνικούς (αν και τα τελευταία χρόνια «χαλάνε» κι αυτοί), σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που είναι ατόφιοι Ιωνικοί, Προοδευτικάνοι, Αθηναϊκοί και πάει λέγοντας. Οι πιο πολλοι είναι κατά βάθος με μια ομάδα του ΠΟΚ. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό, πάντως.

Υ.Γ.: Πώς γίνεται να υποστηρίζεις δύο ομάδες ταυτόχρονα ποτέ δεν το κατάλαβα. Κι εγώ συμπαθώ την Αναγέννηση Καρδίτσας επειδή έχω καταγωγή από εκεί, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν «πονάω» όταν χάνει ούτε χαίρομαι υπερβολικά όταν κερδίζει.

Stormrider
12-12-2004, 00:47
Φυσικά το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις συνοικίες της Αθήνας. Με εξαίρεση εμάς (Πανιώνιος) και τους Εθνικούς (αν και τα τελευταία χρόνια «χαλάνε» κι αυτοί),
to gipedo tis neas smyrnis den mazevei pia oute 2000 atoma..
me antithesh 2 xronia prin se paixnidi me osfp itan 8000 atoma mesa...
to apokorifoma tin kseftilas tou panioniou ta teleftea xronia einai sto persino pexnidi panionios-osfp pou oi panionioi den itan oute 1000 atoma(me tin dikaiologia oti eixan paei sto basket)
aftoi pou pigenoun gipedo einai elaxistoi
ta diarkeis(geroi)
kai 500-1000 atoma pou einai oi panthires..

neosmyrnioths eimai kai kserw...
:P

enitharmon
12-12-2004, 06:30
Οι οπαδοί της Κολωνίας είναι και οπαδοί της Bayern?
:rofl: :rofl: :rofl:

sovara twra

min tous to rwtiseis pote auto :|

freak brother
12-12-2004, 06:47
sto manchester h pleiopshfia twn katoikwn einai manchester city

(asxeto)

Stormrider
12-12-2004, 06:52

(asxeto)
aftos eiani o logos pou paw toso poli afti tin omada...
\m/
vasika stin agglia afto einai to sinthismeno kai oxi i ekseresh

Mitsmann
12-12-2004, 13:32
Αιας Σαλαμινας σας βιαζει την ψυχη πατοκορφα απο την πλατεια Μποσκου μεχρι του Τσαμη και απο το Μπλε Λιμανι ως τα Περιστερια.

StationEleven
12-12-2004, 14:54
apo th kakh bigla mexri th psilh ammo kai apo ta kanakia mexri ta selhnia

Mitsmann
12-12-2004, 15:45
απ το Μπατσι ως το Πυργιακονι κι απ το Λαμπρανο ως το Σπαστηρα.

SIXAMENOS
12-12-2004, 19:58
Φυσικά το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις συνοικίες της Αθήνας. Με εξαίρεση εμάς (Πανιώνιος) και τους Εθνικούς (αν και τα τελευταία χρόνια «χαλάνε» κι αυτοί),
to apokorifoma tin kseftilas tou panioniou ta teleftea xronia einai sto persino pexnidi panionios-osfp pou oi panionioi den itan oute 1000 atoma(me tin dikaiologia oti eixan paei sto basket)
ta diarkeis(geroi)

mpravo gidi.AFOU EISAI NEOSMYRNIOTIS KAI KSEREIS GIATI RE VLAKA DEN YPOSTIRIZEIS TON PANIONIO ANTI NA KATHESAI NA TA SKAS STO SOKRATI?

Stormrider
12-12-2004, 20:03
ta diarkeis(geroi)

mpravo gidi.AFOU EISAI NEOSMYRNIOTIS KAI KSEREIS GIATI RE VLAKA DEN YPOSTIRIZEIS TON PANIONIO ANTI NA KATHESAI NA TA SKAS STO SOKRATI?
apo ti na skaw me ton mpeo?:P

imixrono/teliko

freak brother
12-12-2004, 21:26
ta diarkeis(geroi)

imixrono/teliko
ston lepa..
anti gia lefta gia ticket pairneis gardenIes

Stormrider
12-12-2004, 21:44
[quote="eleventh guardian":d8byg1rz]Φυσικά το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις συνοικίες της Αθήνας. Με εξαίρεση εμάς (Πανιώνιος) και τους Εθνικούς (αν και τα τελευταία χρόνια «χαλάνε» κι αυτοί),
ta diarkeis(geroi)

imixrono/teliko
ston lepa..
anti gia lefta gia ticket pairneis gardenIes[/quote:d8byg1rz]
ston panonio apo tis 20+ fores pou exw paei gipedo exw plirwsei mono 2 fores isitrio me tin barca(mporousa na eixa mpei me prosklisi logo wfc) pou ithela to isitrio kai me lazio

nothingman
12-12-2004, 22:21

(asxeto)
\m/
ποιο είναι δλδ το συνηθισμένο?
στο Liverpool η πλειοψηφία είναι με τους κόκκινους και όχι με την Everton
στο Birmingham με τη Villa και όχι με την Βirmingham
στο Λονδίνο με Chelsea και Tottenham και όχι με Arsenal ή Fulham
σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η πλειοψηφία υποστηρίζει την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, τη βαρύτερη φανέλα αν θες
άρα, στο Manchester είναι η εξαίρεση
εκτός αν κατάλαβα λάθος αυτό που θες να πεις
off topic βέβαια, αλλά θα ήθελα να καταλάβω το συλλογισμό σου

SIXAMENOS
12-12-2004, 22:37
np anal cunt - propatheis na katalaveis to syllogimo tou stormrider

nothingman
12-12-2004, 22:39
np Anal Cunt - Είμαι φιλόδοξος τύπος

Kingryche
12-12-2004, 23:45
Os Patrinos panta theorousa tin Panaxaiki pio konta sto "ntropi tis polis" para sto "kamari tis polis" se antithesi px me ton NOP i ton Apollona.Mia zoi poulimeni omada kai ligotero i perissotero oles oi eparxiakes etsi einai...
Px i Panaxaiki,i Proodeftiki,o Ionikos,i Ksanthi paliotera kata kairous anoigoun ta podia ston gavro ipotimontas tin noimosini twn opadwn tous.Paromoiws o Panathinaikos, h AEK kai o PAOK stin voreia Ellada.

Pigaina mia epoxi gipedo na ipostiriksw tin Panahaiki.Pragmatika den aksize ton kopo.Kai stis mikres omades einai pou to psari vromaei apo to kefali.Oi proedroi einai poulimenoi se pio megala afentika ktl.

Stin teliki apo tote pou thimamai ton eafto mou na vlepei mpala,ipostirizw ton Panathinaiko.Twra giati kai pws den kathisa na to poliskeftw.

Apo to na vlepw to theama pou prosferei sto gipedo i Panahaiki,o Patraikos kalitera ston kanape kai mia sto toso gipedo stin Athina...

regularpaul
13-12-2004, 01:43
Βαριεμαι να γραψω πολλα (γενικα οι αθλητικες συζητησεις δεν μου βγαινουν ευκολα), και δεν θελω να ξεφυγω απο το θεμα, αλλα αυτο το ανοιγει ο Ιωνικος τα ποδια στον Ολυμπιακο δεν μπορω να το αφησω ετσι.

Να υποθεσω δηλαδη οτι περσι που δεν κοψαμε βαθμο απο τον Παναθηναϊκο αλλα πηραμε το χ στην Ριζουπολη, σας δωσαμε τον τιτλο?

/off topic

Για μενα παντως η πιο ευχαριστη εικονα που ειδα στα σημερινα αθλητικα ηταν το ντερμπυ μεταξυ Ολυμπιακου Βολου και Λαρισας. Μακαρι να ηταν γεματο τετοιες ομαδες το πρωταθλημα της Α Εθνικης ακομα κι αν σημαινε οτι η δικη μου δεν θα ηταν. Και ευτυχως που υπαρχουν και Λαρισινοι για παραδειγμα που δεν τα βλεπουν ολα πουλημενα (και λοιπες γενικοτητες) και καποτε πηραν και πρωταθλημα και κυπελλο.

Kingryche
13-12-2004, 01:49
peran tou kata kairous pou den prosekses mallon tha sou thimisw oti tin persini xronia i dioikisi kai oi paiktes tou Ionikou kanane oti itan anthropinws dinato gia na min kerdisei o Panathinaikos.Filathloi tou Olimpiakou apokleistika mesa,enas anekdiigitos Kasnaferis,enas proklitikos arxigos omadas (aftos pou eipe kai kouventes gia ton Eki) Ksanthopoulos.
To oti etixe kai pire en X apo ton Gayro de mou leei kati.

Egw vlepw ti klima antimetwpizei kathe xrono o Panathinaikos ekei kai ti klima antimetwpizei o Olimpiakos.Kiries pernane,sorry kiolas

regularpaul
13-12-2004, 02:12
Επετρεψε μου να εχω καλυτερη αποψη αφου εγω τα ζω ολα απο το γηπεδο, και οχι απο τον καναπε :D

Δεν ειμαι κομπλεξικος να αρνηθω αυτα που εγιναν περσι στο μεταξυ μας παιχνιδι (κομπλεξικοι ειναι οσοι γαυροι δεν τα παραδεχονται). Και ο Κασναφερης σας αδικησε, και στο γηπεδο ειχε 1000 (απο τους 3000, οποτε τα αποκλειστικα Ολυμπιακους δεν στεκουν) οπαδους του ΟΣΦΠ που ηρθαν μετα το δικο τους ματς με την Ξανθη, με εισιτηρια που τους πουλησε ο αειμνηστος (ενα απο τα μεγαλα λαθη του). Ηταν μια απο τις πιο ντροπιαστικες μερες για τον Ιωνικο και υπαρχει φιλος μου που δεν ξαναρθε εκτοτε στο γηπεδο (κι εμενα μου περασε απο το μυαλο). Αν δεν ειχα μαζι μου εναν κολλητο Παναθηναϊκο, θα ειχα ερθει στα χερια με πολλους γαυρους που εσπαγαν το γηπεδο μας και πετουσαν αντικειμενα στους παιχτες σας. Η μονη στιγμη που φωναξαμε ολοι οι Ιωνικοι που ειχαμε ερθει στο γηπεδο ηταν οταν εν χορω βρισαμε τον αειμνηστο.

Τωρα για τον Ξανθοπουλο το εχω ξαναπει εδω, εμεις αγωνιζομασταν για την σωτηρια μας και ο αλλος τον ρωτουσε τη γνωμη του για τον Γκονζαλες. Στα αρχιδια μας ο Γκονζαλες και ο καθε Γκονζαλες. Ξεχασες οτι ο Ξανθοπουλος ηταν πρωταγωνιστης των επεισοδιων με τους Ολυμπιακους και ηταν παντα κοκκινο πανι για αυτους?

Κυριες περνανε, ειπες? Δεν θα το λεγα (οχι οτι περηφανευομαι για αυτα τα επεισοδια)

http://www.rangers.gr/gallery/images/neap97_ion_osfp4.JPG

Α ρε kingryche με εβγαλες εκτος εαυτου και εκτος θεματος :twisted:

ps. nothingman, το πηρατε το διπλο τελικα :lol: ...

Kingryche
13-12-2004, 02:31
ksereis den anaferomai stous (osous tespa einai) pragmatika opadous mias omadas.
Kaneis opados den exei protimisi na xasei apo ton ena kai na kerdisei ton allon.Etsi,mporei oi Ionikoi na min pane mia tous gavrous kai na pianontai sta xeria kai kai...H dioikisi omws tis omadas ithistai na einai fila proskimeni ston Olimpiako.Thimamai poses fores edw stin Patra na dinei se match me ton Panathinaiko prim o Loukopoulos to opoio mporei kai na pernage to simvolaio kapoiou paixti.Pou skata ta evriske tote ta fraga.Mia zoi ntaraveria me ton Louvari eixe.Oi opadoi tis Panaxaikis to sixainontan afto.E kai?Omoiws, emeis sinithws exoume pio efkolo paixnidi me ton Ofi kai omws oi opadoi tou Ofi mallon ton Panathinaiko misoun perissotero.E kai?Pali emeis tha tous pairmoume opoion kalo paixti exoun...

Den nomizw pws exei orimotita to Elliniko podosfairo.Oi mikres omades kata vasin exoun ton rolo twn ipokatastimatwn gia na eimaste on topic.Pantws,mpravo kai xaras to kouragio sou pou tin paleveis me mia omada san ton Ioniko.Gia Ellinika dedomena panta...

regularpaul
13-12-2004, 02:50
OK, τωρα μιλας ομορφα :)

Αν ειδες νωριτερα, ειχα τονισει την λεξη ισχυρες ομαδες της επαρχιας. Αν ο Βολος πχ ανεβει και δεν καταφερει να κτισει μια καλη ομαδα και τελικα κοβει 1000 εισιτηρια, τοτε δεν εχει κανενα νοημα. Ας ειναι στην Α ο Ιωνικος, η Χαλκηδονα, το Αιγαλεω και ο Πανιωνιος που τουλαχιστον το παλευουν (με εξοδους στην Ευρωπη, κυπελλα κλπ).

Ομως για να κτιστουν καλες ομαδες χρειαζονται καποιες προϋποθεσεις. Μια απο αυτες ειναι να υπαρχει η στηριξη του κοσμου. Για φαντασου τι θα εκανε ο Ντεμης και η ΑΕΚ φετος αν δεν υπηρχε αυτη η τρομακτικη υποστηριξη απο τους φιλαθλόυς της ΑΕΚ. Αυτο προσπαθω να πω. Οτι αν οι Πατρινοι για παραδειγμα, αγκαλιασουν την νεα προσπαθεια της Παναχαϊκης (και δεν παιζει και Λουκοπουλος πια), ισως κατι καλο προκυψει, ισως προσελκυστει καποιος επιχειρηματιας. Στο μπασκετ που ειναι πιο ευκολο να χτιστει μια ομαδα, κοιτα που εχει φτασει ο Απολλωνας. Παραλιγο κυπελλο περσι, μεγαλες νικες τα τελευταια χρονια, γιατι οχι και πιο μακρια?

Ας γεμιζει ο ΟΦΗ το γηπεδο του, να υπαρχει ενα ερεισμα για καποιον Κρητικο να αναλαβει την ομαδα και να ξεφυγει απο τους Βαρ/δες. Που ναι μεν την κρατουν ζωντανη ολα αυτα τα χρονια, αλλα της πινουν και το αιμα αγωνιστικα.

ps το παλευω με τον Ιωνικο γιατι και μενα με πηρε ο πατερας μου στο γηπεδο απο μικρο παιδακι, οποτε το μικροβιο δεν βγαινει ευκολα

Mitsmann
13-12-2004, 02:59
Κινγκραιχ οταν λες οτι ο Ιωνικος μας ανοιγει τα ποδια λες μαλακιες ολκης.

Stormrider
13-12-2004, 04:49

(asxeto)
\m/
ποιο είναι δλδ το συνηθισμένο?
στο Liverpool η πλειοψηφία είναι με τους κόκκινους και όχι με την Everton
στο Birmingham με τη Villa και όχι με την Βirmingham
στο Λονδίνο με Chelsea και Tottenham και όχι με Arsenal ή Fulham
σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η πλειοψηφία υποστηρίζει την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, τη βαρύτερη φανέλα αν θες
άρα, στο Manchester είναι η εξαίρεση
εκτός αν κατάλαβα λάθος αυτό που θες να πεις
off topic βέβαια, αλλά θα ήθελα να καταλάβω το συλλογισμό σου
ok
eimai lathos :/
:)

ConJoined Thighs
13-12-2004, 08:40
Egw pali,an kai eimai apo to rethimno, eimai olympiakos apo panta (den thimame + den me endiaferei to pos kai to giati).
Exw paei ghpedo 4-5 fores sthn zwh mou,me kaliterh fora to 4-3 epi ths aek sto oaka,propropersi (an thimame kala).
EAR goustara na vlepw tote pou htane akoma sthn b ethnikh.Thn sixathika omws dioti pros ta telh ths sezon otan htane na anevei a , poulouse paixnidia se kati kafeneia tipou ethnikos ktl.Aisxos,ntropi.Twra an den kanw lathos paizei topiko...kala na pathei!

eleventh guardian
13-12-2004, 13:02
ta diarkeis(geroi)

Άλλο εννοούσα, αλλά δεν το κατάλαβες (ίσως δεν το διατύπωσα σωστά). Ήθελα να πω ότι ΟΛΟΙ όσοι δηλώνουν Πανιώνιοι, υποστηρίζουν ΜΟΝΟ τον Πανιώνιο. Όχι ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης είναι Πανιώνιοι. Κόσμο έχουμε και στις περισσότερες γειτονικές συνοικίες. Τώρατο γιατί δεν πάμε στο γήπεδο συχνά, είναι άλλη ιστορία...

Όσο για το προπέρσινο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μόνο 2.000 πρέπει να ήταν οι δικοί μας. Οι υπόλοιποι ήταν καθαρά Ολυμπιακοί, που φυσικά δεν ήταν μόνο από τη Νέα Σμύρνη. Τι να κάνουμε, είναι περισσότεροι. Και στα ματς με τον Παναθηναϊκό, πάλι μειοψηφία είμαστε.

Συμφωνώ επίσης ότι ο κόσμος μας όσο πάει και μειώνεται. Θυμάμαι τότε που άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο (έχουν περάσει αισίως 20 χρονάκια), στις εξέδρες βρίσκονταν σχεδόν 10.000 θεατές σε παιχνίδια με Απόλλωνα, Βέροια, ΟΦΗ και τα τοιάυτα. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας της νέας γενιάς. Τα περισσότερα παιδιά θέλουν να 'ναι με τους νικητές, ελάχιστοι είναι πια οι ιδεολόγοι (πιστεύω πως δικαιούμαι να κατατάσσω τον εαυτό μου σ' αυτήν την κατηγορία - αν με γνωρίσετε, θα συμφωνήσετε).

Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς που δηλώνουν οπαδοί της Προοδευτικής, αλλά είναι κυρίως με τον Ολυμπιακό ή και τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και οι Ιωνικοί (ο regularpaul είναι, ευτυχώς, ένας από αυτούς που εξαιρούνται), Καλλιθεάτες και, εσχάτως και οι Απολλωνιστές (δυστυχώς, έτσι όπως τα 'χει κάνει ο Αλαμάνος)...

Γι' αυτό οι Πανιώνιοι ξεχωρίζουν και δεν είναι συμπαθείς στους τρεις του ΠΟΚ (αλλά και στους Θεσσαλονικείς).

katwrimos
13-12-2004, 15:07
eleventh guardian, sorry alla oi omades den antiprosopevoun ideologies. Einai apla omades. Mporei KAPOTE o panionios na itan prosfigiki omada i otidipote, simera omos einai mia anonimi etairia stin opoia o mpeos kseplenei lefta.

Episis o panionios mou einai ekseretika simpathis, to idio nomizo isxiei kai gia polous panathinaikous.

Raven Lord
13-12-2004, 15:13
δε διάβασα προηγούμενες απόψεις για να μην επηρεαστώ, οπότε αν αναμασάω προηγούμενα posts, sorry...

το να υποστηρίζεις μεγάλες ομάδες οφείλεται στο ότι για κάποιον ηλίθιο λόγο όταν ήσουν 5 χρονών αποφάσισες να διαλέξεις μια συγκεκριμένη ομάδα. συνήθως σε αυτή την ηλικία ξέρεις μόνο τις ομάδες που είναι πολύ γνωστές ή αυτές που σου μαθαίνουν οι γονείς σου. μετά σπάνια κάποιος θα αλλάξει ομάδα σύμφωνα με πιο ορθολογικά κριτήρια (όσο μπορεί να επικρατήσει ορθολογισμός στον οπαδισμό). λογικό, λοιπόν, οι περισσότεροι να υποστηρίζουν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη...

πάντως, προσωπικά ασχολούμαι με τον ΑΟ Τρικάλων εξίσου, όσο και με τον ΠΑΟ, αν όχι περισσότερο. γήπεδο πάω πιο συχνά στα Τρίκαλα...

eleventh guardian
13-12-2004, 15:24
Ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ του Μπέου ή του κάθε αφεντικού της ΠΑΕ; Όταν λέω ιδεολόγος, εννοώ ότι η ομάδα μου αντιπροσωπεύει κάτι παραπάνω. Κι ούτε έχει σχέση η αγάπη με την προσφυγιά και τα συναφή (τα οποία τυχαίνει να αντιπροσωπεύει ο Πανιώνιος, αλλά εγώ φυσικά δεν τα ήξερα όταν ήμουν 6 χρονών και πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης).

Διασκεδάζουμε γι' αυτό που είμαστε, δεν πωρωνόμαστε χωρίς λόγο, δεν στενοχωριόμαστε που δεν έχουμε πάρει Πρωτάθλημα, καμαρώνουμε για το ότι δεν υποκύψαμε στις μόδες της εποχής. Γκρινιάζουμε για μικροπράγματα τα οποία γρήγορα ξεχνάμε και γουστάρουμε (πολύ όμως) επειδή είμαστε οι μόνοι που μπαίνουμε στο «μάτι» των «μεγάλων». Δεν παθιαζόμαστε στο γήπεδο, δεν προκαλούμε επεισόδια εναντίον των άλλων. Φυσικά δεν είναι όλοι οι Πανιώνιοι έτσι - παντού υπάρχουν οι κάφροι. Υπάρχουν όμως πολλοί που αντιμετωπίζουν τα πράγματα σαν εμένα και αυτούς συγκαταλέγω στους ιδεολόγους.

Και στο φινάλε, αν αγοράσει τον Παναθηναϊκό ένας αντίστοιχος Μπέος, θα πάψεις να τον υποστηρίζεις; Γιατί δηλαδή ένας πρόεδρος-λαμόγιο θα πρέπει να περιορίσει την αγάπη μου για την ομάδα που παρακολουθώ από μικρός;

ari-m
13-12-2004, 15:25
Einai aplo. Prepei na exeis kapoion na tsakwnesai. Ok, ki egw eimai Trikala, alla 10 xronwn paidaki den exw eykairo kapoion karditsiwti/larisaio/boliwti opote goustarw na plakw8w gia tin omada mou.

p.s. PORTAIKOS (b' erasitexniko trikalwn) LEME RE ... :D :D :D :D
p.s.2. To gipedo tis parapanw omadas einai panw apo to nekrotafeio tou xwriou. Ston toixo apenanti apo to nekrotafeio gia polla xronia ksexwrize ena sin8ima:

AOP 8imisou to prwta8lima to 8eloune akomi ki oi nekroi sou

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Raven Lord
13-12-2004, 15:29
Einai aplo. Prepei na exeis kapoion na tsakwnesai. Ok, ki egw eimai Trikala, alla 10 xronwn paidaki den exw eykairo kapoion karditsiwti/larisaio/boliwti opote goustarw na plakw8w gia tin omada mou.

p.s. PORTAIKOS (b' erasitexniko trikalwn) LEME RE ... :D :D :D :D
p.s.2. To gipedo tis parapanw omadas einai panw apo to nekrotafeio tou xwriou. Ston toixo apenanti apo to nekrotafeio gia polla xronia ksexwrize ena sin8ima:

AOP 8imisou to prwta8lima to 8eloune akomi ki oi nekroi sou

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ορφέας ασπροβάλτου ρεεεεεε! (και παλιότερα θύελλα ελάτης :rofl: )

regularpaul
13-12-2004, 15:38
11th, για την ομαδα σου καλα τα λες, για τις αλλες οχι. Απο εκεινα τα θλιβερα επεισοδια του 97 και μετα, δεν υπαρχουν οπαδοι του Ολυμπιακου αναμεσα σε αυτους του Ιωνικου.

Γενικα οι Πανιωνιοι εχετε μια σταση ανωτερωτητας ή σνομπισμου προς τους οπαδους των υπολοιπων "μικρων" Αθηναικων ομαδων, η οποια στεκει μονο σε ο,τι αφορα την τεραστια ιστορια σας και τις πιο πολλες επιτυχιες, αλλα σε καμια περιπτωση σε θεματα ποσοτητας και ποιοτητας φιλαθλων.

Κι εγω 20+ χρονια πηγαινω σε ολα τα γηπεδα της Ελλαδας, σε ποδοσφαιρο και μπασκετ, κι εχω αντιστοιχη εμπειρια.

Τελος παντων, το θεμα δεν εχει να κανει τοσο με τις ομαδες της Αττικης (οπου λογικο ειναι οπως ξαναειπα, να υποστηριζονται κυριως οι 3 μεγαλοι), αλλα με την επαρχια. Αλλη τρομερη εικονα του Σαββατοκυριακου ηταν οι 6.500 κοσμου στο ντερμπυ της Δ (!!!) Εθνικης μεταξυ Κορινθου και Αστερα Τριπολης.

eleventh guardian
13-12-2004, 17:00
Απο εκεινα τα θλιβερα επεισοδια του 97 και μετα, δεν υπαρχουν οπαδοι του Ολυμπιακου αναμεσα σε αυτους του Ιωνικου.

Το δέχομαι αυτό. Ο Ιωνικός με 15 χρόνια στην Α' Εθνική έχει αποκτήσει πράγματι δικούς του οπαδούς.

Γενικα οι Πανιωνιοι εχετε μια σταση ανωτερωτητας ή σνομπισμου προς τους οπαδους των υπολοιπων "μικρων" Αθηναικων ομαδων, η οποια στεκει μονο σε ο,τι αφορα την τεραστια ιστορια σας και τις πιο πολλες επιτυχιες,

Όντως, είμαστε σνομπ και δεν είναι σωστό αυτό. Αλλά δεν είναι λογικό να νιώθουμε ανώτεροι από την στιγμή που έχουμε -όπως λες- τεράστια ιστορία και πιο πολλές επιτυχίες;

αλλα σε καμια περιπτωση σε θεματα ποσοτητας και ποιοτητας φιλαθλων

Εδώ είσαι λάθος. Μην το πεις πουθενά παραέξω αυτό (τουλάχιστον για την ποσότητα, την ποιότητα τη συζητάμε)...

Τέλος πάντων, regularpaul δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να διαφωνούμε μεταξύ μας αφού στην πραγματικότητα δεν είμαστε αντίπαλοι (άλλοι είναι οι εχθροί μας). Χαίρομαι που στο forum βρέθηκε ένας ακόμα άνθρωπος που δεν υποστηρίζει ομάδα του ΠΟΚ. :P

regularpaul
13-12-2004, 17:30
Εννοειται πως γινεται καλοπροαιρετη συζητηση, και για να ειμαι ειλικρινης παροτι δεν θεωρω καμια ομαδα εχθρικη, εχω πολυ μεγαλυτερο σεβασμο για τους οπαδους των "μικρων" ομαδων. Οι αλλοι ειναι ΦΛΩΡΟΙ με αλλα λογια :D

Πες μου λοιπον για την ποσοτητα των φιλαθλων του Πανιωνιου. Αν το παρουμε τοπικα το πραγμα, ποσο πληθυσμο εχει η Νεα Σμυρνη και οι γυρω περιοχες; Οσο και αν εχει, αποκλειεται να φτανει το Περιστερι πχ, κατι που κανει τον Ατρομητο (και το Περιστερι στο μπασκετ) να εχει μακραν τον περισσοτερο κοσμο, απο αυτες τις ομαδες για τις οποιες συζηταμε.

Εσυ προφανως εχεις στο μυαλο σου, τον κοσμο που συμπαθει τον Πανιωνιο (μεταξυ των οποιων κι εγω) αλλα ειτε τον εχει ως 2η ομαδα, ειτε απλα τον συμπαθει χωρις να ερχεται στο γηπεδο. Αλιως οι 15.000 φιλαθλοι που ηταν στο Καραϊσκακη στον τελικο με τον ΠΑΟ (μεταξυ των οποιων κι εγω) ή οι 6.000 στο ΣΕΦ στον τελικο με τον ΠΑΟΚ (μεταξυ των οποιων κι εγω), θα ερχονταν στους αγωνες της ομαδας πιο συχνα.

nothingman
13-12-2004, 17:44
Επίσης, εκεί στον Πανιώνιο, επειδή ερχόμουν σχετικά συχνά για να δω μπαλίτσα, μήπως θα μπορούσατε να πετάξετε τα πανώ με τους στόχους και τα χρυσά αυγά?
Ευχαριστώ
:)

Mitsmann
13-12-2004, 17:56
Αλιως οι 15.000 φιλαθλοι που ηταν στο Καραϊσκακη στον τελικο με τον ΠΑΟ (μεταξυ των οποιων κι εγω) ή οι 6.000 στο ΣΕΦ στον τελικο με τον ΠΑΟΚ

Για το μπασκετ ισως εχεις δικιο, για το ποδοσφαιρο σιγα μην ηταν και 50.000...

Πανω απο 7.000 Πανιωνιοι δε νομιζω οτι ηταν...

regularpaul
13-12-2004, 18:11
10.000 ειχα γραψει στην αρχη, και το διορθωσα. Μπορει να εχεις δικιο, αλλα κατι λιγοτερο απο το μισο γηπεδο ηταν με τον Πανιωνιο. Δεν ξερω και την τοτε χωρητικοτητα του γηπεδου για να υπολογισω σωστα, απλα ειπα να ειμαι ανοιχτοχερης με τον 11th :)

eleventh guardian
13-12-2004, 19:04
Το ότι ο Πανιώνιος είναι 4η ομάδα από πλευράς ποσότητας κόσμου, νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορέσω να σας το αποδείξω. Αν θες να σου πω απόλυτο αριθμό σε όλη την Ελλάδα (γιατί υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη - μην με ρωτάτε πώς), πρέπει να είμαστε γύρω στους 45.000.

Η Νέα Σμύρνη έχει σαφώς μικρότερο πληθυσμό από το Περιστέρι, αλλά και έναν-'εναν να τους ψάξεις, δεν θα βρεις περισσότερους από 500 γνήσιους Ατρομηταίους (ίσως λέω και πολλούς).

Στον τελικό του '98 πρέπει ήμασταν 10.000 άτομα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν Πανιώνιοι. Επειδή, για κάποιον λόγο, ξέρω τα πράγματα καλύτερα γύρω από αυτόν τον αγώνα, μπορώ να σας πω υπεύθυνα ότι ήμασταν μόνοι μας. Φυσικά θα υπήρχαν διάφοροι μεμονωμένοι ανάμεσα μας. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι είχα μπροστά μου δύο Παναθηναϊκούς (τους κατάλαβα όταν μπήκε το γκολ). Αλλά τέτοιοι σκόρπιοι θα υπήρχαν και στην αντίπαλη πλευρά, είναι στατιστικά αδύνατο να ήταν όλοι Παναθηναικοί, έτσι;

Όσο γι' αυτό πους λες, regularpaul, ότι υπολογίζω στους Πανιώνιους και τους συμπαθούντες, κάνεις λάθος. Εννοώ αυτούς που είναι μόνο Πανιώνιοι. Ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν που να πονάει τον Πανιώνιο και να υποστηρίζει κι άλλη (μεγαλύτερη) ομάδα. Αν υπάρχει, απλώς δεν είναι Πανιώνιος.

Stormrider
13-12-2004, 19:09
Επίσης, εκεί στον Πανιώνιο, επειδή ερχόμουν σχετικά συχνά για να δω μπαλίτσα, μήπως θα μπορούσατε να πετάξετε τα πανώ με τους στόχους και τα χρυσά αυγά?
Ευχαριστώ
:) :worship:
aftos itan o logos pou ekopsa to gipedo (panionio)
einai eknevristikoi oloi tous...
epidi tixenei na kserw arketous apo aftous ...
einai kati karagkiozides kai alla 10 pitzirikia (katw twn 18 )...
an kai o panionios eiai kathara aristeri omada ton exoun kanei gtp...
:(
tespa
oso gia to kiros twn panioniwn pou lete..
@@
aftoi pou akolouthana tin omada kai einai panionioi einai girw stouis 1000
oi ipolipoi sto gipedo einai gavriovazeloi pou pigenoun na perasoun tin wra tous epidi mporoun kai mpenoun tsampa..
se paixnidi me osfp dld..
to 50% + twn panioniwn einai vazeloi kai se antistixo paixnidi me antipalo ton vazelo oi perisoteroi einai gavroi

eleventh guardian
13-12-2004, 22:22
Τα ίδια λέμε, αλλά με διαφορετικά λόγια.
Το ότι πάνε μόνο 1.000 (και λιγότερα) άτομα στο γήπεδο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος κόσμος. Και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό δεν κόβανε πέρυσι περισσότερα από 8.000 εισιτήρια. Είναι (είστε) μόνο τόσοι;
Για τη Χρυσή Αυγή, τώρα, μην βάζετε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι επειδή ένας μαλάκας ύψωσε ένα πανό.

to 50% + twn panioniwn einai vazeloi kai se antistixo paixnidi me antipalo ton vazelo oi perisoteroi einai gavroi

Κακή διατύπωση. Ίσως θες να πεις ότι οι μισοί που κάθονται με τους Πανιώνιους είναι βάζελοι κ.λπ. (που δεν είναι, υπερβάλλεις).

Αυτά, ας μην το συνεχίσουμε άλλο plz.

Stormrider
13-12-2004, 22:39
NTOU NTOU NTOU PANTHIRES PANTOU

katwrimos
13-12-2004, 22:50
Ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ του Μπέου ή του κάθε αφεντικού της ΠΑΕ; Όταν λέω ιδεολόγος, εννοώ ότι η ομάδα μου αντιπροσωπεύει κάτι παραπάνω. Κι ούτε έχει σχέση η αγάπη με την προσφυγιά και τα συναφή (τα οποία τυχαίνει να αντιπροσωπεύει ο Πανιώνιος, αλλά εγώ φυσικά δεν τα ήξερα όταν ήμουν 6 χρονών και πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης).

Διασκεδάζουμε γι' αυτό που είμαστε, δεν πωρωνόμαστε χωρίς λόγο, δεν στενοχωριόμαστε που δεν έχουμε πάρει Πρωτάθλημα, καμαρώνουμε για το ότι δεν υποκύψαμε στις μόδες της εποχής. Γκρινιάζουμε για μικροπράγματα τα οποία γρήγορα ξεχνάμε και γουστάρουμε (πολύ όμως) επειδή είμαστε οι μόνοι που μπαίνουμε στο «μάτι» των «μεγάλων». Δεν παθιαζόμαστε στο γήπεδο, δεν προκαλούμε επεισόδια εναντίον των άλλων. Φυσικά δεν είναι όλοι οι Πανιώνιοι έτσι - παντού υπάρχουν οι κάφροι. Υπάρχουν όμως πολλοί που αντιμετωπίζουν τα πράγματα σαν εμένα και αυτούς συγκαταλέγω στους ιδεολόγους.

Και στο φινάλε, αν αγοράσει τον Παναθηναϊκό ένας αντίστοιχος Μπέος, θα πάψεις να τον υποστηρίζεις; Γιατί δηλαδή ένας πρόεδρος-λαμόγιο θα πρέπει να περιορίσει την αγάπη μου για την ομάδα που παρακολουθώ από μικρός;

exeis dikio se ola, apla i sosti leksi tha itan "romantikos" kai oxi "ideologos".

Kingryche
14-12-2004, 01:03
Κινγκραιχ οταν λες οτι ο Ιωνικος μας ανοιγει τα ποδια λες μαλακιες ολκης.

profanws katalavaineis mono afto pou thes na katalaveis...
an diavazes tha katalavaines pws den ennow paiktika,alla dioikitika kata vasin.
alla mallon ta eisitiria pou moirazan persi sti rizoupoli itan gia ksekafwma...

nothingman
14-12-2004, 01:35
χμ
εισητήρια για το Καλλιθέα - ΟΣΦΠ πέρισυ, οι γαύροι τα πήραν από την τοπική Πα.Λε.Φι.Π, Θύρα 13 ή με λίγα λόγια τα γραφεία των οργανωμένων του Παναθηνα'ι'κού
επίσης, πόσα εισητήρια πήραν οι Πανθανα'ι'κοί στο ματς του Κορυδαλλού και πόσα οι μη Παναθανα'ι'κοί?
αυτό δε λέει κάτι...εξάλλου "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα" που λέει ο ποιητής, οι πρόεδροι των "μικρών" ομάδων θα κάνουν ότι τους πει η "μεγάλη" ομάδα ποου θα τους δώσει τα περισσότερα

chris_boss
17-10-2005, 16:56
:bump:

chris_boss
17-10-2005, 17:11
Τι ωραίο τόπικ και τι αστείες απαντήσεις που έχετε δώσει οι περισσότεροι :/

Jim Dandy Mangrum
18-10-2005, 10:27
o pateras moy htan ap thn eyvoia kai htan paoktzhs.....
egw eimai ap' thn eyvoia kai eimai paoktzhs....

pitchfork
19-10-2005, 18:25
Ον τόπικ:

Για βραδιές σαν την χθεσινή, που είμαι ίσος με τους μεγαλύτερους των μεγάλων και η Ευρώπη μιλάει για μένα, βραδιές αστραφτερές που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και όλα τα αστέρια δεν μπορούν να φανούν δίπλα στην δική μου λάμψη, για τις χρυσές σελίδες δόξας που γύρισαν και αυτές που γράφονται ακόμη (θα γράφονται ΠΑΝΤΑ), εγώ ήμουν τυχερός να γεννηθώ οπαδός της μεγαλύτερης Ελληνικής (κάτι περισσότερο από ) Ομάδας.

ΠΑΟ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.

PANATHINAIKOS
19-10-2005, 18:29
:pink:

freak brother
19-10-2005, 18:30
Ον τόπικ:

Για βραδιές σαν την χθεσινή, που είμαι ίσος με τους μεγαλύτερους των μεγάλων και η Ευρώπη μιλάει για μένα, βραδιές αστραφτερές που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και όλα τα αστέρια δεν μπορούν να φανούν δίπλα στην δική μου λάμψη, για τις χρυσές σελίδες δόξας που γύρισαν και αυτές που γράφονται ακόμη (θα γράφονται ΠΑΝΤΑ), εγώ ήμουν τυχερός να γεννηθώ οπαδός της μεγαλύτερης Ελληνικής (κάτι περισσότερο από ) Ομάδας.

ΠΑΟ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.

pantws ama thes olh h eurwph na milaei gia sena mporeis na gineis kai chelsea

AngelOfSorrow
20-10-2005, 17:34
o pateras moy htan ap thn eyvoia kai htan paoktzhs.....
egw eimai ap' thn eyvoia kai eimai paoktzhs....

an isoun apo salonica tha isoun paokTSis

pitchfork
21-10-2005, 01:17
Ον τόπικ:

ΠΑΟ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.

pantws ama thes olh h eurwph na milaei gia sena mporeis na gineis kai chelsea
ή οσφπ